- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Ne güzel normal çıkmış. :)Kızlar bende tahlil sonuçlarımi aldım ebe hersey normal.dedi ama bende beyaz akınti gelior du dedim heralde idrarda enfeksiyon var ama lökosit 7 çıkmış sadece.
tsh 2.35 çıkmış normalmis
Ben böyle bir soruya denk gelmiştim bir doktorun soru cevap videosunda ve o adrenalin ile bayılma gibi bir durum olmadığını söylediğini hatırlıyorum. Zaten normal Doğum olsa bile damar yolu açılıyor canım mutlaka müdahele edilir. Bebeği etkilemez hamilelikte düşük tansiyon çok sevilir :)Kizlar 13 haftalikken ikili test icin gittigimde acliktan tansiyonum dustu ve bayginlik gecirdim. 22 haftalik hamileykennde seker testi icin gittim 2 saate dayanamadim sanirim yine acliktan tansiyonum dustu bayildim.
Simdi sunu merak ediyorum . Tabiki doktora sorucam ama bilen yasayan var mi ?
Ya bu dogum sancilarina dayanamazsam tansiyonum duserse nolur ya da bu onceden belli olur mu. Bebegi etkiler mi
Kuzum doktoruna sormayı unutma bunuKızlar az önce karnıma yağ sürerken göbek deliğimden sarımsı bir sıvı geldiğini ve kuruduğunu gördüm sizin başınıza hiç geldi mi? Karnım büyüdü baya gerildi ondan mı oldu acaba?
Hadi bakalım büyümüştür minnoş. Hayırlı haberlerle gel inşallhYarın sabah işe öğleden sonrada annesinin bal minnakını görmeye gidicem
Akşama kadar giremem büyük ihtimal çok dedikodu yapmayın ona göre sonra kaçırıyorum muhabbeti
TesekkurederimBen böyle bir soruya denk gelmiştim bir doktorun soru cevap videosunda ve o adrenalin ile bayılma gibi bir durum olmadığını söylediğini hatırlıyorum. Zaten normal Doğum olsa bile damar yolu açılıyor canım mutlaka müdahele edilir. Bebeği etkilemez hamilelikte düşük tansiyon çok sevilir :)
Kuzum doktoruna sormayı unutma bunu
Hadi bakalım büyümüştür minnoş. Hayırlı haberlerle gel inşallh
Ben 15 günde bir görüyorum canım 2 doktora gittiğim içinNe güzel annesi muayeneleri ben de iple çekiyorumben de cumaya aldım randevumu bir aydır görüşmüyoruz, gelişimi kilosu nasıl çok merak ediyorum bir de belki bu kez yüzünü gösterir diye bir umut gidicez bakalım:)
canım bende 32. haftada alıcam da bende de 32. hafta bitiminde yani 32+0 da verecek. 32. hafta yı tamamlayıp 33. haftadan artık gün almaya başlayacakken verecek. 1 hafta daha dayanmaya çalış, bende aslında erken bıraksam iyi olur diyorum da elimden geldiğince de çalışmak için zorlayacam. doğumdan sonra izne daha çok ihtiyacım olacak.Merhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı
Çocukların ne isteyeceği hiç belli olmuyor maalesef. Benimkisi 2 ay sonra tam 3 yaşında olucak. Kendini prenses ilan ettiği için bebek arabası değil prenses arabasına binmek istiyor zaman zaman. Yürünmesi gereken zamanlarda (yol, avm vs) yürümek istemeyebiliyorlar ve rutin gündüz uykusu olan bir çocuk ise dışarı çıkıldığında uykusu geldiği için bebek arabasında uyuyabiliyor.Mamas papas armadillo sağlam araba. Onu almaya gittim inglesina aldım gerçi ama arabam olmadığı için otobüste metroda zor olur armadillo diye düşündüm. Bi de bazı arabaların bagajına zor sığıyormuş. Taksi bile kabul etmeyebilir. Inglesina trilogy tercih ettim bu yüzden. Tek elle tek hamleyle kendiliğinden açılıp kapanabilen olması ve tentesi çıkınca puset hâlinde kullanılabilmesi avantaj benim için. bir daha puset almicam zaten 2.5 yaşına kadar kullansa yeterli. 4 yaş diyorlar armadillo için de ama 4 yaşında bebek araası kullanan çocuk görmedim kullanmasın da zaten. 2.5 3 yaşına kadar kullansa yeter sonra yürümek isteyecek..
Al benden de o kadarGünaydın kızlar
Bu gece uyuyamama sorununu ne yapcz ya
Allah'tan işe gitmiyorum
Çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve maşallah diyorum size :)
Gece 4te zorla uyudum. Sabah eşim işe giderken 7bucukta uyandım eşimi yolcu edip tekrar yattim 8bucukta. Şimdi uyandım tabi açlıktan gözüm kararmış şekilde.
Evde de bir sürü iş beni bekliyor
Allah kolaylık versinGünaydın kızlar
Bende hastaneye geldim kan ve idrar vericem önümde yine 200 kişi varoradan da taşınacağımız eve gidicem evde temizlik başladı yapmasam da orada olayım içim rahat etmiyor günlerdir yollarda evde sokakta yoruldum ya
Karnım da acıktı ve biz artık 31. Haftamıza girdik Allahım günler su gibi geçiyor
A April wind kuzum sabah bir şey yoktu tekrar ederse mutlaka sorucam
Sonuçların güzel çıkar inşallah canımGünaydın kızlar
Bende hastaneye geldim kan ve idrar vericem önümde yine 200 kişi varoradan da taşınacağımız eve gidicem evde temizlik başladı yapmasam da orada olayım içim rahat etmiyor günlerdir yollarda evde sokakta yoruldum ya eşime diyorum yollarda doğurucam artık
Karnım da acıktı ve biz artık 31. Haftamıza girdik Allahım günler su gibi geçiyor
A April wind kuzum sabah bir şey yoktu tekrar ederse mutlaka sorucam
Evet evde o işler beklerken bir de işe gitmek , akşam yorgun gelip yemek yapmak, bir çocuğunun daha olması onun da sorumlulukları vs. Çok şükür bugüne kadar geldik , hepimizin sağlıklı doğumları olsun inşallahGünaydın kızlar
Bu gece uyuyamama sorununu ne yapcz ya
Allah'tan işe gitmiyorum
Çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve maşallah diyorum size :)
Gece 4te zorla uyudum. Sabah eşim işe giderken 7bucukta uyandım eşimi yolcu edip tekrar yattim 8bucukta. Şimdi uyandım tabi açlıktan gözüm kararmış şekilde.
Evde de bir sürü iş beni bekliyor
Hehehhh ücretsiz iznimi bozduruyorum canım tamamen duygusal 37. haftaya kadar gidip tekrar ayrılıcam artık
Ücretsiz iznim bitmemişti daha canım hiç başlamasam da olurdu ama 32 de çalışabilir raporu alıp biraz gideyim dedim. İşim çok rahat kamudayım zaten masabaşı o yüzden işe gitmek problem değil yorulmam pek
Bebiş olmasa da Haziranda başlayacaktım canım oğluşun doğum izni o zaman bitiyordu
Hehehhe bi gideyim doğurmadan önce dedim 5 hafta doğum sonrasına aktarılacak o açıdan iyi olacak
İşim rahat tatlımm ara ara izin de kullanırım o yüzden problem olmayacak inşallah
Merhaba arkadaşlar ben 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım , ama 32 ye girince alınıyor diye biliyordum , kızımda öyle yapmıştım, fakat bugün doktor 32 yi doldurunca verebileceğini sistemin kabul etmediğini söyledi , bu da bir hafta daha atıyor demek , herkes bu şekilde mi aldı merak ettim 32 yi doldurunca mı aldınız raporlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?