2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bende tahlil sonuçlarımi aldım ebe hersey normal.dedi ama bende beyaz akınti gelior du dedim heralde idrarda enfeksiyon var ama lökosit 7 çıkmış sadece.
tsh 2.35 çıkmış normalmis
Ne güzel normal çıkmış. :)
Beyaz akıntıyı kafana takma.
O hamişlerde olabiliyormuş.
bende de var, bazen günde 2kez iç çamaşırı değiştirdiğim bile oluyor. Yorulduğumda daha çok geliyor hatta. Kötü kokulu olmadığı ve renkli olmadığı sürece normalmiş canım.

Ben böyle bir soruya denk gelmiştim bir doktorun soru cevap videosunda ve o adrenalin ile bayılma gibi bir durum olmadığını söylediğini hatırlıyorum. Zaten normal Doğum olsa bile damar yolu açılıyor canım mutlaka müdahele edilir. Bebeği etkilemez hamilelikte düşük tansiyon çok sevilir :)
Kızlar az önce karnıma yağ sürerken göbek deliğimden sarımsı bir sıvı geldiğini ve kuruduğunu gördüm sizin başınıza hiç geldi mi? Karnım büyüdü baya gerildi ondan mı oldu acaba?
Kuzum doktoruna sormayı unutma bunu
Yarın sabah işe öğleden sonrada annesinin bal minnakını görmeye gidicem
Akşama kadar giremem büyük ihtimal çok dedikodu yapmayın ona göre sonra kaçırıyorum muhabbeti
Hadi bakalım büyümüştür minnoş. Hayırlı haberlerle gel inşallh

Tesekkurederim

Ben 15 günde bir görüyorum canım 2 doktora gittiğim için bazen bu süre bile uzun geliyor valla. Bizimki de daha net yüzünü göstermedi bi iki kere falan onda da babaya benzetti herkes ondan çok da şeeey yapmıyorum
Cumaya inş sende güzel haberler alırsın kuzum.

canım bende 32. haftada alıcam da bende de 32. hafta bitiminde yani 32+0 da verecek. 32. hafta yı tamamlayıp 33. haftadan artık gün almaya başlayacakken verecek. 1 hafta daha dayanmaya çalış, bende aslında erken bıraksam iyi olur diyorum da elimden geldiğince de çalışmak için zorlayacam. doğumdan sonra izne daha çok ihtiyacım olacak.

Çocukların ne isteyeceği hiç belli olmuyor maalesef. Benimkisi 2 ay sonra tam 3 yaşında olucak. Kendini prenses ilan ettiği için bebek arabası değil prenses arabasına binmek istiyor zaman zaman. Yürünmesi gereken zamanlarda (yol, avm vs) yürümek istemeyebiliyorlar ve rutin gündüz uykusu olan bir çocuk ise dışarı çıkıldığında uykusu geldiği için bebek arabasında uyuyabiliyor.

Günaydın kızlar
Bu gece uyuyamama sorununu ne yapcz ya
Allah'tan işe gitmiyorum
Çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve maşallah diyorum size :)

Gece 4te zorla uyudum. Sabah eşim işe giderken 7bucukta uyandım eşimi yolcu edip tekrar yattim 8bucukta. Şimdi uyandım tabi açlıktan gözüm kararmış şekilde.

Evde de bir sürü iş beni bekliyor

Al benden de o kadar
Gün boyu işte yoruluyorum. Akşam kızımı uyutmaya çalışıyorum. Kendi yatağında da yatmıyor
Gece boyu 546564812124 kere kalkıyorum.
Dün gece 3,5 ta uyandım. Kızımın yatağına gittim yattım. 1 saat sonra tam uykuya dalacakken annemi istiyorum diyerek uyandı Yanına gittim, uyur uyumaz tekrar onun yatağına kaçtım. Yatakları değiştirdim artık .

Günaydın kızlar

Bende hastaneye geldim kan ve idrar vericem önümde yine 200 kişi var oradan da taşınacağımız eve gidicem evde temizlik başladı yapmasam da orada olayım içim rahat etmiyor günlerdir yollarda evde sokakta yoruldum ya eşime diyorum yollarda doğurucam artık
Karnım da acıktı ve biz artık 31. Haftamıza girdik Allahım günler su gibi geçiyor

A April wind kuzum sabah bir şey yoktu tekrar ederse mutlaka sorucam

Allah kolaylık versin Güzel sonuçlar çıksın

Sonuçların güzel çıkar inşallah canım
Tadilat bitti yani iyi bak bişey kalmamış

Evet evde o işler beklerken bir de işe gitmek , akşam yorgun gelip yemek yapmak, bir çocuğunun daha olması onun da sorumlulukları vs. Çok şükür bugüne kadar geldik , hepimizin sağlıklı doğumları olsun inşallah

ben de kamuda çalışıyorum masa başı. ve ücretsiz izne ayrılacağım inşallah ben de.

canım ben bugün 32+0 oldum. ve doktorum 6 şubatta alabilirsin raporu dedi. 32+6 olana kadar zaman var. benim randevum yarın 32+1 iken alacağım...yani 32.haftayı doldurmuş olman şart canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…