- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Evet evde o işler beklerken bir de işe gitmek , akşam yorgun gelip yemek yapmak, bir çocuğunun daha olması onun da sorumlulukları vs. Çok şükür bugüne kadar geldik , hepimizin sağlıklı doğumları olsun inşallah
ben de kamuda çalışıyorum masa başı. ve ücretsiz izne ayrılacağım inşallah ben de.
canım ben bugün 32+0 oldum. ve doktorum 6 şubatta alabilirsin raporu dedi. 32+6 olana kadar zaman var. benim randevum yarın 32+1 iken alacağım...yani 32.haftayı doldurmuş olman şart canım.
Kızlar oğlumun ilk oyuncuklarını sipariş verdim
Her zamanki gibi sade şeyler tercih ettim
Çocuğun hiç renkli birşeyi yok annesi sevmiyor
Arkadaşının tedavisinin iyi ilerlemesine çok sevindim canım Allah şifasını versin inşallah tamamen düzelsin sağlığı.Kızlar ya şimdi bir arkadaş mesaj yazmış.
Kendisiyle de uzun zamandır görüşemiyorduk. Kanser tedavisi görüyordu, ilik nakli olmuş, hastaneden çıkmış. Çok sevindim.
Ama kızıma koymayı düşündüğümüz isim ile ilgili olumsuz şeyler yazmış moralim bozuldu.
Kızımızın ismini eşim seçti. Nazlı Hilal olacak inşallah adı. İstiklal marşında geçtiği için bu ismi seçti eşim.
Arkadaşım hilal ismini koyma. Hilaller hep kötü şeyler yaşar, mutsuz olur bir araştır istersen falan yazmış.
Böyle şeylere inanmak istemiyorum ama moralim de bozulmadı değil.
Ayy ne saçma Hilal isimli arkadaşlarım oldu hepsi de çok tatlı minnoştular öyle kötü şeyler yaşar falan çok saçma genellemeler tüm Alilerin Ayşelerin kaderi aynı mı bu yargıya göre yani. Bence içinize sineni koyun herkes her şeyi söylüyor.Kızlar ya şimdi bir arkadaş mesaj yazmış.
Kendisiyle de uzun zamandır görüşemiyorduk. Kanser tedavisi görüyordu, ilik nakli olmuş, hastaneden çıkmış. Çok sevindim.
Ama kızıma koymayı düşündüğümüz isim ile ilgili olumsuz şeyler yazmış moralim bozuldu.
Kızımızın ismini eşim seçti. Nazlı Hilal olacak inşallah adı. İstiklal marşında geçtiği için bu ismi seçti eşim.
Arkadaşım hilal ismini koyma. Hilaller hep kötü şeyler yaşar, mutsuz olur bir araştır istersen falan yazmış.
Al benden de o kadar
Gün boyu işte yoruluyorum. Akşam kızımı uyutmaya çalışıyorum. Kendi yatağında da yatmıyor
Gece boyu 546564812124 kere kalkıyorum.
Dün gece 3,5 ta uyandım. Kızımın yatağına gittim yattım. 1 saat sonra tam uykuya dalacakken annemi istiyorum diyerek uyandıYanına gittim, uyur uyumaz tekrar onun yatağına kaçtım. Yatakları değiştirdim artık .
Kızlar ya şimdi bir arkadaş mesaj yazmış.
32 de mi izne ayrılacaksın canım ben de tam işe başlayacağım 37ye kadar çalışayım dedim
O depremi bende birebir yerinde yaşadım kuzuŞimdi aklıma geldi 2017de Ege depremi olmuştu 6.5 şiddetinde. Biz balayında yakalandık o depremeBizde ki şans. Hatta edepsiz Kişiler eheheh gittiniz deprem yaptınız geldiniz demişti ay komedi
Ne formulü kızzzCanım squatı doktoruna mutlaka danışmalısın o onay verirse yaparsın tedbirimizi alalım
Meme ucuna çok önem verdi hatta nasıl süreceğimi bile tarif etti canım erken değil demek ki
Saklayıp da sonradan çıkarması çok hoştu duygulandım bir de bana mavi yapmasıerkek olur diye yapmış tabii o zaman bilemiyorlarmış tesadüf de en sevdiğim renk mavidir kızımı da sarıcam ona
Aynı şey benim başıma gelse sanırım sakin olamazdım canım o koltuktan kalkardım ne özel ne de devlette bu şekilde bir muameleye maruz kalmaz reva değil yani bir de para verip kötü muameleye maruz kalmak.. çok sinirlendim yani okurken değiştir canım doktorunu
Kuzum Hayırlısıyla bi doğsun da kızımı kendime benzetirim bensen ne güzel benzetmişsin var mo bir formülü?
Canım ben bi video buldum amerikalı hamile bir kadın sporcu cardio yaptırıyo ben onu yapıyorum zor bir hareket canım ilk yaptığında sonraki gün yürüyemiyorsun bile ben hamile kalmadan da bu tarz videolarla spor yaptığım için alışkınım ama hiç yapmamış kişilere tavsiye etmiyorlar o yüzden mutlaka doktoruna danışmadan yapma onay verirse yaparsın kuzum
Geçmiş Doğum günün kutlu olsun canımİki gün önce doğum günümdü
Tam 30 oldum
26da evlendim 30da anne oluyorum inşallah
O gün didimdeydik kuzum.O depremi bende birebir yerinde yaşadım kuzu
Tatile gitmiştik Bodruma,belkide aynı yerlerdeydik
Sağol canım inşallahh:) valla bu bebekler de hep babaya benziyo niyeyse:)Ben 15 günde bir görüyorum canım 2 doktora gittiğim içinbazen bu süre bile uzun geliyor valla. Bizimki de daha net yüzünü göstermedi bi iki kere falan onda da babaya benzetti herkes ondan çok da şeeey yapmıyorum
Cumaya inş sende güzel haberler alırsın kuzum.
Benim de hilal diye arkadaşım var dünya iyisiArkadaşının tedavisinin iyi ilerlemesine çok sevindim canım Allah şifasını versin inşallah tamamen düzelsin sağlığı.
Bana garip geldi öyle bi genelleme yapmak. Belki onun tanıdıklarına öyle denk gelmiştir :) kimbilir kaç tane hilal var dünya üzerinde hepsi mi öyle yani ? Ki benim de vardı tanıdığım hilal gayet ağırbaşlıydı çok severdim. Bildiğim kadarıyla kötü şeyler de yaşamadı
Kuzu kaçıncı haftadan sonra hızlı geçiyor nolur söyle bir ümit ver bana daBugün 32.haftalık olduk biz..
Önceden hiç geçmiyordu.
Bu aralar çok çabuk geçiyor sanki..
Eğer sezeryan olursam; 38 de alınırsa; 6-7 haftam kalmış oluyor kızlar..Hem korku hem heyecan var..
Kıyafetlerimiz hazır ama beşiği ve arabayı daha almadık.
Ay gerçekten az kaldı benimde 6 hafta var sayılır 36.da alirlarsa senin hiç yoktan bitmiş benim.daha eksiklerim var sadece beşik hazır bazı kıyafetler hazır hepsini alıp yıkayıp utulemek istiyorum ama eşim sürekli çalışıyor fırsatımiz hiç yok zaten yuruyemiorum artk çantaların hazır olması lazimBugün 32.haftalık olduk biz..
Önceden hiç geçmiyordu.
Eğer sezeryan olursam; 38 de alınırsa; 6-7 haftam kalmış oluyor kızlar..Hem korku hem heyecan var..
Benimki de bu sabah 4 te hadi kalk sabah oldu diyor banakızım da bu hafta 2 kez aynı şeyi yaptı. zaten tam dalamıyorum dediğin gibi koca göbekle sanki tır çeviriyor gibiyim. odasından bana bağırıyor anne anne diye. efendim diyor. uyandım diyor gecenin 4 ü :) peki beni niye uyandırıyorsun diyorum. yanına gidiyorum yatakta iki büklüm yatıyorum sonra kalk kendi yatağına geç. bölük pörçük uykuyla işe geliyorum. yüzüm gözüm şiş hep...
Seninle aramızda 3 gün var canım :) bir yandan sanki 1 senedir hamileyim gibi geliyor , bir yandan da çok çabuk geçiyor gibi.. bu ay karın büyüdükçe şikayetlerde arttı aslında ama bugunumuze şükür..Bugün 32.haftalık olduk biz..
Önceden hiç geçmiyordu.
Bende 3 haftadır göremiyorum haftaya cuma randevum tip fakültesinde zaten bebeğe bakmıyor lar bile direk plesantaya bakıyorlar o da 2 dakika bile değil eşim dedi birde özele gidersin gitmeye korkuyorum plesanta yukarı çıkmıştır ümidiyle bekliyorum dr.gittiğimde çıkmamış sözünü inan hiç duymak istemiyorum o yüzden erteliuorum hep özeli.kime gidecegimi de bilmiyorum.
Ay gerçekten az kaldı benimde 6 hafta var sayılır 36.da alirlarsa senin hiç yoktan bitmiş benim.daha eksiklerim var sadece beşik hazır bazı kıyafetler hazır hepsini alıp yıkayıp utulemek istiyorum ama eşim sürekli çalışıyor fırsatımiz hiç yok zaten yuruyemiorum artk çantaların hazır olması lazim
Kuzum bana şu son 2-3 haftadır çok hızlı geçiyor.. Hatta geçmesin istiyorum. Ama yapacak birşey yok tabi..Kuzu kaçıncı haftadan sonra hızlı geçiyor nolur söyle bir ümit ver bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?