- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Utku tutmadı mı canım ?Günaydın kızlar
Gider ayak doğurmam inşallah alt tarafımda ağrı var yürümekte zorlanıyorum.
Gece yatarken 7-8 dkda bir kasılmam vardı yine. Beyfendi tutuşmuştu, beter olsun
Belimde ağrıyor. İnsan korkuyor valla
Ankara’ya yola çıktık şimdi canımUtku tutmadı mı canım ?
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli gidin sağ salim varın. Ayaklarını uzat ayakkabılarını çıkar.molaları sıklaştırın bu haftalar zorlar. Dikkat edin kendinize.Ankara’ya yola çıktık şimdi canım❤
Onun için erken kalktım
Teşekkür ederim canımHayırlı yolculuklar canım dikkatli gidin sağ salim varın. Ayaklarını uzat ayakkabılarını çıkar.molaları sıklaştırın bu haftalar zorlar. Dikkat edin kendinize.
Günaydın kızlar
Gece yatarken 7-8 dkda bir kasılmam vardı yine. Beyfendi tutuşmuştu, beter olsun
Kuzum ya cok guldum :) bir yandan kendinde korkup, bir yandan esinin korkmasi hosuna gitmisGünaydın kızlar
Oh misGünaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
Sağol kuzum ❤
Öyle gerçekten, biraz anlayışlı davransalar aslında şu süreçte herkes için daha iyi olacak. Allah başka dert vermesin diyorum bir şekilde halledilir artık bu konular
Ya erkeklerden tiksindim valla canım hamilelikteGünaydın canım
Hayırlı şekilde gidip gelin inşallah
Bizi habersiz bırakma ♥
Bu arada akşam yazdıklarınızı şimdi okudum
Erkekler dengesiz kuzum hiç takma boşver
Kendi sinirini çıkarana kadar bağır söylen sonra geç odana ohh müzik dinle o delirsin
Geçen benimki de perdeyi niye düzgün çekmedin dedim diye benle kavga etti dengesiz
:)) eheheGunaydin minnos anneler
Guzel bir gun olur insallah
Kuzum ya cok guldum :) bir yandan kendinde korkup, bir yandan esinin korkmasi hosuna gitmisdikkat et kendine kuzum Ankara dan hayirli haberlerle donmeniz umidiyle canim
Oh mis
Hayirli haberlerle gelin canimBizi habersiz birakmayin ❤
Günaydın hanımlar benim kız çok güçlenmiş sanirim yaa hareketleri feci canımı yakıyor artık alttan üstten sağdan soldan inanılmaz bi hareketlilik icinde gerim gerim geriliyorum
Bende çorapsız yatamazdım yaz kış çorap giyerim Hatta.Kızlar yine alakasız bir derdimle sizlerleym
Uzmanlar hep söylüyor ya çorapsız yatın diye
Ben yıllardır çorapla yatarım yaz kış fark etmez çünkü ayaklarım çok üşür
Ne zaman çorapsız yatsam ya taş düşürürüm ya böbreklerim sancılanır
Hamilelikle birlikte sıcak basmaları oluyor diye ve daha sağlıklı olduğu söyleniyor diye bazen çorapsız yattığım oldu ama o gecelerde de saat başı tuvalete kalktım
Ve biliyorsunuz hamileyken iki kere taş düşürdüm
Bu gece de duş alıp yattım, yine çorap giymedim ama sabaha kadar bacaklarım sızladı
İlla o çorabı giyeceğim ve pijamanın paçaları da çorabın içine girecek, yoksa ben hemen hasta oluyorum ve üşümekten sürekli uyanıyorum
Bu kadar hassas olduğum için de kendime gıcık oluyorum
Olsun cnaım hareketli olması iyidirGünaydın hanımlar benim kız çok güçlenmiş sanirim yaa hareketleri feci canımı yakıyor artık alttan üstten sağdan soldan inanılmaz bi hareketlilik icinde gerim gerim geriliyorum
Bende çorapsız yatamazdım yaz kış çorap giyerim Hatta.
Son 1-2 senedir alışkanlık oldu uykuya dalmak üzereyken yatakta çırpına çırpına çorabımı çıkartıyorumsonra sabah kalkıp yatak kenarlarından çorap toplayıp ilk iş giyiyorum
Ama sen dikkat et giy bileğini sıkmasın ama sıkmayan çorapla yat en azından kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?