2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Utku tutmadı mı canım ?

Ankara’ya yola çıktık şimdi canım❤
Onun için erken kalktım
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli gidin sağ salim varın. Ayaklarını uzat ayakkabılarını çıkar.molaları sıklaştırın bu haftalar zorlar. Dikkat edin kendinize.

Hayırlı yolculuklar canım dikkatli gidin sağ salim varın. Ayaklarını uzat ayakkabılarını çıkar.molaları sıklaştırın bu haftalar zorlar. Dikkat edin kendinize.
Teşekkür ederim canım
Sende hayırlı haberlerle gel inşallah kontrolünden git gör minişini :)

Günaydın canım
Hayırlı şekilde gidip gelin inşallah
Bizi habersiz bırakma

Bu arada akşam yazdıklarınızı şimdi okudum
Erkekler dengesiz kuzum hiç takma boşver
Kendi sinirini çıkarana kadar bağır söylen sonra geç odana ohh müzik dinle o delirsin

Geçen benimki de perdeyi niye düzgün çekmedin dedim diye benle kavga etti dengesiz

Gunaydin minnos anneler
Guzel bir gun olur insallah

Kuzum ya cok guldum :) bir yandan kendinde korkup, bir yandan esinin korkmasi hosuna gitmis dikkat et kendine kuzum Ankara dan hayirli haberlerle donmeniz umidiyle canim

Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
Oh mis
Hayirli haberlerle gelin canim Bizi habersiz birakmayin

Sağol kuzum ❤
Öyle gerçekten, biraz anlayışlı davransalar aslında şu süreçte herkes için daha iyi olacak. Allah başka dert vermesin diyorum bir şekilde halledilir artık bu konular

Canım mesajları şimdi okudum
Strese girme bol bol dua et
Hayırlı şekilde çözüme kavuşsun inşallah

Maalesef erkekler kendi annelerinin hatalarını görseler bile dilllendirmiyorlar
Sonra da anlamsız şekilde kıyaslara giriyorlar

Evlilik tam bir strateji işi gerçekten
Sen kocanı tanırsın ona göre en doğru şekilde davranacağından eminim

Ya erkeklerden tiksindim valla canım hamilelikte hepsi düşman geliyor gözüme yakında elime pankart alıcam erkeklere ölüüüm diye
:)) ehehe
Sağol kuzum inşallah

Cuttingcorners
Canım bebeğinin arayı kapatmasına çok sevindim
İnşallah benim kızım da güzel büyümüştür de üzmez annesini

Daha bir hafta var bizim kontrole
Çok stresliyim
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama her anda ağzımda bişeyler olamaz ki

Kızlar yine alakasız bir derdimle sizlerleym

Uzmanlar hep söylüyor ya çorapsız yatın diye

Ben yıllardır çorapla yatarım yaz kış fark etmez çünkü ayaklarım çok üşür
Ne zaman çorapsız yatsam ya taş düşürürüm ya böbreklerim sancılanır

Hamilelikle birlikte sıcak basmaları oluyor diye ve daha sağlıklı olduğu söyleniyor diye bazen çorapsız yattığım oldu ama o gecelerde de saat başı tuvalete kalktım
Ve biliyorsunuz hamileyken iki kere taş düşürdüm

Bu gece de duş alıp yattım, yine çorap giymedim ama sabaha kadar bacaklarım sızladı
İlla o çorabı giyeceğim ve pijamanın paçaları da çorabın içine girecek, yoksa ben hemen hasta oluyorum ve üşümekten sürekli uyanıyorum
Bu kadar hassas olduğum için de kendime gıcık oluyorum

Günaydın hanımlar benim kız çok güçlenmiş sanirim yaa hareketleri feci canımı yakıyor artık alttan üstten sağdan soldan inanılmaz bi hareketlilik icinde gerim gerim geriliyorum

Ayy o hareketlilik benim kızda da var
Çoğu zaman canımı acıtıyor ama birlikte son zamanlarımız olduğunu düşünüp üzülüyorum
Keşke hep kıpır kıpır olsa

Özellikle sabah 5te çok hareketli oluyor
Bu kız gececi olacak galiba

Bende çorapsız yatamazdım yaz kış çorap giyerim Hatta.
Son 1-2 senedir alışkanlık oldu uykuya dalmak üzereyken yatakta çırpına çırpına çorabımı çıkartıyorum sonra sabah kalkıp yatak kenarlarından çorap toplayıp ilk iş giyiyorum
Ama sen dikkat et giy bileğini sıkmasın ama sıkmayan çorapla yat en azından kuzu

Günaydın hanımlar benim kız çok güçlenmiş sanirim yaa hareketleri feci canımı yakıyor artık alttan üstten sağdan soldan inanılmaz bi hareketlilik icinde gerim gerim geriliyorum
Olsun cnaım hareketli olması iyidir
Artık iyice kemiklendiler bide.
Kaç haftalık olmuştun bakim

Bazen ben de yatarken sıkıntı basıyor diye çıkarıyorum ama gece uyanıp tekrar giyiyorum

Zaten gece giydiğim çorapları ince ve yumuşak dokulu seçmeye çalışıyorum canım
Diğer türlü ben de rahat edemiyorum çok sıkarsa falan.

Benim için önemli olan ayağım üşümesin bir de pijamanın paçaları yukarı kadar sıyrılmasın

Sırf bu yüzden paçası lastikli nene donları almayı bile düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…