2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

İyi olmana sevindim kuzumBende annemden uzaktayım canım 1,5 saat mesafe var aramızda ne güzel annen yanında artık, ipek de bugun hıçkırıyordu bayaa cuma kontrolumuz var bakalım artık zamanda daralıyor, benimde uykum geldi fena mayıştım

Dr cevap verdi. Enfeksiyon ya da akinti olabilirm devam ederse kontrok edelim dedi. Bakayim yine olursa kontrole gidicem .
Geçmiş olsun inşallah devam etmez
Normalde 1,5 saat çok değil de hamilelikte ya da bebekle zor olur kuzum bizim aramızda 11-12 saat vardı
Az kalmış kontrole
Bende mayıştım eşim gelene kadar biraz yatsam iyi olacak

Canım yaaa kendimi gördüm sende ben de gidip gelip dolabını karistiriorm minigimin,oyuncaklarına bakıyorum, kıyafetlerine çok farklı bir duygu, allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Amin kuzumm

Benim de eşim arada odasına girip dolabı açıyor. Gizliden bakıyorum ☺☺ görünce de diyor bu kıyafetler çok küçük bebek buna nasıl sığacak

Ya heycanlanıyorlar onlarda

Ben bunu yeni duydum süpermiş gercekten. 34 den sonra solunumda skntı olmamasi falan .Cok şükür epey yol aldik ya.

Kuzum bundan sonra sadece kilo alıyorlar ve büyüyorlar. Gelişimleri tamamlandı bütün organları herşeyleri tamam Çok şükür artık sadece içimizde tutup onların kilocuklar almalarını sağlamak

Kizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Cnm benim gece uykumda gelmişti suyum, ıslanmış üzerim başta anlamadım wcye gittim tutuyorum gidiyo tutmuyorum gidiyo, sonra hasteneye gittik ebe muayene etti elini cekmesiyle su yere patladı resmen bana sürat asmıştı gıcık kadın sanki ben isteğimle yapıyorum

Kızlar 1 saati geçkindir sanki hiç durmayan hafif bi kasılmam var, bazen yoğunlaşıyo ,adet ağrısı gibi karın ağrım da var hafif ,bebiş hareketli ama sürekli ayyy ne oluyo ki acaba, sıcak su koydum ayağımın altına acaba üşüttüm mü gerçi kasılmanın alakası yok ama, yaaa velveleye vermiş gibi olmak istemiyorum dra gidip

Canım yalancı olabilir. Doğum kasılması daha düzenli aralıklarla düzenli artan şiddette oluyor.
Doğum şeklin nasıl olacaktı bilmiyorum ama normal doğum anında gerçekleşmiyor.
Takip et aralıklarına bak. Saat tut not et. Hala devam ederse doktora gitmende fayda var.
Kızımda sabah 6 da başlayan sancılarım düzenli olarak artmıştı. Gece 2 de hastaneye gitmiştim. Spnuç ; eve gönderdiler.

Kuzu bence nst girmeye gitmelisin ne olur ne olmaz diye.
Biri yazmıştı birde adet ağrısı pek istenen bir ağrı çeşidi değilmiş diye..
Dikkatli ol kuzum ihmal etme.
Devam ediyor mu hala

Kuzu bence nst girmeye gitmelisin ne olur ne olmaz diye.
Biri yazmıştı birde adet ağrısı pek istenen bir ağrı çeşidi değilmiş diye..
Dikkatli ol kuzum ihmal etme.
Devam ediyor mu hala
Kasılma azaldı oturdum yatıyodum karnım eğri duruyodu, bebekte aşırı hareket edıyodu dalga dalga oldu karnım resmen acaba artık tam pozisyonunu alıyo ki yerleşmeye mı çalışıyodu, karın ağrım hafif hafif var,biraz daha duruyum geçmezse artarsa filan gidiyim yarında öğlen kontrolüm var

Kızlar muayeneden çıktım nstde şancı göstermiyor gayet iyi. Bebek geçen salıdan beri 30gr almış görünüyor. Doktor normalde kilosu fazla olduğu için önemsemedi. Haftaya tekrar kontrol olacak.
Kilosu kaç canım bebeğinin

Canım eğer geçtiyse kasılman bebek doğum pozisyonu alıncada 1-2 saat kasılma oluyormuş. Geçmediyse git kontrol ettir

Kızlar muayeneden çıktım nstde şancı göstermiyor gayet iyi. Bebek geçen salıdan beri 30gr almış görünüyor. Doktor normalde kilosu fazla olduğu için önemsemedi. Haftaya tekrar kontrol olacak.

Sancı göstermemesi çok iyi canım. Kilosu ne kadardı ?

Evet numarasını verenlerden biri de o
Yazarım akşam fln şimdi ayıp olur sanki dimi birinci derece yakın gibi kız zaten telaslidir

Aynen canim hemen arayamazdik ayip olurdu zaten de yazmis cok sukur
Evet canjm ben de oyleyim. Ama cok sukur hic odem sorunum olmadi. Olmaz da insallah

Canim yanlis olculmus de olabilir. Zaten artik dogsa bile tedirgin olacagimiz zamanlari da geri de biraktigimiz icin doktor onemsememistir. Minnosun iyiyse sorun yok kuzucum

Tamam o zaman kuzumm.
Dinlen bol bol

Yok cnm 3.gebeliğim...ilk bebeğim 23 haftalikken sonlandı. 1 kızım var 5 buçuk yaşında sezeryanla doğum yaptim buda erkek.plesanta previa onceden rahim ameliyati olanlarda sezeryan olanlarda kürtaj olanlarda oluyormus..

Canım eğer geçtiyse kasılman bebek doğum pozisyonu alıncada 1-2 saat kasılma oluyormuş. Geçmediyse git kontrol ettir

Sancı göstermemesi çok iyi canım. Kilosu ne kadardı ?
Cnm 20 dakıka arayla ölçtüm en son ,her gebelik kendine özgüymüş ilk gebeliğim gibi şaşırıyorum ne yapacağımı

Toplamda kaç kilo olmuş canım

Kızlar ben hastanedeyim, suyum geldi. Sabah sezeryan olacağım. Ciğer geliştirici vuruldu..
Bana ve bebeğime dua edin.
Çok korkuyorum..
Ayyy bende bugunden beri diyorumki kk ya bakamadim acaba doguran varmidir diye icime dogmus demekki hastaneden cikamadim bugun.
Cnm benim dualarimız seninle.Rabbim yardımcınız olsun..grubun 2 .bebeği geliyor.haftanız iyi xcok sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…