Canım nasıl oldun arkası geldi miKizlar acil bana bisi soyleyiverir misiniz acaba.
Wc ye gittigimde klozetin ustunde iki damla kan gordum. Ancak ic camasirim renkli oldugu icin orda farkedemedim. Ancak kendimj pecete ile kontrol etttigimde bisi yok temiz gordum. Sizce naapmaliyim . Klozet temiz zaten ben kullaniyorum bir tek. O neyin nesiydi niyeydi. Niye ardi arkasi olmadi kafam karisik. Noluyor. 33 haftaligim
Gece bütün hormonlar çok verimli çalışıyormuş canım süt hormonuda ondan olsa gerek :) uykuda süt verimi için önemliymiş,kendime hemen pay çıkarayım olaydanYok kuzum gündüz/gece arasında ki kıyas bu sadece.
Sebebini açıklamıştı ama unuttum. Çünkü yaşasın unutkanlık
Mantıklı kuzum olabilirCanım nasıl oldun arkası geldi mi
Geçen benimde tırnak izi kadar geldi arkası gelmedi gelse gitcektim. Dışı falan tahriş olmuşta olabilir illa içerden gelcek diye korkutma kendini ❤
Gece bütün hormonlar çok verimli çalışıyormuş canım süt hormonuda ondan olsa gerek :) uykuda süt verimi için önemliymiş,kendime hemen pay çıkarayım olaydan
Canım nasıl oldun devam ediyor mu,yalancı sancıda olabilir olmayadabilir. En güzeli nstde çıkan sonuç. Bugün show twde bir kadın doğumcu vardı. Hamileliği başından sonuna kadar takip etmek için ultrason mu nst mi diye sorsalar kesinlikle nst derim dedi. Bebeği ve kasılmayı en iyi değerlendirip gösteren yöntem dediKızlar 1 saati geçkindir sanki hiç durmayan hafif bi kasılmam var, bazen yoğunlaşıyo ,adet ağrısı gibi karın ağrım da var hafif ,bebiş hareketli ama sürekli ayyy ne oluyo ki acaba, sıcak su koydum ayağımın altına acaba üşüttüm mü gerçi kasılmanın alakası yok ama, yaaa velveleye vermiş gibi olmak istemiyorum dra gidip
Daha iyim cnm kasılmaların süresi uzadı yarın kontrole gidecem inş söylüycem doktora hala sıcak suyla yatıyorum karın ağrım için, sağolun cnlarım, inş yarın nstye girerimCanım nasıl oldun devam ediyor mu,yalancı sancıda olabilir olmayadabilir. En güzeli nstde çıkan sonuç. Bugün show twde bir kadın doğumcu vardı. Hamileliği başından sonuna kadar takip etmek için ultrason mu nst mi diye sorsalar kesinlikle nst derim dedi. Bebeği ve kasılmayı en iyi değerlendirip gösteren yöntem dedi
Cnm seninle aramızda 3 gün var senin hamile takviminde 8 ayı bitiyor dioo o kadar olduk mu yaaa
Şükür canım iyiymişsin yarında daha iyi olursun inşallah. Sona geldik artık bazı erkenci bebişlerimiz olabilir ❤ duamız vaktinde saatinde gelmeleri yönündeDaha iyim cnm kasılmaların süresi uzadı yarın kontrole gidecem inş söylüycem doktora hala sıcak suyla yatıyorum karın ağrım için, sağolun cnlarım, inş yarın nstye girerim
Benden 35+5. Bu sabah çamaşırımı değiştirken farkettim bende. çamaşırımda bi kaç damla kan vardı. Kızımı kreşe bıraktıktan sonra eşime söyledim hastaneye gittik. Bir sıkıntı çıkmadı ama ara ara peçeteye geldi leke. Neden oluyor bende anlamadım. Ağrımda baya çok. Nst’de temizdi.Kizlar acil bana bisi soyleyiverir misiniz acaba.
Wc ye gittigimde klozetin ustunde iki damla kan gordum. Ancak ic camasirim renkli oldugu icin orda farkedemedim. Ancak kendimj pecete ile kontrol etttigimde bisi yok temiz gordum. Sizce naapmaliyim . Klozet temiz zaten ben kullaniyorum bir tek. O neyin nesiydi niyeydi. Niye ardi arkasi olmadi kafam karisik. Noluyor. 33 haftaligim
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün :)))Yürüyüş yaptırıyorlar kızlar, gazım çıkması lazımmış. Bebeğim yanımda şükür.
Ağrılarımdan başka bir sıkIntı yok. Sadece spinal anestezi oldum kızlar. Eve çıkınca ayrıntılı herşeyi yazacağım sizlere.
Hem suyum hem nişanım geldi, hem sancım oldu. Hepsini anlatırım kızlar.
Merak eden herkese çok teşekkür ederim.
Gecmis olsun canim.tek olmana uzuldum.hic akraba felan yokmu.bursada olsaydin ben yardimci olurdum
3235grKilosu kaç canım bebeğinin
Ondandır canım sabahları benimde çok koyu renkte oluyor. Yarın sabah bak bide için rahat etmezse doktpra gidersin
3200grdi geçen hafta bu hafta 3235gr olmuşToplamda kaç kilo olmuş canım
Senin kızda temizlik hastası mı olucak ki :))
Ondan mı deterjan çok kokluyorsun
Canım kanlı idrar iyi değil biliyorsun demi
Bir doktora mı gitsen
atanamayanogretmen ahh kuzu ah bi sinirle yormuşsun kendini.. geçmiş olsun inşallah doğuma kadar taşla uğraşmazsın tekrar
Ben hamile kaldığımda niyetlendim hatim edeceğime cok az kaldı bitmesine hergün okuyorun yüksek sesle kızımda dinliyor
Bende evde hergün bebek arabası ile dolaşıyorum şaka gibiyim yaKızlar gidip gidip eşyalarını karıştırıyorum oğluşumunay ölecem aşktannnn
Fatkedilmeyecek gibi olmaz muhtemelen yakın arkadaşımın ikinci çocuğunda suyu geldi gitti hastaneye. Yer göl oldu demişti. Ama ben internette sızıntı şeklinde de olabileceğini okudum onu nasıl ayırt ederiz bilemem. Olağan dışı bir şey olunca sormak lazım benceKizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Ne güzelNe güzel maşallah
Allah kabul etsin
Ben okumayı bilmiyorum
Türkçe yazılışını açıyorum tabletten, telefondan da okunuşunu açıp dinleyerek takip ediyorum okumak istediğim sureleri
Esas amacım kızıma dinletmek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?