2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım nasıl oldun arkası geldi mi
Geçen benimde tırnak izi kadar geldi arkası gelmedi gelse gitcektim. Dışı falan tahriş olmuşta olabilir illa içerden gelcek diye korkutma kendini ❤
Yok kuzum gündüz/gece arasında ki kıyas bu sadece.
Sebebini açıklamıştı ama unuttum. Çünkü yaşasın unutkanlık
Gece bütün hormonlar çok verimli çalışıyormuş canım süt hormonuda ondan olsa gerek :) uykuda süt verimi için önemliymiş,kendime hemen pay çıkarayım olaydan

Mantıklı kuzum olabilir

Canım nasıl oldun devam ediyor mu,yalancı sancıda olabilir olmayadabilir. En güzeli nstde çıkan sonuç. Bugün show twde bir kadın doğumcu vardı. Hamileliği başından sonuna kadar takip etmek için ultrason mu nst mi diye sorsalar kesinlikle nst derim dedi. Bebeği ve kasılmayı en iyi değerlendirip gösteren yöntem dedi

Daha iyim cnm kasılmaların süresi uzadı yarın kontrole gidecem inş söylüycem doktora hala sıcak suyla yatıyorum karın ağrım için, sağolun cnlarım, inş yarın nstye girerim

Daha iyim cnm kasılmaların süresi uzadı yarın kontrole gidecem inş söylüycem doktora hala sıcak suyla yatıyorum karın ağrım için, sağolun cnlarım, inş yarın nstye girerim
Şükür canım iyiymişsin yarında daha iyi olursun inşallah. Sona geldik artık bazı erkenci bebişlerimiz olabilir ❤ duamız vaktinde saatinde gelmeleri yönünde

Yürüyüş yaptırıyorlar kızlar, gazım çıkması lazımmış. Bebeğim yanımda şükür.
Ağrılarımdan başka bir sıkIntı yok. Sadece spinal anestezi oldum kızlar. Eve çıkınca ayrıntılı herşeyi yazacağım sizlere.
Hem suyum hem nişanım geldi, hem sancım oldu. Hepsini anlatırım kızlar.
Merak eden herkese çok teşekkür ederim.

fullmoon19
Canım geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Umarım geçici bir sancıdır ve sıcak su torbası iyi gelir

O Ocimum basilicum gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

begonyas canım siz nasılsınız
Yusuf paşa nasıl keyfi yerinde mi
Gelen gidenin çokmuş galiba
Aman sen kendini de bebeği de sakın canım
Daha çok küçük savunmasız
Sen de lohusasın hastalıklara daha açıksın allah korusun

Benden 35+5. Bu sabah çamaşırımı değiştirken farkettim bende. çamaşırımda bi kaç damla kan vardı. Kızımı kreşe bıraktıktan sonra eşime söyledim hastaneye gittik. Bir sıkıntı çıkmadı ama ara ara peçeteye geldi leke. Neden oluyor bende anlamadım. Ağrımda baya çok. Nst’de temizdi.
Buarada eğer bu hastanede Doğum yaparsam 4 Nisan’a gün verdi. Ama ben devlette mi gitsem die düşünüyorum hala.

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün :)))

Gecmis olsun canim.tek olmana uzuldum.hic akraba felan yokmu.bursada olsaydin ben yardimci olurdum

Ah canım ya allah razı olsun
Benim ailem 6 saat uzaklıkta
Güya eşimin memleketindeyiz ama arayan soran yok
Kaynanam il merkezinde aramızda 80 km var
Ama hiç arayıp sormaz, anca sitem eder şikayet eder
Hamileliğim boyunca bir kere bile arayıp da bu haftasonu yemeğe gelin bekliyorum demedi

Kimseden hayır yok yani

Ondandır canım sabahları benimde çok koyu renkte oluyor. Yarın sabah bak bide için rahat etmezse doktpra gidersin

Gün boyu takip ettim canım bir sıkıntı yok çok şükür
Zaten Cuma günü de kontrolüm var
Hem üroloji bakacak hem kadın Doğum bakacak

Senin kızda temizlik hastası mı olucak ki :))
Ondan mı deterjan çok kokluyorsun

Canım kanlı idrar iyi değil biliyorsun demi
Bir doktora mı gitsen

Gün boyu sıkıntı olmadı canım çok şükür
Cuma kontrolüm var zaten
O zaman tahlil vericm

Ben hamile kaldığımda niyetlendim hatim edeceğime cok az kaldı bitmesine hergün okuyorun yüksek sesle kızımda dinliyor

Ne güzel maşallah
Allah kabul etsin
Ben okumayı bilmiyorum
Türkçe yazılışını açıyorum tabletten, telefondan da okunuşunu açıp dinleyerek takip ediyorum okumak istediğim sureleri
Esas amacım kızıma dinletmek zaten

Kizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Fatkedilmeyecek gibi olmaz muhtemelen yakın arkadaşımın ikinci çocuğunda suyu geldi gitti hastaneye. Yer göl oldu demişti. Ama ben internette sızıntı şeklinde de olabileceğini okudum onu nasıl ayırt ederiz bilemem. Olağan dışı bir şey olunca sormak lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…