2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tövbe de kız
Tutabildiğim kadar tutmam lazım daha
Yasak bana doğurmak
Öyle bir yazdın ki ilk aklıma o geldi :)
Doğurunca niye doğurdun dicem
Aynen canım eş dost çevre hep bir arada yada yakın yerdeler :)
Kız şimdi benim gece uyku sorunum nerdeyse hiç yok gibi.Benim kız maşallah hareketliyken bile ya ben hissetmeden uyuyorum yada uykum bölünmüyo :) benim süt kalitesiz mi olcak

Benim de eşim arada odasına girip dolabı açıyor. Gizliden bakıyorum ☺☺ görünce de diyor bu kıyafetler çok küçük bebek buna nasıl sığacak
bizde ikinci bebek olunca hic heyecan yok eşimle bende ama oğlusum sürekli gidip bunlar benim ikranurumun kıyafetleri canım ikranurum diye seviyor hepsini sırayla bizde oğlum heyecanlı

Kizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Canım benimde ilk bebiş ama öğrendiğim kadarıyla şöyle anlatayım,wcde falan gelse idrarını tutabiliyormuşsun suyu tutamıyormuşsun. Aşşa yukarı suyumuz falan 1 litreye yakındır canım alttaki günlük bilgilerimizde bazen yazıyor

Yok be kuzu onu nerden çıkardınnn
Yorma kafanı böyle şeylere
Olabilen bir durummuş uykusuzluk sadece.
Sütün kaliteli olup olmamasını gösteren birşey değil yani..
Mesela sende uzun zamandır süt geliyor dedin bende gelen giden yok bu demek değil ki benim sütüm olmayacak mesela..
Hepimizin vücudu farklı sinyaller veriyor sadece

Kizlar bu su gelme olayi nasil oluyor
Ya wc de falan farkedemezsek ne olacak
Farkedilmemesi imkansızmış öyle diyorlar :)
Melike de yazmış idrar gibi tutulmazmış akıp gidermiş.
Renksiz kokusuz olurmuş birde idrardan çok daha fazla gelirmiş kuzum.
Bende duşta farketmezsem diye arada düşünüyorum ama olmaz heralde birşey
Çıkınca az da olsa gelmeye devam eder vs illa anlaşılır.

Ne bilem kız gece daha iyi üretiliyormuş diyince acaba benimki kalitesiz falan mı olcak dedim. Kahverengi kısmı kaşınıyor diye krem sürüyorum canım ben belkide o tetikliyor sütün gelmesini. Senin oğluş doğunca bol bol akıcak annesi

Kizlar acil bana bisi soyleyiverir misiniz acaba.
Wc ye gittigimde klozetin ustunde iki damla kan gordum. Ancak ic camasirim renkli oldugu icin orda farkedemedim. Ancak kendimj pecete ile kontrol etttigimde bisi yok temiz gordum. Sizce naapmaliyim . Klozet temiz zaten ben kullaniyorum bir tek. O neyin nesiydi niyeydi. Niye ardi arkasi olmadi kafam karisik. Noluyor. 33 haftaligim

Yok kuzum gündüz/gece arasında ki kıyas bu sadece.
Sebebini açıklamıştı ama unuttum. Çünkü yaşasın unutkanlık

İyiyim kuzum annem abimlerde kalıyor şimdi ama sık sık bana geliyor sohbet muhabbet derken vakit geçiyor öyle Annemin yakın olması iyi oluyormuş canım sıkılmıyor kaç gündür o varken de internete çok giremedim okuyup çıkıyorum genelde sen nasılsın İpek nasıl

Hemoroidin falan var mı canım ya da son zamanlarda zorladın mı hiç kendini oradan gelmiş olmasın ?

Kuzum şimdi kanama olması istenilen bir durum değil ancakk geçenlerde bende peçeteye silince kan gördüm ödüm biyerlerime karıştı afedersin.
Fakat makattan gelmiş 1-2 kere oldu bir daha olmadı. Böyle birşey olmuş olabilir mi?
Yinede tabi kontrol et doktora sormayı da unutma bence.

Makattan degil kontrol ettim ama neyin nesi anlamadik. Dr a sordum cevap bekliyorum bakalim. Ama temjzim suanda. Bu olali 1 saat oluyor bi sikinti yani lekelenme falan olmadi ama kafam karisti

Makattan degil kontrol ettim ama neyin nesi anlamadik. Dr a sordum cevap bekliyorum bakalim. Ama temjzim suanda. Bu olali 1 saat oluyor bi sikinti yani lekelenme falan olmadi ama kafam karisti
Haber vermeyi unutma canım merak ettim bende şimdi.
Çok kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama tedbirli olmak iyidir

Hayir yok. Ordan degil. Onu da kontrol ettim ama zaten oyle bi sikintim yok. Ama isin garibi kontrol ettim temizdim. O iki damla neyin nesiydi onu anlamadim
İçin rahat etmeyecekse kontrole git canım, doktorun bi cevap versin bakalım haber ver bize de

Ben bunu yeni duydum süpermiş gercekten. 34 den sonra solunumda skntı olmamasi falan .Cok şükür epey yol aldik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…