- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Uygun fiyattan kastın ne canım ona göre birkaç otel var aklımda da bu sene malum otel fiyatları uçtuKızlar alakasız bir soru ile geldim.
Çocuklar ile önerebileceğiniz fiyatı uygun otel önerileriniz var mı ?
Uygun fiyattan kastın ne canım ona göre birkaç otel var aklımda da bu sene malum otel fiyatları uçtu
Haziran fiyatları nasıl olur bilmiyorum canım biz hep eylül’de gidiyoruzHaziran ayı için 1 haftalık randevum var halihazırda ona gidicez tatlım. Eşime 2 hafta aralıksız izin vermiş patronu arkasına da yeni bir tatil ekleyebiliriz diye düşündük
3-4 arası birşey olabilir tatlım. Çok kalabalık olmayan ama aktivitesi güzel bir yer olursa tabi daha güzel olur
Yolundadır inşallah canım güzel haberlerle gelKızlar nts ye girecem ve usgye rahim boyum ölçülcek inş Herşey yolundadır stres yaptım
İnanılmaz pahalılar hemdee. Geçen yaz için düşündüğüm otele bu sene bakayım dedim x2 olmuş. 1haftalık tatili İlk erken rezervasyonla aldık biz. Şuan almaya kalksam arada 3 bin tl oynuyor resmenHaziran fiyatları nasıl olur bilmiyorum canım biz hep eylül’de gidiyoruzama crystal otellerine bi bak bence özellikle çocuklara yönelik aktiviteleri çok fazla :) otelleri de genel olarak güzel birkaç farklı oteli var zaten birinin aqua park’ı iyi mesela diğerinin odaları daha güzel falan bi incele istersen bir de baia vardı abimler oraya gitti onlar da çocuklara yönelik baktılar hep. Fiyatı biraz daha yüksekti sanırım. Bu sene hangi otele baksam şoka girdim geçen seneyi neredeyse 2ye katlamış fiyatlar
Güzel haberlerle gel tatlımKızlar nts ye girecem ve usgye rahim boyum ölçülcek inş Herşey yolundadır stres yaptım
yolundadir canim merak etme .guzel haberlerle gelirsin insallah.Kızlar nts ye girecem ve usgye rahim boyum ölçülcek inş Herşey yolundadır stres yaptım
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah....Kızlar nts ye girecem ve usgye rahim boyum ölçülcek inş Herşey yolundadır stres yaptım
ayy bebeler doğdu büyüdü de tatil planları yapıyoruz çok minnoşHaziran ayı için 1 haftalık randevum var halihazırda ona gidicez tatlım. Eşime 2 hafta aralıksız izin vermiş patronu arkasına da yeni bir tatil ekleyebiliriz diye düşündük
3-4 arası birşey olabilir tatlım. Çok kalabalık olmayan ama aktivitesi güzel bir yer olursa tabi daha güzel olur
selam tatlım nbr nasıl gidiyor ?Slm guzel annisler
Canım valla biliyorsun hareketlenince daha zor işimiz. Kızım zaten 3 yaşında olacak. Bebişte ayaklanmadan en rahat son tatilim bu olur diye düşünüyorumayy bebeler doğdu büyüdü de tatil planları yapıyoruz çok minnoş
benim de iki bebeyle gözüme geliyor seyahat ama mecbur artık tatil şart
Biz de bi yerlere gidelim dedik ama her yer uzak kalıyor, uçakla gitsek bile arabayla havaalanına bir sürü yolİnanılmaz pahalılar hemdee. Geçen yaz için düşündüğüm otele bu sene bakayım dedim x2 olmuş. 1haftalık tatili İlk erken rezervasyonla aldık biz. Şuan almaya kalksam arada 3 bin tl oynuyor resmenDediklerine bakayım canım. Teşekkür ederim
iyi diyelim iyi olalim. Ise gitmek zor geliyo artik ,Masa basida degil neyseki bir haftam var:) gun sayiyom vallaselam tatlım nbr nasıl gidiyor ?
benim de bi kaç gündür çok az ama yok diyemem . Bişeyler yiyip uzandın mı? Mutlaka tepki verir hafifte olsa bence. Yada içerde dönme hareketleri yapar.Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Bende yeni anlattım o süreci.Temizlik olduktan sonra diğerlerini günlere bölerek yaparsınız. benim kimse yoktu yardım eden koca evi eşimle ikimiz haleltmiştik. Senin yardım edenin var bence sende çok yorma kendini. Ben ilk gün temizlediğimde akşam ağlayarak uyumuştum ağrıdan çok yormuşum kendimiGünaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.
Küba mı? siz nerdesiniz canım? Kübayı istanbuldan hayal edemedim kaç saat yolGecen yaz adetim tatile denk gelcek diye iptal etmistik,megersem hamileymisim bilseydim doya doya tatil yapardim bu sene daha tatil kullanamadim Ben ,yaza bir kuba tatili yapariz artik turkiye cook pahali ,kuba cok ucuz burdan 6 bine kubaya gidilir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?