2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bebeğin çok şükür yanında ya kuzum gerisinin hiç önemi yok ❤
İkinizde iyi olun yeter

Süper o zaman ya umarım gelişir yeterli kapasiteye gelir minik ciğerlerimiz

İnşallah canım benim gelişiyor merak etme hıçkırık da bunun kanıtı

Canım allah yardımcın olsun inşallah 1 ay önce ev taşıdık çok çok yoruldum ve her ne kadar bana yaptırmasalar da mecburen mutfağı evi kafalarına göre yerleştiremeyecekleri için işin ucundan tuttum bebek kilo almadı taşınma sürecinde sütünü yumurtanı ihmal etme sakın canım aktif iş yapma
naber kızlar nasıl gidiyor ayy doğumlar yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum bi taraftanda korkuyorum ben kafayı yedim heralde

+1 de benden canım korkuyorum aklımda bir sürü sorular

Sen de mi korkuyorsun bacım valla şaka yapmıyorlar çıkacaklar bir şekilde
Bende içimde saklamak istiyorum mümkün olduğunca
zaman azaldıkça önceki hatıralarım geliyor aklıma
diyorum oğlanı 2 yaş yaptım bu da büyüyecek bi şekilde

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Benim oglumda tembel cok hareketli degil oturunca uzaninca arada saga Sola kiviriyor kendini tatli bisiler ye uzan hareketlenir buyuk ihtimal takip et hareketlerni canim

düşman başına kv

Canım buna o kadar çok sevindim ki anlatamam,Rabbim Urasına güç kuvvet sağlık versin inşallah ya ben hissetmiyorum yada hıçkırmıyor diyince belli etmesemde üzülüyordum. Çok şükür bu haberi verdin mutlu oldum

zaman azaldıkça önceki hatıralarım geliyor aklıma
diyorum oğlanı 2 yaş yaptım bu da büyüyecek bi şekilde
Dünyaya gelen büyüyor kuzu. Kızda büyüyene kadar biraz çekersin ama Sonradan rahat edersin. Gerçi ben bilmiyorum öyle diyorlar

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Canım korkutmak istemem ama normal bir durumda olabilir,bebek stres altındada olabilir. Bence bugün bir acile gidip muayene ol derim

Kuzum gördüğüm kadarıyla tam olmasa da sağ ciğerimiz var ama sol ciğerimiz sıkıntılı. Bakalım inşallah gelişiyordur Son seferde göremedim tabi ekranı bana çevirmiyorlar, söylemediler de. İnşallh herşey yolunda gidecek sağol kuzum

Ayy çok şükür canım Rabbine ikiside gelişip büyümüş olur canım inşallah
Bazı doktorlar ketun oluyorlar göstermiyorlar,sağlıkları yerinde olsunda gerisi hiiiç mühim değil ❤

Kuzu 37. Haftaya gelmişsinn
Hadi bakalım, kontrolünden de güzel haberlerle gel inşallahhh.

Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…