Günaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.
Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Haziran ayı için 1 haftalık randevum var halihazırda ona gidicez tatlım. Eşime 2 hafta aralıksız izin vermiş patronu arkasına da yeni bir tatil ekleyebiliriz diye düşündük
3-4 arası birşey olabilir tatlım. Çok kalabalık olmayan ama aktivitesi güzel bir yer olursa tabi daha güzel olur
Uçak fiyatları çok pahalı geldiği için biz arabayla gidicez tatlım. Bi dünya yol çekicez vallahiBiz de bi yerlere gidelim dedik ama her yer uzak kalıyor, uçakla gitsek bile arabayla havaalanına bir sürü yolçevre illere kaçamak yapcaz galiba
Rica ederim canım ❤
Bütün oteller aynı maalesef canımAy kizlar bizim gittigimiz otelde ucmus alti gunluk tatile 6 bin lira diyor. Bize artik otel hayal oldu :)
Ya kuzucukların canını iki kez acıtacaklar. Bizim bir arkadaş beni uyarmıştı. Onun ebesi Doğum yapılan hastanenin sonuçlarına ulaşmış 2.kez almamış kanı ama ayrıntılarını çok bilmiyorum tekrar bir sorayım nasıl olmuş o işBizimde bugün son asm kontrolümüz vardı :)
Bebiş doğunca 3 veya 5.günü gelirsin topuk kanı alırız dedi ebemiz.
Neden 2.defa alınıyor hastanede alınan yeterli olmuyor mu diye sordum.
Hastanede bebek emmeden bakılan değerler var,biz burda hem daha farklı tahlillerde bakıyoruz. Hemde bebek emdiği için sütten geçen değerlerine bakıyoruz dedi.
Peki ya 3.veya 5.gün tahlil alınan güne denk gelmezse o zaman nolucak dedim.
Birşey olmaz 7.gün falanda bakılabiliyor dedi ebemiz :)
Bizden haberler bu şekilde
Amara Dolce Vıta bayıldığım bir oteldi. İki yaz arasında x2 yi görünce şoklamıştımSentido Gold İsland ve Amara otellerini öneririm. Bizim her yönüyle memnun kaldığımız oteller sıralamasında fakat bu sene hakikaten fiyatlar uçmuş durumda. :/
Erkek mantığıyla bu kadar oluyor canim.Hepsi aynıKızlar ya kocası benimki gibi duygusuz heyecansız olan var mı
Bebek olacak o kadar istedin hiç heyecanlı değilsin dedim
Ne var heyecanlanacak ilk bizim mi bebeğimiz oluyor dedi
İlk bizim bebeğimiz olmuyor ama bizim ilk bebeğimiz dedim
Bana diyor ki sen de çok heyecanlanma çocuk şımarmasın
Sonra da maddiyatla ilgili konuştuk, önümüzdeki aylarda yapılacak ödemeleri sıraladı, bunlar aklımdayken nasıl heyecanlı olabilirim ki dedi, bu kez de üzüldüm adamın üzerine gittim diye
Bebek Doğunca sever mi, işten heyecanla özlemle gelir mi
Sanki hiç fark etmeyecekmiş gibi geliyor çok üzülüyorum
Amara Dolce Vıta bayıldığım bir oteldi. İki yaz arasında x2 yi görünce şoklamıştım
Uçak fiyatları çok pahalı geldiği için biz arabayla gidicez tatlım. Bi dünya yol çekicez vallahi
Bütün oteller aynı maalesef canım
Biz de tatil almadık bu sene. Çocuğun huyunu suyunu kestiremeyiz hem de çok ufak olacak bu yaz evdeyiz bakalım inşallah patlamayız ancak ufak tefek bir yerlere gideriz artıkGeçenlerde bir göz gezdireyim dedim de gözlerim yerinden çıktı
Bu sene herhalde ufak çaplı,2-3 şehir değiştirerek butik konaklamalı bişeyler planlarız dedim eşime, Göcek bu anlamda çok keyifli benim için. Ama tabii bu Alin'in ne kadar sorun çıkartmayacak bir bebek olması ile ilgili olacak muhakkak... Yoksa haftasonu şehir yakınlarında kaçamakla geçer bu yaz :)
ay birde erkek ya sinir oldum valla.Sende iki tane varmis bizde o gereksiz tiplerden 5 adet var hepsi bekar. Su sıralar arayip duruyorlar,dellendirecekler beni ama ne zaman. Yavas yavas asabiyet yuklenmeye başladım zaten birde bu tarz sıkıntıları hic cekemiycem.Dediğin gibi hiç arayıp sormayanların gelip kalmasına da gerek yok
Benim babam bile rahatsız etmemek için durmuyorken kayınlarımın ne işi var evde
Bir de evimiz öyle müsait bir evde değil
Onların gelmesi demek benim yatak odasına kapanmam gerek demek
Ama düşünce yok hiçbirinde
Bakalım neler olacak
ayy valla bebeler için yaşıyoz dimi benim oğlanda 2 yaşını geçecek ben de sırf oğlan tatil yapsın denize havuza girsin diye istiyorum inşallahCanım valla biliyorsun hareketlenince daha zor işimiz. Kızım zaten 3 yaşında olacak. Bebişte ayaklanmadan en rahat son tatilim bu olur diye düşünüyorum
iyi diyelim iyi olalim. Ise gitmek zor geliyo artik ,Masa basida degil neyseki bir haftam var:) gun sayiyom valla
Sormaaayy valla bebeler için yaşıyoz dimi benim oğlanda 2 yaşını geçecek ben de sırf oğlan tatil yapsın denize havuza girsin diye istiyorum inşallah
Benim bebek bana cekerse cok gazli olabilir. Su hamilelikte cok cektim .Midemde sürekli kramplar hissediyorumbanyo bebegin gaz sancılarına da iyi gelir rahatlatır. Karnına ve ayaklarına sıcak havlu sar o da rahatlatır. Sıcak derken ilik yani bebeği rahatlatacak kadar. Senin gözetimin altında yüzüstü uyutabilirsin. Gaz için sab simplex damla da çok iyi geliyor. Kendi çocuğuma kadar abimin dayımın çocuklarının gaz sancılarıyla uğraştığım için kendi oğlumda herşeyi tam teşekküllü bi şekilde atlattımallah yardımcın olsun gazlı bebekler biraz anneyi yoruyor.
Çok iyi canım olsun tam ölçmüyor Zaten. Banada 2200 demişti 33. Haftada.Kızlar çıktım şimdi nstnormal şükür rahim boyuda şükür iyi ,bıcırığım 2100 gram olmuş bu hafta sanki çok almamış sağlık olsun
olsun kız çok keyifli bıcır bıcır oynasın onlar mutlu olsun yetiyor bizeSormaaBenim tatilim çocuk oyun alanı ile çocuk havuzunda geçiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?