2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aldığınız yerle görüştünüz mü tatlım. Bebek yatacak orada neticede. Bu kadar ağır kokmaması lazım

Canım başınız sağolsun
Kolay gelsin çok yorma sen kendini

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Cnm geçen hafta benimde öyle oldu iki gün ,bi vuruyo bi daha yok kaç saat bende korktum şükür, ellerinle masajnyapar gibi göbeğine ellerine sür 3_4 dakika o zaman biraz oynuyorlar, gözlemle cnm bebişini

Gecmia olsun canim. Bende bu sabah ac karina sut icmistim o mu yapti bilmiyorum ama bende sabah biraz cikardim Devami gelse gidecektim cunku idrarimda proteinde vardi ama.Allahtan devami gelmedi insalla da gelmez. Bol bol temiz hava al birde yogurt ye belki iyi gelir. En kisa zamanda duzelir insallah. Evin camlarini da ac havalansin.

Bizimde bugün son asm kontrolümüz vardı :)
Bebiş doğunca 3 veya 5.günü gelirsin topuk kanı alırız dedi ebemiz.
Neden 2.defa alınıyor hastanede alınan yeterli olmuyor mu diye sordum.
Hastanede bebek emmeden bakılan değerler var,biz burda hem daha farklı tahlillerde bakıyoruz. Hemde bebek emdiği için sütten geçen değerlerine bakıyoruz dedi.
Peki ya 3.veya 5.gün tahlil alınan güne denk gelmezse o zaman nolucak dedim.
Birşey olmaz 7.gün falanda bakılabiliyor dedi ebemiz :)
Bizden haberler bu şekilde

Geçmiş olsun cnm ,aman deyim dikkat et,odanın camını açık tut baktın o boya kokusuda çıkmıyo hâlâ kokuyo ara iade et bence, sizin bünyenizde böyle etki yaratan bebişde neler yapar,aslında tam bilmiyorum ama boya içermeyen veya sağlığa zararlı maddeden üretim yapmayan markalar var onlardan tercih mı etmek lazım, yiğenime araştırırken okumuştum bi kaç böyle firma

Kuzu bu yüzden mobilyayı erken almak daha iyi oluyor bol bol havalanması laızm..
Dikkat et bir daha solumamaya çalış.
Mide bulantısı konusunda bi fikrim yok

Aldığınız yerle görüştünüz mü tatlım. Bebek yatacak orada neticede. Bu kadar ağır kokmaması lazım
Tesekkur ederim kızlar, ben biraz cekingenim böyle işlerde eşim arayacagım dedi. Gercekten gözüm korktu bi de bizim iki oda yani yatak odası ve bebek odası arasında duvar yok eski bina oldugundan kapı var kapıyla gecilebiliyor. Haliyle suan bile koku tamamen yatak odasında bebekle yatak odasında bile kalabilcek gibi değil. Suan 33+0ım bilmem gecer mi koku doğuma kadar A April wind fullmoon19

Taze mobilyalar da hep koku olur olmayan bişey değil aslında, ama sizi istifar ettirecek kadar olması düşündürücü, bi görüşsün bklm ne diyecekler cnm 15 20 gün çıkmazsa kokusu onlarda iade alırsa o zamana sen de edersin iade, yok öyle alamayız derlerse şimdi iade edersin,

Ufak bi kagida not al canim.ben öyle yapiyorum cikmadan once hepsini soruyorum.yoksa unutuyo insan.ins iyi gecer hepsi

Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.

Benimkide dün kendi hareket etmedi ben dürtünce 2-3 tepki veriyordu hatta gece ve bu sabah sakindi hastaneye gitmeyi düşündüm ama yaklaşık 20dakikadır baya hareketli artık yerleri daralıyor ve çok uykuya ihtiyaçları oluyor canım ama haala bu saate hareket yoksa hiç durma git kontrolle

kolay gelsin canım allah yardımcın olsun

naber kızlar nasıl gidiyor ayy doğumlar yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum bi taraftanda korkuyorum ben kafayı yedim heralde

İyi gidiyor kuzu senden naber

Canım çok güzel kombinlemişsin
Yanlız 3 tane üst fazla değil mi
Sizin ordada havalar ısındı diye hatırlıyordum

Teşekkür ederim kuzum. Bilmem ki hastane öyle yazmış, zıbın, alt-üst, 1 tane de pamuk yelek diyorlar burda zıbının üstüne giydirip sonra üstünü giydiriyorsun. Bende aldım koydum sıcak olursa giydirmem serin olursa giydiririm ama burda çıkışlar sabah 10 da yapılıyor yine serin olur o yüzden işe yarar

Günaydın canım bende cumartesi gideceğim kuaföre ama saçım için
Güzel haberlerle gel kontrolden canım

Boyasında kimyasal madde vardır yada kötü bir boyadan yapılmıştır bu kadar kokması doğru değil

Günaydın kızlar şu son ay size de zor geçiyor mu? Sanki günler uzadıkça uzuyor, evde yalnız olduğumdan midir nedir, ya da kavuşmak için çok acele ediyorum

Aynen günler uzadı sanki. Son haftalar hiç geçmiyor diyordu herkes doğruymuş :)

Güzel haberlerle gel kuzum

Selam kızlar ASM kontrolüne gittim sabah beridir sıra bekledim sinir oldum valla doğum öncesi son kez kan ve karaciğer degerlerime idrar görmek istedi doktorum ebede sağolsun çok güzel bilgiler verdi doğum için bulantilarimi sordum idrarda +2 lökosit çıktı ondan olabilir dedi bol su iç yarın tekrar yapalım dedi ona göre gerekirse ilaç başlarız dedi kan sonuçlarında çıkar yarın görüşürüz dediler bakalım ama şu içmiyorum midem çok bulanıyor.....

Kızlar alakasız bir soru ile geldim.
Çocuklar ile önerebileceğiniz fiyatı uygun otel önerileriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…