Aldığınız yerle görüştünüz mü tatlım. Bebek yatacak orada neticede. Bu kadar ağır kokmaması lazımKızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Canım başınız sağolsunGünaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.
Bende aynıyımmmGünaydın kızlarşu son ay size de zor geçiyor mu? Sanki günler uzadıkça uzuyor, evde yalnız olduğumdan midir nedir, ya da kavuşmak için çok acele ediyorum
Cnm geçen hafta benimde öyle oldu iki gün ,bi vuruyo bi daha yok kaç saat bende korktum şükür, ellerinle masajnyapar gibi göbeğine ellerine sür 3_4 dakika o zaman biraz oynuyorlar, gözlemle cnm bebişiniKizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Geçmiş olsun cnm ,aman deyim dikkat et,odanın camını açık tut baktın o boya kokusuda çıkmıyo hâlâ kokuyo ara iade et bence, sizin bünyenizde böyle etki yaratan bebişde neler yapar,aslında tam bilmiyorum ama boya içermeyen veya sağlığa zararlı maddeden üretim yapmayan markalar var onlardan tercih mı etmek lazım, yiğenime araştırırken okumuştum bi kaç böyle firmaKızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Kuzu bu yüzden mobilyayı erken almak daha iyi oluyor bol bol havalanması laızm..Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Aldığınız yerle görüştünüz mü tatlım. Bebek yatacak orada neticede. Bu kadar ağır kokmaması lazım
Tesekkur ederim kızlar, ben biraz cekingenim böyle işlerde eşim arayacagım dedi. Gercekten gözüm korktu bi de bizim iki oda yani yatak odası ve bebek odası arasında duvar yok eski bina oldugundan kapı var kapıyla gecilebiliyor. Haliyle suan bile koku tamamen yatak odasında bebekle yatak odasında bile kalabilcek gibi değil. Suan 33+0ım bilmem gecer mi koku doğuma kadar A April windGecmia olsun canim. Bende bu sabah ac karina sut icmistim o mu yapti bilmiyorum ama bende sabah biraz cikardimDevami gelse gidecektim cunku idrarimda proteinde vardi ama.Allahtan devami gelmedi insalla da gelmez. Bol bol temiz hava al birde yogurt ye belki iyi gelir. En kisa zamanda duzelir insallah. Evin camlarini da ac havalansin.
Taze mobilyalar da hep koku olur olmayan bişey değil aslında, ama sizi istifar ettirecek kadar olması düşündürücü, bi görüşsün bklm ne diyecekler cnm 15 20 gün çıkmazsa kokusu onlarda iade alırsa o zamana sen de edersin iade, yok öyle alamayız derlerse şimdi iade edersin,Tesekkur ederim kızlar, ben biraz cekingenim böyle işlerde eşim arayacagım dedi. Gercekten gözüm korktu bi de bizim iki oda yani yatak odası ve bebek odası arasında duvar yok eski bina oldugundan kapı var kapıyla gecilebiliyor. Haliyle suan bile koku tamamen yatak odasında bebekle yatak odasında bile kalabilcek gibi değil. Suan 33+0ım bilmem gecer mi koku doğuma kadar A April windfullmoon19
Hadi gozun aydin canimBu arada kızlar tepede baş yok dönmüş dedi ebemiz
Sırtı geçen hafta sağımdaydı,bugün kalp atışlarını solda dinledik
Ufak bi kagida not al canim.ben öyle yapiyorum cikmadan once hepsini soruyorum.yoksa unutuyo insan.ins iyi gecer hepsiBugün kontrolüm var kızlar öğleden sonra bklm napıyo benim kuzu hocaya soracağım çok şey var inşallah unutmadan hepsini sorarım, nstyede alırlar belki bugün heyecan dorukta yine dua edin bana hayırla gidip geliyim,
Kizlar acil bakarmisiniz benim kinde tik yok. Dun ben vurmayana kadar karnima hic teperenmedi. Teprendiginde de usut uste hafif hafif vurdu. Ama geceden beri tik yok. Tikliykrumda ama birsey yok. Sizde de boyke birsey varmi.
Günaydın kızlar, güzel günlerimiz olsun inşallah. Bugün tuttuğumuz evi temizlemeye gidiyoruz. Annem var yanimda, kızkardeşim de gelecek inşallah. Eşimin halası vefat etti şimdi ordan da kimse gelemiyor, tabi bu acı günde de gelin yanima diyemem. inşallah 2 kişi hemen biter bu temizlik. Son haftalarda hareket etmek bile ne zor ne zor. Benim daha ev taşınacak. Yerleşecek. Kızlar dua edin bana doğum öncesi bitsin şu işler.
naber kızlar nasıl gidiyor ayy doğumlar yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum bi taraftanda korkuyorum ben kafayı yedim heralde
Canım çok güzel kombinlemişsin
Yanlız 3 tane üst fazla değil mi
Sizin ordada havalar ısındı diye hatırlıyordum
Kızlar günaydın....doğumlar olunca ne olur olmaz dedim kuaföre geldim...aradan çıksın içim rahat etsin. Öğleden sonra da kontrolün var.
Herkes iyidir inşallah. Artık sayılı günler kaldı. Rabbim yardımccımız olsun
Kızlar cok enteresan bişey yaşadım, dün bebeğin mobilyaları geldi ama öyle bir ağır boya kokusu vardı ki sanırım zehirlendim 4-5 kere kustum yanımda annem vardı o da kustu koku yüzünden. Hicbisey yiyemedim gece uyuyamadım soğuk soğuk terledim. Camı actım anneme gittik gece eşimle kalmaya.Smdi biraz dalmısım kalktım hala midem bulanıyor. Buarada son ay mide bulantım cok keskin bisekilde döndü. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım
Günaydın kızlarşu son ay size de zor geçiyor mu? Sanki günler uzadıkça uzuyor, evde yalnız olduğumdan midir nedir, ya da kavuşmak için çok acele ediyorum
Bugün kontrolüm var kızlar öğleden sonra bklm napıyo benim kuzu hocaya soracağım çok şey var inşallah unutmadan hepsini sorarım, nstyede alırlar belki bugün heyecan dorukta yine dua edin bana hayırla gidip geliyim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?