birazdan çıkıcam da işyeri doktoruna gitmiştim strestendir dedi tansiyona baktı yolladı. şimdi kendi doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecekÇok etkiliyor demişsin Zaten kuzum bi doktora mı gitsen ki acaba?
İşte miydin?
Kulağında ağrı falan var mı canım?ne yapmak lazımki şimdi ya orta kulak çıkmasın bi de
Kızlar hiç epidural sezeryan olan oldu mu? Bütün hersey hissediliyormuş ama acı yokmuş öyle mi birde o iğne kalıyormuş belde agrı Makinesi vs takılıyormuş benim bebeğim planlı alınacak en geç 38 de çünkü benim sağlık sorunlarım var zaten aynı gen hastalığı bebekte de çıktı o yüzdem boyu kilosu geriden gelmeye başladı inş yanılırlardır diyorum eğer anestezi onay verirse epidural olacak
Tam olarak kaçıncı haftaya girdin canımCnm ilaçların hepsini bırakmıştım ya, son bı iğnem vardı onu da yaptırdı doktor. Sancılarım çıkıyor. Salı günü gittim en son, cuma gel dedi.
Doğal sürece bırakıcam dedi.
Her an suyun kanaman gelirse doğumunu yapıcaz ya da 39/40 da gelebiliriz dedi. Beklicez dedi.
Ama benim çok zorum var. Uyku yok, kan ter icindeyim, ağrılarım var, yürüyemiyorum zaten, tek bacak şişiyor, altıma ve iç bacaklara inanılmaz ağrılar giriyor, annem olmasa ben ne olurdum bilmiyorum. Ben böyle bı zorluk görmedim diyor annem.
Allah evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun da hiç ah vah demiyorum.
Sen nasılsın cnm ?
Geçmiş olsun canım gen hastalığın tam olarak neyKızlar hiç epidural sezeryan olan oldu mu? Bütün hersey hissediliyormuş ama acı yokmuş öyle mi birde o iğne kalıyormuş belde agrı Makinesi vs takılıyormuş benim bebeğim planlı alınacak en geç 38 de çünkü benim sağlık sorunlarım var zaten aynı gen hastalığı bebekte de çıktı o yüzdem boyu kilosu geriden gelmeye başladı inş yanılırlardır diyorum eğer anestezi onay verirse epidural olacak
Doğumdan sonrada bebişle kontrol ne heyecanlı olur
Kız benim hiç çinkomdan falan haberim yok
Niye baktırdın sebebi var mıydı
Cuttingcorners canım neden yaptırdın çinko testi
Bağışıklık sistemini etkileyen bir gen mutasyonu bilinen birşey değil maalesef tedavisi de ilik nakli benim için geçti ama bebeğim için uygun ilik bulunursa yapılacakGeçmiş olsun canım gen hastalığın tam olarak ney
İnşallah bizim durumlar da parlak olur canımdoğumun nasıl geçeceğini de bilmiyoruz ki
Kızlar onu ben merak ediyordum ne zamandır çinko değerimi yani sadece meraktan doktor falan istemedi ama düşük de çıktı sivilcelerin çinko eksikliğinden kaynaklanabileceği yönünde yazılar okuyunca merak ettim, doğumdan sonra takviye almaya karar verdim çünkü tek tük de olsa mutlaka çıkıyor ve sinirlerimi bozuyor
Bende şimdi onları araştırıyordum canım teşekkürlerAnladım canimm, bol bol kabak çekirdeği ye, çiğ bulabilirsen. Tam bir çinko deposu
Allah yardımcın olsun bende sancılarımin olduğu zaman 1 hafta ayağa kalkamayacak şekilde olmuştum doğuma kadar sürecek diye çok korktum.1 hafta bile zor geldi bana çok şükür benim ilaçlardan sonra toparlandim zor bi süreç inşallah ağrıların hafifler de doğuma kadar rahat geçirirsin sendeCnm ilaçların hepsini bırakmıştım ya, son bı iğnem vardı onu da yaptırdı doktor. Sancılarım çıkıyor. Salı günü gittim en son, cuma gel dedi.
Doğal sürece bırakıcam dedi.
Her an suyun kanaman gelirse doğumunu yapıcaz ya da 39/40 da gelebiliriz dedi. Beklicez dedi.
Ama benim çok zorum var. Uyku yok, kan ter icindeyim, ağrılarım var, yürüyemiyorum zaten, tek bacak şişiyor, altıma ve iç bacaklara inanılmaz ağrılar giriyor, annem olmasa ben ne olurdum bilmiyorum. Ben böyle bı zorluk görmedim diyor annem.
Allah evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun da hiç ah vah demiyorum.
Sen nasılsın cnm ?
Burda devlette yapanlar çok memnun aslında. Küçük bir şehirdeyim evet. Bir tane özel var oda iflas etmek üzere.Valla ben devlette dogum hikayelerini okudukca kosarak uzaklastim . Tabiri caizse. Ama kucuk bir sehirdeyseniz tabiki olabilir.
Kuzuum hala geçmedi mi haber vermeyi unutma önemli birşey değildir inşallahAcile geldim kızlar nst ye bağladılar tansiyon baktılar bekliyorum bakalım midem de bulaniyor feci halde ayy ne berbat bir şey bu
Senin kuzucuğa da Maşşallah Canım.Maşallah canım kuzucuğa
Geçen hafta bizimde kilomuz sizinki kadardı
ben ameliyathaneye girene kadar anesteziye karar verememistim anestezide kızlarla ne yapsak diye konuşuyorduk sırt ustu yatmaktan bebek ciğerlerime çok baskı yapmış biden fenalaşıp baygınlık geçirdim sonra anesteziye ben epidural olucam dedim tansiyonum çok düştüğü için artik yapamayız genel olman lazim dediler. Ama anesteziyi cabuk attım masadan kalkmadan uyandım hatta hemen odaya çıktım ağrı şancı hic sıkıntı yaşamadım. Sezeryandan korkuyordum ana yendim o korkuyu epidural biraz zor oluyormuş bebeğini doğduğu anda görmek çok güzel ama sonrasında belden aşağı uzun sure hissedilmiyormus bas ağrısı çok yasayan olmuş diyorlar. Tabi kişiden kişiye degisiyordur ama bana hep öyle dedi yasayanlar. Bende uyanıkken bi tarafımı hissedemiyor olmaktan da cekiniyorum açıkçası panikatak yaşarım heraldeKızlar hiç epidural sezeryan olan oldu mu? Bütün hersey hissediliyormuş ama acı yokmuş öyle mi birde o iğne kalıyormuş belde agrı Makinesi vs takılıyormuş benim bebeğim planlı alınacak en geç 38 de çünkü benim sağlık sorunlarım var zaten aynı gen hastalığı bebekte de çıktı o yüzdem boyu kilosu geriden gelmeye başladı inş yanılırlardır diyorum eğer anestezi onay verirse epidural olacak
geçmiş olsun sancıdan mi gittin acile başka bir durum mu oldu msjlarin hepsini okumaya çalışıyorum ama göremedim inşallah hayırlı haberler verirsinAcile geldim kızlar nst ye bağladılar tansiyon baktılar bekliyorum bakalım midem de bulaniyor feci halde ayy ne berbat bir şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?