2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ne yapmak lazımki şimdi ya orta kulak çıkmasın bi de
Kulağında ağrı falan var mı canım?
Antibiyotik falan vermişlerdi bana o zaman gözünü korkutmayayım 1 aydan uzun süre çekmiştim

Canim gecmis olsun. Benimde hic bilgim yok devlet yapiyor mu epidural ? Eger yapiyorsa kalp ve ciger problemim yuzunden bende epidural isterim ama okudugum kadariyla kolay oluyormus insallah seninki oyle olur cnm.

Tam olarak kaçıncı haftaya girdin canım
Kan sulandırıcı iğneyide bıraktın mı
Sabah akşamda olabilir doğumun,ilerleyen haftalardada hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım
Şükür iyiyiz canım bizde günler yaklaştıkça heyecanla bekliyoruz :)

Geçmiş olsun canım gen hastalığın tam olarak ney

Lusi kizlarin bahsettigi orta kulak kaynakli bir bas donmeyse, yani vertigoysa cidden asiri etikitliyor yasam kalitesini. Genellikle kulak enfeksiyonu esnasinda ya da sonradan cikan bir durum. Ve deprem oluyormus gibi olur surekli. Oda dalgalanir vs.. isik cakmasi olbilir :) ben bi sure cektiydim ondan. Dikkat et kendine.bir de o ozellikle otururken veya yatarken oluyordu. Bak bakalim yatarken geciyor mu?

Doğumdan sonrada bebişle kontrol ne heyecanlı olur

İnşallah bizim durumlar da parlak olur canım doğumun nasıl geçeceğini de bilmiyoruz ki
Kız benim hiç çinkomdan falan haberim yok
Niye baktırdın sebebi var mıydı
Cuttingcorners canım neden yaptırdın çinko testi

Kızlar onu ben merak ediyordum ne zamandır çinko değerimi yani sadece meraktan doktor falan istemedi ama düşük de çıktı sivilcelerin çinko eksikliğinden kaynaklanabileceği yönünde yazılar okuyunca merak ettim, doğumdan sonra takviye almaya karar verdim çünkü tek tük de olsa mutlaka çıkıyor ve sinirlerimi bozuyor

Anladım canimm, bol bol kabak çekirdeği ye, çiğ bulabilirsen. Tam bir çinko deposu

Allah yardımcın olsun bende sancılarımin olduğu zaman 1 hafta ayağa kalkamayacak şekilde olmuştum doğuma kadar sürecek diye çok korktum.1 hafta bile zor geldi bana çok şükür benim ilaçlardan sonra toparlandim zor bi süreç inşallah ağrıların hafifler de doğuma kadar rahat geçirirsin sende

ben ameliyathaneye girene kadar anesteziye karar verememistim anestezide kızlarla ne yapsak diye konuşuyorduk sırt ustu yatmaktan bebek ciğerlerime çok baskı yapmış biden fenalaşıp baygınlık geçirdim sonra anesteziye ben epidural olucam dedim tansiyonum çok düştüğü için artik yapamayız genel olman lazim dediler. Ama anesteziyi cabuk attım masadan kalkmadan uyandım hatta hemen odaya çıktım ağrı şancı hic sıkıntı yaşamadım. Sezeryandan korkuyordum ana yendim o korkuyu epidural biraz zor oluyormuş bebeğini doğduğu anda görmek çok güzel ama sonrasında belden aşağı uzun sure hissedilmiyormus bas ağrısı çok yasayan olmuş diyorlar. Tabi kişiden kişiye degisiyordur ama bana hep öyle dedi yasayanlar. Bende uyanıkken bi tarafımı hissedemiyor olmaktan da cekiniyorum açıkçası panikatak yaşarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…