2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
merve teacher cnm yeşim hocaya gittim dün ki yoğun kasılmamı söyledim ve karın bel ağrımı ,sancın olursa, suyun gelırse ,leke gelirse durmuycan acile gelecen dedi, bu kasılmalarım için rahim boyumu ölçtürdü diğer büyük usg varya o odada Allahtan bayan denk geldi, rahim boyum iyi çıktı, bebeğin ölçülerini yaptı 2000 kilo olarak cıkardı ,böbreğini sordum öyle bişey görmüyorum dedi.ordan cıkıp nstye girdim sancım 20_30 en yüksek kasılmalarım olduğu zaman 40 çıktı, nst de 30 dakika kalıyosun, gidince çikolata bulundur yanında nstde,tekrar bütün sonuçları yeşim hoca gördü herşey iyi dedi tekrar yeşim hoca usgye aldı oda ölçüm yaptı yine 2100 kilo ölçtü 15 gün sonra kontrol dedi, eğer sancın varsa rahim boyu kısalmışsa yatış yaparım dedi tabi ben o an korku heyecan Allah ne verdiyse

Cnmmm bna hiç bi mesajın gelmiyorrr
Gelir cnm :):) maaşallah süper bi
Cnm çok sağol, inşallah dediğin gibi hafifler.
Beni gören inan tanımaz, tanınmaz hale geldim.
Benim yaşadıklarımı Rabbim kimseye yaşatmasın, daha da zorluk çekenler var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benim akciğer için genel anestezi zaten önermiyorlar çok ameliyat oldum korkum yok ama bebeğimin gelişini de çok görmek istiyorum eşimde Yanımda olsun istiyorum ama belden aşağısı 6-7 saat uyuşuk kalıyormuş bende korkmuyo değilim açıkcası bakalım 37-38 de alınacak zaten inş o zamana 3 kg olur biraz düşük kilo ve boyu

35+0 cnm ama biliyorsun 36. haftaya girmiş oluyoruz.
Kan sulandırıcı kullanıyorum kullanmadan kesinlikle olmaz.
Doktor gün verir gününden önce gelmez ise bı gün önceden kullanmayacağım sadece, doğum olduğu günde akşamına hemen yapılacak kan sulandırıcı yapılacak cnm.

Merhaba kızlar belki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım

inşallah canım Allah yardımcın olsun. Bebegin doğunca bebeğine de sana da sağlık güç versin Allah. Unuttursun bütün zorlu geçen bu sureci.

Hatırlıyorum canım. Hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş inşaallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Cnm ben spinal oldum öyle bisey hissetmiyosun sadece bebeği çıkaracakları zaman benim bi vucudum sallandı galiba göbeğin üstünde baskı yaptılar ki rahat çıksın diye ben öyle sallaninca napiyonuz diye sordum ölcuyoz diye beni kandırdılar demeleriyle bebeği çıkarttilar ağladı kuzum ,ağrı pompasi elin üstünde takılıydı bizim gelinin, benim belimde her hangi bisey birakmamislardi o iğneyi bile bele sokarken hissetmiyosuno kadar inceki saç teli gibi sıfır acı yani, ben çok korkak biriyim bide ona rağmen hiç hissetmedim korkma yani cnm ,çok strese girersen sakinleştirici yaparlar

Kontrol iyi geçti kızlar dediğim gibi dönmüş yine benim yaramaz oğlan. Baş aşağı dedi kesin olarak.

Kilosu 3.300. Suyun da iyi dedi. Nst de sancı yok tansiyon iyi. Haftaya perşembe gel dedi. Tabii o zamana kadar doğurmazsam

Ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş inşaallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın
isimdeyimgucumdeyim kuzum unicorn ben de cok severim :)) cok guzel olmus cikelatalarinizz.

Sebogelin canim ilerleyen zamanlarda yine yaz amaa hbrdar et bizi olur mu?
Sağolun ya moral oldunuz valla. Bu sefer kimseye söylemedik yine hüsran olursa diye. Bu seferde kendi kendimi yiyorum günler geçmiyo. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…