- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Ayy bu çok tatlıSipariş verdim kargoya hemen verdiler :)) benim çok hoşuma gitti.
Gelir cnm :):) maaşallah süper biCnmmm bna hiç bi mesajın gelmiyorrr
Cnm çok sağol, inşallah dediğin gibi hafifler.Allah yardımcın olsun bende sancılarımin olduğu zaman 1 hafta ayağa kalkamayacak şekilde olmuştum doğuma kadar sürecek diye çok korktum.1 hafta bile zor geldi bana çok şükür benim ilaçlardan sonra toparlandim zor bi süreç inşallah ağrıların hafifler de doğuma kadar rahat geçirirsin sende
Benim akciğer için genel anestezi zaten önermiyorlar çok ameliyat oldum korkum yok ama bebeğimin gelişini de çok görmek istiyorum eşimde Yanımda olsun istiyorum ama belden aşağısı 6-7 saat uyuşuk kalıyormuş bende korkmuyo değilim açıkcası bakalım 37-38 de alınacak zaten inş o zamana 3 kg olur biraz düşük kilo ve boyuben ameliyathaneye girene kadar anesteziye karar verememistim anestezide kızlarla ne yapsak diye konuşuyorduk sırt ustu yatmaktan bebek ciğerlerime çok baskı yapmış biden fenalaşıp baygınlık geçirdim sonra anesteziye ben epidural olucam dedim tansiyonum çok düştüğü için artik yapamayız genel olman lazim dediler. Ama anesteziyi cabuk attım masadan kalkmadan uyandım hatta hemen odaya çıktım ağrı şancı hic sıkıntı yaşamadım. Sezeryandan korkuyordum ana yendim o korkuyu epidural biraz zor oluyormuş bebeğini doğduğu anda görmek çok güzel ama sonrasında belden aşağı uzun sure hissedilmiyormus bas ağrısı çok yasayan olmuş diyorlar. Tabi kişiden kişiye degisiyordur ama bana hep öyle dedi yasayanlar. Bende uyanıkken bi tarafımı hissedemiyor olmaktan da cekiniyorum açıkçası panikatak yaşarım heralde
35+0 cnm ama biliyorsun 36. haftaya girmiş oluyoruz.Tam olarak kaçıncı haftaya girdin canım
Kan sulandırıcı iğneyide bıraktın mı
Sabah akşamda olabilir doğumun,ilerleyen haftalardada hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım
Şükür iyiyiz canım bizde günler yaklaştıkça heyecanla bekliyoruz :)
BencedeAyy bu çok tatlı
inşallah canım Allah yardımcın olsun. Bebegin doğunca bebeğine de sana da sağlık güç versin Allah. Unuttursun bütün zorlu geçen bu sureci.Benim akciğer için genel anestezi zaten önermiyorlar çok ameliyat oldum korkum yok ama bebeğimin gelişini de çok görmek istiyorum eşimde Yanımda olsun istiyorum ama belden aşağısı 6-7 saat uyuşuk kalıyormuş bende korkmuyo değilim açıkcası bakalım 37-38 de alınacak zaten inş o zamana 3 kg olur biraz düşük kilo ve boyu
Hatırlıyorum canım. Hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kızlarbelki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım
Merhaba kızlarbelki beni hatırlarsınız sizinle nisan annesi olacaktım ama eylülde düşüğüm olmuştu. Bu ay hamile olmak nasip oldu tekrar çok şükür
Daha kalp atışını duymadım, hala her wcye korku içinde gidiyorum, hala ara ara umutsuzluğa kapılıyorum.
Sizin doğumlarınıza az kaldı. Hepiniz bir avazda sağlıkla kavuşun bebişlerinize inş. Bende bi duanızı alırım
Amin inş allah hepimizin yardımcısı olsuninşallah canım Allah yardımcın olsun. Bebegin doğunca bebeğine de sana da sağlık güç versin Allah. Unuttursun bütün zorlu geçen bu sureci.
Cnm ben spinal oldum öyle bisey hissetmiyosun sadece bebeği çıkaracakları zaman benim bi vucudum sallandı galiba göbeğin üstünde baskı yaptılar ki rahat çıksın diye ben öyle sallaninca napiyonuz diye sordum ölcuyoz diye beni kandırdılar demeleriyle bebeği çıkarttilar ağladı kuzum ,ağrı pompasi elin üstünde takılıydı bizim gelinin, benim belimde her hangi bisey birakmamislardi o iğneyi bile bele sokarken hissetmiyosuno kadar inceki saç teli gibi sıfır acı yani, ben çok korkak biriyim bide ona rağmen hiç hissetmedim korkma yani cnm ,çok strese girersen sakinleştirici yaparlarKızlar hiç epidural sezeryan olan oldu mu? Bütün hersey hissediliyormuş ama acı yokmuş öyle mi birde o iğne kalıyormuş belde agrı Makinesi vs takılıyormuş benim bebeğim planlı alınacak en geç 38 de çünkü benim sağlık sorunlarım var zaten aynı gen hastalığı bebekte de çıktı o yüzdem boyu kilosu geriden gelmeye başladı inş yanılırlardır diyorum eğer anestezi onay verirse epidural olacak
Ne güzel Rabbim tekrar nasip etmiş inşaallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Sağolun ya moral oldunuz valla. Bu sefer kimseye söylemedik yine hüsran olursa diye. Bu seferde kendi kendimi yiyorum günler geçmiyo. Sağolunisimdeyimgucumdeyim kuzum unicorn ben de cok severim :)) cok guzel olmus cikelatalarinizz.
Sebogelin canim ilerleyen zamanlarda yine yaz amaa hbrdar et bizi olur mu?
Katering isi canim seffim Ben ,ben zorlaniyorum artik hem burasi hem ev isleriMaaşallh canımbilgi içinde teşekkürler artık 5. Gün gideriz allah nasip ederse ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?