Kantaron yağı hakkında bilgim yok canım ama duphalac şurup kullanamıyor musun?Kızlar ben kabız oldum. O kadar kötü oldum ki boncuk boncuk terliyordum vücuduma ateş yaptı günlerdir çıkamadım.
Kantaron yagini enjektore çekip makata sıktım. Dışarı çıkamadım ama çok rahatladım.
Bu şekilde kullanan oldu mu ?
Maşallah canım gayet güzel kilonuzKızlar çıktım şimdi nstnormal şükür rahim boyuda şükür iyi ,bıcırığım 2100 gram olmuş bu hafta sanki çok almamış sağlık olsun
Kuzum aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama gerçekten bu gözlemleri yapmaları ŞART.Beni hic saglik ocagindan aramiyorlar en son aylar once asi icin gitmistim. Ne kan istediler ne kalp atisi icin aradilar. Bizimkilerde mi bir problem varSon gozlem fln oluyormus beni duzgun gozlemediler bile dogurdum mu naptim haberleri bile yok
Kuzu tansiyon ölçmüşsün ama yinede olabilir.başım dönüyor bugün kızlar, yemek de yedim karnım da tok su falan da içiyorum tansiyonuma da baktırdım ama dönüyor ya bayılacak gibi değil ama yine de yaşam kalitemi aksatacak miktarda.
neden olabilir sizce?
Bana tansiyondan ziyade gözle,orta kulaktan kaynaklanıyor gibi geldi canım.başım dönüyor bugün kızlar, yemek de yedim karnım da tok su falan da içiyorum tansiyonuma da baktırdım ama dönüyor ya bayılacak gibi değil ama yine de yaşam kalitemi aksatacak miktarda.
neden olabilir sizce?
Bizimde bugün son asm kontrolümüz vardı :)
Bebiş doğunca 3 veya 5.günü gelirsin topuk kanı alırız dedi ebemiz.
Neden 2.defa alınıyor hastanede alınan yeterli olmuyor mu diye sordum.
Hastanede bebek emmeden bakılan değerler var,biz burda hem daha farklı tahlillerde bakıyoruz. Hemde bebek emdiği için sütten geçen değerlerine bakıyoruz dedi.
Peki ya 3.veya 5.gün tahlil alınan güne denk gelmezse o zaman nolucak dedim.
Birşey olmaz 7.gün falanda bakılabiliyor dedi ebemiz :)
Bizden haberler bu şekilde
iyi diyelim iyi olalim. Ise gitmek zor geliyo artik ,Masa basida degil neyseki bir haftam var:) gun sayiyom valla
[/QUOTE
Canım ne iş yapıyorsun? Kendini zorlamayasın sakın inan ben artık evde bile zorlanıyorum ya şaka gibi
İlaçlarım bitmişti sağlık ocağına yazdırmaya gittim.
Son gözlem zamanım gelmiş Zaten yarın arayacakmış normalde
Kalp atışını dinledik bıdığımın
Tansiyon, kilo vs herşey normal seyrinde gidiyor. Yine tembihledi bana bakanlık gözlem muayenelerini sıklaştırdı bebiş doğunca mutlaka bana haber ver sisteme girmem gerekiyor dedi. Tabi Doğumun Ankara’da olacağını bildiği için böyle birşey dedi bana..
Telefonla arayıp ben doğurdum diyeceğim inşallah öyle anlaştık ebemle
[/QUOT
Allaaam ne ebeler var kıskandım
Kızlar çıktım şimdi nstnormal şükür rahim boyuda şükür iyi ,bıcırığım 2100 gram olmuş bu hafta sanki çok almamış sağlık olsun
Canım kiloyu takma sakın o haftalarda ölçümlerde sorun oluyor sanırım bende de olmuştu sen faydalı şeyler yemeye devam et
Doğumdan sonrada bebişle kontrol ne heyecanlı olurMaaşallh canımbilgi içinde teşekkürler artık 5. Gün gideriz allah nasip ederse ☺
15 günde 300 gram almış cnm iki cihaza soktular bugün biri 2000 gram ölçtü +_artı eksi 300 gram yaz dedi sekretere, diğer dokturumda 2100 gram ölçtü,Sukur canim her sey yolunda cikmis kilosuda farkli cikabiliyo farkli bi doktora gittiysen.oncekine gore ne kadar almis
Kız benim hiç çinkomdan falan haberim yokKızlar size bir şey soracağım? Şimdi ben çinko değerime baktırdım dün gittiğimde ve sonuçta “sonuç tekrarlıdır” yazıyor ve değeri yazıyo o da düşük çıkmış 40 , şimdi o ne demek?
Hiç anlayamadım ki kuzum anlayan arkadaşlar çıkar inşallahKızlar size bir şey soracağım? Şimdi ben çinko değerime baktırdım dün gittiğimde ve sonuçta “sonuç tekrarlıdır” yazıyor ve değeri yazıyo o da düşük çıkmış 40 , şimdi o ne demek?
Sordum cnm bi sıkıntı yok öyle bişey görmüyorum dedi, ayrıntılıyı yapan uzman dedi bunu sağolasın cnm bu arada darısı sana inşCanım gözün aydın sorun çıkmamış kontrolünde çok şükür. Benimki de çok almamıştı nedense 2.260 çıktı 34+2’de ölçümden de kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
Kuzum bu arada şu böbrek işini sormaya fırsatın oldu mu onu hatırlatayım dedim
Cnmm çok geçmiş olsun, sana özelden msj yazdım bir bakabilirmsn?Kızlar ben kabız oldum. O kadar kötü oldum ki boncuk boncuk terliyordum vücuduma ateş yaptı günlerdir çıkamadım.
Kantaron yagini enjektore çekip makata sıktım. Dışarı çıkamadım ama çok rahatladım.
Bu şekilde kullanan oldu mu ?
Devlete gidiyorum cnm sağlık olsun da gerisi önemli değil cnmCanim devlete mi gidiyorsun ozele mi ? Devlette genelde dusuk cikiyor cunku kilosu.
Gozun aydin Allah saglikla 3100 leri de gosterir insallah ❤
ne yapmak lazımki şimdi ya orta kulak çıkmasın bi deBana tansiyondan ziyade gözle,orta kulaktan kaynaklanıyor gibi geldi canım.
Orta kulak iltihabı geçirdiğim zaman oturduğum yerden resmen beynim dönüyodu
Cnm ilaçların hepsini bırakmıştım ya, son bı iğnem vardı onu da yaptırdı doktor. Sancılarım çıkıyor. Salı günü gittim en son, cuma gel dedi.Kantaron yağı hakkında bilgim yok canım ama duphalac şurup kullanamıyor musun?
Kaç gündür aklıma geliyorsun unutuyorum mesaj yazmayı :)
Nasılsın iyi misin,doğumlar oldukça devamlı aklım sende
bilemedim ki ya dönmesi arttı bir de şimdi mağdur gibi oldum bi tuhafımKuzum aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama gerçekten bu gözlemleri yapmaları ŞART.
Şikayet etseniz ceza yerler çok ciddiyim. Bana ebe diyor bakanlık kontrol amaçlı arabayabilir çünkü kontrol ediliyoruz diyor. 10 gün süreleri oluyormuş bu gözlem vaktinde.. Ebe tembihledi sisteme girmem lazım bana haber ver diye. Ama tabi ben topuk kanı için o sağlık ocağına gidemeyeceğim o yüzden öyle dedi. Bilmiyorum benide çok aramadı ama gözlem vakitlerimi bildirdi, gitmediğim zaman mutlaka aradı gözlemin vardı niye gelmedin yada en kısa zamanda gel dedi. İlk gittiğimizde kitapçık ilaç vs verirken kendi numarasını da verdi. Sormak istediğin birşey olursa çekinme ara dedi. Benimki mi çok iyi bilmiyorumKan vermek istediğimde de bir sorun çıkarmadı hiç bilmiyorum yani kuzu. İlgili olmasını geçtim en azından gözlem vakitlerinde aramalı yada sözlü olarak bildirmeliydi. Mesela bu son gözlemde normalde emzirme ile ilgili bilgi vermek zorunda bana bununla ilgili imza attırdı..
Kuzu tansiyon ölçmüşsün ama yinede olabilir.
Benim 10/6 mı 9/6 mı ne çıktı 10 dakika sonrası bayılıyordum az daha kulağım çınladı falan hemen oturdum. Daha da düştü diye düşündüm. Başka sebebi olur mu bilmiyorum ki ama
Cnm özelden yazıyorum. Sonuç çok iyi ama maaşallah.Cnmm çok geçmiş olsun, sana özelden msj yazdım bir bakabilirmsn?
Çok etkiliyor demişsin Zaten kuzum bi doktora mı gitsen ki acaba?bilemedim ki ya dönmesi arttı bir de şimdi mağdur gibi oldum bi tuhafım
Cnmmm bna hiç bi mesajın gelmiyorrrCnm özelden yazıyorum. Sonuç çok iyi ama maaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?