- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Yumuşatıcı önermiyorlar zaten kuzum ben de almadım. Biberonlar için deterjan almadım kaynatıp normal temizliklerini de dediğin gibi beyaz sirke ve karbonatla yaparım diye düşündüm
Evet cnm normalde ben de onlardan alirim diye dusundum. Ama almadim henuz. O yuzden karbonat ve sirke mantikli geldi ama.Biberonlar için ilk temizlemeyi özel biberon bulaşık deterjanı ile yapacağım bebek bakım bölümünde bulmuştum
Canim masallah kuzunaBugün kontrolümüz vardı. 35+2 bebeğin kilosu 2800 olmuş. İlk defa nst ye girdim . Sancı falan çıkmadı.Bundan sonra her hafta kontrol olcakmış. 37.haftada pelvis muayenesi yapılacak. Ben nstdeyken iki normal doğım bekleyen vardı. Kendimi onların yerine koydum . bi kötü oldumSanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama halbuki çok az kaldı. Çok garp duygular.
Kuzum benim bildiğim bebişi etkilemez o alacağını alır fakat olan sana olur :) Depolar tükenene kadar sünger gibi emiyor bebiş.Saolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.
Peki cnm bebegi cok etkiler mi bu durum ?
Canım b12 ye en etki eden şey et tecrubeyle sabitSaolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.
Canım b12 ye en etki eden şey et tecrubeyle sabitBen hamileliğimde neredeyse hiç et yiyemedim tiksiniyo gibiydim b12 düşük değildi ama sonra bebek kilo almayınca eşim zorla yedirmeye başladı doktorumda b12 istemişti 2 haftada bile baya yükselmiş tavsiye ederim canım
Cnm senin gen sorunun var mı?Canim benim de b12 degerim 115 cikmisti doktor hicbirsey vermemisti sorun olur mu gebelikte ?
Cnm senin gen sorunun var mı?
Valla İstanbul'da hangi doktora gittiysem B12 üzerine çok durdu. Benim sorunumla ilgili değil sorunlarimi bilmiyordum, ilk 3 ay sadece folik asit iciyorduk ya B12 içinde olan folik asit verdiler.
Sorunlarım çıkınca ayrica kullandılar.
Zaten ilk üç ayda bebeğin butun organları gelişiyor.
Bişey olacağını sanmıyorum cnm.
Ne günlere geldik Rabbimin izniyle.
Cnm şimdi son düzlüğe geldik.Hic bilmiyorum ki canim. Doktorum da gordugu halde ne ilac verdi nede igne. Gen sorunu icin genetige mi gitmek lazim ?
Aynen oyle cnm duse kalka da olsa hamd olsun bugunleri de gorduk buna da sukur
Son 9 gün dedin beni bile heyecan sardı. Rabbim yavrularimiza sag salim hayirlisiyla kavusmayi nasip eylesin.Benimde b12 düşük çıkmış ben dr bile göstermedim zaten son 9 gun
Az kalmış cnm ,şöyle düşün bütün düşüncelerden kurtulacak bebişini kucağına aldığın zaman hepsi geride kalmış olacak,Benimde b12 düşük çıkmış ben dr bile göstermedim zaten son 9 gun
ters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyükEvet canım rahimlerimiz de ters en çok doğumdan sonra düzelecek mi onu merak ediyorumhaklısın canım 38. Haftamızda belli olacak artık, yaklaştı diyoruz da hep gün falan verirse kalpten giderim heralde çok heyecanlandım bi de beklerken 33. Haftada kızı acil sezeyana aldılar nedenini duyamadım
115 aşırı düşük kuzu
180 ile bile iğne veriyorlar genelde..
Gerçi benimde sınırda çıkmıştı ama banada birşey vermemişti doktorum.
Saolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.
Kilitli poşet mantıklı tabi canım tekrar kir toz olmaz hem :)Kuzum aynen ben o mantikla almadim. Ben de biberonlar icin deterjan baktim ama almadim. Simdi avm ye gitmek istemiyorum. Bu haftada artik hazirlayayim dedim de. Ne olur ne olmaz diye pomapayi fln da valize koymayi planliyorum. O yuzden temizlemem lazim.
Bir de bu tarz seyleri kilitli posette koymak mantikli dimi?
Evet cnm normalde ben de onlardan alirim diye dusundum. Ama almadim henuz. O yuzden karbonat ve sirke mantikli geldi ama.
Canim masallah kuzuna
Evet bana da hep uzak geliyor. Oysa cok cok az kaldi ve ben surekli bsiiler ile ugrastigimdan mi bilmiyorum zaman cok hizli geciyor gibi geliyor. Dogum iznine ayrilali bile uc hafta olmus. Ama sanki cok yeni gibi geliyor. Bir an once sanirim islerimi halletmem lazimm artik
Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktimters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyükneler olacak hiç bilmiyorum
Kızlar bunları da babannemiz almışsağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺
Bugün kontrolümüz vardı. 35+2 bebeğin kilosu 2800 olmuş. İlk defa nst ye girdim . Sancı falan çıkmadı.Bundan sonra her hafta kontrol olcakmış. 37.haftada pelvis muayenesi yapılacak. Ben nstdeyken iki normal doğım bekleyen vardı. Kendimi onların yerine koydum . bi kötü oldumSanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama halbuki çok az kaldı. Çok garp duygular.
Kızlar bunları da babannemiz almışsağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?