2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yumuşatıcı önermiyorlar zaten kuzum ben de almadım. Biberonlar için deterjan almadım kaynatıp normal temizliklerini de dediğin gibi beyaz sirke ve karbonatla yaparım diye düşündüm

Kuzum aynen ben o mantikla almadim. Ben de biberonlar icin deterjan baktim ama almadim. Simdi avm ye gitmek istemiyorum. Bu haftada artik hazirlayayim dedim de. Ne olur ne olmaz diye pomapayi fln da valize koymayi planliyorum. O yuzden temizlemem lazim.
Bir de bu tarz seyleri kilitli posette koymak mantikli dimi?

Biberonlar için ilk temizlemeyi özel biberon bulaşık deterjanı ile yapacağım bebek bakım bölümünde bulmuştum
Evet cnm normalde ben de onlardan alirim diye dusundum. Ama almadim henuz. O yuzden karbonat ve sirke mantikli geldi ama.

Canim masallah kuzuna
Evet bana da hep uzak geliyor. Oysa cok cok az kaldi ve ben surekli bsiiler ile ugrastigimdan mi bilmiyorum zaman cok hizli geciyor gibi geliyor. Dogum iznine ayrilali bile uc hafta olmus. Ama sanki cok yeni gibi geliyor. Bir an once sanirim islerimi halletmem lazimm artik

Saolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.

Peki cnm bebegi cok etkiler mi bu durum ?
Kuzum benim bildiğim bebişi etkilemez o alacağını alır fakat olan sana olur :) Depolar tükenene kadar sünger gibi emiyor bebiş.
Sadece b12 için değil bütün vitaminler için böyle biliyorum aksi nasıl olur tabi bilen varsa benide aydınlatmış olur

Saolsun eski doktorum demekki bunu da atlamis. Ona sevgi ve dileklerimi gonderiyorum tekrar.

Canım b12 ye en etki eden şey et tecrubeyle sabit Ben hamileliğimde neredeyse hiç et yiyemedim tiksiniyo gibiydim b12 düşük değildi ama sonra bebek kilo almayınca eşim zorla yedirmeye başladı doktorumda b12 istemişti 2 haftada bile baya yükselmiş tavsiye ederim canım

Ah canim inan her corbamda et suyu ve yemeklerimde et var. Hani basindan beri de et urunlerini sirf vitamin olsun diye tuketen bir insandim ama neden boyle oldu anlamadim. Sanirim vucudumun depolamasinda bir sikinti var

Canim benim de b12 degerim 115 cikmisti doktor hicbirsey vermemisti sorun olur mu gebelikte ?
Cnm senin gen sorunun var mı?
Valla İstanbul'da hangi doktora gittiysem B12 üzerine çok durdu. Benim sorunumla ilgili değil sorunlarimi bilmiyordum, ilk 3 ay sadece folik asit iciyorduk ya B12 içinde olan folik asit verdiler.
Sorunlarım çıkınca ayrica kullandılar.
Zaten ilk üç ayda bebeğin butun organları gelişiyor.
Bişey olacağını sanmıyorum cnm.
Ne günlere geldik Rabbimin izniyle.

Hic bilmiyorum ki canim. Doktorum da gordugu halde ne ilac verdi nede igne. Gen sorunu icin genetige mi gitmek lazim ?
Aynen oyle cnm duse kalka da olsa hamd olsun bugunleri de gorduk buna da sukur

Hic bilmiyorum ki canim. Doktorum da gordugu halde ne ilac verdi nede igne. Gen sorunu icin genetige mi gitmek lazim ?
Aynen oyle cnm duse kalka da olsa hamd olsun bugunleri de gorduk buna da sukur
Cnm şimdi son düzlüğe geldik.
Allah'ın izniyle.
Ama bu değerleri görüpte takviye vermemesi nasıl doktor bunlar.
Burda varya ister devlete git ister özele o değerlerle sana mutlaka hap verirlerdi, 1 ay sonra çağırıp tekrar değerlerine bakıp eğer yükselme olmaz ise dodex B12 iğnesi verirlerdi.
Evet genetiğe gidiliyor cnm.
Mutlaka git baksınlar. Devlet bakıyor. Eskiden devlette bu hizmet yoktu insanlar dünya para veriyorlardi. Şimdi bu hizmeti varken değerlendir mutlaka.

Evet canım rahimlerimiz de ters en çok doğumdan sonra düzelecek mi onu merak ediyorum haklısın canım 38. Haftamızda belli olacak artık, yaklaştı diyoruz da hep gün falan verirse kalpten giderim heralde çok heyecanlandım bi de beklerken 33. Haftada kızı acil sezeyana aldılar nedenini duyamadım
[/QUOTE]
ters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyük neler olacak hiç bilmiyorum

Eve geldik
Duşumu aldım yatağa geçtim
Şimdi dünden beri bakamadığım mesajlara bakma zamanı
Doğuran falan yok değil mi

Ben sondan başa doğru okuyorum
melike222 gibi geç fark etmeyim durumları
melike222 canım takılıyorum bak alınma sonra

ters rahim doğuma doğru düzeliyor sanıyorum ama duzelmeyen de oluyor mu acaba. Benim de rahim ters. Oğlanın kafasi büyük neler olacak hiç bilmiyorum
[/QUOTE]
Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim

115 aşırı düşük kuzu
180 ile bile iğne veriyorlar genelde..
Gerçi benimde sınırda çıkmıştı ama banada birşey vermemişti doktorum.

Benim Ocak ayındaki tahlilde b12 245 çıkmıştı
Dahiliyeci bana ilaç yazmıştı aplikopal hap
Ben hap kocaman yutamıyorum diye içmedim
Mart ayında değerim 196ya düşmüş
Yine dahiliyeci bana kızdı sen ilacını içmiyor musun bak düşüyor dikkat et dedi
Bebeğin için kullanman gerekiyor dedi

Ben de 15 gündür içiyorum hapı.

Şimdi düşündüm de kadın doğumcu bunların hiçbirini takip etmedi

Kilitli poşet mantıklı tabi canım tekrar kir toz olmaz hem :)

Merhaba oncelikle hayrlisi olsun insaAllah saglikla gelsin ters rahim gebe kalmayi zorlastirdimi acaba onu soracaktim
[/QUOTE]
Bu gebeligimin öncesinde haziran ayında düşük yaptım. Onun Ultrason muayenesinde öğrendim ters rahim olduğunu . İki doktora da gitmiştim rahim tersligi sorun değil dediler. Sadece rahim biraz daha geride. Zaten düşük sonrası da hemen hamile kaldim yine. Rahmin pozisyonu hamile kalmayı etkilemiyor heralde canım, bana öyle demişlerdi. Tabi dogumda nasıl olacak onu bilmiyorum

Kızlar bunları da babannemiz almış sağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺

Çok ciciler ya Sağlıkla giysin inşallah minnoş kız

Maşallah canım çok güzel kilosu
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Ben de 35+1im
Bugün kontrolüm vardı ama kilosunu falan söylemediler
Sadece hala geriden geldiğini anladım hemşireye söylerken

Kızlar bunları da babannemiz almış sağolsun 10 lu hastane çıkışımızı da almış artık son kıyafetlerimiz oldu makineye attım yıkanıyorlar şuan☺

Güle güle giysin prenses canım
Sende benim gibisin tam bitti derken hediyeler geliyor yine makinalar dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…