2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu meryem ana otunu hangi evrede nasıl kullanıyoruz? tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi? Ben de bugün almayı düşünüyorum .
Doğum sancısı başlayınca su dolu bir kaba koyacaksınız o açıldıkça rahim de açılacak sonra suyun rengi kırmızıya dönecek ve Doğum bitince ot Sudan çıkarılacak , toparlayıp eski halini alıyor, rahmin de o şekilde toparlandığına inanılıyor

Bence birini tembihleyin Doğum bitince de Sudan çıkarılması gerekiyor, evde biri onu çıkarsın Sudan , daha çabuk toparlanırsınız

Aynen bende oyle istiyorum hastanedede yioraniyir psikolojisi bozuluyor insanin. Gecenlerde bir ablada dedi ikincisi biraz daha rahat dedim hadi inşallAh

Bende alıp yapmayi düşünüyorum ama batil inanc mi acaba diye de düşünüyorum.

Hahaha Seninki fena valla. O nasil oyle cevap kız

Yaramazlık yok izin vermiyorum
Yazan olmadı kuşum onun harici varsa pırtlatan bilmiyorum
Ay kuzum alemsin ya
Bu arada benim 19 gün kaldı görünüyor. Ama gece bana bişi geldi böyle bir heyecan bir stres hemen bu haftasonunu planlama moduna girdim. Sanki eşimle yalnız son haftasonumuz gibi hissettim neden bilmiyorum:) ya öyle olsun istiyorum ya da 6. Hissim devreye girdi bilemiyoeum :))

Bir de dua okunması gerekiyor diye duymuştum ben sanki?

Selam kızlar ben fırsat bulup teli elime alamadım bir turlu bebişim çok şükür sağlıkla geldi bende gene anesteziden erkenden ayıldım sadece ikinci kez ayni yerden kesi olduğu için heralde dikiş yerlerim çok açıyordu ilk çıktığımda şuan çok iyiyim şükürler olsun biraz tuvalete çıkma sıkıntısı yaşadım ama ilaçlarla hallettik onu da. Biraz huysuz bir kızım var sürekli tenime temas etmek istiyor kimsenin kucağında durmuyor sepette durmuyor ya emecek yada tenime temas halinde uyuyacak öyle istiyor. Biraz nazli olacak sanırım bu başka doğuran var mi hadi bereketli1 hafta olsun prensler prensesler gelsin anneleri onları koklasın bol bol

Gözün aydın canım bol bol kokla kızını, sağlıkla büyüsün kuzucuk

Maşallah barekallah. Allah anali babali büyütsün.

Oyyyy masallah. Allah anali babali büyütsün. Gecmis olsun. Sende o guveni ver bol bol saril kokla

Kizlar merhabalar iyisiniz insallah. Firsat buldukca girip okuyorum burdan herbirinizin yazdikalrini.
Kizlar burda yani kadinlar kulubunde bir dogum hikayesi okudum sizde okumussunuzdur heralde. Ve cok sasirdim. Suyu ya da nisani geliyor (tam bilemedim)sancisi geliyor ama halen evde vakit geciriyor yatiyor kalkiyor
Dun internette de okudum erkenden hastaneye gidip dogurmaya calismayin bu sefer hastane sizi dogum baslamadigi icin sezeryana alir diye. Simdi ben bu site de yine bir yazi okumus ve cok aglamistim. Bir arkadasimiz da dogum iyice baslayana kadar evde durmaya karar vermis ve iyice siklasinca hastaneye giderken kanamasi olmus. Plasentasi onceden geldigi icin evladini kaybettmisti. Rabbim yeniden mis kokulu evlat nasip etsin kendisine amin.
Simdi ben ,beni seseryana almasinlar diye iyice emin olup gitmek istiyorum hem de anlamadigim bisi olur isler sarpa sarar diye korkuyorum. Sizler ne dusunuyorsunuz.
Napacaksiniz. acilmayi biz anlayamayiz. Hastanede kontrol edilcek. Hastaneye gidince de yeterli acilma olmayinca ve uzun sure devam ederse acilmani beklemeyip sezeryana aliyorlarmis. Kafam yine cok karisik

Ahh seninde doğum hikayen benim ki gibi pek iç açıcı olmadı canım ama inşallah bebisini sağlıkla kucağına alıp evinize gelince hepsini unutacaksin. Kapıda ağlıyorlarmis diyince annem kardesim geldi aklıma benimkiler de kapıda aglamislar baya.. Rabbim bir daha yasatmasin inşallah.

Kuveze gitmek bambaşka birşey insan görmeye gidince mutlu oluyor orada bırakıp gelirken sanki kolunu kesip birakmişsin gibi garip duygular.. ama geçiyor inan ki sadece biraz sabir. Sen şimdi kendini toparlamaya bak iyileş bir an evvel ki bebeğin yanına geldiğinde onunla güzelce ilgilenebilesin. Rabbim yardımcıniz olsun canım

Canim hayirli olsun gozun aydin. tam zamaninda mi geldi kizin

Valla canım benim fikrim asla evde oturup beklemem. Ki öylede yapmadım zaten. Sancim ağrım vardı gittim acil doğuma alindim. Gitmeseydim hem kendim hem bebeğim ikimizde olebilirdik. Gebelik zehirlenmesi geciriyormuşum. Sezeryan gerekli durumlarda hayat kurtarıyor. Ayrıca o kadar korkulacak birşey de değil çabuk toparladım ben.

Suyum gelse biraz daha bekleyeyim derken ya şimdi dogurursam diye dusunmekten kafayı yerim ben vallahi

canım benim doktorum kabul etmiyor, nisan su sanci ne olursa olsun geleceksin diyor,bende sanci beş dakikaya inene kadar bekleyim diyorum asla diyor, kalp atislarini bakıcam gel burda cek sancini diyor, plesanta dekolmanini nisan sanıp bebeğini kaybedenler var diyor, olumsuz şeyler yaziyorum kusura bakmayın, bende sağlıkciyim, o kadar şey gordum ki pozitif olmak garibime gidiyor,hp aklımda duyduklrim gördüklerim

Bizimki karanlıktada ötüyo bazen
En güzeli o şekilde bakılması canım bizim kuşuda öyle bakıyoruz kafasına göre girip yemini yiyo uyuyo takılıyo öyle

Gözünüz aydın canjm. Allah analı babalı büyütsün

Günaydın kızlar
Ben de bugün erken kalktım
Sabah 9da eşimi yolcu ettim sonra işlerime baktım
Banyonun paspaslarını sandalye minderlerini attım makinaya
Sonra çamaşır attım serdim
İki tepsi kurabiye yaptım
Kek yaptım

Şimdi öğlen atıştırması yapıp evi temizlemeyi düşünüyorum

Herkese güzel bir gün diliyorum

Ben bekleyemem öyle bir durumda diye düşünüyorum. Doktorum doğum şeklini bana bıraktı zaten, o yüzden normal olacakken beni sezeryana yönlendireceğini düşünmüyorum. Doktorum o durumda benim ve bebeğim için sezeryanın doğru olduğuna karar verirse de kesinlikle kabul ederim. Normalde, sezeryan da kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım o yüzden doktoruna güvenip o aşamada doğum şeklini ona bırakmak gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…