2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Anlattıklarının aynısını birebir yaşıyorum, durduk yere ağlamalar, bitkinlik, kabuslar, gece sıtmaları, yalnızlık hissi vs daha birçok şey..

Geçecek canım merak etme. Hepsi normal. Kendi evinde tabii rahat edersin ama çok soğuksa da bebek hasta olur. Oda 20-22 derece olabilir ama daha soğuk olursa bezini vs değiştirirken yıkarken üşür.

Size de kolay gelsin canım. Süt çaylarını 1 hafta önceden içmeye başlayayım o zaman. Vitamalt da alacağım. Bir de hastanede pompa ile sağmayı planladım o işe yaramıştı. İnşallah gelir. Hayırlı doğumlar sana da canım

Sezeryandan sonra süt gelebildiğini duymak çok rahatlattı teşekkürler. Epidural mi oldun?

Doğumun ne zaman olacağı belli olmadığından evde beklemek riskli. Hastanede sancılarına bakıyorlar açıklığı kontrol ediyorlar bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar biz bunları evde yapamayız. Normal doğum sırasında doktorum sezaryene almaya karar verirse itiraz etmem bi bildiği vardır derim.
Yengem 14 saat sancı sonunda doğum yaptı sancıyı çekerken yalvardı sezaryen istiyorum diye doktoru almadı yine de. Doktora göre değişiyor herhalde. Ama dediğim gibi evde bekleyip riske giremem. Bekledikçe stres olurum zaten :)

Ohhh maşallah canım baya iş halletmişsin bravo valla ben kendim de hiç o kadar enerji bulamıyorum nedense
Bende 9 da kalktım kahvaltımı yaptım 1 makina çamaşır yıkadım tamam yaydım oturuyorum şimdi de yapabilirsem bide küçük süpürgeyle evi tutarım tamam sonra kayınvalideme gidicez zaten. Haftaya da annem gelecekmiş zaten buradaki erken doğumları anlatınca o da evham yaptı bi geliyim erkenden evin temizliğini kalan işleri tamamlıyim bari diyor

Ben Doğum öncesi bişey yapmamama rağmen sütüm hemen gelmişti.
Şimdi hurma aldım ama çok güzeldi bitirmişim:))) şimdi de rezene çayı içiyorum aklıma geldikçe ama günde en fazla iki bardak :) inşallah gene hemen gelir.
Buarada sezaryen Benimde :))

Ya kizlar bu terleme isini ne yapacaz ya gunduz yetmiyir bide gece saclarim boynum ıp ıslak ya

Allah korumuş canım evladını. Bazen illa bazı şeyler olsun diye diretiyoruz ama her zaman hayırlısı demek lazım. Sizin içinde bu hayırlıymış kuzum. Belki sancın olmasa o an hastanede olmucaktın tersliğin farkında bile olmucaktın kuzum.

Aynen Benim açılma başlayınca yatışımı yapmıştı doktorum. İyiki yapmış sürekli nst ile takibim yapılmıştı ve Kızımın kaka yaptığı hemen farkedilmişti. Kalp atışları yavaşlamıştı. Evde olup farketmesek kızımı kaybedebilirdik

Olabilir canım tekrar okuyayım o yazıyı dua okunması var mı.

MaşaAllah suphanAllah annesi koklasın değsin tenine ne güzel aylardır bu anı bekliyordun. Sağlıkla büyüt canım bebeğini.
Yani tam olarak dediğin nedir? Şimdi merak ettim.

Açıkçası ben yönlendirilmesi taraftarıyım. Yani ilkinde nişan gelmişti ve doktora girmiştim 8 saat sonra
2 cm açılman var herşey yolunda geceyi evinde geçir sabah erken gel diye göndermiştim doktorum
Ama tabii ki korku tecrübesizlik sabahı bekleyemedim gece gittim tek yapılan lavman takip ve ebelerin kontrolü olmuştu. Sabah esas sancı şiddetlenmişti.

Şimdi bunda da böyle olursa açıkçası bi süre evde olmayı düşünü yorum. Tabii yine hastaneye giderim. Derlerse ki eve git sonra gel gelirim eve yani.

Şu plasenta olayı nasıl oluyor peki ayırt edebileceğimiz birşey mi ki? Ben korkarım o şeylerden

Benim de sezeryan olma durumu vardı. Kızım kakasını yutmuştu. Hazırlıklı ol demişti doktorum. Ama ebem sağolsun telaşlanma dedi bu kadar Çektin sancıyı normal olacak dedi ve öyle de oldu. Tabii sürekli nst ve alttan muayene edildi. Bence gidişata göre karar vermek lazım doktorun yönlendirmesi de önemli

Aslında çok enerjim yok ama yavaş yavaş yapıyorum işte zaman geçsin diye

Bir de yarın misafir çağırmaya niyetlendim ya bugünden işleri halledeyim dedim canım

Eşim evde olmayınca çok sıkılıyorum kendimi işe veriyorum

Allah korusun vakitsiz bir Doğum olursa arkamı toplayacak kimsem de yok ya olabildiğince ev toplu temiz kalsın istiyorum
Annem acil bir durum olmazsa 10 Nisandan önce gelemem dedi. Babam kemoterapi alıyor yalnız bırakmak istemiyor, evin içinde bile zor yürüyormuş hiç hali yok dedi

Nişan farklı bence canım. Nişan gelince Doğum hemen olmayabiliyor. Ama su geldiğinde gidilmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Plesanta olayı nasıl ayırt edilir bilmiyorum ama çok yakın bir arkadaşımın arkadaşının başına geldi. Son anda kurtarılmış bebek. Plesanta bebekten ayrılmış anne karnında bunlar farkında değil. İlçeden merkeze gidene kadar çok iyi dayanmış demiş doktorlar. Anne karnında ölme ihtimali çok yüksekmiş.

ehehe her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım
Çok detay düşünüyorsun gerekli olan neyse o yapılır kuzum Çoğu Doğum planlandığı gibi gitmiyor ki. Bebek seçiyor nasıl geleceğini ne zaman geleceğini.
Sancı başlayınca doktora gidilir doktor gerek görürse eve yollayabilir veya yatış yapabilir. Su ve nişan gelince de mutlaka gitmek gerektiğini düşünüyorum. Normal olmayacam diye diretmek ne kadar saçmaysa sezeryan olmayacam demekte bir o kadar saçma. Doktor güveni burda devreye giriyor. Güvenmediğim birini doktorum olarak seçmezdim şahsen.
Kuzum kanama oluyor plesanta ayrılınca
Bu yüzden kaç kere dedim bende kanama istenen birşey değil gelirse mutlaka gidin diye.
Maalesef ki bebek oksijensiz kalıyor plesanta ayrılınca. Acil durumlardan biri allah kimseye göstermesin inşallah çok riskli

[QUOTE
Gözün aydın canım bol bol kokla kızını, sağlıkla büyüsün kuzucuk ❤
Amin rabbim tüm hamileleri sağlıcakla yavrusuna kavuşturdu.
Oyyyy masallah. Allah anali babali büyütsün. Gecmis olsun. Sende o guveni ver bol bol saril kokla
Amin Allah razı olsun bu nazlı kızımızı kucağımdan indirmem de oğluşum kıskanır diye cekiniyorum
Canim hayirli olsun gozun aydin. tam zamaninda mi geldi kizin
tam 36+6 da geldi. Dikişlerin patlamak üzereydi dedi doktorum hatta ameliyathanede tansiyonum düştü taşikardiye girdim bebeğin baskısından nefes almakta güçlük çekiyordum çok kötüyüm diye acı çekerken eyvah dikişler patladı demiş korkmuş doktorum valla o kadar acısını çekiyoruz da o bebişin kokusunu alınca hepsi güldüren anılar olarak kalıyor..

Allahım bir an önce sağlık versin babana Canım. Benim Bugun hiç halim yok kahvaltımı zor yaptım. Kızım olmasa onuda zor yapardım ama evde acıktımmm die bağıran bir velet var eşşek sıpasının zoruyla kahvaltı yaptık. Şimdi de yatıyorum. Annem gelecek Bugun ama oda bi tuaf. Hastaymışta o gelince Ben ona bitki çayları yapacakmışım :/ hey Allahım dedim ben kızıma zor süt hazırladım annem ne diyo.

Tünaydın kızlar

Bütün gece uyumadık eşimle eşimin diş ağrısı tuttu gece ama ne ağrı kıvranıyor resmen ne yaptıysak ağrıyı dindiremedik sonra acile gittik orada da hiçbir şey yapmadılar kanal tedavisi olması gerekiyor dedi ilaç yazdı yolladı gece gideceğimiz bildiğimiz özel bir yer d yoktu 2 yeri aradık ikisi de olumsuz kimseler yok ben hayatımda böyle bir şey görmedim hem çok üzüldüm hem de çaresiz hissettik kendimizi sabaha kadar o acıyı çekti

Sabah da gittiği özel hastane vardı doktoru allahtan oradaymış kabul etti bizi meğerse 2 dişi de enfeksiyon kapmış daha yeni geldik eve deliksiz uyumayı düşünüyorum.

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum

Eşine çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun kuzu
Yat dinlen uyu bol bol

ay canim misafir agarlamayi nasil gözün kesiyor. Ben valla sabahtan beri yataktayim.Bulasigi hallettim evi topladim geldim yataga girdim tekrar.haftaya annanemle dedemi cagirmayi düşünüyorm ama bir yandan da gözüm kesmiyor iyice agirlastim

Gecmis olsun canim.oyy annesi sende hic birakma kizini.ilgi istiyor demekki.ay bir olsun hep gogsumde yatiracam
Canim ne olur ne olmaz hic riske atmamak lazim.ben evde beklemem hemen giderim ben ne cekersem cekeyim yeterki bebek iyi olsun.ne hayirliysa o diye dua etmek lazim.arkadasim illa normal olsun istiyordu tup bebek oldugu icin doktoru riske atmak istemedi sezaryana aldi ve plesenta rahmine iyice yapismis normal dogum olsa ölebilirmiş.onada hep hayirlisi de diyordum cok hakliymissin dedi
Bende ayniyim kahvalti yaptim topladim camasiri attim tekrar yataga girdim.taksit taksit yapiyorum gelsin annen ne olur ne olmaz
Ya kizlar bu terleme isini ne yapacaz ya gunduz yetmiyir bide gece saclarim boynum ıp ıslak ya
Bende oyleyim ama caresi yok ne yapalim katlanicaz
Cok gecmis olsun canim.zeytini dişinin ustune koysun bayagi agriyi aliyor

İkramlıkları bugünden hazırlarsam yarına rahat olurum kolay geçer diye düşündüm ama bakalım

Yarın eşim seçimde görevli, sabah 5te gidecek, akşam mı gelir gece mi gelir belli değil.

Ben de hem zaman geçsin hem de tanışalım diye binadaki bekar bayanları çağırmayı düşündüm. Gelmezlerse yatar uyurum artık yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…