2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun kuzum babacığın da en kısa sürede sağlığına kavuşur inş doğuma yakın gelir annende olsun.
Ben kendime zor bakıyorum bide misafir hiç ağırlayamam heralde Beni duyanda her şeye ben koşturuyorum sanacak Annem baştan beri 1 ay bizde 1 ay evine gidiyor. Kızkardeşim hamileliğin başından beri yanımda arada kayınvalidem de gelip gidiyor

evet canım aynen dediğin gibi, kanama olunca az.cok demeyip bi gitmek lazım, sonra doktor eve git derse gideriz, doktora güvenmek lazım, başka.caremiz yok zaten

Geçmiş olsun kuzum
Dinlen şimdi güzelce

Tünaydın canım eşine de çok geçmiş olsun şükür yaşamadım ama diş ağrısı Çok kötü oluyor kıvrandırıyor insanı diyorlar
Sende dediğin gibi yat dinlen deliksiz bir uyku çek kendine gelirsin hemen yoruluyoruz zaten bide uykusuz kalmışsın

Benim nisan sonu sezeryan olsa bile ama belli olmuyor bu bebişlere
Babamla aralarıda yok o yüzden geliyim oradaki işlerimi hallediyim burda olsam da değişen birşey yok nasılolsa diyor. Bende ona güveniyorum sanırım yayıyorum bol bol

Sağol canım allah razı olsun
Annen de nazlanacak yer arıyor galiba

Amin inşallah canım

Ohh senin keyfin yerinde ne güzel
Bana eşimden başka kimsenin yardımı olamadı

Bi geçen hafta kardeşimle eşi geldi sağolsunlar evi temizleyip gittiler.

Misafir de genç hanımlar olacağı için zorlanmam diye düşündüm ama bakalım
Zaten daha davet de etmedim, akşam söylicem ama belki de başka planları vardır

Bana da eşim dışında herkesin yardımı var maşallah
Hamile olduğumu öğrendiğim de kızkardeşim de bulunduğumuz yerde üniversite kazandı eşimde bizimle kalsın hem sana yardımı dokunur dedi yanımıza aldık, gerçekten de yardımı çok oldu en kötü önümüze bi tas çorba koydu. Annemde 1 ay bizde 1 ay evinde kaç aydır. Eşimde onlara güveniyor sanırım benimle beraber o da yayıyor
Misafir işini dün söylemiştin canım hatırladım hazırlıklarını yapmışsın çayı olmadı kendileri de alırlar durumunu biliyorlar en azından sende evin içinde yalnız sıkılmamış olursun.

Spinal oldum yine belden tek bir iğneyle uyuşturdular , yaklaşık bir saat sonra bebeği getirdiler yanıma ve hemen emzirebildim çok şükür sütüm gelmişti, ameliyattan 6 saat sonra da yürütmüşlerdi , inşallah yine hepimizin sütü gelir emzirebilmek çok büyük bir nimet çünkü

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini, çocuklarının arası kaç yaş cnm dikişlerim patlıycakmış dediğin için soruyorum, anladığım sezeryana sonran güzel geçmiş çoknsevindim

Bende nefes almakta zorluk çekiyorum bugün çok mu yiyorum acaba

Bende nefes almakta zorluk çekiyorum bugün çok mu yiyorum acaba
Galiba iyice ağırlaştık, son 1 ay nede olsa beni bugün yokluyo kasılmalar ağrılar ,kızlar nasıl anlatacağımı bilemedim resim ekliyorum ok işareti ile gösterdiğim yerler ağrıyo bacaklarımda, oralar çatı kemiği filan mı oluyo ki

Yok kuzu sebebi başkadır bu baldır kemiği gibi hep aynı tarafa yattığından olmuştur belki
Çatı tam böyle özel bölgenin içi acıyor gibi oluyor. Bacakların ortadan ayrılır gibi bi his daha çok anlatamadım sanki ama

Canım benim aşağı yukarı 2 haftadır agriyo oralar hatta yataktan kalkarken dönerken batiyo resmen ve çok uyuşuyor doktorum normal bu ağrılar kemiklerin kendini doğuma hazırlıyor dedi magnezyum verdi ve günde 1 soda iç dedi biraz faydası oldu ama yinede ağrılar var hele benim artık son günler ya bazen korkuyorum yolda yürürken yada evde bı iş yaparken resmen adım atamıyorum kilitleniyorum....

Gösterdiğin yerler tam emin değilim ama çatı kemiğine benziyor gibi canım
Bi duş alsan belki rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…