Çok geçmiş olsun kuzum babacığın da en kısa sürede sağlığına kavuşur inşAslında çok enerjim yok ama yavaş yavaş yapıyorum işte zaman geçsin diye
Bir de yarın misafir çağırmaya niyetlendim ya bugünden işleri halledeyim dedim canım
Eşim evde olmayınca çok sıkılıyorum kendimi işe veriyorum
Allah korusun vakitsiz bir Doğum olursa arkamı toplayacak kimsem de yok ya olabildiğince ev toplu temiz kalsın istiyorum
Annem acil bir durum olmazsa 10 Nisandan önce gelemem dedi. Babam kemoterapi alıyor yalnız bırakmak istemiyor, evin içinde bile zor yürüyormuş hiç hali yok dedi
evet canım aynen dediğin gibi, kanama olunca az.cok demeyip bi gitmek lazım, sonra doktor eve git derse gideriz, doktora güvenmek lazım, başka.caremiz yok zatenehehe her an herşey olabilir hazırlıklı olmak lazım
Çok detay düşünüyorsun gerekli olan neyse o yapılır kuzum Çoğu Doğum planlandığı gibi gitmiyor ki. Bebek seçiyor nasıl geleceğini ne zaman geleceğini.
Sancı başlayınca doktora gidilir doktor gerek görürse eve yollayabilir veya yatış yapabilir. Su ve nişan gelince de mutlaka gitmek gerektiğini düşünüyorum. Normal olmayacam diye diretmek ne kadar saçmaysa sezeryan olmayacam demekte bir o kadar saçma. Doktor güveni burda devreye giriyor. Güvenmediğim birini doktorum olarak seçmezdim şahsen.
Kuzum kanama oluyor plesanta ayrılınca
Bu yüzden kaç kere dedim bende kanama istenen birşey değil gelirse mutlaka gidin diye.
Maalesef ki bebek oksijensiz kalıyor plesanta ayrılınca. Acil durumlardan biri allah kimseye göstermesin inşallah çok riskli
Geçmiş olsun kuzumTünaydın kızlar
Bütün gece uyumadık eşimleeşimin diş ağrısı tuttu gece ama ne ağrı kıvranıyor resmen ne yaptıysak ağrıyı dindiremedik sonra acile gittik orada da hiçbir şey yapmadılar kanal tedavisi olması gerekiyor dedi ilaç yazdı yolladı gece gideceğimiz bildiğimiz özel bir yer d yoktu 2 yeri aradık ikisi de olumsuz kimseler yok ben hayatımda böyle bir şey görmedim hem çok üzüldüm hem de çaresiz hissettik kendimizi sabaha kadar o acıyı çekti
Sabah da gittiği özel hastane vardı doktoru allahtan oradaymış kabul etti bizi meğerse 2 dişi de enfeksiyon kapmışdaha yeni geldik eve deliksiz uyumayı düşünüyorum.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Tünaydın canım eşine de çok geçmiş olsun şükür yaşamadım ama diş ağrısı Çok kötü oluyor kıvrandırıyor insanı diyorlarTünaydın kızlar
Bütün gece uyumadık eşimleeşimin diş ağrısı tuttu gece ama ne ağrı kıvranıyor resmen ne yaptıysak ağrıyı dindiremedik sonra acile gittik orada da hiçbir şey yapmadılar kanal tedavisi olması gerekiyor dedi ilaç yazdı yolladı gece gideceğimiz bildiğimiz özel bir yer d yoktu 2 yeri aradık ikisi de olumsuz kimseler yok ben hayatımda böyle bir şey görmedim hem çok üzüldüm hem de çaresiz hissettik kendimizi sabaha kadar o acıyı çekti
Sabah da gittiği özel hastane vardı doktoru allahtan oradaymış kabul etti bizi meğerse 2 dişi de enfeksiyon kapmışdaha yeni geldik eve deliksiz uyumayı düşünüyorum.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Benim nisan sonu sezeryan olsa bile ama belli olmuyor bu bebişlereGecmis olsun canim.oyy annesi sende hic birakma kizini.ilgi istiyor demekki.ay bir olsun hep gogsumde yatiracam
Canim ne olur ne olmaz hic riske atmamak lazim.ben evde beklemem hemen giderim ben ne cekersem cekeyim yeterki bebek iyi olsun.ne hayirliysa o diye dua etmek lazim.arkadasim illa normal olsun istiyordu tup bebek oldugu icin doktoru riske atmak istemedi sezaryana aldi ve plesenta rahmine iyice yapismis normal dogum olsa ölebilirmiş.onada hep hayirlisi de diyordum cok hakliymissin dedi
Bende ayniyim kahvalti yaptim topladim camasiri attim tekrar yataga girdim.taksit taksit yapiyorumgelsin annen ne olur ne olmaz
Bende oyleyim ama caresi yok ne yapalim katlanicaz
Cok gecmis olsun canim.zeytini dişinin ustune koysun bayagi agriyi aliyor
Allahım bir an önce sağlık versin babana Canım. Benim Bugun hiç halim yok kahvaltımı zor yaptım. Kızım olmasa onuda zor yapardım ama evde acıktımmm die bağıran bir velet vareşşek sıpasının zoruyla kahvaltı yaptık. Şimdi de yatıyorum. Annem gelecek Bugun ama oda bi tuaf. Hastaymışta o gelince Ben ona bitki çayları yapacakmışım :/ hey Allahım dedim ben kızıma zor süt hazırladım annem ne diyo.
Beni depresyona sokmasında :)Sağol canım allah razı olsun
Annen de nazlanacak yer arıyor galiba
Çok geçmiş olsun kuzum babacığın da en kısa sürede sağlığına kavuşur inşdoğuma yakın gelir annende olsun.
Ben kendime zor bakıyorum bide misafir hiç ağırlayamam heraldeBeni duyanda her şeye ben koşturuyorum sanacak Annem baştan beri 1 ay bizde 1 ay evine gidiyor. Kızkardeşim hamileliğin başından beri yanımda arada kayınvalidem de gelip gidiyor
Bana da eşim dışında herkesin yardımı var maşallahAmin inşallah canım
Ohh senin keyfin yerinde ne güzel
Bana eşimden başka kimsenin yardımı olamadı
Bi geçen hafta kardeşimle eşi geldi sağolsunlar evi temizleyip gittiler.
Misafir de genç hanımlar olacağı için zorlanmam diye düşündüm ama bakalım
Zaten daha davet de etmedim, akşam söylicem ama belki de başka planları vardır
Spinal oldum yine belden tek bir iğneyle uyuşturdular , yaklaşık bir saat sonra bebeği getirdiler yanıma ve hemen emzirebildim çok şükür sütüm gelmişti, ameliyattan 6 saat sonra da yürütmüşlerdi , inşallah yine hepimizin sütü gelir emzirebilmek çok büyük bir nimet çünküGeçecek canım merak etme. Hepsi normal. Kendi evinde tabii rahat edersin ama çok soğuksa da bebek hasta olur. Oda 20-22 derece olabilir ama daha soğuk olursa bezini vs değiştirirken yıkarken üşür.
Size de kolay gelsin canım. Süt çaylarını 1 hafta önceden içmeye başlayayım o zaman. Vitamalt da alacağım. Bir de hastanede pompa ile sağmayı planladım o işe yaramıştı. İnşallah gelir. Hayırlı doğumlar sana da canım
Sezeryandan sonra süt gelebildiğini duymak çok rahatlattı teşekkürler. Epidural mi oldun?
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini, çocuklarının arası kaç yaş cnm dikişlerim patlıycakmış dediğin için soruyorum, anladığım sezeryana sonran güzel geçmiş çoknsevindim[QUOTE
Amin rabbim tüm hamileleri sağlıcakla yavrusuna kavuşturdu.
Amin Allah razı olsun bu nazlı kızımızı kucağımdan indirmem de oğluşum kıskanır diye cekiniyorum
tam 36+6 da geldi. Dikişlerin patlamak üzereydi dedi doktorum hatta ameliyathanede tansiyonum düştü taşikardiye girdim bebeğin baskısından nefes almakta güçlük çekiyordum çok kötüyüm diye acı çekerken eyvah dikişler patladı demiş korkmuş doktorumvalla o kadar acısını çekiyoruz da o bebişin kokusunu alınca hepsi güldüren anılar olarak kalıyor..
Bende nefes almakta zorluk çekiyorum bugün çok mu yiyorum acabaBenim bugün kasılmalarım var kızlar ara ara ,olmuyordu bu aralar, bi ara belim karnım ağrıdı korktum işin doğrusu doğum mu başlıyo diye, şükür geçti ama bacaklarımin hiç hali yok biraz da ağrıyo ,
Galiba iyice ağırlaştık, son 1 ay nede olsa beni bugün yokluyo kasılmalar ağrılar ,kızlar nasıl anlatacağımı bilemedim resim ekliyorum ok işareti ile gösterdiğim yerler ağrıyo bacaklarımda, oralar çatı kemiği filan mı oluyo kiBende nefes almakta zorluk çekiyorum bugün çok mu yiyorum acaba
Yok kuzu sebebi başkadır bu baldır kemiği gibi hep aynı tarafa yattığından olmuştur belkiBu resim
Canım benim aşağı yukarı 2 haftadır agriyo oralar hatta yataktan kalkarken dönerken batiyo resmen ve çok uyuşuyor doktorum normal bu ağrılar kemiklerin kendini doğuma hazırlıyor dedi magnezyum verdi ve günde 1 soda iç dedi biraz faydası oldu ama yinede ağrılar var hele benim artık son günler ya bazen korkuyorum yolda yürürken yada evde bı iş yaparken resmen adım atamıyorum kilitleniyorum....Bu resim
Gösterdiğin yerler tam emin değilim ama çatı kemiğine benziyor gibi canımBenim bugün kasılmalarım var kızlar ara ara ,olmuyordu bu aralar, bi ara belim karnım ağrıdı korktum işin doğrusu doğum mu başlıyo diye, şükür geçti ama bacaklarımin hiç hali yok biraz da ağrıyo ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?