2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar
Kahvaltımı yeni yapıyorum sonra da oy kullanmaya çıkarız ama üşeniyorum
Sanki nişan gelecekmiş gibi bi his oluyor bana hadi hayırlısı

Bende ondan aldim :)

Lol bebek nedir kızlar
Gunaydin kizlar.bizde kahvalti yapip ordan oy kullanacaz sonrada ikeaya gidecez.hava gunesli ama buz gibi.kahvalti yapacak olanlara afiyet olsun

İkea mi hem de pazar günü kuzum çok kalabalık olur dikkat et hem bunalma hem de hastalanmayasın
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin

@Blankinfinity kuzu nasıl oldun kasılmalar devam ediyor mu?

@atanamayanogretmen canım keyfine bak bugün müzik dinle kek kurabiye ye yanına da çay demle aç bi film izle

Canım geçmiş olsun ıhlamur portakal limon bişiler yap bal ye dikkat et kendine. Eşinin de olmaması kötü olmuş.

Basur bende de var çok iyi anlıyorum seni. Kefir süt yoğurt yemekten bi hal oldum

Aynen öyle canım ya. Malatya merkezdeyiz biz. Daha az önce kavga çıkmış bir ilçede. Böyle şeylerim resen yapılmasına anlam veremiyorum. Gönüllü isteyenlere sorsunlar

Çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin yavruma
Sen de bol bol meyve tüketmeye çalış canım
Gerekirse maske kullan ameliyat öncesi hasta olman hiç iyi olmaz

Aynen öyle canım ya. Malatya merkezdeyiz biz. Daha az önce kavga çıkmış bir ilçede. Böyle şeylerim resen yapılmasına anlam veremiyorum. Gönüllü isteyenlere sorsunlar

Allah korusun ya ben de bir şey olacak diye çok korkuyorum
Sürekli tembih ettim eşimi sakin ol kimseyle tartışma dedim bakalım
Köylerde daha çok olay oluyormuş
Allahtan bizimki ilçe merkezinde ama zor yine de
Allah kolaylık versin

Valla kuzu oy kullanıp gelince uyumuşum şimdi uyandım
Sadece tuvlete ve namaza kalkmayı düşünüyorum
Onun dışında akşama kadar yatış verdim kendime

Oy kullanmaya giderken baktım asansör dördüncü katta, dedim yine bir zillerini çalayım gelirlerse gelirler
Onlar da yarın akşam gelelim dediler tamam dedim
Yarın akşam 7buçukta gelecekler bakalım

Ayy ne güzel olurdu sıkıntıdan uyudum kalktım :) kek kurabiye asla dayanamam

Ben de uyudum şimdi uyandım
Keşke hepinizle yakın olsaydık ne güzel olurdu

Uzaktan uzağa ortak eylemler yapalım
Yatalım akşama kadar

Ay biz o işi yokuşa süren taraftayız eşim yani içlerinde olmasam bende çok Kızarımda 500 kişiye görev yazmışlar 380 i red vermiş onlardan bu yüzden kimin gerçekten mazereti var bilemiyorlar. Özel hastane raporu kabul etmiyorlar mesela. Ya birde 2000 tl asgari ücret olan bir ülkede 500 tl bir gün için iyi para bence keyfi red edenlere lafım

Arkadaşlar selam. kızım haziran doğumlu olandan kalan body'ler, tulumlar var. Sanki çok ince gibi. Hangi kıyafetler gerekir? Kaçar tane? H&M'den sipariş vereceğim. Gidip alacak halim yok.

Teşekkür ederim kuzum
Öyle vallah hiç ayarımız yok

Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağıma fikirlerinize ihtiyacım var

Ben lokum götüreceğim

Benimde aynı senin gibi şeffaf jöle gibi geliyor nişan canım.

A April wind kuzum bende 1 haftadır ishalim

A Azram38 geçmiş olsun kızına canım

atanamayanogretmen fonfinfon yapmadınız mı yani

melike222 kuzum nasılsın

O Ocimum basilicum begonyas melekci grubumuzun taze anişleri nasılsınız ?

Mini_mini kuzum sen nasılsın

Arkadaşlar selam. kızım haziran doğumlu olandan kalan body'ler, tulumlar var. Sanki çok ince gibi. Hangi kıyafetler gerekir? Kaçar tane? H&M'den sipariş vereceğim. Gidip alacak halim yok.

Merhaba ben 1 aylık tulum ve body 10 tane aldım her ikisindende. Genelde pamuk aldım 2-3 tane de kadife tulum. Bodyler hepsi uzun kollu.

10 tane uzun kollu 3 aylık kalanlar yarım kolu aldım.
Tulum ve takımlar 15 tane var 3 aylık kadife ve pamuk karışık aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…