- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bende ondan aldim :)
Gunaydin kizlar.bizde kahvalti yapip ordan oy kullanacaz sonrada ikeaya gidecez.hava gunesli ama buz gibi.kahvalti yapacak olanlara afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versinGünaydın kızlar geceyi hastanede geçirdik.bizim kız gene ateslendi evde dusuremedim öğleden beri saat 11 de gittik gece 3 te geldik sonrada uyuyamadım sabahladim 2 saat uyudum felaket baş ağrısı var bı duş aldım biraz rahatladım bu arada duşta farkettim basur sıkıntım vardı zaten de dışarıya resmen çıkmış çok ağrı yapıyor oturamiyorum esimde oy kullanıp yola çıktı İstanbul'a gidiyor kız hasta bende bu halde offff kızdan banada geçmesin diye korkuyorum ameliyat öncesi hasta olmak istemiyorum inşallah bian önce toparlanır kızım....
Canım geçmiş olsun ıhlamur portakal limon bişiler yap bal ye dikkat et kendine. Eşinin de olmaması kötü olmuş.Günaydın kızlar geceyi hastanede geçirdik.bizim kız gene ateslendi evde dusuremedim öğleden beri saat 11 de gittik gece 3 te geldik sonrada uyuyamadım sabahladim 2 saat uyudum felaket baş ağrısı var bı duş aldım biraz rahatladım bu arada duşta farkettim basur sıkıntım vardı zaten de dışarıya resmen çıkmış çok ağrı yapıyor oturamiyorum esimde oy kullanıp yola çıktı İstanbul'a gidiyor kız hasta bende bu halde offff kızdan banada geçmesin diye korkuyorum ameliyat öncesi hasta olmak istemiyorum inşallah bian önce toparlanır kızım....
İshal olunca panik yaptım zatenAboo ishal belirti zaten doğurma kız denetle kendini bi iyicene otur
Kırşehir/çiçekdağKizlar esleriniz nereli.
Aynen öyle canım ya. Malatya merkezdeyiz biz. Daha az önce kavga çıkmış bir ilçede. Böyle şeylerim resen yapılmasına anlam veremiyorum. Gönüllü isteyenlere sorsunlarBurda gidenler olmuş da savcı kovmuş canım
Hiç gitmeyin bahane kabul etmiyor dediler
Büyük bir yerdeyseniz belki gönüllü isteyen de çoktur
Biz küçük bir ilçedeyiz, öğretmenlere mecburi görev çıktı
Hamile olmasam bile eşim normalde de görev istemezdi stresli bir iş ne gerek var
Sabah 5te adliyede olacaklar, ordan görevli oldukları okullara götürecekler, süre bitince de oy sayımı teslimi derken gece kaçta gelir allah bilir
Uyku setini nerden aldınız?Kızlar besigimizi hazırladık, bir minnosumuz eksik kaldı, o da sağlıcakla gelsin inşallah
Günaydın kızlar geceyi hastanede geçirdik.bizim kız gene ateslendi evde dusuremedim öğleden beri saat 11 de gittik gece 3 te geldik sonrada uyuyamadım sabahladim 2 saat uyudum felaket baş ağrısı var bı duş aldım biraz rahatladım bu arada duşta farkettim basur sıkıntım vardı zaten de dışarıya resmen çıkmış çok ağrı yapıyor oturamiyorum esimde oy kullanıp yola çıktı İstanbul'a gidiyor kız hasta bende bu halde offff kızdan banada geçmesin diye korkuyorum ameliyat öncesi hasta olmak istemiyorum inşallah bian önce toparlanır kızım....
Kızlar besigimizi hazırladık, bir minnosumuz eksik kaldı, o da sağlıcakla gelsin inşallah
Aynen öyle canım ya. Malatya merkezdeyiz biz. Daha az önce kavga çıkmış bir ilçede. Böyle şeylerim resen yapılmasına anlam veremiyorum. Gönüllü isteyenlere sorsunlar
Günaydın kızlar
Kahvaltımı yeni yapıyorum sonra da oy kullanmaya çıkarız ama üşeniyorum
Sanki nişan gelecekmiş gibi bi his oluyor bana hadi hayırlısı
Lol bebek nedir kızlar
İkea mi hem de pazar günükuzum çok kalabalık olur dikkat et hem bunalma hem de hastalanmayasın
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
@Blankinfinity kuzu nasıl oldun kasılmalar devam ediyor mu?
@atanamayanogretmen canım keyfine bak bugün müzik dinle kek kurabiye ye yanına da çay demle aç bi film izle
Ayy ne güzel olurdu sıkıntıdan uyudum kalktım :) kek kurabiye asla dayanamam
Oyle canim ya insan bu kdr ugrasacagima bari gorevi yerine getirseydim moduna giriyor. O kadar yokusa suruyorlar ki..
Sagol canim benimins
Hayirli pazarlar arkadaslar... dilerim memleketimiz icin hayirli sonuclar aliriz bugun. Biz de kahvalti yaptik birazdan oy kullanmaya gidecegiz.. oradan da bebisin son eksiklerini almaya gidicez kismetse
A April wind kuzum nasilsin devam mi ediyor kasilmalar?
Oyle canim ya insan bu kdr ugrasacagima bari gorevi yerine getirseydim moduna giriyor. O kadar yokusa suruyorlar ki..
Sagol canim benimins
Hayirli pazarlar arkadaslar... dilerim memleketimiz icin hayirli sonuclar aliriz bugun. Biz de kahvalti yaptik birazdan oy kullanmaya gidecegiz.. oradan da bebisin son eksiklerini almaya gidicez kismetse
A April wind kuzum nasilsin devam mi ediyor kasilmalar?
Sağlıkla huzurla uyusun büyüsün minik kuş
Hayırlı olsun canım
Uyku setini nerden aldınız?
Canım geçmiş olsun
Ağrın mı vardı
Şimdi nasılsın
Aldıklarınız hayırlı olsun canım
Çok yorma kendini
Bir an enerji geliyor işleri yapıyoruz ama sonra can vermiş gibi yatıyoruz ayarımız yok
Doktoruna hediye alacak olan var mı ? Ben karar veremedim ne alacağımafikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar nişanı gelen var mıydı? Merak ettiğim bir şey var kanlı olmak zorunda mı? Az önce çok farklı bir alıntı oldu da , jöle gibi kıvamlı ama şeffaf afedersiniz ☺☺ tecrübeli arkadaşlar varsa herşeyi doğuma yorar oldum
Arkadaşlar selam. kızım haziran doğumlu olandan kalan body'ler, tulumlar var. Sanki çok ince gibi. Hangi kıyafetler gerekir? Kaçar tane? H&M'den sipariş vereceğim. Gidip alacak halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?