2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
atanamayanogretmen anlattıklarını şaşkınlık ve kızgınlıkla okudum canım ve inanılmaz üzüldüm. Hem harcanmış yıllara hem de kardeşinin emeğine... Kardeşin avukat olduğu için elbette prosedüre çok daha hakimdir fakat velayeti vermeme gibi bir durumu asla söz konusu olamaz. Şu an yıprandığından da daha fazla yıpranmaz çekişmeli bir boşanma süreci yaşasa dahi...Elbette ayrılmak uzun uzadıya verilecek bir karar fakat ben olsaydım asla daha fazla yıllarımı bu karakterde olan bir adama harcamak istemezdim. Sizler içinde elbette çok zor kardeşinizin huzursuz olduğunu bilmek...Umarım hakkında en doğru ve hayırlı olacak neyse o olur.

canm tavsiyeleriniz cok önemli. Bende dogum yapan annelere soracaktim .tecrübe etmek cok önemli çünkü. Mesela benim 12 tane falan zibin var. yeter miydi yetmez miydi düşünüp duruyorum. Birde annemgil maalesef prima bezi deposu yaptılar. umarim bize kullanisli gelir

canm sanci evde cekilebilecek gibi mi ? yani ne biliyim sicak su falan ise yariyor mu

Annem babam her zaman yanında destek
Ne karar verirsen biz yanındayız diyorlar

Zaten bu adam cezaevindeyken bunun ailesinden hiç kimse ne kardeşimi ne yeğenimi aradı sordu, hiç ilgilenmediler
Hadi kardeşim el kızı, insan evladımın emaneti der o toruna sahip çıkmaz mıydı

Bu adam işsiz kaldığı anda annem emekli kartını gönderdi, ben ücretli öğretmenlik yaptım yeğenimin kreş parasını gönderdim ama nankör adam hiç birini görmedi

Güya çocuğunu çok seviyor ama işte hep böyle dolduruyor çocuğu
Kardeşim “ bak yapma çocuğa kötülük ediyorsun” dediğinde de “yalan mı, çocuk gerçekleri görerek büyüsün, anasının ne mal olduğunu bilsin, senin ne kadar ahlaksız bir kadın olduğunu bilerek büyüyecek benim çocuğum” diyor

atanamayanogretmen ne diyeceğimi bilmiyorum ama çok şaşırdım.
Kardeşine çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Maalesef psikolojik baskı şiddet gibi değil etraftaki insanlar görmüyor bunu görsede pek ses eden yok.
Burda sanırım siz devreye giriyorsunuz. Öncelikle onun yanında olduğunuzu belirterek. Onun şu an en çok yanında güçlü insanlara ihtiyacı var. Güvende hissedip harekete geçmesi için.
Allah yardımcınız olsun. Umarım bir an önce o psikopat adamdan kardeşin kurtulur.
Bu arada çocukla bir psikoloğa mutlaka gidin şu an çok küçük hemen düzelme şansı var.

Kuzum çocuklar yönlendirilmeye çok müsait oluyorlar. Pislik adam da bunu kullanmış yavrum kim ne dese inanır ki olayları idrak etmesi mümkün değil
Yazık adamın gözü kör olmuş hırsından çocuğu annesinden uzaklaştıracak.
Bir pedagog a mı danışsanız ki bu durum hakkında.

Bende primada ve baby me ıslak mendilde baya stok yapmış durumdayım. Umarım problem yaşamam. Oğlumda bebekken kullandığım için Mustela şampuan ve pişik kremini tercih ettim, bence şahane bir marka bakım konusunda...
Emzik ve biberonda Avent aldım. Bunlar da benden tavsiyeler olsun.

Bebek puseti ve arabaya henüz karar veremedim sadece. Bu gün Kraftın bir serisine baktık ama hala kararsızım.
Bir de babynest alan oldu mu? İlk aylar çok kullanışlı olduğu söyleniyor. Sipariş verdim, umarım memnun kalırım.

Gerçekten adam suçsuz yere işinden oldu içerde yattı, illa ki psikolojisi bozulmuştur ama eşini bu şekilde ezmesinin hakaret etmesinin bir açıklaması olamaz

Kardeşim şimdiye kadar hep çocuk için idare etmeye çalıştı ama artık gitmiyor.

Adam da karısını çok sevip kıskanıyorsa 5 aydır evde yatacağına iş bulsaydı diye düşünüyorum
Hem evde yatıyor hem de kızın yaptığı işi kıskanıyor

Psikolojik destek alma konusunda kardeşim çok ısrar etti ama o sürekli hazır değilim dedi erteledi veya benim bir sorunum yok problem sende deyip her şeyi kardeşimin üzerine yıktı

Bu adam kesinlikle sağlıklı düşünemiyor... Nasıl sözler onlar. Hakaretten bu adam içeride yatar tekrar. Boşanma süreci yıpratır ama atlatılır. En çok da yavrucağa üzüldüm annesi hakkında neler duyuyor.

Canım aradığında hiç cevap verme
Madem bu kadar canını sıkıyor açma telefonlarını
Ne yaparlarsa yapsınlar
Yazık değil mi sana bak durduk yere şekerin yükseldi
Uzak dur hepsinden
Valla öyle yapicam artık canıma yetti agzimla kuş tutsam yaranamiyorum bencil insanlar ya şekerim 160 olmuş yavruma bişey olacak bunlar yüzünden lanet olsun ne biçim.insan bunlar

atanamayanogretmen herkes elbette kıskançlık duygusu yaşar fakat bunu bu şekilde psikopatlığa dönüştürmek kimsenin haddi olmamalı. Evliliklerde imza atıldığında kişilerin hapis ve birbirlerine köle hayatı başlıyor, sanki bu kurumun dışında da ilerleyen şahsi hayatlar yokmuş gibi...Son derece karşı olduğum bir durum bu...
Saygının bittiği bir dilaog olmuş artık kardeşinin evliliğinde, umarım bir an önce kendi hayatını kurmak için adım atar. Aile olarak destek olmanız da ayrıca çok güzel ve kardeşin için onore edici bana kalırsa...

Ben her zaman diyorum kardeşime burası senin de evin çık gel diye ama işte çocuğa kıyamıyorum diyor
Ama artık onun da son noktasına geldi bitirecek

Daha önce bu pislik adam kardeşimi döverek zorla anlaşmalı boşanma protokolü imzalattı kardeşime, orda da çocuğun babada kalacağını kabul ediyorum yazıyordu

Mahkemeye parayı yatırdılar gün aldılar, bu adam çocuğu aldı gitti. Tabi yapamadı zırıl zırıl ağladı ben gitmek istemiyorum ayrılmayalım diye
Kardeşim de çocuk için son bir şans verdi ama bu adam iyice zınavadan çıktı

Darp raporu da bariz bir morluk yara izi vs olmadığı için rapor vermezler dedi gitmedi

Aynen dediğin gibi kardeşimin ayakları üzerinde güçlü durmasını kaldıramadı sürekli ezmeye çalıştı
“Bir b.k becerdiğin mi var, yoğunum deyip duruyorsun evle ilgilenmiyorsun, millete yalakalık yapıyorsun bizimle ilgilenmiyorsun vs.”

Artık boşanacak da bu adam çocuğu alırsa hiç göstermez veya çocuğu bu şekilde doldurmaya devam ederse çocuk Zaten anneyi istemez

Bakmiycam bir daha ararsa zaten ne hali varsa görsün gidip diğer gelini çeksin kahrını ben elimden geleni yaptım artık.

Artık süreç çekişmeli boşanma olacak zaten o belli
Ama bu adam iyice pislik yapacak hepimiz eminiz bundan
Ne olursa olsun kardeşimin yanındayız ailecek

Kardeşim de yazık “ baban söylediği her şeye susuyorum ama çocuğu bu şekilde doldurmasına katlanamıyorum” diyor
Adam tam bir psikopat

Piskopat adam tam kendi egosu için hem kadına hem çocuğa zarar veriyor.ay inşallah kardeşin en kısa zamanda kurtulur böyle bı insandan cocugun annesine olan bağını koparmaya çalışıyor hiçbir zaman çocuklar öne atılmamalı bazı insanların yaşı buyuyorda beyni olduğu gibi kaliyor.avukat kuzum kardeşin her türlü boşanır inşallah buradan paylaşırsin boşandı diye.

Böyle bir adama ne denilebilir hic bilmiyorum. Rabbim herkese bir imtihan veriyor.O kızcağızda demekki bunun gibi bir adamla sınaniyor.
Kizkardesin şöyle cazgır, dişli bir kadın olsaydı,namusuna dil uzatan o herifin dilini koparıp burnundan getirirdi ama, o kuzum da demekki onun seviyesine inmiyor evladim var diye sabrediyor .
adamın başına gelenler olabilir issizde kalabilir ne bileyim her insan zor dönemler yaşar. Ama bunlari yasayan adamin, azicik kiymet bilmesi gerekirken ,kalkip birde kadının burnundan getiriyor.
komplekse de girmiştir simdi o . kendi işsiz ,e tabi kiz da avukat.
Hak etmiyor ya böyle herifler böyle kızları.
ayrilmak cok cok zor. Ben hic bir insan eşinden ayrılsın istemem .Hatta bazen evlatlar icin fedakarlik yapilmasi gerektiğini düşünüyorum ama bu durum cok agir.
Benim icin en agir seylerden birisi,iffetli bir kadının namusuna laf atılması.
insallah Rabbim bu insanı dogru yola getirir de yuvalari dagilmaz.
Yok bu kafayla devam edecekse insallah kardeşin bu heriften tez zamanda kurtulur da, o adam kendi çöplüğünde boğulur

Biz her zaman yanında olduğumuzu hissettiriyoruz canım gerek maddi gerek manevi

Olan burda çocuğa oluyor

Ve dediğin gibi psikolojik şiddeti dışardan herkes göremiyor
Adam çift karakterli, dışarıya karşı aşırı iyi
İnan sen de tanısan yok canım bu adam mı bunlardı yapıyor dersin inanamazsın

Ama ağzını açtı mı nefret kusuyor kardeşime karşı

Dediğin gibi kendi hırsından çocuğun hayatını mahvediyor farkında değil

Çocuk azıcık ağlasa koşup geliyor “noldu yavrum annen mi dövdü diyor” duyan da çocuk gerçekten dayak yiyor zannedecek

Ben senden iyi bakıyorum yavruma diyor, senin umrumda değiliz diyor çocuğu da bu şekilde dolduruyor

Kendi içerdeyken çocuğa eve kardeşim değil de başkası baktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…