2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Senin esindemi görevli cnm bugün bende kalktım eşime biseyler hazırladım sandık başında olacak gece yarısına kadar yazık ya zorla görev verdiler adama.burada kimse başvuruda bulunmayinca zorunlu görevlendirme yapmışlar

Aynen canım bizimki de istemediği halde görev çıktı
Hamile olmasam bile istemezdi
Stresli bir iş ne gerek var
Baksana bu saatte gittiler gece kaçta gelirler kim bilir

Allah işlerini rast getirsin, bir sürü dua okudum arkasından

Benim göbüşten ziyade aldığım kilolar canımı sıkıyor
18 kilo almışım
Doğuma kadar 20 olur
Maşallah cnm aman dikkat et o kilolar başa bela sonrası için.ben ilk gebelikte 22 kilo aldım verene kadar neler yapmadim.bu gebelikte şuana kadar 9 kilo aldım diyetteyim şekerden dolayı.

Maşallah cnm aman dikkat et o kilolar başa bela sonrası için.ben ilk gebelikte 22 kilo aldım verene kadar neler yapmadim.bu gebelikte şuana kadar 9 kilo aldım diyetteyim şekerden dolayı.

Aslında yediklerime genel olarak dikkat ettim ama biraz da genetik galiba
Bizim ailede zayıf hamile hiç olmadı

Ben normalde de ekmek, pilav, makarna, abur cubur yemem
Hamileyken de yemedim
Ama işte yine de aldım kiloları nasıl aldıysam
Son aylara girince çok aldım aslında
6 aylık olana kadar 5 kilo almıştım sadece

Kuzum nasılsın
İnşallah bir problem yoktur da mışıl mışıl uyuyorsundur şimdi
Tam hastaneye gitmeye niyetlendik hazırlanıyordum.
Eşim sakinleştirdi yatalım geçmezse gideriz Sabaha diye.
Tamam dedim yattım uyumuşum hemen
Wc kalkmıştım tekrar uyuyayım uyuyabilirsem

Tam hastaneye gitmeye niyetlendik hazırlanıyordum.
Eşim sakinleştirdi yatalım geçmezse gideriz Sabaha diye.
Tamam dedim yattım uyumuşum hemen
Wc kalkmıştım tekrar uyuyayım uyuyabilirsem

Stresten demek ki vücut da yorgun düşmüş canım
Eşin de evdeyse oh gir koynuna yat sıcacık ne güzel

Misafirlerin geliyor mu bugün kuzum

Yok canım ya
Dün akşam zillerine bastım açan olmadı
Dışardan gelirken de baktım ışıkları da yanmıyordu, saat 8i geçiyordu
Sonra da geç oldu diye tekrar inmedim

Onlar dördüncü katta oturuyor, eşim de diyor ki üçüncü katın ışığı yanıyor onların ziline bas
Ama kimseyi de hiç tanımadan nasıl gidip çağırayım.
Dördüncü kattakilerle en azından birkaç kez asansörde ayaküstü konuşmuştuk o yüzden onları çağıracaktım ben

Eşin de hazırlık boşa gitmesin diye mantıklı bi yaklaşımda bulunmuş
Boşver yat dinlen sende, misafir ağırlamak kolay değil artık

Eşin de hazırlık boşa gitmesin diye mantıklı bi yaklaşımda bulunmuş
Boşver yat dinlen sende, misafir ağırlamak kolay değil artık ☺

Evet o bir sürü şey yaptın birileri gelsin dedi
Bir de bugün akşama kadar yok ya Yanımda birileri olursa daha rahat edecek ama dediğin gibi misafir ağırlamak bizden geçmiş artık
Gün boyu battaniyeyle kanka olup yatmayı düşünüyorum

Dün kendimi çok yordum diye sanırım, gece çok kasılmam oldu ve hafif sancılarım vardı
En iyisi yatıp evin son sakin zamanlarının tadını çıkarmak

Günaydınnnn, mutlu pazarlar

Kizlar esleriniz nereli.
Canım benim eşim Ordu'lu...
Bu arada oğluşumun battaniyesini bitirdim sonunda. Sizler için de buraya ekleyeyim dedim
Ellerine sağlık, güle güle mutlu günlerde kullanın.
Ben bu durumda süt içemediğim için yoğurt yiyorum ve oldukça etkisi oluyor. Hakikaten berbat bir durum, orayı söküp atasım geliyordu ama son 1 haftadır neredeyse yaşamadım.

Allah yardımcıları olsun dediğin gibi valla biz her seçimde istemiyoruz zorla görevlendirme çıkıyor herkes kacinca bizimkindede şans yok çıkıyor hep.birlikte sadece bir kere oy kullanmaya gidebildik daha.kurban olurum tam üst komsumun numarasını veriyor bana ağrın filan olursa ara gelsin sakın araba kullanmaya kalkma bu halinle diyor merak etme iyiyim ben dedim.kocalarimiz birtane ya.allah yokluklarini göstermesin zaman zaman bizi kizdiriyorlar ama okadarda olsun.

Olabilir cnm genetikse dediğin gibi zaten saydıklarım kilo aldıran şeyler benim.eller kollar çöp gibi eşim bana doğum.hediyesi alacak herhalde kollarıma baktı şuna bak bileklerin incecik göbeğin olmazsa hamile demem sana dedi.valla iltifatmi ediyorsun gomuyormusun belli değil dedim gülüyor.

Benimde hep sert
Ama kasılma olunca toplanıyor bebek bi tarafa daha sertleşiyor top gibi oluyor karnım.
Rahatsızlık hissi oluyor son zamanlarda da ateş basıyor nefesim darlanıyor bende böyle oluyo kuzum
bak benim kasılmalarımda böyle. Ağrıdan ziyade ateş basması nefesimin kesilmesi şeklinde oluyor. Geçen hafta nst deyken yaşadım ilk kez . Sancı 100 ü gördü . ondan buyana evde ara ara yaşamaya başladım . dediğin gibi toplanıyor bi köşeye, Başımdan kaynar su dökülüyor o an sanki.

Günaydın güzel hamişler ve anneler ,
iyi pazarlar.. Bakalım bugün sürpriz bebişler olacak mı
Benim oğluş meme emerken, çok huylu oluyor. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Emerken memeye dokunmamı istemiyor, dokununca bırakıyor ya da ağlıyor.
bir de memenin yanında parmağını da emmek istiyor. Şaşırdı iyice.

Ay çok şirin . Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…