2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sorma canım parmak kadar bebek 200 lira
En son bronoskopi yapıldığında çok üzüldük hadi bi tane daha alalım dedik ama ablam aldı bu defa. Birde en büyüğünü almış içinden 4 tane lol bebek çıktı. Lol bebekten önce de Pony aldırırdı hep. Ev Pony dolu:)

Günaydın kızlar öğrencim gelicek diye erkenden kalktım eşime de sen git oyu kullan ordan işe gec benimle kahvaltıyı bekleme dedim yolladım, sonuc cocuk dersi iptal etti, ben pazar kahvaltısında yalnız kaldım

Bize gel ben de yalnızım
Tek başıma canım bişey de istemedi
Tost yaptım sadece

Dünden kekle kurabiye yapmıştım, gel birlikte yiyelim hepsini

Ben lol bebek alsam yeter :) ev lol bebek dolu. Geçen gün gelmiş anne Umay doğunca Umay’a lol bebek alalım diyordu:)
Umay da güzel isim çok hoş geliyor kulağa
Lol bebek neymiş diye baktım google amcaya hahahha benim kız artık zamanla bize de öğretir böyle oyuncakları

Yaa çok bilmiş minnacık daha neler biliyo benim yiğenimde öyle 4 aylık memenin yani sıra bi de işaret parmağını sokuyo ağzına,parmaklarını emmeyi çok seviyo

Umay da güzel isim çok hoş geliyor kulağa
Lol bebek neymiş diye baktım google amcaya hahahha benim kız artık zamanla bize de öğretir böyle oyuncakları
Boşver şimdiden bakıp moralini bozma
Umay benimde çok hoşuma gidiyor :)) gerçi ben de Nisan koyalım dedim ama eşimle ablama kabul ettiremedim:))

Günaydın kızlar
İyi Pazarlar
Ben de şimdi oy kullanıp geldim ama belim koptu o yokuşu çıkana kadar
Orda da ayakta biraz sıra bekledim, sonra sıradaki amcalardan biri sağolsun hamile bayanı alın önce dedi de hemencecik işimi halledip geldim

Battaniyeyi aldım, kumandalar da Yanımda keyif yapcm şimdi

Sıkılırsam bir ara kalkıp evi toplamayı düşünüyorum

Geçen seçimde ikizlere hamile ve Doğum izninde olan arkadaşıma çıkmıştı. Devredene kadar çok uğraşmıştı.

Oyle canim ya insan bu kdr ugrasacagima bari gorevi yerine getirseydim moduna giriyor. O kadar yokusa suruyorlar ki..

Sagol canim benim ins

Hayirli pazarlar arkadaslar... dilerim memleketimiz icin hayirli sonuclar aliriz bugun. Biz de kahvalti yaptik birazdan oy kullanmaya gidecegiz.. oradan da bebisin son eksiklerini almaya gidicez kismetse

A April wind kuzum nasilsin devam mi ediyor kasilmalar?

Günaydın kızlar geceyi hastanede geçirdik.bizim kız gene ateslendi evde dusuremedim öğleden beri saat 11 de gittik gece 3 te geldik sonrada uyuyamadım sabahladim 2 saat uyudum felaket baş ağrısı var bı duş aldım biraz rahatladım bu arada duşta farkettim basur sıkıntım vardı zaten de dışarıya resmen çıkmış çok ağrı yapıyor oturamiyorum esimde oy kullanıp yola çıktı İstanbul'a gidiyor kız hasta bende bu halde offff kızdan banada geçmesin diye korkuyorum ameliyat öncesi hasta olmak istemiyorum inşallah bian önce toparlanır kızım....

Ben de cocukken cok ateşleniyodum ne büyük eziyetti anneme kadıncagız ağlardı başımda. Allah şifa versin cok yorucu cok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…