2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar hiç bakamıyorum.
Sezeryandan sonra çok büyük bir ameliyat geçirmişim.
Doktorum aynen böyle dedi.
Çok ağrılarım var.
Ben bebeğe bakamıyorum. Annem bakıyor.
İyileşeyim detaylı yazarım.
Bu arada pihtidan korkuyorlar. Hastane pıhtı çorabı verdi.

Geçmiş olsun cnm ,gözünde aydın olsun sen sağlığına kavus yazarsın buralara, sağlıkla büyüsün bebişin, sağlıkla evinize gelin

Canım çok geçmiş olsun. Ve gözünüz Aydın. Dikkat et kendine.

çok geçmiş olsun canım.

Büyük geçmiş olsun canım
Bundan sonrası inşallah sizin için çok güzel olur

Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün güzel günleriniz olsun

Maşallah canım sevindim iyi olmanıza
Çok geçmiş olsun canım
Daha iyi olursun inşallah
Allah’ta annenden razı olsun büyük destekçi sana

Maşallah canım sevindim iyi olmanıza

Çok geçmiş olsun canım
Daha iyi olursun inşallah
Allah’ta annenden razı olsun büyük destekçi sana

Kuzu günaydın
Ben de seni soracaktım
Yola mı çıkıyorsunuz

Günaydın kızlar

Kuzu günaydın
Ben de seni soracaktım
Yola mı çıkıyorsunuz
Günaydın canım
Yarın gidicez kuzum eşim öyle ayarlayabilmiş işyerini❤
Ben rutin uyanıyorum, uyuyorum belli olmuyor ne yaptığım Sen niye uyanıksın bakimm

Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah

Kizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum

Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal mi Cikmasi icin napabilirim

Moral önemli kuzum
Sütüm yok diye düşünme
Sürekli sağmayı dene belli aralıklarla minik yavrun için Veli nimet olacak anne sütü inşallah.
Duş alabilirsen iyi olurdu sütün inmesine yardımcı olurdu belki.

Chickennova gözünaydın canım bebeğine kavuşmuşsun.. Güçlü bir annesin ameliyatlarından sa üstesinden geldin. Annen varken için rahat olsun. Önce senin toparlanman lazım. Bebiş her şekilde beslenir bakılır bunları düşünüpte kendini ihmal etme önce senin iyi olman lazım. Rabbim Analı babalı büyütsün.

Canım gözün aydın kavuştun bebişine. Rabbim analı babalı büyütsün. Dün güzel haberlerini aldık.
Öncelikle artık şu üzgün emoji kullanma. Artık yavrunu düşünmelisin. Geride kaldı artık o günler.

Su içmeye çalış. El havlusunu sıcak su ile ıslat. Göğsünün üzerine tampon gibi kullan. Isıt orayı ve yavaş yavaş yukarıdan aşağıya doğru uygula işe yarayabilir belki. Ve stres yok lütfen. Eğer kahvaltı yapabiliyorsan şu an bişiler yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…