- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Sağol kuzum iyiyiz bizdeBiz iyiyiz canimfazla giremiyorum misafirden sizler nasilsiniz guzel haberlerinizi aliriz sizinde insallah
Gecmis olsun canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunBugün benim de bebeğim dünyaya geldi, 37 haftalık sezeryan doğum. ❣
ben ve miniğim çok şükür çok iyiyiz pazar günü biraz sarılık uykusuna düştü kızım ama benim sabır metanet ve inadımla pazartesi aktif hale geldik öğleden sonra kontrolümüz vardı kızım da bende hayet iyiyiz artık.
Geçmiş olsun cnm ,gözünde aydın olsun sen sağlığına kavus yazarsın buralara, sağlıkla büyüsün bebişin, sağlıkla evinize gelinKızlar hiç bakamıyorum.
Sezeryandan sonra çok büyük bir ameliyat geçirmişim.
Doktorum aynen böyle dedi.
Çok ağrılarım var.
Ben bebeğe bakamıyorum. Annem bakıyor.
İyileşeyim detaylı yazarım.
Bu arada pihtidan korkuyorlar. Hastane pıhtı çorabı verdi.
BendeUyuyamıyoruuuuuum
Canım çok geçmiş olsun. Ve gözünüz Aydın. Dikkat et kendine.Kızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
çok geçmiş olsun canım.Kızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
Kızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
çok geçmiş olsun canım.
Maşallah canım sevindim iyi olmanızaben ve miniğim çok şükür çok iyiyiz pazar günü biraz sarılık uykusuna düştü kızım ama benim sabır metanet ve inadımla pazartesi aktif hale geldik öğleden sonra kontrolümüz vardı kızım da bende hayet iyiyiz artık.
Çok geçmiş olsun canımKızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
Maşallah canım sevindim iyi olmanıza
Çok geçmiş olsun canım
Daha iyi olursun inşallah
Allah’ta annenden razı olsun büyük destekçi sana
Günaydın canımKuzu günaydın
Ben de seni soracaktım
Yola mı çıkıyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallahKızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
Moral önemli kuzumKizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum
Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal miCikmasi icin napabilirim
Canım gözün aydın kavuştun bebişine. Rabbim analı babalı büyütsün. Dün güzel haberlerini aldık.Kizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum
Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal miCikmasi icin napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?