2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bunu benim oğlum tek yapıyor sanıyordum yalnız değilmişim.. sagip biberona koyup veriyorum tukuruyor yarisi mideye gidiyor yarısı ziyan oluyor , ben o sütü sağmak için kaç saat uğraşıyorum pompa goguslerimi mahfetti .. sinirleri bozuluyor insanın.. yinede ne geçse boğazından kâr diyip sagmaya devam ediyorum canim

Bugün 40 mız cikti kızlar, hâlâ normal doğum tarihimiz gelmemiş aşağıdaki takvime bakınca :)
Annem gelip banyosunu yaptıracakti Yusuf'un ama şimdi baktım aşisi vardı bugün , sağlık ocağını arayacağım aşıyı yarına ertelerler inşallah

Korktuğum başıma geldi ve göğüs uçlarım hemencik sızlamaya başladı bunun bi üst seviyesi yaradır ve ben deli korkuyorum artık ilkinde çok çektim bunda çekmek istemiyorum diye binbirtürlü önlem aldım ama işe yaramadı sanırım.
Benden başka yara olan yok sanırım hiç konuşulmadı bu konu dimi

Kuzum nasıl yara oldu hemen sen tecrübelisin senin nisantoş tam ağzına almıyor mu. Taburcu oldun mu yanında krem var mıydı canım hemen Sür ya da aldır eşine ilerlemeden

Kızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldum Kitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun

Muayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.

Günün dolmuş cuma tekrar gel bu arada cinsel ilişkiye girebiliyorsanız yapın doğum hızlansın dedi. Ilık duş yürüyüş devam

Nst için sıra bekliyorum maşaAllah bugün hep hastalar gebe.

Şimdi eşime mesaj attım adam kalpten gitti galiba cevap yok. Hele de bu gece kandil ekşın mekşın zorrrrr zaten hiç yanaşmıyor

Oy kuzumm annesi mama takviyesi yapsaydın... Hurmanın içini suda ez annesi bi çay kaşığı o suyundan ver. Aman dikkat et ama pütürlü olmasın. Kendin içinde kayısı hoşafı kefir tüket. Neden hastanede yatırdılar ki sarılık çok mu fazla çıktı canım?

Geçmiş olsun atlatır ama sen endişe etme sakın

Geçmiş olsun canım bi an önce toparlarsın inşallah

Hayırlısıyla kandilin yüzü suyu hürmetine hepiniz bir avazda dogurun inşallah canım.

Doktor ilişki önerdi yani :) esini kandır artık bir şekilde. Yürüyüş yap , hurma ye, birde tüp bebek topiginde bir arkadaşımıza doktor yerleri sil demişti :) bir kova su alıp yere çomelip sildi o gün dogurdu

Rabbim şifa versin inşallah seni çok iyi anlıyorum canım, ama canı sağolsun varsın bir iki gün hastanede kalsın annesi. Yine senin kollarına gelecek inşallah

Hadi yaaaa yöntemlerin sonu yok. YYere çömelsem kalkamam herhalde... Ben önce ilk yöntemi deneyeyim bu da aklımda olsun ama

Canim bebegin hayirli ugurlu olsun. saglikli sihhatli buyusun. Sanada cok gecmis olsun. Sutun gelmesi bazen zaman alabiliyormus, egitimde bana ebe sutun gelmesede emzir mutlaka demisti. Sende sagmaya devam et, gelecektir elbet. Bebisin durumu nasil? Umarim ikinizde en kisa zamanda kavusursunuz birbirinize

Gecmis olsun canim. Bebegin hayirli ugurlu olsun, saglikli sihhatli buyusun. Bukadar atlattin ya bundan sonrasi iyilesme sureci, moralini yuksek tut canim

Dar mı dedi? Hamile kadına bu söylenir mi

Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Biz de güya kontrole gidecektik
Erkenden uyandım hazırlandım makyajımı bile yaptım
Eşim Cuma gitsek olur mu çok yorgunum hiç yola çıkasım yok dedi

Kuzum siz randevu almadan mı gidiyorsunuz istediğiniz zaman?

Canım çok geçmiş olsun Sarılık zaten çok yaygın olan bir durum ve şimdi hep hastanede bakımını yapıyorlar hiç üzülme... süt için üzüm hoşafı çok iyi diyorlar canım bi dene istersen

Bi de nazlanmaları yok mu canım çömelerek elinde çamaşır yıka bizim buyuk yengemiz var o anlattı eskiden makine de yokmuş bir sürü çamaşır yıkamış o gün akşamına doğurmuş

Canim buyuk gecmis olsun.. hani normal dogum dileyip duruyoruz bazen de aslinda hep hyirlisini dilemek lazim. Ins bir an once gecer canim acilarin. Kabizlik icin de doktor da muhakkak onermistirde duphalac ic canim. O rahatlatiyormus baya. Oglusuna da rabbim sifa versin

:)) ben de artik gelsin istiyorum canim. Arkadasima doktoru halilari sil demisti.. bir de gogus ucu masaji var uyarmak icin. Ben de bgn baslamayi planliyorum.. sabirsizlaniyorum cunku sanirim. Anasi mi koc oglu mu belli degil bizde
Ama hayirlisi olsun hakkimizda tabii ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…