Bunu benim oğlum tek yapıyor sanıyordum yalnız değilmişim.. sagip biberona koyup veriyorum tukuruyor yarisi mideye gidiyor yarısı ziyan oluyor , ben o sütü sağmak için kaç saat uğraşıyorum pompa goguslerimi mahfetti .. sinirleri bozuluyor insanın.. yinede ne geçse boğazından kâr diyip sagmaya devam ediyorum canimHurma ve tahin bol bol yiyorum bende şuaralar süt için. E bebekten malt aldım. Rezene çayı içiyorum. @Mini_mini bol su iç ve sık sık sağ :) ama süt gelmezsede sıkma canını. Mamalar ne güne duruyor. Benim kızımda süt geldi ama kızım emmedi mesela. Sağıp verdiğim sütü bile tükürdü mamayla büyüdü.
Bugün 40 mız cikti kızlar, hâlâ normal doğum tarihimiz gelmemiş aşağıdaki takvime bakınca :)
Annem gelip banyosunu yaptıracakti Yusuf'un ama şimdi baktım aşisi vardı bugün , sağlık ocağını arayacağım aşıyı yarına ertelerler inşallah
Kuzum nasıl yara oldu hemen sen tecrübelisin senin nisantoş tam ağzına almıyor mu. Taburcu oldun mu yanında krem var mıydı canım hemen Sür ya da aldır eşine ilerlemedenKorktuğum başıma geldi ve göğüs uçlarım hemencik sızlamaya başladı bunun bi üst seviyesi yaradır ve ben deli korkuyorum artık ilkinde çok çektim bunda çekmek istemiyorum diye binbirtürlü önlem aldım ama işe yaramadı sanırım.
Benden başka yara olan yok sanırım hiç konuşulmadı bu konu dimi
Oy kuzumm annesi mama takviyesi yapsaydın... Hurmanın içini suda ez annesi bi çay kaşığı o suyundan ver. Aman dikkat et ama pütürlü olmasın. Kendin içinde kayısı hoşafı kefir tüket. Neden hastanede yatırdılar ki sarılık çok mu fazla çıktı canım?Kızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
Geçmiş olsun canım bi an önce toparlarsın inşallahKızlar hiç bakamıyorum.
Sezeryandan sonra çok büyük bir ameliyat geçirmişim.
Doktorum aynen böyle dedi.
Çok ağrılarım var.
Ben bebeğe bakamıyorum. Annem bakıyor.
İyileşeyim detaylı yazarım.
Bu arada pihtidan korkuyorlar. Hastane pıhtı çorabı verdi.
Hayırlısıyla kandilin yüzü suyu hürmetine hepiniz bir avazda dogurun inşallah canım.Muayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.
Günün dolmuş cuma tekrar gel bu arada cinsel ilişkiye girebiliyorsanız yapın doğum hızlansın dedi. Ilık duş yürüyüş devam
Nst için sıra bekliyorum maşaAllah bugün hep hastalar gebe.
Şimdi eşime mesaj attım adam kalpten gitti galiba cevap yok. Hele de bu gece kandil ekşın mekşın zorrrrr zaten hiç yanaşmıyor
Rabbim şifa versin inşallah seni çok iyi anlıyorum canım, ama canı sağolsun varsın bir iki gün hastanede kalsın annesi. Yine senin kollarına gelecek inşallahKızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
Hadi yaaaa yöntemlerin sonu yok. YYere çömelsem kalkamam herhalde... Ben önce ilk yöntemi deneyeyim bu da aklımda olsun amaHayırlısıyla kandilin yüzü suyu hürmetine hepiniz bir avazda dogurun inşallah canım.
Doktor ilişki önerdi yani :) esini kandır artık bir şekilde. Yürüyüş yap , hurma ye, birde tüp bebek topiginde bir arkadaşımıza doktor yerleri sil demişti :) bir kova su alıp yere çomelip sildi o gün dogurdu
Canim bebegin hayirli ugurlu olsun. saglikli sihhatli buyusun. Sanada cok gecmis olsun. Sutun gelmesi bazen zaman alabiliyormus, egitimde bana ebe sutun gelmesede emzir mutlaka demisti. Sende sagmaya devam et, gelecektir elbet. Bebisin durumu nasil? Umarim ikinizde en kisa zamanda kavusursunuz birbirinizeKizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum
Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal miCikmasi icin napabilirim
Gecmis olsun canim. Bebegin hayirli ugurlu olsun, saglikli sihhatli buyusun. Bukadar atlattin ya bundan sonrasi iyilesme sureci, moralini yuksek tut canimKızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
yarın kontrole gidecez
Eşim anneme yemeğe gidelim dedi
Ben de çağırdı mı ki dedim
Çağırmadı ama ben gelicez derim dedi
Hiç göresim yok şimdiden gerildim
Bir de en son gittiğimizde annesi benim kıyafetime dar demişti
Şimdi inadına en dar kıyafeti giyesim var
Kızlar hiç bakamıyorum.
Çok ağrılarım var.
Biz de güya kontrole gidecektik
Erkenden uyandım hazırlandım makyajımı bile yaptım
Eşim Cuma gitsek olur mu çok yorgunum hiç yola çıkasım yok dedi
Kızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
Muayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.
Günün dolmuş cuma tekrar gel bu arada cinsel ilişkiye girebiliyorsanız yapın doğum hızlansın dedi. Ilık duş yürüyüş devam
Şimdi eşime mesaj attım adam kalpten gitti galiba cevap yok. Hele de bu gece kandil ekşın mekşın zorrrrr zaten hiç yanaşmıyor
Kızlar merhaba, bayagidir yazamıyorum. Oğlum hastanede yatıyor teyzeleri. Sarılık oldu. Benim normal doğum sonrası dikisler çok agri yaptı birde nedendir bilmiyorum afedersiniz makata sanki bıçak saplaniyor. Üstüne bir de kabız oldumKitlenip kalıyorum. Böyle olunca yavrumu emzirmede de zorlandım. Oglumda sıvı kaybı olunca üstüne bir de sarılık şimdi hastanede birde nabzı yavaşlıyor şimdi ona bakıyorlar . Yavrucum doğalı daha 1 Hafta olacak bugün, birbirimize kavuşamadik. Bize dua edin olur mu. Sizlerde ne var ne yok. Doğumlar başladı mi? Yazıları okumaya fırsatım olmadı daha. İnşallah güzel doğumlar olsun
:)) ben de artik gelsin istiyorum canim. Arkadasima doktoru halilari sil demisti.. bir de gogus ucu masaji var uyarmak icin. Ben de bgn baslamayi planliyorum.. sabirsizlaniyorum cunku sanirim. Anasi mi koc oglu mu belli degil bizdeMuayeneden çıktım... Doktor özellikle kordon nerede diye baktı. Omzunun üstünde dedi. Çok şükür ben de ondan tedirginim Allah korusun.
Canım normali bekliyorum. Bakalım daha 2 hafa var önümde nasıl ilerlicek bilmiyorum. Benimde gözümü korkutuyor bu kilolarMaşallh de kuzum
Normali mi bekleyeceksin fazla tontişse sıkıntı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?