2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynı duyguları yaşıyorum ya. Her gece eşimle saçları nasıl acaba kime benziyor sesi nasıl olacak hayal ediyoruz. İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi insana her şeyi merak ediyor

bizimde ismimiz yok.Ailecek birbirimize girdik. Kimse kimsenin dedigi begenmiyor.Oylama yaptik ama yine ihtilafa düştük. Kiza isim bulamiyoruz

Hadi inşallah bugun baya dolaştın herhalde heran gelebilir tam gününde doğmuş olur ne güzel

Ya bunlar dalga geçiyor resmen bizimle
İyiyim diyelim iyi olalım kuzum, bildiğin gibi❤

Aynen kuzum ya dalga geçiyorlar
Aman iyi ol canım pozitif düşün hep

Durumlar aynı canım beklemedeyiz bizde

Burdayım canım pek giremedim bugün migrenim vardı uzandım sonra abim geldi falan derken anca geldim ❤ Sen napıyorsun nasılsın canım ?

Hayırlısı olsun kuzum

Rabbim yardımcın olsun canımm

Mini_mini geçmiş olsun canım. Çok sevindim rahminin alınmamasına. Miniğin de hemen toparlanır çıkar küvözden inşallah ❤❤

Chickennova canım nasılsın ?

Lusi canım nasılsın nisantoş nasıl

Mini_mini kuzuu geçmiş olsun rahimin alınmamasına sevindim iyi olacaksınız inşallah
Yanlışlıkla diğer tarafa yazmışsın, buraya kopyala istersen
Ayy cok sevindim.acaba bebegin sagligi nasil birde onu ogrensek
Benimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
30 Nisan ben kapıyı kapatıp gelicem gibi duruyor
Senle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldum
Merak etmeyin bende varim.onlar bebislerle ugrasirken biz artik takiliriz burda
Iyi hadi dogumdan sonra vaktin olursa görüşürsünüz.bebiste iyiymis
Sevindim canım benim komşular 50 yaş ve üzeri
Desene ruhlar apartmani

Doktordan geldim 35 hafta. 2600 kilo 48 cm boy
Nst sonuçlarıda iyi çıktı şükür. Dönmeye niyeti yok. Bildiğiniz yan yatıyor karnımda. kilo biraz az gibi geldi sanki bana
Canım kilosu hiç de az değil çok iyi maşallah
Ben geçen hafta 36+4te gittim 2700 gr dedi doktor
Benim kız biraz geriden geliyor

Sağolasın kuzum iyiyim çok şükür
Bebiş de hareketlendi içim rahatladı
Yarın da kontrolüm var

Karnım büyüdü sanki birden ya
Yada şiş gibi mi desem.
Çok ağırlaşmış hissediyorum

Benim de karnım bir anda büyüdü sanki
Senle günümüz de aynı canım
Belki de bu zamanda böyle oluyordur

Bugün sağlık ocağında hemşire de karnın büyümüş baya dedi
Biz ne kadar hazır hissetmesek de Doğum yaklaştı

Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah Umay’ı :))

Ekliyorum şimdi canım
Sağol canım:)
Sağol canım :))

Aslında hiç öyle değil baya atraksiyonlu bi apartman herkesin birbiriyle husumeti var otopark savaşları var beni her gören kahve içmeye geleceğini söylüyor beklerim diyorum ama sanırım hamileyim diye gelmediler henüz

Sevindim canım benim komşular 50 yaş ve üzeri

Bizim bina da bekarlar varmış hep gençler canım
İyi oldu kızlar da sıcak kanlıydı
Bebiğin dolabını eşyalarını falan gösterdim çok sevdiler
Doğunca sevmeye geliriz dediler

Herkese böyle komşu lazım kendi işini görecek iyi olmuş oh

İlk kez tanıştık konuştuk ama güzel geçti kuzum
Ben de rahat biriyim Zaten o da sanırım onları rahatlatmıştır

Ben ellemeyin yaparım dedim sen hamilesin olmaz dediler mutfağı toplayıp gittiler sağolsunlar

Cnm aynen 3 gündür iyice ağırlaştık, çok da büyük bi göbeğim yok gören 6_7 aylık sanır, ama çok zorlaniyorum bu ara

Bu kızlara da ben gelin buyrun demiştim onlar da kendi aralarında Doğumdan sonra gidelim zahmet vermeyelim demişler

Ben de gelmek isterlerse çekinmesinler ilk ben davet edeyim dedim
İnşallah devamı gelir ya
Aylar aylar sonra ilk kez kendi akranım birileriyle oturup sohbet ettim

Amin canım inşallah
Aynı duyguları yaşıyorum ya. Her gece eşimle saçları nasıl acaba kime benziyor sesi nasıl olacak hayal ediyoruz. İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi insana her şeyi merak ediyor
Aynen canım
Rabbim yardımcın olsun canımm
Amin canım
Alexander Mcqueen canim senin dogum yarin miydi ? Simdiden sitressiz güzel dogumlar diliyorum. Bu arada yarin mirac kandili. Mubarek günde geliyor senin ki :) dualar kabul olur insallah.Hayirla bereketle gelsin minigin :)
Günü bize doktorumuz verdi eve gelince farkettik miraç kandili olduğunu eşim ismini sirac alp koymuştu sirac ın anlamı Nur saçan kandil bi de miraç kandiline denk gelince güzel tevafuk oldu tüm yavrularımız hayırlı evlatlar olsun inşallah

Cnm aynen 3 gündür iyice ağırlaştık, çok da büyük bi göbeğim yok gören 6_7 aylık sanır, ama çok zorlaniyorum bu ara
Yaa sorma
Geçen arkadaşım fotoğraf atmış 29 haftalık 7 aylık bile değil, Benimle aynı göbeği vardı.
Diyorum allah kolaylık versin taşımak hiç kolay değil.
Şikayet ediyor gibiyim ama gerçekten oturamıyorum bile belim ağrıyor. Dün okula oy için yürüyerek gidelim dedim o neydi bacaklarım ayrılacak gibi oldu. Eve zor geldim gerçekten git gide hayat kalitesi düşüyor

Taşımak zor oluyor ama ben aynada kendime bakmaya doyamıyorum ya

Sürekli göbeğimi açıp seviyorum duygulanıyorum, çok zor oluyor evet ama çok özlicem bu günleri

Ama cidden ağırlaştık artık
Çorabımı bile zor giyiyorum
Bel ağrım arttı son günlerde

Yine de çok güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…