Aynı duyguları yaşıyorum ya. Her gece eşimle saçları nasıl acaba kime benziyor sesi nasıl olacak hayal ediyoruz. İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi insana her şeyi merak ediyorAyy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağımkime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin
bizimde ismimiz yok.Ailecek birbirimize girdik. Kimse kimsenin dedigi begenmiyor.Oylama yaptik ama yine ihtilafa düştük. Kiza isim bulamiyoruzEvde de böyle konuşuyorum sürekli eşimde kızıyor rahat bırak kızımı daha vakti var vaktinde saatinde gelsin böyle diye diye erken doğurucan diyor
Neyse en azından yalnız değiliz bikaç arkadaş daha vardı sanırım. Benim kız dursun zaten biraz daha ismimiz bile yok daha çünkü
Hadi inşallah bugun baya dolaştın herhalde heran gelebilir tam gününde doğmuş olur ne güzelBi kaç saattir anormal hareketlendi oğlan uyutmayacak kadar sanki çıkacak gibi karnıma ağrı girdi. Yatıyorum ama sanki içimden bi ses de bu gece mi yoksa diye söylüyor
Oh ne güzel. Ben de çok isterdim Tarık Bey in olmasını ama şartlar uygun değil buradan niğde ye gidemem. O zaman kızımla babam evde tek kalıyor babamı tek bırakamıyoruz. Sağlık olsun inşaAllah yolunda gider herşey
bizimkiler de görünce suratını çeviriyollarHerkese böyle komşu lazım kendi işini görecekiyi olmuş oh
Ya bunlar dalga geçiyor resmen bizimle
İyiyim diyelim iyi olalım kuzum, bildiğin gibi❤
Kızlar nedir son durum varmı doğuma girenlerden haber tek tek okuyamadım gün boyu hastanedeydim ameliyat öncesi kan ve yapılacak testler varmış onları da hallettim sağlık ocağından cagirmislardi oraya da gittim derken yemek felan bu saat oldu nst iyi çıktı salı çarşamba ağrın sancin olmadığı sürece sorun yok dedi Perşembe sabah 7.30 hayırlısıyla yatisim yapılacak rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebislerimize....
Bella blankinfinity atanamayanogretmen mini mini kızlar sizde son durum nedir
Kedilovic almisin kucağına pamugunu hayırla büyüt sende canim....
Unuttuklarimda varsa hakkını helal etsin umarım herkes iyidir.....
Cevap verirse bize de yaz canım ya.. hepimiz çok merak ediyoruz
@LoveAndMarriage aynen cnm valla 3 ü haftası gelirsin demişti :) ben de en son cuma var diye cuma aldım. Eşimin ctesi yoğun oluyor yoksa ctesiye alırdım
O zamana kdr gelmek isterse de hiç hayır diyemiciimmm
BellaCiao kuzu nbr? Bgn giremedim ama buralarda mısın? Göremedim senii
@melike222 yine okuya okuya geliyor sanırım
Kızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Ayy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağımkime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin
Ayy cok sevindim.acaba bebegin sagligi nasil birde onu ogrensekMini_mini kuzuu geçmiş olsun rahimin alınmamasına sevindim iyi olacaksınız inşallah
Yanlışlıkla diğer tarafa yazmışsın, buraya kopyala istersen
Benimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
30 Nisan ben kapıyı kapatıp gelicem gibi duruyor
Merak etmeyin bende varim.onlar bebislerle ugrasirken biz artik takiliriz burdaSenle ben baya sona kaldik :) biz doğurana kadar kizlarin kırkı cikacak :) . Bende 35+5 oldum
Iyi hadi dogumdan sonra vaktin olursa görüşürsünüz.bebiste iyiymisKızlar anca girebildim ya kusura bakmayın
Sağlık ocağına gittim
Kalp atımı çok güzel dedi ebe
Hatta hiç zorlanmadan hemen buldu
Ordan da markete gittik yemek yaptım ortalığı topladım derken misafir geldi
Binadaki kızları çağırmıştım ya bu akşam onlar geldi, şimdi gittiler
Bebiş de daha hareketli ve kasılmam baya azaldı
Yarın da kontrolümüz var bakalım
Desene ruhlar apartmaniSevindim canımbenim komşular 50 yaş ve üzeri
Canım kilosu hiç de az değil çok iyi maşallahDoktordan geldim 35 hafta. 2600 kilo 48 cm boy
Nst sonuçlarıda iyi çıktı şükür. Dönmeye niyeti yok. Bildiğiniz yan yatıyor karnımda. kilo biraz az gibi geldi sanki bana
Sağolasın kuzum iyiyim çok şükürKızlar nedir son durum varmı doğuma girenlerden haber tek tek okuyamadım gün boyu hastanedeydim ameliyat öncesi kan ve yapılacak testler varmış onları da hallettim sağlık ocağından cagirmislardi oraya da gittim derken yemek felan bu saat oldu nst iyi çıktı salı çarşamba ağrın sancin olmadığı sürece sorun yok dedi Perşembe sabah 7.30 hayırlısıyla yatisim yapılacak rabbim hayırla kavuşmayı nasip etsin inşallah bebislerimize....
Bella blankinfinity atanamayanogretmen mini mini kızlar sizde son durum nedir
Kedilovic almisin kucağına pamugunu hayırla büyüt sende canim....
Unuttuklarimda varsa hakkını helal etsin umarım herkes iyidir.....
Karnım büyüdü sanki birden ya
Yada şiş gibi mi desem.
Çok ağırlaşmış hissediyorum
Sağol canım:)Hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah Umay’ı :))
Ekliyorum şimdi canım
Sağol canım :))Aynen kuzum ya dalga geçiyorlar
Aman iyi ol canım pozitif düşün hep
Durumlar aynı canım beklemedeyiz bizde
Burdayım canım pek giremedim bugün migrenim vardı uzandımsonra abim geldi falan derken anca geldim ❤ Sen napıyorsun nasılsın canım ?
Hayırlısı olsun kuzum❤
Rabbim yardımcın olsun canımm❤
Mini_mini geçmiş olsun canım. Çok sevindim rahminin alınmamasına. Miniğin de hemen toparlanır çıkar küvözden inşallah ❤❤
Chickennova canım nasılsın ?
Lusi canım nasılsın nisantoş nasıl ❤
Ayy cok sevindim.acaba bebegin sagligi nasil birde onu ogrensek
Merak etmeyin bende varim.onlar bebislerle ugrasirken biz artik takiliriz burda
Iyi hadi dogumdan sonra vaktin olursa görüşürsünüz.bebiste iyiymis
Desene ruhlar apartmani
Sevindim canımbenim komşular 50 yaş ve üzeri
Herkese böyle komşu lazım kendi işini görecekiyi olmuş oh
Cnm aynen 3 gündür iyice ağırlaştık, çok da büyük bi göbeğim yok gören 6_7 aylık sanır, ama çok zorlaniyorum bu araatanamayanogretmen yaa sahi mi
Valla bir günde büyümüş gibi hissediyorum atağa mı girdi noldu acaba
zaten hayat kalitem düştü baya. Daha büyük göbüş olaydı ölmüştüm şimdiye
Valla taşıyamazmışım
Aslında hiç öyle değil baya atraksiyonlu bi apartmanherkesin birbiriyle husumeti var otopark savaşları var beni her gören kahve içmeye geleceğini söylüyor beklerim diyorum ama sanırım hamileyim diye gelmediler henüz
Allah analı babalı büyütsün:)))Bugün benim de bebeğim dünyaya geldi, 37 haftalık sezeryan doğum. ❣
Amin canım inşallahNasıl canım kaynaştınız mı?
A April wind kuzum sağol mininin rahmi alınmamış çok sevindim inşallah bebek de iyidir
Chickennova da yazmadı onu da çok merak ediyorum inşallah iyilerdir❤
@Mervusank kuzum sağlıkla kucağına al inşallah❤
Alexander Mcqueen canım sende sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah ❤
Aynen canımAynı duyguları yaşıyorum ya. Her gece eşimle saçları nasıl acaba kime benziyor sesi nasıl olacak hayal ediyoruz. İnşallah sağlıklı olsunlar da tabi insana her şeyi merak ediyor
Amin canımRabbim yardımcın olsun canımm❤
Günü bize doktorumuz verdi eve gelince farkettik miraç kandili olduğunu eşim ismini sirac alp koymuştu sirac ın anlamı Nur saçan kandil bi de miraç kandiline denk gelince güzel tevafuk olduAlexander Mcqueen canim senin dogum yarin miydi ? Simdiden sitressiz güzel dogumlar diliyorum. Bu arada yarin mirac kandili. Mubarek günde geliyor senin ki :) dualar kabul olur insallah.Hayirla bereketle gelsin minigin :)
Yaa sormaCnm aynen 3 gündür iyice ağırlaştık, çok da büyük bi göbeğim yok gören 6_7 aylık sanır, ama çok zorlaniyorum bu ara
atanamayanogretmen yaa sahi mi
Valla bir günde büyümüş gibi hissediyorum atağa mı girdi noldu acaba
zaten hayat kalitem düştü baya. Daha büyük göbüş olaydı ölmüştüm şimdiye
Valla taşıyamazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?