- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Peki benim buna üzülmemAnanmmmm benim takvim gitmiş....sistem bile kabul etmiyor artık beni
Sana ayrılan sürenin sonuna geldik diyooollarrPeki benim buna üzülmem
Bugün doktora gidecektin galiba canım dimi kaçta gideceksin
Çok geçmiş olsun cnm rezene tuket bol su iç rahat ol gelir inşallah komposto iç bol bol evde gün içinde gelir hiç endiselenme.Kizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum
Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal miCikmasi icin napabilirim
Ben çok alıştım takvime gidince ne yapıcam hiç bilmiyorumSana ayrılan sürenin sonuna geldik diyooollarr
Birazdan sistem açılır alabilirsem sabaha değilse öğleden sonra gidecsm canım.
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Yarın gidicez kuzum eşim öyle ayarlayabilmiş işyerini❤
Ben rutin uyanıyorum, uyuyorum belli olmuyor ne yaptığımSen niye uyanıksın bakimm
Yaa bende çok üşengeç oldumBiz de güya kontrole gidecektik
Erkenden uyandım hazırlandım makyajımı bile yaptım
Eşim Cuma gitsek olur mu çok yorgunum hiç yola çıkasım yok dedi
Yaa bende çok üşengeç oldum
Aslında sabandan kalkıp doktora gitmem lazımdı
Ama şükür diyeyim dün akşam çok kasılmam olmadı onun rahatlığı geldi galiba
Aynı durumdayız, sözde kimse karışmıyor bana bıraktılarbizimde ismimiz yok.Ailecek birbirimize girdik. Kimse kimsenin dedigi begenmiyor.Oylama yaptik ama yine ihtilafa düştük. Kiza isim bulamiyoruz
Cok gecmis olsun canim.ins bunuda atlatacaksinKızlar hiç bakamıyorum.
Sezeryandan sonra çok büyük bir ameliyat geçirmişim.
Doktorum aynen böyle dedi.
Çok ağrılarım var.
Ben bebeğe bakamıyorum. Annem bakıyor.
İyileşeyim detaylı yazarım.
Bu arada pihtidan korkuyorlar. Hastane pıhtı çorabı verdi.
Canim hazir sut yapan icecekler var onlardan aldir.eczanelerde vardir ebebek yakinsa orda da var adi maltanaKizlar gunaydin
Bugun Allah izin verirse bebegimi gormeye gidecegim. İnsallah saglikli haberlerini alirim.
Onun disinda agrim cok fazla. Smeliyat sirasinda omzumdan igne vurmuslardi kolum ve omzum cok sgriyor birde ameliyatta o kadar cok usudum ki titremekten doktoru bile rahatsiz ettim. Alttan kanamam hala devam ediyor. Sondayi sabah cikardilar tuvalete nasil gidip gelecegim bilmiyorum
Yenidogan unitesindeki dr anne sut sagsin cok onemli demis ama dunden beri ugrasiyorum hic sutum cikmiyor bu normal miCikmasi icin napabilirim
Ilk derken gunun bile gectiAnanmmmm benim takvim gitmiş....sistem bile kabul etmiyor artık beni
Aynen kuzum ya dalga geçiyorlar
Aman iyi ol canım pozitif düşün hep
Durumlar aynı canım beklemedeyiz bizde
Burdayım canım pek giremedim bugün migrenim vardı uzandımsonra abim geldi falan derken anca geldim ❤ Sen napıyorsun nasılsın canım ?
Hayırlısı olsun kuzum❤
Rabbim yardımcın olsun canımm❤
Mini_mini geçmiş olsun canım. Çok sevindim rahminin alınmamasına. Miniğin de hemen toparlanır çıkar küvözden inşallah ❤❤
@Chickennova canım nasılsın ?
Lusi canım nasılsın nisantoş nasıl ❤
Gozunuz qydinnn. Saglikla buyutun yavrunuzu insallahBugün benim de bebeğim dünyaya geldi, 37 haftalık sezeryan doğum. ❣
Hayirli haberlerle gelin diyecektim de sonra okuduguma gore vazgecmissiniz canim :))yarın kontrole gidecez
Eşim anneme yemeğe gidelim dedi
Ben de çağırdı mı ki dedim
Çağırmadı ama ben gelicez derim dedi
Hiç göresim yok şimdiden gerildim
Bir de en son gittiğimizde annesi benim kıyafetime dar demişti
Şimdi inadına en dar kıyafeti giyesim var
Doğru diyosun ay ne bileyim bu aralar bir doğurma isteği baş gösterdi bende
Canim benim oncelikle gozun aydin. Rabbim bir an once bebegine bakabilecek dermani versin sana insallahKızlar hiç bakamıyorum.
Sezeryandan sonra çok büyük bir ameliyat geçirmişim.
Doktorum aynen böyle dedi.
Çok ağrılarım var.
Ben bebeğe bakamıyorum. Annem bakıyor.
İyileşeyim detaylı yazarım.
Bu arada pihtidan korkuyorlar. Hastane pıhtı çorabı verdi.
Canim benim oncelikle stres yapma artik. Gogsune masaj yap sagmadan once.. sonra su komposto vs tuket bol bol. Bir de hastanelerde medela pompa oluyor genelde onlar daha iyi cekiyor. Varsa onu kullan.. ins istedigin gibi sutun olur canimKizlar gunaydin
Canim hadi hayirli haberlerle gelin insallah :)) senin durumuna dusmekten korkuyorum ben de :))Sana ayrılan sürenin sonuna geldik diyooollarr
Birazdan sistem açılır alabilirsem sabaha değilse öğleden sonra gidecsm canım.
Ben ilk oldum canım sıramı kaptırmam bana neCanim iyiyim ben de secim gecesi hic uyumadim dun de butun gun sokaktaydim o yuzden dun erkenden sizmisim :) iyi olmana sevindim kuzucummigren cok kotu evet :/
Gecmis olsun..
Gozunuz qydinnn. Saglikla buyutun yavrunuzu insallah
Hayirli haberlerle gelin diyecektim de sonra okuduguma gore vazgecmissiniz canim :))
Bende de mevcut canim o :)) anlayabiliyorum:))
Canim benim oncelikle gozun aydin. Rabbim bir an once bebegine bakabilecek dermani versin sana insallahAnneciginden de Allah razi olsun
Canim benim oncelikle stres yapma artik. Gogsune masaj yap sagmadan once.. sonra su komposto vs tuket bol bol. Bir de hastanelerde medela pompa oluyor genelde onlar daha iyi cekiyor. Varsa onu kullan.. ins istedigin gibi sutun olur canim
Yavrunj gorecek olman cok guzel.. ins o sana guzel motivasyon olacak.. aa bak eger cocuguna kiyafet giydirdilerse onun kiyafetini alip sanki onu emzirdogini hayal de edebilirsin. Gogsune koy kiyafeti.. ablmin bebegi uzun sure yogun bakimda kaldigi icin sutu artsin diye oyle yapiodu..
Canim hadi hayirli haberlerle gelin insallah :)) senin durumuna dusmekten korkuyorum ben de :))
Hurma ve tahin bol bol yiyorum bende şuaralar süt için. E bebekten malt aldım. Rezene çayı içiyorum.Kizlar belki isinize yarar
Hadi inşallah Canım.Hastane deyim bekliyorum kızlar
Bugün kandil gecesi yoksa oğluşum bugün mü gelecek eşim çok istekli konuştu sabah. Hayırlı gecede gel oğlum diye ama nasip artık.
AminnnGunaydin guzel anneler
Bugun Mirac kandili.. rabbim hasta olanlara sifa versin.. dogum yapanlarin, yapacaklarin hem bebislerine hem annelerine saglik, sihhat ve huzur versin...
Annesi, babasi rahtsiz olan hamislerimize de ozellikle saglikli uzun omurler versin.. annelerini, babalarini cocuklara, cocuklarini da annelerine babalarina bagislasinnn
Amin canım cümlemizin kandili mübarek olsun sağlıklı doğumlarımız olsun inşaallahGunaydin guzel anneler
Bugun Mirac kandili.. rabbim hasta olanlara sifa versin.. dogum yapanlarin, yapacaklarin hem bebislerine hem annelerine saglik, sihhat ve huzur versin...
Annesi, babasi rahtsiz olan hamislerimize de ozellikle saglikli uzun omurler versin.. annelerini, babalarini cocuklara, cocuklarini da annelerine babalarina bagislasinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?