2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Peki benim buna üzülmem
Bugün doktora gidecektin galiba canım dimi kaçta gideceksin
Sana ayrılan sürenin sonuna geldik diyooollarr
Birazdan sistem açılır alabilirsem sabaha değilse öğleden sonra gidecsm canım.

Çok geçmiş olsun cnm rezene tuket bol su iç rahat ol gelir inşallah komposto iç bol bol evde gün içinde gelir hiç endiselenme.

Günaydın kızlar

Günaydın canım
Yarın gidicez kuzum eşim öyle ayarlayabilmiş işyerini❤
Ben rutin uyanıyorum, uyuyorum belli olmuyor ne yaptığım Sen niye uyanıksın bakimm

Biz de güya kontrole gidecektik
Erkenden uyandım hazırlandım makyajımı bile yaptım
Eşim Cuma gitsek olur mu çok yorgunum hiç yola çıkasım yok dedi

Biz de güya kontrole gidecektik
Erkenden uyandım hazırlandım makyajımı bile yaptım
Eşim Cuma gitsek olur mu çok yorgunum hiç yola çıkasım yok dedi
Yaa bende çok üşengeç oldum
Aslında sabandan kalkıp doktora gitmem lazımdı
Ama şükür diyeyim dün akşam çok kasılmam olmadı onun rahatlığı geldi galiba

Yaa bende çok üşengeç oldum
Aslında sabandan kalkıp doktora gitmem lazımdı
Ama şükür diyeyim dün akşam çok kasılmam olmadı onun rahatlığı geldi galiba

Kafa rahat olunca evde yatmak daha cazip geliyor

Ya benim de iki gün çok kasılmam oldu. Aslında bugün gitmek istiyordum ama eşime de kıyamadım.

Dün sağlık ocağında kalp atımı güzel dediler, akşam da benim kız baya hareketli olunca iyi hadi Cuma gidelim dedim.

bizimde ismimiz yok.Ailecek birbirimize girdik. Kimse kimsenin dedigi begenmiyor.Oylama yaptik ama yine ihtilafa düştük. Kiza isim bulamiyoruz
Aynı durumdayız, sözde kimse karışmıyor bana bıraktılar Beğenmediklerinde yorum yapmıyorlar sadece ben anlıyorum tabi. Hem eşimle benim hem iki tarafın içine sinsin istiyorum ama zor sanırım bu

Cok gecmis olsun canim.ins bunuda atlatacaksin
Canim hazir sut yapan icecekler var onlardan aldir.eczanelerde vardir ebebek yakinsa orda da var adi maltana
Ananmmmm benim takvim gitmiş....sistem bile kabul etmiyor artık beni
Ilk derken gunun bile gecti

Canim iyiyim ben de secim gecesi hic uyumadim dun de butun gun sokaktaydim o yuzden dun erkenden sizmisim :) iyi olmana sevindim kuzucum migren cok kotu evet :/
Gecmis olsun..

Bugün benim de bebeğim dünyaya geldi, 37 haftalık sezeryan doğum. ❣
Gozunuz qydinnn. Saglikla buyutun yavrunuzu insallah

Hayirli haberlerle gelin diyecektim de sonra okuduguma gore vazgecmissiniz canim :))

Doğru diyosun ay ne bileyim bu aralar bir doğurma isteği baş gösterdi bende

Bende de mevcut canim o :)) anlayabiliyorum:))

Canim benim oncelikle gozun aydin. Rabbim bir an once bebegine bakabilecek dermani versin sana insallah Anneciginden de Allah razi olsun

Canim benim oncelikle stres yapma artik. Gogsune masaj yap sagmadan once.. sonra su komposto vs tuket bol bol. Bir de hastanelerde medela pompa oluyor genelde onlar daha iyi cekiyor. Varsa onu kullan.. ins istedigin gibi sutun olur canim
Yavrunj gorecek olman cok guzel.. ins o sana guzel motivasyon olacak.. aa bak eger cocuguna kiyafet giydirdilerse onun kiyafetini alip sanki onu emzirdogini hayal de edebilirsin. Gogsune koy kiyafeti.. ablmin bebegi uzun sure yogun bakimda kaldigi icin sutu artsin diye oyle yapiodu..

Sana ayrılan sürenin sonuna geldik diyooollarr
Birazdan sistem açılır alabilirsem sabaha değilse öğleden sonra gidecsm canım.
Canim hadi hayirli haberlerle gelin insallah :)) senin durumuna dusmekten korkuyorum ben de :))

Ben ilk oldum canım sıramı kaptırmam bana ne

Gunaydin guzel anneler
Bugun Mirac kandili.. rabbim hasta olanlara sifa versin.. dogum yapanlarin, yapacaklarin hem bebislerine hem annelerine saglik, sihhat ve huzur versin...
Annesi, babasi rahtsiz olan hamislerimize de ozellikle saglikli uzun omurler versin.. annelerini, babalarini cocuklara, cocuklarini da annelerine babalarina bagislasinnn

Kizlar belki isinize yarar
Hurma ve tahin bol bol yiyorum bende şuaralar süt için. E bebekten malt aldım. Rezene çayı içiyorum. Mini_mini bol su iç ve sık sık sağ :) ama süt gelmezsede sıkma canını. Mamalar ne güne duruyor. Benim kızımda süt geldi ama kızım emmedi mesela. Sağıp verdiğim sütü bile tükürdü mamayla büyüdü.

Hastane deyim bekliyorum kızlar

Bugün kandil gecesi yoksa oğluşum bugün mü gelecek eşim çok istekli konuştu sabah. Hayırlı gecede gel oğlum diye ama nasip artık.
Hadi inşallah Canım.
Aminnn

Amin canım cümlemizin kandili mübarek olsun sağlıklı doğumlarımız olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…