2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
hurmanin faydasi oluyormu acaba ?bende epeydir yiyorum

Aynen boğaZından geçen kar diyeceksin :) ben açaba sütüm acımı diye tadına bile bakmıştım :)

Çok geçmiş olsun canjm.

Canim, yavrumu emzirirken çok zorlandım agrilardan. O da sıvı kaybetmiş. Bazı değerleri dusmus, sarılık değeri de 14 tü. Şimdi şükür emiyor Yavrucum ama bu sefer de nabzinda biraz düşük ona bakıyorlar . inşallah bu sorun yoktur.

Kızlar tünaydın
Kandilimiz mübarek olsun ❤
Evde hayat daha hareketliymiş hiçbirşeye yetişemiyorum resmen. Buraya da uğrayamaz oldum. Şimdi ev işine gömücem kendimi
canım senle takvimimiz aynıydı. senin bebekte önden gidiyordu sanırım . Benimdr öyle şuan ama doktor gözümü korkuttu biraz normal olursa zor olur diye. senin doktorun ne dıyor? Kaç kiloydu senin bebek en son

Kızlar nasılsınız,kaç gündür bi türlü yazamadım gitti okuyup çıkmak zorunda

Lusi canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün Nisantoşunu

Kemence hepimiz çok merak ettik seni.
İyi olmana çok sevindim Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı koynunda yatırmayı nasip etsin

@BellaCiao canım nasılsın son durumun nedir

Chickennova canım çok çok geçmiş olsun ağrın sızın biran önce geçip gitsin. Evladınla rahatça ilgilenebil inşallah. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

A April wind kuzum nasılsın gittin mi Ankaraya durumun nasıl günün belli oldu mu

Mini_mini canım nasılsın Rabbim sağ salim evladını büyütmeyi nasip etsin

Yarın gidiyoruz kuzummm hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…