2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Aklımdan tam sen geçiyordun mesaj yazdın
İnterneti de bitti Doğum olursa nasıl haber verecek diye düşünüyordum

Allah kolay bir Doğum nasip etsin inşallah canım

Dediğin çok doğru canım
Gerçekten iki iş yapsa zannediyor ki evi o çekip çeviriyor

Ben gerçekten evden elimi çektiğim zaman evin halini gördükçe sinir oluyorum
Çünkü ona göre çoğu iş gereksiz ben boş yere yoruyorum kendimi de onu da

Bence git baktır kuzum nolur nolmaz belki açılma vardır
Sancım çok nadir oluyor kuzu artsa veya kanama kırmızıya dönse gideyim diye düşünüyorum
Aynen ya artık sıra bizde haala inanamıyorum. Ne ara nisan ayına geldik
Bir ara hiiiç gelmicek gibi oluyordu demi
evettttt.. Bknz ben hatta çatır çatır doğuruyor nisan anneleri diye bizim gruba yazmıştım
Eveeet itirafçı bir anne adayımız burdaymış sizde var mı aceleci bebiş
Çok yoğun gelmiyor canım ped kullanmıyorum,peçete koyuyorum. Bir defa gece gelmiş sabah gördüm,birde bugün biraz işlendikdikten sonra geldi. Tuvalette kurulanırken geliyor bazen
Kızım gelmeye niyetlendiyse başım gözüm üstüne buyursun gelsin,sağ salim sağlıkla inşallah

asfarovski canım kolay doğum olur inşallah
H Heart of Gold canım sorma yaa martta doğururum sanıyordum en sona kaldım bide senin 2.doğum olacakya sen dahada önce doğurursun sanıyordum.dediğin gibi mayısı bulacak.ayyy yok yok bi kaç gündür evrene msj yolluyorum bu hafta gelecek inşallah

Kuru üzümü devamlı olmasada arada tüketiyordum ondan merak ettim canım :)
Bel ağrım ayakta çok kalınca var,kasık ağrımda 1 haftadır ara ara var canım.
Boşver canım diyorum ya 3 günlük dünya varsın evin pis dursun sinir olduğuna gerçekten değmez.
İçin rahat etmiyor yinede demi illa 4 4lük olucak
Bak ben başak burcuyum,7 sene sonra kızıma hamile kaldım çok şükür.
Çevremde bir o kadar geniştir,varsın millet elalem bana 1 sene pis kirli desin hiç umrumda değil diye düşündüm.
Eşimede şunu yap bunu yap diye diretmedim olduğu kadar olsun,sorun değil dedim

henüz yok erken olduğu için ama bu sizi gördükçe valizler hazırlanıyor :) heran herşey olabilir
Sağ salim vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah grubumuzun ilk bebeği şubatta gelmişti sizdede heran herşey olabilir ☺

Tamam canım tetikte kal yinede
Benim oğlan naz yapıyor şimdi, 5 aylıkken gelmek istedi durdurduk onu şimdi gelmem diye diretiyor

Selam kızlar

Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi

Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim

Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra

Tamam canım tetikte kal yinede
Benim oğlan naz yapıyor şimdi, 5 aylıkken gelmek istedi durdurduk onu şimdi gelmem diye diretiyor
Her daim tetikteyim bak ben sana diyim senin oğlan 40ı geçecek tüp bebekten bir arkadaşımızın 30lu haftalarda bebeği gelmeye kalktı,durdurmuşlardı. Takvimi kalmıştı 41e yakın doğumu olmuştu

Canım hayırlı olsun Doğum sürecine girmişsin
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
4cm açıklığın varsa çok sürmeden bebiş gelir diye düşünüyorum
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz

Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor

Hayırlısı olsun kuzum hiç üzülüp stres yapma,biz her zaman hayırlısını istedik. Allah korusun ya fark edilmeseydi normal denenseydi
Bugün güzelce dinlen yarın bir misafirin gelicek dünyanın en güzel misafiri
Çok doğru tespit. Mayis annelerinden çok buraya bakıyorum. :)
:) bizde sizin gibi mart annelerini takip ediyorduk canım zaman yaklaştıkça insan merak ediyor

Kızlar boğazım başım kulaklarım ağrıuo parol içiyorum,napsam gitsem mi ki dra,nereye gitmem lazım kulak burun boğaz a mı kadın doğum acile mı devlete gidiyorum normalde şaşırdım inanın, hafif ateşce var galiba derece yok evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…