- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Oy ne güzel hadi bakalım sağlıcakla kavuş bebişine bi avazda inşaallah
Bi işe yaramadı ben de kuru üzüm... Valla canım benim ertesi gün doğum olmuştu nişandan sonra.... Beş ağrın kasık ağrın var mı ?
Biz bu gidişle mayıs anneleri grubuna girerizzz
40+0 oldum... 2 saattir temizlik yaptım sırf aksiyon olsun diye yoksa derdime ne ama yok bi hareketlilik... Ne yapsam diye düşünüyorum
Terliklerin tam benim aradığım gibi çok abartılı değil canım güle güle giy :) Hepsini güle güle sağlıkla giy inşallah
Senin söylediğin banada mantıklı geldi şal yerine bende iğne oyalı yazmalardan koydum. Şal yapması zor olur gibi geldi
Canım inan erkekler hep öyle azcık bir işin ucundan tutsalar hemen herşeyi ben hallediyorum moduna giriyorlar. O yüzden sıkıp üzme canını sayılı günün kaldı şunun şurasında. Yarın birgün aklına gelince ben bunu mu kafama takmıştım dersin gülüp geçersin ☺
Her şekilde haber ederim ben siziAklımdan tam sen geçiyordun mesaj yazdın
İnterneti de bitti Doğum olursa nasıl haber verecek diye düşünüyordum
Allah kolay bir Doğum nasip etsin inşallah canım
Sancım çok nadir oluyor kuzu artsa veya kanama kırmızıya dönse gideyim diye düşünüyorumBence git baktır kuzum nolur nolmaz belki açılma vardır
Bir ara hiiiç gelmicek gibi oluyordu demiAynen yaartık sıra bizde haala inanamıyorum. Ne ara nisan ayına geldik
Eveeet itirafçı bir anne adayımız burdaymışevettttt.. Bknz benhatta çatır çatır doğuruyor nisan anneleri diye bizim gruba yazmıştım
Çok yoğun gelmiyor canım ped kullanmıyorum,peçete koyuyorum. Bir defa gece gelmiş sabah gördüm,birde bugün biraz işlendikdikten sonra geldi. Tuvalette kurulanırken geliyor bazenKuzu bence senin dünden beri leke gelmesi Doğum habercisi
Ben alttan muayene olduğumda idrarımı yaptıkça kanlı geliyordu ama peçeteye veya pede gelen aktif bir kanama lekelenme olmadı hiç
Kanlı idrar da üç beş tuvaletten sonra düzeldi
Kuru üzümü devamlı olmasada arada tüketiyordum ondan merak ettim canım :)Oy ne güzel hadi bakalım sağlıcakla kavuş bebişine bi avazda inşaallah
Bi işe yaramadı ben de kuru üzüm... Valla canım benim ertesi gün doğum olmuştu nişandan sonra.... Beş ağrın kasık ağrın var mı ?
Biz bu gidişle mayıs anneleri grubuna girerizzz
40+0 oldum... 2 saattir temizlik yaptım sırf aksiyon olsun diye yoksa derdime ne ama yok bi hareketlilik... Ne yapsam diye düşünüyorum
Boşver canım diyorum ya 3 günlük dünya varsın evin pis dursun sinir olduğuna gerçekten değmez.Dediğin çok doğru canım
Gerçekten iki iş yapsa zannediyor ki evi o çekip çeviriyor
Ben gerçekten evden elimi çektiğim zaman evin halini gördükçe sinir oluyorum
Çünkü ona göre çoğu iş gereksiz ben boş yere yoruyorum kendimi de onu da
Sağ salim vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallahhenüz yok erken olduğu için ama bu sizi gördükçe valizler hazırlanıyor :) heran herşey olabilir
Sancım çok nadir oluyor kuzu artsa veya kanama kırmızıya dönse gideyim diye düşünüyorum
Bir ara hiiiç gelmicek gibi oluyordu demi
Eveeet itirafçı bir anne adayımız burdaymışsizde var mı aceleci bebiş
Çok yoğun gelmiyor canım ped kullanmıyorum,peçete koyuyorum. Bir defa gece gelmiş sabah gördüm,birde bugün biraz işlendikdikten sonra geldi. Tuvalette kurulanırken geliyor bazen
Kızım gelmeye niyetlendiyse başım gözüm üstüne buyursun gelsin,sağ salim sağlıkla inşallah
Çok doğru tespit. Mayis annelerinden çok buraya bakıyorum. :)Biz önceden mart annelerini takip ediyorduk doğuran falan var mı diye,şimdide mayıs anneleri bizi takip ediyorlardır
Her daim tetikteyimTamam canım tetikte kal yinede
Benim oğlan naz yapıyor şimdi, 5 aylıkken gelmek istedi durdurduk onu şimdi gelmem diye diretiyor
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruzCanım hayırlı olsun Doğum sürecine girmişsin
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
4cm açıklığın varsa çok sürmeden bebiş gelir diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun kuzum hiç üzülüp stres yapma,biz her zaman hayırlısını istedik. Allah korusun ya fark edilmeseydi normal denenseydiSelam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra
:) bizde sizin gibi mart annelerini takip ediyorduk canım zaman yaklaştıkça insan merak ediyorÇok doğru tespit. Mayis annelerinden çok buraya bakıyorum. :)
Ay hadi inşallah bir avazda canımSanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Rabbim bir avazda sağ salim ağrısız sızısız kurtarsın canım ikinizideSanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?