- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kuzum hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebiş önemli olan oSelam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra
Kolay bi doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah canımSanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin. Kimseyi tanımıyorum ama herkes için dua ediyorum.Hayırlısı olsun kuzum hiç üzülüp stres yapma,biz her zaman hayırlısını istedik. Allah korusun ya fark edilmeseydi normal denenseydi
Bugün güzelce dinlen yarın bir misafirin gelicek dünyanın en güzel misafiri
:) bizde sizin gibi mart annelerini takip ediyorduk canım zaman yaklaştıkça insan merak ediyor
Çok geçmiş oşsun canım fena olmuşsun doğum öncesi kulak butun boğaza gitmen daha iyi olurKızlar boğazım başım kulaklarım ağrıuo parol içiyorum,napsam gitsem mi ki dra,nereye gitmem lazım kulak burun boğaz a mı kadın doğum acile mı devlete gidiyorum normalde şaşırdım inanın, hafif ateşce var galiba derece yok evde
Çok sağol canım Allah razı olsun,Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin inşallahRabbim hepimize sağlıcakla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin. Kimseyi tanımıyorum ama herkes için dua ediyorum.
Aaaa niye ağlayıp üzülüyorsun canım. Vakti gelmiş zaten hazırsındır. Plesentadan dolayı az çok biliyorsundur zaten sezeryan olabileceğini. Üzülme lütfen. :)Selam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Selam kızlar
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Kızlar boğazım başım kulaklarım ağrıuo parol içiyorum,napsam gitsem mi ki dra,nereye gitmem lazım kulak burun boğaz a mı kadın doğum acile mı devlete gidiyorum normalde şaşırdım inanın, hafif ateşce var galiba derece yok evde
Canım o zaman bi an önce hallet hem kafan dağılır şimdi sen kafanda kurguluyorsun kan mı nişan mı enfeksiyon mu diye. Magnet siparişi vermek en kolayı model Beğen int sen sipariş et hemen. Taç ben de almadım o halde saçımı başımı düşünecek durumda olmayabilirim. Başka eksiklerin varsa geç olmadan tamamlaSelam Kızlar
Benden iki damla kan gelmişti iki gün önce hiç ağrım sancım olmamıştı. Dr a sordum nişan değildir dedi. Ters bir hareketten ya da bebeğin damara baskı yapmasından kaynaklanabilir dedi. Bir gün hiç gelmedi kan bu sabah baktım yine bir damla gelmişçok hafif idrarımda yanma oldu acaba enfeksiyondan mı diye düşündüm sağlık ocağına giderim belki tahlil için.
Kilosu 3.085 olmuş ama birkaç defa ölçtü tam ölçüm alamadı yani bu değer de doğru değil muhtemelen.
Hala kapı süsü magnete karar veremedim hiç süs almadım kendime taç da almadım daha burada hiç içime yatan bir şey yokhazırlığımın eksik olması beni ayrıca geriyor
Hayırlısı olsun kuzum sende demek yarın kavuşuyosun kuzunaSelam kızlar
Oh maşaAllah güçlü yusuf oğlan... Her zaman ateş olmuyor ama zaten takipte kalırsın.Bugün hepatit b ikinci doz aşimizi olduk teyzeleri :) ben sağlık ocağını birbirine katacak diye beklerken aslan oğlum gayet rahattı sanki igneyi bana batırdılar. Hafif bir bağırdı sustu.
Ateşi çıkar mı diye sordum ama ilk doz hastanede yapıldığı için vücudu alışık oluyormuş , dusuk bir ihtimal dedi.
Maşallah canım Yusufa büyümüş kocaman olmuş 2.aşısını bile olmuşBugün hepatit b ikinci doz aşimizi olduk teyzeleri :) ben sağlık ocağını birbirine katacak diye beklerken aslan oğlum gayet rahattı sanki igneyi bana batırdılar. Hafif bir bağırdı sustu.
Ateşi çıkar mı diye sordum ama ilk doz hastanede yapıldığı için vücudu alışık oluyormuş , dusuk bir ihtimal dedi.
Hatırladım seni canım, çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniMerhabalar Nisa’n anneleri bende Nisa’n annesi olacaktım hatırlayanlar vardır artık inşallah haziran annesi olucam hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim Doğum yapmış olanlarada sağlıklı bol sütlü günler diliyorum
Selam kızlar
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
İnşallah bir an önce toparlanır bebişim anasının kucağına kavuşurKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Olsn cnm öyle yada böyle yarın bebisin kucağında olacak.Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?