2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz

Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Kolay bi doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah canım

Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin. Kimseyi tanımıyorum ama herkes için dua ediyorum.

Çok geçmiş oşsun canım fena olmuşsun doğum öncesi kulak butun boğaza gitmen daha iyi olur

Selam Kızlar

Benden iki damla kan gelmişti iki gün önce hiç ağrım sancım olmamıştı. Dr a sordum nişan değildir dedi. Ters bir hareketten ya da bebeğin damara baskı yapmasından kaynaklanabilir dedi. Bir gün hiç gelmedi kan bu sabah baktım yine bir damla gelmiş çok hafif idrarımda yanma oldu acaba enfeksiyondan mı diye düşündüm sağlık ocağına giderim belki tahlil için.

Kilosu 3.085 olmuş ama birkaç defa ölçtü tam ölçüm alamadı yani bu değer de doğru değil muhtemelen.

Hala kapı süsü magnete karar veremedim hiç süs almadım kendime taç da almadım daha burada hiç içime yatan bir şey yok hazırlığımın eksik olması beni ayrıca geriyor

Aaaa niye ağlayıp üzülüyorsun canım. Vakti gelmiş zaten hazırsındır. Plesentadan dolayı az çok biliyorsundur zaten sezeryan olabileceğini. Üzülme lütfen. :)
Bugün güzelce dinlen, hazırlığını yap, ne güzel yarın bu saatlerde bebişin doğmuş olur.
Niye genel istedi canım doktor?
spinal olsan daha iyi, hem kolay ayılırsın hemde hemen bebeğini kucağına alırsın.

Kuzucum yaaa ağla rahatla sona geldin merak heyecan stres ne olacak korkusu ile... Doktorun en doğru olanı yapıyordur için rahat olsun emin ellerdesin. Evine git dinlen son hazırlıklarını yap. Yarın yavruna kavuşuyorsun ne güzel. Tek merak ettiğim neden genel olacak? Panik atak durumun mu var?

Amaninnn ne çabuk yaaaa.. Habersiz bırakma bizi. Bi avazda doğur inşaallah canım.

Canım hem KBB ye git hem kadın doğuma gecikmeden
Canım o zaman bi an önce hallet hem kafan dağılır şimdi sen kafanda kurguluyorsun kan mı nişan mı enfeksiyon mu diye. Magnet siparişi vermek en kolayı model Beğen int sen sipariş et hemen. Taç ben de almadım o halde saçımı başımı düşünecek durumda olmayabilirim. Başka eksiklerin varsa geç olmadan tamamla

Hayırlısı olsun kuzum sende demek yarın kavuşuyosun kuzuna Bianda duyunca şaşkınlıktan bu duyguları yaşaman çok normal canım yarın bu saatlerde belkide kuzun koynunda uyuyo olucak

Bugün hepatit b ikinci doz aşimizi olduk teyzeleri :) ben sağlık ocağını birbirine katacak diye beklerken aslan oğlum gayet rahattı sanki igneyi bana batırdılar. Hafif bir bağırdı sustu.
Ateşi çıkar mı diye sordum ama ilk doz hastanede yapıldığı için vücudu alışık oluyormuş , dusuk bir ihtimal dedi.

Oh maşaAllah güçlü yusuf oğlan... Her zaman ateş olmuyor ama zaten takipte kalırsın.

Maşallah canım Yusufa büyümüş kocaman olmuş 2.aşısını bile olmuş

Hatırladım seni canım, çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Canım benim ağla ama çok yıpratma kendini
Doğum şekli hiç önemli değil, önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına almak

Yarın bu saatlerde mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın
Hem de şöyle düşün
Planlı bir Doğum olacağı için öncesinde tüm hazırlıklarını kendin içine sinerek yapacaksın

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Hiç üzülüp stres yapma
Beklenen gün geldi

Dualarımız seninle canım
Şimdiden hayırlı olsun
Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin

İnşallah bir an önce toparlanır bebişim anasının kucağına kavuşur

Olsn cnm öyle yada böyle yarın bebisin kucağında olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…