- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kolay bi doğum olsun inşallah sağlıkla kucağına alKızlar merhaba
Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani
Bana da dua eder misiniz?
İdrarından gelen taştan kaynaklanıyor demiBen muayeneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım ama sen yine de tetikte ol
Benim idrarımda kan gelmişti sadece
Pedime veya peçeteye gelmedi
Bilmiyorum ki canım doğumu tetikledik heralde bugünde leke gelmeye devam ediyor. Cuma tekrar kontrolüm var bakalım nolcakNedense bana doğum geliyor belirtisi gibi geldi canım , sen kasılmaları takip et az da olsa sancin olursa ihmal etme hastaneye git hemen
Kimisinde öyle oluyormuş,doktor görünce heyecandan yüksek çıkabiliyormuşNormalde 12/8 çıkıyor muayene sirasinda bakarken yuksek cikiyor.hatta gebeligin basinda bu heyacan yuzunden tansiyon aleti almistim
Kiz biz seninle ayniydik valla sende bu hafta doguracaksin heralde öyle görünüyor.Daha bugun 36+1 oldum
Allu benimde mi öyle olcak ki kızBizimde grupta atmışlardı resim peçeteye pembemsi akıntı gelmiş sildikçe, bize sormuştu nişan mıdır diye 2 gün sonra Doğumu oldu
Senin son çatıdan sonra geldi mi kuzuÇatı muayenesinden kaynaklı olabilir canım. Ama doğumda olabilir
Hazır kıta bekliyorum canım ne olur ne olmaz diyeCanim cogu kisiden duydum cati muayinesinden sonra kan geliyormus bence ondan kaynaklidir.dogumu tetikliyirda diyolar sen hazir ol genede☺
Muhtemelen muayene kaynaklı canım bugünde gelmeye devam ediyormelike222 kuzum çatıdan sonra kanama oluyormuş muhtemelen ondandır
Eğer doğumu tetiklediyse canım tahminince ne kadar süre içinde olur bir fikrin var mıCanım zaten günün gelmiş... Herkeste aynı şey olacak diye birşey yok. Ama benim tahminim doğumu tetiklemiş olabilir. Eli kulağında sen hazırlıklı ol
Ne kadar süre sonra geçti peki canım hatırlıyomusunBenim olmuştu.
Son 2 günün kalmış görünüyor canım doktorun şunu yaparız bunu yaparız demedi mimelike222 . Sağol canım iyiyim.bende bir gelişme yok
Sen nasılsın bak kızın büyüdü serpildi karnında zamanında boşuna üzdün kendini neyse bunlar tecrube oluyor hep bize 2.hamileliğimizde hiç birşeyi kafaya takmayız herhalde :) sancın 100 çıkmış bence leke de gelmiş bence sen hazırlıklı ol iki üç güne gelebilir senin kız hadi inşallah kolay olur doğumun
Aynen bende senin gibi oldum kaç gündür okumaya yetişebiliyorumBende sen gibiyim kaç gündür canım okuyup okuyup kaçıyorumnapiyim anca okumayı bitirebiliyorum işten
Evet canım haftaya son Allahın izniyle nasıl geçti anlamadım hiç. Sende güzel haberlerle gelmişsin kuzum çok sevindim maşallah vuslatımıza
Dün oldum canım muayeneyi,dün başladı bugünde leke devam ediyor. Şimdide erken mi korkusu sarmadı drğil hani az daha içerde dursa istiyorum ☺melike222 canim benim ilk gebeligimde muayne oldum ve birgun sonra leke oldu 4gun sonra dogum yaptim. Yalniz fazla agriyi bilmedigim icin. Dayanilmaz sandigim agri. Sekerlemeymis. Biraz cektim ama ogluma kavustum. Nişan gelmesini dikkate al.
Kuru üzüm ne işe yarıyormuş canım tam anlayamadımBen de 1 aydır her gün 5 tane yiyorum ammaaa bilemedim. Kızkardeşim kuru üzüm ye dedi bi kase yedim bugün ne olacak bilmem artık
Canım bak aslında ne kadar güzel birşey söyledin. 'Akşam bebeğimi gördüm' Rabbime bin şükür evladını sağ salim görebildin. İnşallah en kısa süredede toparlayıp miss kokusunu içine çeke çeke büyütürsün. Göğsünü sağarken diğer göğsüne uyku arkadaşı al,kızını hayal ederek sağmayı dene. Sütünü götürdüğünde uyku arkadaşınıda kızının baş ucuna koy senin kokunla daha çabuk toparlanıp büyüyecek inşallahKizlar aksam bebegimi gordum. Agzinin kenarlarinda yaralar cikmis, boynuna serumun kablosu dolanmis o da boynunu kizartmis, heryerine ilac surmusler, elinin ustu mosmor birde o kadar kucuk ve zayif ki anlatamam.Vucudunun cogu esimin elini dolduruyor hic eti yok sadece kemik. İnsallah toparlanir ve saglikla evimize gotururuz.
Erken değil canım iyidirSon 2 günün kalmış görünüyor canım doktorun şunu yaparız bunu yaparız demedi miçok doğru canım ilk duyduğumda inan çok üzülmüştüm Allah korusun bir sağlık sorunu oluşur,kilo alımı durur diye. Çok şükür bugünümüze
Çok sağol canım amin inşallah inşallah
Rabbim cümlemizi bir avazda sağ salim kurtarsın inşallah
Aynen bende senin gibi oldum kaç gündür okumaya yetişebiliyorum
Az kaldı kuzum sağ salim süreçi atlattın :) çok sağol canım Allah razı olsun
Dün oldum canım muayeneyi,dün başladı bugünde leke devam ediyor. Şimdide erken mi korkusu sarmadı drğil hani az daha içerde dursa istiyorum ☺
Normal dogum olacaksa hic korkma yeterdir. 3 kilo yu gecmisse heleSon 2 günün kalmış görünüyor canım doktorun şunu yaparız bunu yaparız demedi miçok doğru canım ilk duyduğumda inan çok üzülmüştüm Allah korusun bir sağlık sorunu oluşur,kilo alımı durur diye. Çok şükür bugünümüze
Çok sağol canım amin inşallah inşallah
Rabbim cümlemizi bir avazda sağ salim kurtarsın inşallah
Aynen bende senin gibi oldum kaç gündür okumaya yetişebiliyorum
Az kaldı kuzum sağ salim süreçi atlattın :) çok sağol canım Allah razı olsun
Dün oldum canım muayeneyi,dün başladı bugünde leke devam ediyor. Şimdide erken mi korkusu sarmadı drğil hani az daha içerde dursa istiyorum ☺
Terliklerin tam benim aradığım gibi çok abartılı değil canım güle güle giy :) Hepsini güle güle sağlıkla giy inşallahmelike222 canim bak ortulerim bu. Esim arabaya koydu o ara cektiklerim. Soldaki poşet. Bebegin ilk kiyafetleri. Hemsire istediginde esim direk poseti uzatsin ince pamuklu battaniye. Bez zibin atlet. Külot. Eldiven badisi sapkasi ve corapli pantolonu. Soguk olursa zaten odada degistiririz kalin battaniye yastik pusetini hazirladim.Eki Görüntüle 2253703
Canım inan erkekler hep öyle azcık bir işin ucundan tutsalar hemen herşeyi ben hallediyorum moduna giriyorlar. O yüzden sıkıp üzme canını sayılı günün kaldı şunun şurasında. Yarın birgün aklına gelince ben bunu mu kafama takmıştım dersin gülüp geçersin ☺Günaydın kızlar
Güzel haberler alacağımız mutlu bir gün olsun inşallah
Sabah sabah eşim moralimi bozdu işe gitmeden
Hazırlanıyordu, ne giyse dar geldi, çok kilo aldım diye söylemeye başladı.
Ben de spor yap dedim
Eşim öğretmen, ders saati az olduğu için de sadece Çarşamba Perşembe ve Cumartesi günleri çalışıyor onun dışında hep evde ve en geç 4buçukta evde oluyor.
Ben spor yap deyince ne zaman yapacam zaman mı var dedi
Ben de boş günlerinde 11e kadar yatmak yerine 9da kalk sporunu da yaparsın dedim
“Hem spor yapıp hem de gelip evde iş mi yapıcam” dedi
Bu lafı o kadar zoruma gitti ki
Ya dedim allah aşkına evde ne iş yapıyorsun, duyanda sürekli seni çalıştırıyorum zanneder dedim
Allah razı olsun gerçekten hamilelik boyunca yardımcı oldu hakkını yiyemem ama onun iş dediği şeyler günlük rutinler
Mesela evdeyse yemeği yapar, ama ben elinin altında gezerim mutlaka. Yıkar doğrar hazırlarım o da pişirir, o sırada çıkan bulaşıkları da yıkarım elinin altını boşaltırım, tabi pilavı salatası masayı hazırlaması yine ben yapıyorum
Yemekten sonra her gün bulaşıkları o akıtıyor ben makinaya diziyorum
Kahvaltıyı genelde ben hazırlarım, bulaşığı yine birlikte toplarız
Evi de 10-15 günde bir süpürür ama detaylı değil, şu pratik dik süpürgeler var ya onla süpürür, büyük süpürgeyi bile açmaz
Ben de arkasından toz alırım banyoyu temizlerim
Sanki bunlar çok ağır işlermiş gibi spor yapmasına engel olduğunu söylüyor beyefendi
Ben geçen yıl hem çalışıyordum hem de haftada üç gün pilatese gidiyordum, iki gün de yürüyüş yapıyordum ve evin bütün yükü de bendeydi
Yemeğimi akşamdan yapıp koyardım, işten gelince hemen masayı hazırlardım yemek yerdik toplardım pilatese giderdim
Gelince de çamaşır duş terkar yemek hazırlığı, sabah kalk yine işe git
Benim ki can değil miydi yani
Bebiş geliyor deseneGünaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedicatimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Muayene biraz acitti canim ama ondan sonra sancim basladi tetikledo sanirim ara ara sancim oluyor.benim bebis aceleci ciktiKiz biz seninle ayniydik valla sende bu hafta doguracaksin heralde öyle görünüyor.
S sbr bak görüyor musun hepsi teker teker gidiyor beni heyecan sardı .
havadansudan canim muayene nasil gecti?4 cm acikliga cok sanci cekmemen cok iyi insallah dogumunda cok rahat gecer.
Chickennova ne yapti kizlar ?bi mesajini gördüm ama dogum yapmis mi anlamadim. Umarim hersey yolundadır
A April wind bugün Ankaraya geliyordu heralde. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim az sanciyla cok açılıp saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ve bizede etsinKızlar merhaba
Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani
Sağ salim bir avazda kurtulun inşallah canımKızlar merhaba
Senin dogum baslamis olabilur.bebek kanala girmis mi.benimki girmis ve bu gece cok sik idrara ciktom ondan da anlarsin birde karnim hafif indi sankiAllu benimde mi öyle olcak ki kız
Kızın açıklığı varmıymış peki hatırlıyormusun :)
Senin son çatıdan sonra geldi mi kuzu
Senin kuzucuk baya aşşada ya o yüzden merak ettim
Hazır kıta bekliyorum canım ne olur ne olmaz diyebugünde gelmeye devam ediyor
Canim biliyormusun ben terligi sade aldim. Tokadanda 3 tane aldim pazardan. Toka zaten oyle duruyor diger ikisininde gulunu aldim terlige yapistirdik. O pirlantalarda komsumun sagolsun kendisi yapti silikon vardi hemde tokanin etrafinada sardi pirlantalardanTerliklerin tam benim aradığım gibi çok abartılı değil canım güle güle giy :) Hepsini güle güle sağlıkla giy inşallah
Senin söylediğin banada mantıklı geldi şal yerine bende iğne oyalı yazmalardan koydum. Şal yapması zor olur gibi geldi
Canım inan erkekler hep öyle azcık bir işin ucundan tutsalar hemen herşeyi ben hallediyorum moduna giriyorlar. O yüzden sıkıp üzme canını sayılı günün kaldı şunun şurasında. Yarın birgün aklına gelince ben bunu mu kafama takmıştım dersin gülüp geçersin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?