2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben muayeneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum canım ama sen yine de tetikte ol

Benim idrarımda kan gelmişti sadece
Pedime veya peçeteye gelmedi
İdrarından gelen taştan kaynaklanıyor demi
Bi ara bende idrarımdan kan geldi sanmıştım 20li haftalarda. Meğer pancar idrarın rengini değiştiriyormuş
Nedense bana doğum geliyor belirtisi gibi geldi canım , sen kasılmaları takip et az da olsa sancin olursa ihmal etme hastaneye git hemen
Bilmiyorum ki canım doğumu tetikledik heralde bugünde leke gelmeye devam ediyor. Cuma tekrar kontrolüm var bakalım nolcak
Normalde 12/8 çıkıyor muayene sirasinda bakarken yuksek cikiyor.hatta gebeligin basinda bu heyacan yuzunden tansiyon aleti almistim
Kimisinde öyle oluyormuş,doktor görünce heyecandan yüksek çıkabiliyormuş

Daha bugun 36+1 oldum
Kiz biz seninle ayniydik valla sende bu hafta doguracaksin heralde öyle görünüyor.
S sbr bak görüyor musun hepsi teker teker gidiyor beni heyecan sardı .

havadansudan canim muayene nasil gecti?4 cm acikliga cok sanci cekmemen cok iyi insallah dogumunda cok rahat gecer.

Chickennova ne yapti kizlar ?bi mesajini gördüm ama dogum yapmis mi anlamadim. Umarim hersey yolundadır
A April wind bugün Ankaraya geliyordu heralde. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz

Bizimde grupta atmışlardı resim peçeteye pembemsi akıntı gelmiş sildikçe, bize sormuştu nişan mıdır diye 2 gün sonra Doğumu oldu
Allu benimde mi öyle olcak ki kız
Kızın açıklığı varmıymış peki hatırlıyormusun :)
Çatı muayenesinden kaynaklı olabilir canım. Ama doğumda olabilir
Senin son çatıdan sonra geldi mi kuzu
Senin kuzucuk baya aşşada ya o yüzden merak ettim
Canim cogu kisiden duydum cati muayinesinden sonra kan geliyormus bence ondan kaynaklidir.dogumu tetikliyirda diyolar sen hazir ol genede☺
Hazır kıta bekliyorum canım ne olur ne olmaz diye bugünde gelmeye devam ediyor

melike222 kuzum çatıdan sonra kanama oluyormuş muhtemelen ondandır
Muhtemelen muayene kaynaklı canım bugünde gelmeye devam ediyor
Canım zaten günün gelmiş... Herkeste aynı şey olacak diye birşey yok. Ama benim tahminim doğumu tetiklemiş olabilir. Eli kulağında sen hazırlıklı ol
Eğer doğumu tetiklediyse canım tahminince ne kadar süre içinde olur bir fikrin var mı
Dün açılmam yoktu
Ne kadar süre sonra geçti peki canım hatırlıyomusun

Son 2 günün kalmış görünüyor canım doktorun şunu yaparız bunu yaparız demedi mi çok doğru canım ilk duyduğumda inan çok üzülmüştüm Allah korusun bir sağlık sorunu oluşur,kilo alımı durur diye. Çok şükür bugünümüze
Çok sağol canım amin inşallah inşallah
Rabbim cümlemizi bir avazda sağ salim kurtarsın inşallah
Aynen bende senin gibi oldum kaç gündür okumaya yetişebiliyorum
Az kaldı kuzum sağ salim süreçi atlattın :) çok sağol canım Allah razı olsun
Dün oldum canım muayeneyi,dün başladı bugünde leke devam ediyor. Şimdide erken mi korkusu sarmadı drğil hani az daha içerde dursa istiyorum ☺

Ben de 1 aydır her gün 5 tane yiyorum ammaaa bilemedim. Kızkardeşim kuru üzüm ye dedi bi kase yedim bugün ne olacak bilmem artık
Kuru üzüm ne işe yarıyormuş canım tam anlayamadım
Canım bak aslında ne kadar güzel birşey söyledin. 'Akşam bebeğimi gördüm' Rabbime bin şükür evladını sağ salim görebildin. İnşallah en kısa süredede toparlayıp miss kokusunu içine çeke çeke büyütürsün. Göğsünü sağarken diğer göğsüne uyku arkadaşı al,kızını hayal ederek sağmayı dene. Sütünü götürdüğünde uyku arkadaşınıda kızının baş ucuna koy senin kokunla daha çabuk toparlanıp büyüyecek inşallah

Erken değil canım iyidir bende de tık yok ağırlaştım ne kadar uyusam yorgun uyanıyorum. Son zamanlar çok zor sağlıkla doğurayım diye dua ediyorum. Böyle giderse 40ı tamamlayacaz biz

Normal dogum olacaksa hic korkma yeterdir. 3 kilo yu gecmisse hele

Terliklerin tam benim aradığım gibi çok abartılı değil canım güle güle giy :) Hepsini güle güle sağlıkla giy inşallah
Senin söylediğin banada mantıklı geldi şal yerine bende iğne oyalı yazmalardan koydum. Şal yapması zor olur gibi geldi
Canım inan erkekler hep öyle azcık bir işin ucundan tutsalar hemen herşeyi ben hallediyorum moduna giriyorlar. O yüzden sıkıp üzme canını sayılı günün kaldı şunun şurasında. Yarın birgün aklına gelince ben bunu mu kafama takmıştım dersin gülüp geçersin ☺

Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedi catimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Bebiş geliyor desene
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın iniallah canım

Muayene biraz acitti canim ama ondan sonra sancim basladi tetikledo sanirim ara ara sancim oluyor.benim bebis aceleci cikti

Kızlar merhaba

Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani

Bana da dua eder misiniz?
Rabbim az sanciyla cok açılıp saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ve bizede etsin

havadansudan canim senin ilk gebelikmi. Bide hic agrin varmi. Varsa nasil agri ve nerede. Ayyy kusura bakma cok soru sordum. Bu hafta bende kontrole gidecem acaba cati muaynesi olurmuyum ya da aciklik varmi diye meraktan catlicam

Senin dogum baslamis olabilur.bebek kanala girmis mi.benimki girmis ve bu gece cok sik idrara ciktom ondan da anlarsin birde karnim hafif indi sanki

Canim biliyormusun ben terligi sade aldim. Tokadanda 3 tane aldim pazardan. Toka zaten oyle duruyor diger ikisininde gulunu aldim terlige yapistirdik. O pirlantalarda komsumun sagolsun kendisi yapti silikon vardi hemde tokanin etrafinada sardi pirlantalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…