Ilk gebelik agrim sabah hafif vardi ama catidan sonra artti suan agrim siklasiyor.belime ve karnima agri giriyor.sor canimhavadansudan canim senin ilk gebelikmi. Bide hic agrin varmi. Varsa nasil agri ve nerede. Ayyy kusura bakma cok soru sordum. Bu hafta bende kontrole gidecem acaba cati muaynesi olurmuyum ya da aciklik varmi diye meraktan catlicam
Cnm pazartesi yaptım doğum, doğumdan sonra ameliyatım cok zor geçti.Kiz biz seninle ayniydik valla sende bu hafta doguracaksin heralde öyle görünüyor.
@sbry bak görüyor musun hepsi teker teker gidiyor beni heyecan sardı .
havadansudan canim muayene nasil gecti?4 cm acikliga cok sanci cekmemen cok iyi insallah dogumunda cok rahat gecer.
Chickennova ne yapti kizlar ?bi mesajini gördüm ama dogum yapmis mi anlamadim. Umarim hersey yolundadır
A April wind bugün Ankaraya geliyordu heralde. Onun da güzel haberlerini bekliyoruz
Benim hem belimde hemde kasik agrimda var heran tamam artik bu dogum sancisi diyorum. Eger muayne olursam. Hic aciklik yok derse ondan korkuyorum. Bide benim ikincisi ya daha cok hayal kirikligina uğrarım. Bence doktorum baslasin diye de muayne ettirir.Ilk gebelik agrim sabah hafif vardi ama catidan sonra artti suan agrim siklasiyor.belime ve karnima agri giriyor.sor canim
Sag saglim cikmaniz dilegiyle. Allah acil şifalar versin. Saglikla çıkın. Allah anali babali büyütsün Gecmis olsun tekrardanCnm pazartesi yaptım doğum, doğumdan sonra ameliyatım cok zor geçti.
Hala hastanedeyiz.
Ağrılarım geçmedi.
Serum bağladılar.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende 40a kadar dursun istiyorum ☺Erken değil canım iyidir ☺☺ bende de tık yok ağırlaştım ne kadar uyusam yorgun uyanıyorum. Son zamanlar çok zor sağlıkla doğurayım diye dua ediyorum. Böyle giderse 40ı tamamlayacaz biz
Bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak canım. Çok şükür 3 kiloyu geçmişizNormal dogum olacaksa hic korkma yeterdir. 3 kilo yu gecmisse hele
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim sağ salim bir avazda kurtulmayı nasip etsinmelike222 . Canım pazartesiye kadar beklicez pazartesi ye randevu verdi o zamana kadar bir gelişme olmazsa sancı verecek büyük ihtimal
Bilmiyorum ki canım doğum mu başladı ilk olduğundan anlayamıyorum. Doktor bebek çok aşşada dedi dünkü kontrolde,karnımın inip inmediğini tam ben anlayamıyorum bazen indi gibi geliyo bazen aynı gibiSenin dogum baslamis olabilur.bebek kanala girmis mi.benimki girmis ve bu gece cok sik idrara ciktom ondan da anlarsin birde karnim hafif indi sanki
Çok güzel olmuş ama canım güle güle kullan :) Abartılı olanlardan hele kat kat güzel,ben öyle abartılı olanları sevmiyorumCanim biliyormusun ben terligi sade aldim. Tokadanda 3 tane aldim pazardan. Toka zaten oyle duruyor diger ikisininde gulunu aldim terlige yapistirdik. O pirlantalarda komsumun sagolsun kendisi yapti silikon vardi hemde tokanin etrafinada sardi pirlantalardan
Canım Allah yardımcın olsun. Emboli atmadan süreçi sağ salim atlatırsın inşallah.Cnm pazartesi yaptım doğum, doğumdan sonra ameliyatım cok zor geçti.
Hala hastanedeyiz.
Ağrılarım geçmedi.
Serum bağladılar.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedicatimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi
Kızlar merhaba
Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani
Bana da dua eder misiniz?
Allu benimde mi öyle olcak ki kız
Kızın açıklığı varmıymış peki hatırlıyormusun :)
Senin son çatıdan sonra geldi mi kuzu
Senin kuzucuk baya aşşada ya o yüzden merak ettim
Hazır kıta bekliyorum canım ne olur ne olmaz diyebugünde gelmeye devam ediyor
Benimki nişan mı muayeneden mi çözemedim gittiCanım şaşırdım 4cm açıklığa yatış vermemeleri tuaf olmuş
Rabbim yardımcın olsun canım❤
Bende hiç gelmedi kuzum biliyorsun 16 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum ve hiç akıntı gelmedi çünkü alışmış rahim
Muayene biraz acitti canim ama ondan sonra sancim basladi tetikledo sanirim ara ara sancim oluyor.benim bebis aceleci cikti
Benimki nişan mı muayeneden mi çözemedim gitti
Dünden beri devam ediyor rengi kırmızıya dönerse gitmeyi düşünüyorum ☺
Biz önceden mart annelerini takip ediyorduk doğuran falan var mı diye,şimdide mayıs anneleri bizi takip ediyorlardır
evettttt.. Bknz benBiz önceden mart annelerini takip ediyorduk doğuran falan var mı diye,şimdide mayıs anneleri bizi takip ediyorlardır
Biz önceden mart annelerini takip ediyorduk doğuran falan var mı diye,şimdide mayıs anneleri bizi takip ediyorlardır
Canim biliyormusun ben terligi sade aldim. Tokadanda 3 tane aldim pazardan. Toka zaten oyle duruyor diger ikisininde gulunu aldim terlige yapistirdik. O pirlantalarda komsumun sagolsun kendisi yapti silikon vardi hemde tokanin etrafinada sardi pirlantalardan
Kızlar merhaba
Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani
Bana da dua eder misiniz?
Muhtemelen muayene kaynaklı canım bugünde gelmeye devam ediyor
Eğer doğumu tetiklediyse canım tahminince ne kadar süre içinde olur bir fikrin var mı
Dün açılmam yoktu
Ne kadar süre sonra geçti peki canım hatırlıyomusun
Kuru üzüm ne işe yarıyormuş canım tam anlayamadım
Canım bak aslında ne kadar güzel birşey söyledin. 'Akşam bebeğimi gördüm' Rabbime bin şükür evladını sağ salim görebildin. İnşallah en kısa süredede toparlayıp miss kokusunu içine çeke çeke büyütürsün. Göğsünü sağarken diğer göğsüne uyku arkadaşı al,kızını hayal ederek sağmayı dene. Sütünü götürdüğünde uyku arkadaşınıda kızının baş ucuna koy senin kokunla daha çabuk toparlanıp büyüyecek inşallah
Biz bu gidişle mayıs anneleri grubuna girerizzzmelike222 . Canım pazartesiye kadar beklicez pazartesi ye randevu verdi o zamana kadar bir gelişme olmazsa sancı verecek büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?