2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
havadansudan canim senin ilk gebelikmi. Bide hic agrin varmi. Varsa nasil agri ve nerede. Ayyy kusura bakma cok soru sordum. Bu hafta bende kontrole gidecem acaba cati muaynesi olurmuyum ya da aciklik varmi diye meraktan catlicam
Ilk gebelik agrim sabah hafif vardi ama catidan sonra artti suan agrim siklasiyor.belime ve karnima agri giriyor.sor canim

Cnm pazartesi yaptım doğum, doğumdan sonra ameliyatım cok zor geçti.
Hala hastanedeyiz.
Ağrılarım geçmedi.
Serum bağladılar.
Dualarınızı eksik etmeyin.

Ben
Ilk gebelik agrim sabah hafif vardi ama catidan sonra artti suan agrim siklasiyor.belime ve karnima agri giriyor.sor canim
Benim hem belimde hemde kasik agrimda var heran tamam artik bu dogum sancisi diyorum. Eger muayne olursam. Hic aciklik yok derse ondan korkuyorum. Bide benim ikincisi ya daha cok hayal kirikligina uğrarım. Bence doktorum baslasin diye de muayne ettirir.

Hala hastanedeyiz.
Ağrılarım geçmedi.
Serum bağladılar.
Sag saglim cikmaniz dilegiyle. Allah acil şifalar versin. Saglikla çıkın. Allah anali babali büyütsün Gecmis olsun tekrardan

Erken değil canım iyidir ☺☺ bende de tık yok ağırlaştım ne kadar uyusam yorgun uyanıyorum. Son zamanlar çok zor sağlıkla doğurayım diye dua ediyorum. Böyle giderse 40ı tamamlayacaz biz
Bende 40a kadar dursun istiyorum ☺
Canım artık vücut doğuma hazırlanıyor o yüzden ne kadar uyusakta yetmiyor yorgun uyanıyoruz. Dün 9da yattım gece 12de kalktım,1de geri yattım sabah 9.30da güç bela uyandım
Normal dogum olacaksa hic korkma yeterdir. 3 kilo yu gecmisse hele
Bir aksilik çıkmazsa normal doğum olucak canım. Çok şükür 3 kiloyu geçmişiz ama ben son zamanlardaki ölçümlere güvenmiyorum yanlıştır onlar
melike222 . Canım pazartesiye kadar beklicez pazartesi ye randevu verdi o zamana kadar bir gelişme olmazsa sancı verecek büyük ihtimal
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim sağ salim bir avazda kurtulmayı nasip etsin

Senin dogum baslamis olabilur.bebek kanala girmis mi.benimki girmis ve bu gece cok sik idrara ciktom ondan da anlarsin birde karnim hafif indi sanki
Bilmiyorum ki canım doğum mu başladı ilk olduğundan anlayamıyorum. Doktor bebek çok aşşada dedi dünkü kontrolde,karnımın inip inmediğini tam ben anlayamıyorum bazen indi gibi geliyo bazen aynı gibi
Çok güzel olmuş ama canım güle güle kullan :) Abartılı olanlardan hele kat kat güzel,ben öyle abartılı olanları sevmiyorum

Hala hastanedeyiz.
Ağrılarım geçmedi.
Serum bağladılar.
Canım Allah yardımcın olsun. Emboli atmadan süreçi sağ salim atlatırsın inşallah.
Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etti çok şükür bugünlerine
Mucize kadının mucize oğlu hoşgelmiş sefalar getirmiş

Günaydın kizlar.cati muayinesi oldum ve bebek kanala yerlesmis ustelik 3 4 cm acilmam varmis muayene ederken baya kan gen geldi nisaninda gelmis dedi bir haftaya dogum yaparsin dedi catimda musaitmis.birde bu muayenede dogumu tetikler dedi

Canım şaşırdım 4cm açıklığa yatış vermemeleri tuaf olmuş

Kızlar merhaba

Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani

Bana da dua eder misiniz?

Rabbim yardımcın olsun canım

Bende hiç gelmedi kuzum biliyorsun 16 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum ve hiç akıntı gelmedi çünkü alışmış rahim

Benimki nişan mı muayeneden mi çözemedim gitti
Dünden beri devam ediyor rengi kırmızıya dönerse gitmeyi düşünüyorum ☺

Muayene biraz acitti canim ama ondan sonra sancim basladi tetikledo sanirim ara ara sancim oluyor.benim bebis aceleci cikti

Canım hayırlı olsun Doğum sürecine girmişsin
Allah bir avazda kurtarsın inşallah
4cm açıklığın varsa çok sürmeden bebiş gelir diye düşünüyorum

Biz önceden mart annelerini takip ediyorduk doğuran falan var mı diye,şimdide mayıs anneleri bizi takip ediyorlardır

Kuzu bence senin dünden beri leke gelmesi Doğum habercisi

Ben alttan muayene olduğumda idrarımı yaptıkça kanlı geliyordu ama peçeteye veya pede gelen aktif bir kanama lekelenme olmadı hiç

Kanlı idrar da üç beş tuvaletten sonra düzeldi

@Melankoli

Canım sabah gördüm hazırladıklarını çok beğendim
Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Ama merak ettim o kadar yazmayı hastane için mi koydun

Çok görünüyordu yanlış görmediysem

Benim oyalılardan rengi uyan pek yoktu
Ben normal düz kenarlı bir yazma koydum
Bir de normal sade düz pamuklu bir şal koydum

Uyuz kaynanam akıl edip de bir yazma oyalatmadı Doğum için

Kızlar merhaba

Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani

Bana da dua eder misiniz?

Oy ne güzel hadi bakalım sağlıcakla kavuş bebişine bi avazda inşaallah

Bi işe yaramadı ben de kuru üzüm... Valla canım benim ertesi gün doğum olmuştu nişandan sonra.... Beş ağrın kasık ağrın var mı ?
melike222 . Canım pazartesiye kadar beklicez pazartesi ye randevu verdi o zamana kadar bir gelişme olmazsa sancı verecek büyük ihtimal
Biz bu gidişle mayıs anneleri grubuna girerizzz
40+0 oldum... 2 saattir temizlik yaptım sırf aksiyon olsun diye yoksa derdime ne ama yok bi hareketlilik... Ne yapsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…