2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yaa normal doğum olabiliyorsa ne güzel... Doktorun bence çok güzel yönlendirmiş.. Ama tabii önemli olan herşeyin yolunda gitmesi inşallah gönlüne göre olsun canım. Bence senin vücut sancılara alışmış ağrı eşiğin yüksek seni etkilemiyor olabilir.

Canım çok geçmiş olsun
Öksürük yorgun düşürür, Boğaz ağrısı da halsizlik yapar

Ben hasta olunca neler yaptığımı yazayım, uygulamak istediğin olursa faydası olur belki canım

Ben bol bol limonlu karabiberli ballı ılık su içiyorum, özellikle öksürüğe çok iyi geliyor

Zencefille balı karıştırıp boğazımı yakacak şekilde yiyorum, özellikle sabahları.

Bu karışımı hamileyken yapmadım zararı var mı bilmiyorum ama bunu da yazayım, iki günde ayağa kaldırıyor
Ayvanın kabuğu ve çekirdekleri (ayva yoksa elma kullanıyorum)
Karanfil
Çubuk tarçın
Limon
Ihlamur
Azıcık karabiber
Azıcık zencefil
Bunları demliyorum, içeceğim zaman da biraz bal koyup içiyorum hafif sıcakla ılık arası

Bunların dışında da boğazıma ayaklarımın altına viks sürüyorum

Şifa olsun inşallah canım

Ayy bende de durumlar aynı ilk çocuğum kız hiç böyle değildi bunda aylardır ağrı sızı içindeyim.. pazartesi Dr a gittim bu kez de sancı hiç çıkmadı 7-8-9 nts m ama adet sancısı gibi ağrılarım var bakalım ne zaman gelecek

Bende ilk kız bu erkek
Erkek te hiçbişi hissetmedim ağrılar oldu ama çok hafif ve anlık. Kızda da olmamıştı hiç ama... Bi anda doğum başlamıştı.

Evet canım biraz bekledim sinir oldum ama kapıda da konuşuyorlardı çok iyi doktor çok anlayışlı diye..
Bu şekilde anlattı zaten diğer doktorlarda mümkün olduğunca bekleyelim demişti böylelikle biraz daha aydınlandı konu
Artık geris nasip kısmet

Canım senin adına sevindim
Kafan daha rahat döndün en azından
Bundan sonrası uras paşaya kalmış artık

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz

Canim neden uzuluyorsun kuzucum hayirlisi boyleymis demek ki.. hem de zaten boyle bir ihtimal vardi.. nolur olumsuz dusunme. Yarin kuzunu kucagina aldiginda hepsi gececek insallah dualarimiz sizinle olacak canim benim

Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz

Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor

Canimm naptinnn?? Hayirli haberlerle insallah Rabbin kolayliklar versinnn

Canim neden geriliyorsun :) hic stres yapma.. onlarsiz da dogum olur :)) ki zaten yarin doguraxaksin diye bir sey yok ki.. bence sen ufaktan ufaktan yapabiliyorsan tamamla eksiklerini... kalanda kalsin:)

Ohh masallah kusuma buyumustee asilara bile alismis minnos

Ayy cok sevindimmmm... rabbim tamamina erdirsin insallah..

Canim her seyin yolunda olmasi harika bir haber
Doktorlarin ilimli olmasi da super. Dilerim her sey gonlunuzce olur canim. Peki sen tekrar ankaraya ne zaman gideceksin? Sancin artinca mi?

Canim insallah gonlunce bir dogum yasarsin :)) ssvd artik cok populer oldu.. dilerim bir avazda olur :)

Kizlar selam.. bgn ben de kuafor islerimi vs hallettim. Dogumdan once gorusmek isteyen bir arkadasimla gorustum.. sonra da enfeksiyondan yatan bir arkadasim vardi.. dun bir operasyon gecirdi onu ziyarete gittim.. bir suru sayfa birikmis. Gozumden kacan olduysa kusura bakmayinnn

Size bir sey danisicam. Bgn ben tum bunlari arabayla yaptim. Yani kendim kullandim. Ama herkes abartili tepki verdi trafige ciktim diye.. ya araba kullanirken sancim vs gelirse ne yapacakmisim. O kadar urkuttuler ki beni gelirken sanirim stresten sancim oldu hani en kotu durup bir yerde yardim isterdim, taksiye binerdim ne bileyim. Kullanma arac dediler. Hala trafige cikan var mi? Ben mi cok hafife aliyorum o sureci bilmiyorum ki. Bana kalirsa oyle birden gelecek bir sey degil gibi dusunuyorum ama

Ben varım, tayinciyiz eşim çalışıyor ailem de çalışıyor izin alamıyor ancak hastaneye yatış yapınca gelecekler şuan gelemiyor ve ben işlerimi kendim halletmek zorundayım araba kullanıyorum ama tabi sürekli değil zorunda kaldıkça mecbur . Ama göbeğe dikkat et direksiyon baskı yapmasın benim olmuyor baskı. Rabbim korusun her türlü kazadan beladan canım. Ağrın sızın var sa da kullanma canım kendini sen bilirsin.

Kuzum hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o ❤

Kolay bi doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah canım
Hayırlısı olsun kuzum sende demek yarın kavuşuyosun kuzuna Bianda duyunca şaşkınlıktan bu duyguları yaşaman çok normal canım yarın bu saatlerde belkide kuzun koynunda uyuyo olucak
Olsn cnm öyle yada böyle yarın bebisin kucağında olacak.

Kızlar çok teşekkür ederim Eve geldik evi topladık biraz çantama son koymadığım şeyler vardı onları koyucam biraz ütüm var onları halledicem şimdi çok daha iyiyim

Doktorum plesentadan dolayı epidural istemedi olur da herhangi bir şey olur bilincim açık olacak diye korkarım panik olurum diye ben geneli tavsiye ediyorum dedi zaten soramadık ama hastanede epidural olsam yanımda eşimi isterdim ama yasakmış sanırım o konuda ağlarım kesin kendime güvenemiyorum tek giremezdim bilincim açıksa bende genel olsun dedim.

Bu arada hiç sancım yok 10 20 arası benim nazlı kız normal olsa çok bekletecekmiş beni anlaşıldı

Vajinal bakarkende acıdı normalde o cihaz acıtmaz çatı ağrım da var ya ne zamandır onunda etkisi oldu sanırım aşağıda dedi o şekilde karar verdik.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Bebeğim iyi olsun yarında inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…