- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
İnşallah cnm o duyguyu tatmak istiyorum çok fazla Allah'ım nasip ederse tabi.sezeryan çok zor sonrası için.Çok güzel haber canım buNormal doğum yapabileceksin
Yaa normal doğum olabiliyorsa ne güzel... Doktorun bence çok güzel yönlendirmiş.. Ama tabii önemli olan herşeyin yolunda gitmesi inşallah gönlüne göre olsun canım. Bence senin vücut sancılara alışmış ağrı eşiğin yüksek seni etkilemiyor olabilir.Kızlar hiç okuyamadım
Dönüyoruz şimdi yine düzenli sancı çıktı yatırmak istedi yatmadım çıktım imzayla
Normal doğum bekler gibi Doğumu bekleyelim dedi doktor. Belki normal bile olur dedi.
Artık Uras paşa ne zaman gelmek isterse o zamana Doğum
Bu arada yine çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş.
Soran herkese teşekkür ederim
Sakin kafayla inşallah herşeyi okuyacağımm Doğuma gidenler varmış hepinize kolaylıklar diliyorum
Rabbiö gönlüne göre versin canım.. Normal doğumu da tadacaksın inşaallahİnşallah cnm o duyguyu tatmak istiyorum çok fazla Allah'ım nasip ederse tabi.sezeryan çok zor sonrası için.
Kbb poliklnikler dolu olduğu için gidemedim, aynı şekilde kadın doğuamada gidemiyorum acile gitsem pratisyenler var,eşim kızımı çocuk dra götürdü oda hasta ona sormuş 8 aylık olmuş kimse riske atıp ilaç yazmaz demiş hem kbb hem kadın doğum olan aynı hastaneye gitsin drlar birbirine danışır demiş, yarına kbb randevu aldım geçmezse gidecem yapacak bişey yok, eczaneden bitkisel boğaz pastili aldırdım eşime belki ağrı ve öksürüğe iyi gelir,
Ayy bende de durumlar aynı ilk çocuğum kız hiç böyle değildi bunda aylardır ağrı sızı içindeyim.. pazartesi Dr a gittim bu kez de sancı hiç çıkmadı 7-8-9 nts m ama adet sancısı gibi ağrılarım var bakalım ne zaman gelecekBaşından geçen biri olarak sen daha tecrubelisin cnm annemde diyor erkek anne karnında büyüyene kadar anneyi yıpratıyor ama doğumu kolay diye.kizda hamileliğin daha hafif geçiyormuş ama doğumda yakiyormus çok zor oluyor demişti.benim ilkte erkek buda erkek ama valla ben benlikten çıktım artık hergun bir yerim ağrıyor bi sancı giriyor heleki bel agrisini anlatmayim hiç.eltim doğurdu kız son güne kadar gezdi maşallah bide 4320 doğurdu 38 haftasında anacim tasmisin sen diye konuşurum hep.
Yaa takvimim yokk kendimi öksüz gibi hissediyorumhavadansudan haber var mı kızlar?
Dışladı site seniYaa takvimim yokk kendimi öksüz gibi hissediyorum
Yok hiçbişi tık yok o kadar temizlik yaptım eğildim kalktım yok napayım bilemedimDışladı site seniŞaka bi tarafa sancı açılma falan yok mu hala
Bende ilk kız bu erkekAyy bende de durumlar aynı ilk çocuğum kız hiç böyle değildi bunda aylardır ağrı sızı içindeyim.. pazartesi Dr a gittim bu kez de sancı hiç çıkmadı 7-8-9 nts m ama adet sancısı gibi ağrılarım var bakalım ne zaman gelecek
Keyfi yerinde demekkiYok hiçbişi tık yok o kadar temizlik yaptım eğildim kalktım yok napayım bilemedim
Evet canım biraz bekledim sinir oldum ama kapıda da konuşuyorlardı çok iyi doktor çok anlayışlı diye..Yaa normal doğum olabiliyorsa ne güzel... Doktorun bence çok güzel yönlendirmiş.. Ama tabii önemli olan herşeyin yolunda gitmesi inşallah gönlüne göre olsun canım. Bence senin vücut sancılara alışmış ağrı eşiğin yüksek seni etkilemiyor olabilir.
Evet canım biraz bekledim sinir oldum ama kapıda da konuşuyorlardı çok iyi doktor çok anlayışlı diye..
Bu şekilde anlattı zaten diğer doktorlarda mümkün olduğunca bekleyelim demişti böylelikle biraz daha aydınlandı konu
Artık geris nasip kısmet
Kendimi görüyorum keğsn ben de bekleyecemYok hiçbişi tık yok o kadar temizlik yaptım eğildim kalktım yok napayım bilemedim
Canim neden uzuluyorsun kuzucumSelam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Canim neden geriliyorsun :) hic stres yapma.. onlarsiz da dogum olur :)) ki zaten yarin doguraxaksin diye bir sey yok ki.. bence sen ufaktan ufaktan yapabiliyorsan tamamla eksiklerini... kalanda kalsin:)Selam Kızlar
Benden iki damla kan gelmişti iki gün önce hiç ağrım sancım olmamıştı. Dr a sordum nişan değildir dedi. Ters bir hareketten ya da bebeğin damara baskı yapmasından kaynaklanabilir dedi. Bir gün hiç gelmedi kan bu sabah baktım yine bir damla gelmişçok hafif idrarımda yanma oldu acaba enfeksiyondan mı diye düşündüm sağlık ocağına giderim belki tahlil için.
Kilosu 3.085 olmuş ama birkaç defa ölçtü tam ölçüm alamadı yani bu değer de doğru değil muhtemelen.
Hala kapı süsü magnete karar veremedim hiç süs almadım kendime taç da almadım daha burada hiç içime yatan bir şey yokhazırlığımın eksik olması beni ayrıca geriyor
Bugün hepatit b ikinci doz aşimizi olduk teyzeleri :) ben sağlık ocağını birbirine katacak diye beklerken aslan oğlum gayet rahattı sanki igneyi bana batırdılar. Hafif bir bağırdı sustu.
Ateşi çıkar mı diye sordum ama ilk doz hastanede yapıldığı için vücudu alışık oluyormuş , dusuk bir ihtimal dedi.
Merhabalar Nisa’n anneleri bende Nisa’n annesi olacaktım hatırlayanlar vardır artık inşallah haziran annesi olucam hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim Doğum yapmış olanlarada sağlıklı bol sütlü günler diliyorum
Kızlar hiç okuyamadım
Dönüyoruz şimdi yine düzenli sancı çıktı yatırmak istedi yatmadım çıktım imzayla
Normal doğum bekler gibi Doğumu bekleyelim dedi doktor. Belki normal bile olur dedi.
Artık Uras paşa ne zaman gelmek isterse o zamana Doğum
Bu arada yine çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş.
Soran herkese teşekkür ederim
Sakin kafayla inşallah herşeyi okuyacağımm Doğuma gidenler varmış hepinize kolaylıklar diliyorum
Kızlar merhaba bugün doktora gittim bende bebegim 2680 olmuş.cok şükür herşey yolunda nst sancı çıkmadı biliyorsunuz benim ilk dogumum sezeryan ikincide sezeryan olmak istemiyorum dedim doktoruma oda gel bı çatı muayenesi yapalım dedi yaptı çok güzel çağın sen niye sezeryan oldundedi.istege bağlı diyince aferin sana ozman diye güldü.normal.dogurursun merak etme dedi yani doğum günü filan vermedi mayısın 10 kadar bekleriz gelmezse alırız dedi dikislerimide kontrol etti herşey normal yolunda bakalım altta kasinmam vardı ilaç verdi idrar temiz çıkmış vs bugünde gezdim biraz ama valla belim bacaklarım koptu arabada gelene kadar uyudum.eve gelince de uyudum ama her yerim ağrıyor.dogum yapıp kuş gibi olmak istiyorum rahat rahat geziyim alışveriş yapiyim özendim bugün bekarlara valla.
Ben varım, tayinciyiz eşim çalışıyor ailem de çalışıyor izin alamıyor ancak hastaneye yatış yapınca gelecekler şuan gelemiyor ve ben işlerimi kendim halletmek zorundayım araba kullanıyorum ama tabi sürekli değil zorunda kaldıkça mecbur . Ama göbeğe dikkat et direksiyon baskı yapmasın benim olmuyor baskı. Rabbim korusun her türlü kazadan beladan canım. Ağrın sızın var sa da kullanma canım kendini sen bilirsin.Kizlar selam.. bgn ben de kuafor islerimi vs hallettim. Dogumdan once gorusmek isteyen bir arkadasimla gorustum.. sonra da enfeksiyondan yatan bir arkadasim vardi.. dun bir operasyon gecirdi onu ziyarete gittim.. bir suru sayfa birikmis. Gozumden kacan olduysa kusura bakmayinnn
Size bir sey danisicam. Bgn ben tum bunlari arabayla yaptim. Yani kendim kullandim. Ama herkes abartili tepki verdi trafige ciktim diye.. ya araba kullanirken sancim vs gelirse ne yapacakmisim. O kadar urkuttuler ki beni gelirken sanirim stresten sancim olduhani en kotu durup bir yerde yardim isterdim, taksiye binerdim ne bileyim. Kullanma arac dediler. Hala trafige cikan var mi? Ben mi cok hafife aliyorum o sureci bilmiyorum ki. Bana kalirsa oyle birden gelecek bir sey degil gibi dusunuyorum ama
Kuzum hayırlısı böyleymiş demekki sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o ❤
Kolay bi doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah canım
Aaaa niye ağlayıp üzülüyorsun canım. Vakti gelmiş zaten hazırsındır. Plesentadan dolayı az çok biliyorsundur zaten sezeryan olabileceğini. Üzülme lütfen. :)
Bugün güzelce dinlen, hazırlığını yap, ne güzel yarın bu saatlerde bebişin doğmuş olur.
Niye genel istedi canım doktor?
spinal olsan daha iyi, hem kolay ayılırsın hemde hemen bebeğini kucağına alırsın.
Kuzucum yaaa ağla rahatla sona geldin merak heyecan stres ne olacak korkusu ile... Doktorun en doğru olanı yapıyordur için rahat olsun emin ellerdesin. Evine git dinlen son hazırlıklarını yap. Yarın yavruna kavuşuyorsun ne güzel. Tek merak ettiğim neden genel olacak? Panik atak durumun mu var?
Amaninnn ne çabuk yaaaa.. Habersiz bırakma bizi. Bi avazda doğur inşaallah canım.
Canım hem KBB ye git hem kadın doğuma gecikmeden
Canım o zaman bi an önce hallet hem kafan dağılır şimdi sen kafanda kurguluyorsun kan mı nişan mı enfeksiyon mu diye. Magnet siparişi vermek en kolayı model Beğen int sen sipariş et hemen. Taç ben de almadım o halde saçımı başımı düşünecek durumda olmayabilirim. Başka eksiklerin varsa geç olmadan tamamla
Hayırlısı olsun kuzum sende demek yarın kavuşuyosun kuzunaBianda duyunca şaşkınlıktan bu duyguları yaşaman çok normal canım yarın bu saatlerde belkide kuzun koynunda uyuyo olucak
Canım benim ağla ama çok yıpratma kendini
Doğum şekli hiç önemli değil, önemli olan yavrunu sağlıkla kucağına almak
Yarın bu saatlerde mis kokulu kuzuna kavuşmuş olacaksın
Hem de şöyle düşün
Planlı bir Doğum olacağı için öncesinde tüm hazırlıklarını kendin içine sinerek yapacaksın ♥
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Hiç üzülüp stres yapma
Beklenen gün geldi
Dualarımız seninle canım♥
Şimdiden hayırlı olsun
Allah sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin
Olsn cnm öyle yada böyle yarın bebisin kucağında olacak.
Sakın stres yapma kendini üzme. Yarın bebişinle tanışacaksınDoğum şekli asla fark etmez önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Doktorlar en iyisini bilir kuzum.
Hayırlısı olsun. Rabbim yardımcın olsun ❤❤
Bak deme öyle işteen son ben doğurucam her alde
Asla çıkmaya niyeti yok ki zaten bu minnağın.
Eksiklerini bir an önce hallet canım hem kafan dağılır vakit geçer hemde stressin azalır
Yüksek izninizle ben demiştim demek istiyorumBir ara gelen akintim nisanmis.sizde dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?