2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah cnm bide normal doğumu tadiyim.esim ne yapican boşver sezeryan olsun dedi bu benim kararım dedim doktor kabul etmez filan diye konuşmuştu çok şükür oda kabul etti bakalım nasıl olacak.

Kendimi görüyorum keğsn ben de bekleyecem içimden bir ses en son ben doğuracağım diyor

Olmazz canımm o şeref bana ait lütfen.. en son ben doğuracağım. Takvimde ilk doğum gözüken bendim. bu gidişle son benim olacak
Merhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse

Hadi bakalım sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşaallah. İyi dinlen yarın bebişin kucağında olacak

İşte erkek çocuk öyle oluyor cnm sanki heran adet olacakmissinda için akacakmis gibi geliyor insana.

Yok kuzum benim karnim oyle abartili cikmadi.. ztn direksiyona bitisik surenlerden de degilim. O yuzden sorun olmadi. Dedigin gibi allah korusun ztn her turlu kazada . Ama ben de aliskin degilim biri gotursun getirsin modunda olamadim hic.. ztn esimde oluyor araba nolur nolmaz dogum baslarsa hemen gelebilmek adina. Bgn de oyle ciktim ama herkes pek bir panik olunca ben mi fazla rahatim dedim.Tskler yanliz olmamak guzel

Bence genel anestezi fikri mantikli cnm. Ben olsaydim ben de oyle tercih edecektim previa durumundan oturu.. her sey guzel olacak allahin izniyle. Rahatlamis olmana sevindim

Merhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Hadi sen de saglikla alirsin insallah kucagina
Darisi basimiza artik..

Kızlar merhaba

Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani

Bana da dua eder misiniz?
Hayırlısıyla kucağına al inşallh canım
Kuzu hatırlamıyorum ama sancısı başlayıp gitmişti ertesi gün, sonra açılması oldu galiba.
Kuzuum hayırlısı ne ise o olsun.
O psikolojiye hazırlayıp son anda iptal olması canını sıktı Emin’im ki, biliyorum
İpek kuzuna kavuşacaksın balımm daha ne istiyorsun
Ay ne kadar güzel bir haber
Sevindim kuzum

Canım senin adına sevindim
Kafan daha rahat döndün en azından
Bundan sonrası uras paşaya kalmış artık

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz
Teşekkür ederim kuzum inşallah
Bakalım kuzuum duruma göre hareket edicez istediğim mümkün olduğunca geç gidebilmek bakalım son durum ne olur
Kuzum birşey olacağını sanmıyorum birçok tanıdığım da var Doğuma kadar araba süren. Sancı öyle ha diyince dayanılmaz olarak gelen birşey değil zaten
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah kavuş yavruna

Amin canim sagol elbisem kirmizi picamam kirmizi yazmami da kirmizi beyaz sectim. Sonra diger kapali pembe kirmizisida yedek koydum ne olur ne olmaz diye hastane cikis imizda kirmizi bebisin ugur bocekli. Mavi yazma ise ilk oglumdan kalma yeni model versi kardesim hatira olarak onada ortup kaldiracagim. Yedek sari yaptirmisim. Nazar boncuklu oyali. Onuda bir ara gunduz ceker gönderirim. Nenim kaynanada ariyor cinsiyet nedir kiz mi ben kiz esyasi almisim. Hic tinlamadim. Daha cinsiyeti bilmiyorlar. Valla ne aliyorsa alsin pek umursamiyorum. Çünkü hayal kirikligi yasayacagimi bildigim icin. Beklenti icinde olmayinca sonucta pek husran olmuyor

Hayorlisi canim bir bebis daha geliyor. Saglikla al kucagina inşallah

Iyi bakalim kuzucum akisina birakicaksin tamamen yani en sevdigim
Aynen kuzum ben de oyle dusunup rahat davrandim da. Sanirim benim sogukkanli davranmam hep cevremin asiri pimpirikli olmasindan

Iyi bakalim kuzucum akisina birakicaksin tamamen yani en sevdigim
Aynen kuzum ben de oyle dusunup rahat davrandim da. Sanirim benim sogukkanli davranmam hep cevremin asiri pimpirikli olmasindan
Seni düşündüklerindendir ama
Ama ucundan evet bi pimpiriklik sezdim bende

Kizlar baya sayfalar birikmis. Ben terden fazla okuyamadim. Asiri ter basiyor bide baya bir karnim dusmus sanki hamile degilim. Unutuyorum cunku karnim yok onume bakarken. Hafif afadersiniz vajinanin icinde agrilar var. Bide devamli orda hareket leri agir. Ama sukur hareketli. En azinda. Bu arada @blankiadina cok sevindim bir kac arkadas yarin dogum yapacak tek yek alintilayamiyorum. Saglikla bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyke. Hayirli saglikli sorunsuz normal dogumlar ve sezeryanlar

Keşke bende unutabilsem
Yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum çok dertliyim Hele o dediğin Çatı ağrısı yok mu.. mahvediyor beni. :) Kasılma olunca bana ateş basıyor onun dışında olmuyor sanırım, senin hep mi var?
İnşallahhh hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza

Oyy o ates basmasi bnm de oluyor.. atlet giyiyorum onu da gobegimin ustune kdr siyiriyorum altta genelde sort :) esim hasta olacaksin diyip duruyor ama cok fenayimmm. Iyi ki yazin hamile degildim

A April wind kuzum ne yaptın

Lusi canım nasılsınız ❤

H Heart of Gold

Selam kızlar giriyorum da pek keyfim yok yazamıyorum.
İnşallah şu lohusa şeysine girmeden atlatırım şu dönemleri diyorum
Her şey zor geliyor gözüme dikişlerim karnım iyileşmedi hareket etmek zor hala, bir de göğüs uçlarım acıyor. Oğlan da çok küçük hala yemesi uyuması sıkıntı. Alıp kucaklayıp sevemiyorum dikişlerimden dolayı, kara kara gözleriyle bana bakınca içim eriyor oğlumla ilgilenemiyorum diye o da ayrı içimi acıtıyor
Sanki dünyanın yükü benim omuzlarımda gibi tuhaf bi haldeyim.
Ağlama krizlerine giriyorum bazen, sürekli ağlayacak modda geziyorum.
Ben oğlanla ve minik bebekle nasıl yaşayacağım diyorum oğlan küçük yeni girdi daha 2 yaşına dursan çüşteen hiç anlamıyor. Anneler gidecekler eninde sonunda. Düşünmek manasız şimdiden bu kadar belki ama elimde değil

Son düzenleme:
Benden önce doğurmada nedense ikimiz aynı gün doğuracakmış gibi hissediyorum
Kuzum kaç çıktı sancıların
Ben tam anlayamadım şimdi doğum şeklinin nasıl olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…