- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
İnşallah cnm bide normal doğumu tadiyim.esim ne yapican boşver sezeryan olsun dedi bu benim kararım dedim doktor kabul etmez filan diye konuşmuştu çok şükür oda kabul etti bakalım nasıl olacak.Canim neden uzuluyorsun kuzucumhayirlisi boyleymis demek ki.. hem de zaten boyle bir ihtimal vardi.. nolur olumsuz dusunme. Yarin kuzunu kucagina aldiginda hepsi gececek insallah dualarimiz sizinle olacak canim benim
Canimm naptinnn?? Hayirli haberlerle insallahRabbin kolayliklar versinnn
Canim neden geriliyorsun :) hic stres yapma.. onlarsiz da dogum olur :)) ki zaten yarin doguraxaksin diye bir sey yok ki.. bence sen ufaktan ufaktan yapabiliyorsan tamamla eksiklerini... kalanda kalsin:)
Ohh masallah kusumabuyumustee asilara bile alismis minnos
Ayy cok sevindimmmm... rabbim tamamina erdirsin insallah..
Canim her seyin yolunda olmasi harika bir haber
Doktorlarin ilimli olmasi da super. Dilerim her sey gonlunuzce olur canim. Peki sen tekrar ankaraya ne zaman gideceksin? Sancin artinca mi?
Canim insallah gonlunce bir dogum yasarsin :)) ssvd artik cok populer oldu.. dilerim bir avazda olur :)
Kendimi görüyorum keğsn ben de bekleyecemiçimden bir ses en son ben doğuracağım diyor
Merhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
İşte erkek çocuk öyle oluyor cnm sanki heran adet olacakmissinda için akacakmis gibi geliyor insana.Ayy bende de durumlar aynı ilk çocuğum kız hiç böyle değildi bunda aylardır ağrı sızı içindeyim.. pazartesi Dr a gittim bu kez de sancı hiç çıkmadı 7-8-9 nts m ama adet sancısı gibi ağrılarım var bakalım ne zaman gelecek
Sağol cnm inşallahRabbiö gönlüne göre versin canım.. Normal doğumu da tadacaksın inşaallah
Rabbim kolaylık versin inşallah canım. Sağlıkla kavuş bebişeMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Yok kuzum benim karnim oyle abartili cikmadi.. ztn direksiyona bitisik surenlerden de degilim. O yuzden sorun olmadi. Dedigin gibi allah korusun ztn her turlu kazada . Ama ben de aliskin degilim biri gotursun getirsin modunda olamadim hic.. ztn esimde oluyor araba nolur nolmaz dogum baslarsa hemen gelebilmek adina. Bgn de oyle ciktim ama herkes pek bir panik olunca ben mi fazla rahatim dedim.Tskler yanliz olmamak guzelBen varım, tayinciyiz eşim çalışıyor ailem de çalışıyor izin alamıyor ancak hastaneye yatış yapınca gelecekler şuan gelemiyor ve ben işlerimi kendim halletmek zorundayım araba kullanıyorum ama tabi sürekli değil zorunda kaldıkça mecbur . Ama göbeğe dikkat et direksiyon baskı yapmasın benim olmuyor baskı. Rabbim korusun her türlü kazadan beladan canım. Ağrın sızın var sa da kullanma canım kendini sen bilirsin.
Bence genel anestezi fikri mantikli cnm. Ben olsaydim ben de oyle tercih edecektim previa durumundan oturu.. her sey guzel olacak allahin izniyle. Rahatlamis olmana sevindimKızlar çok teşekkür ederimEve geldik evi topladık biraz çantama son koymadığım şeyler vardı onları koyucam biraz ütüm var onları halledicem şimdi çok daha iyiyim ❤
Doktorum plesentadan dolayı epidural istemedi olur da herhangi bir şey olur bilincim açık olacak diye korkarım panik olurum diye ben geneli tavsiye ediyorum dedi zaten soramadık ama hastanede epidural olsam yanımda eşimi isterdim ama yasakmış sanırım o konuda ağlarım kesin kendime güvenemiyorum tek giremezdim bilincim açıksa bende genel olsun dedim.
Bu arada hiç sancım yok 10 20 arası benim nazlı kız normal olsa çok bekletecekmiş beni anlaşıldı ☺
Vajinal bakarkende acıdı normalde o cihaz acıtmaz çatı ağrım da var ya ne zamandır onunda etkisi oldu sanırım aşağıda dedi o şekilde karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBebeğim iyi olsun yarında inşallah her şey yolunda gider
Hadi sen de saglikla alirsin insallah kucaginaMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Hayırlısıyla kucağına al inşallh canımKızlar merhaba
Kontrolde 3cm aciklik ve sancı cıktı yarış verdi doktor. Şimdi doğuma gidiyorum hani
Bana da dua eder misiniz?
Kuzu hatırlamıyorum ama sancısı başlayıp gitmişti ertesi gün, sonra açılması oldu galiba.Allu benimde mi öyle olcak ki kız
Kızın açıklığı varmıymış peki hatırlıyormusun :)
Senin son çatıdan sonra geldi mi kuzu
Senin kuzucuk baya aşşada ya o yüzden merak ettim
Hazır kıta bekliyorum canım ne olur ne olmaz diyebugünde gelmeye devam ediyor
Kuzuum hayırlısı ne ise o olsun.Selam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra
Ay ne kadar güzel bir haberKızlar merhaba bugün doktora gittim bende bebegim 2680 olmuş.cok şükür herşey yolunda nst sancı çıkmadı biliyorsunuz benim ilk dogumum sezeryan ikincide sezeryan olmak istemiyorum dedim doktoruma oda gel bı çatı muayenesi yapalım dedi yaptı çok güzel çağın sen niye sezeryan oldundedi.istege bağlı diyince aferin sana ozman diye güldü.normal.dogurursun merak etme dedi yani doğum günü filan vermedi mayısın 10 kadar bekleriz gelmezse alırız dedi dikislerimide kontrol etti herşey normal yolunda bakalım altta kasinmam vardı ilaç verdi idrar temiz çıkmış vs bugünde gezdim biraz ama valla belim bacaklarım koptu arabada gelene kadar uyudum.eve gelince de uyudum ama her yerim ağrıyor.dogum yapıp kuş gibi olmak istiyorum rahat rahat geziyim alışveriş yapiyim özendim bugün bekarlara valla.
Teşekkür ederim kuzumCanım senin adına sevindim
Kafan daha rahat döndün en azından
Bundan sonrası uras paşaya kalmış artık
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz♥
Bakalım kuzuum duruma göre hareket edicez istediğim mümkün olduğunca geç gidebilmek bakalım son durum ne olurCanimm naptinnn?? Hayirli haberlerle insallahRabbin kolayliklar versinnn
Canim neden geriliyorsun :) hic stres yapma.. onlarsiz da dogum olur :)) ki zaten yarin doguraxaksin diye bir sey yok ki.. bence sen ufaktan ufaktan yapabiliyorsan tamamla eksiklerini... kalanda kalsin:)
Ohh masallah kusumabuyumustee asilara bile alismis minnos
Ayy cok sevindimmmm... rabbim tamamina erdirsin insallah..
Canim her seyin yolunda olmasi harika bir haber
Doktorlarin ilimli olmasi da super. Dilerim her sey gonlunuzce olur canim. Peki sen tekrar ankaraya ne zaman gideceksin? Sancin artinca mi?
Kuzum birşey olacağını sanmıyorum birçok tanıdığım da var Doğuma kadar araba süren. Sancı öyle ha diyince dayanılmaz olarak gelen birşey değil zatenKizlar selam.. bgn ben de kuafor islerimi vs hallettim. Dogumdan once gorusmek isteyen bir arkadasimla gorustum.. sonra da enfeksiyondan yatan bir arkadasim vardi.. dun bir operasyon gecirdi onu ziyarete gittim.. bir suru sayfa birikmis. Gozumden kacan olduysa kusura bakmayinnn
Size bir sey danisicam. Bgn ben tum bunlari arabayla yaptim. Yani kendim kullandim. Ama herkes abartili tepki verdi trafige ciktim diye.. ya araba kullanirken sancim vs gelirse ne yapacakmisim. O kadar urkuttuler ki beni gelirken sanirim stresten sancim olduhani en kotu durup bir yerde yardim isterdim, taksiye binerdim ne bileyim. Kullanma arac dediler. Hala trafige cikan var mi? Ben mi cok hafife aliyorum o sureci bilmiyorum ki. Bana kalirsa oyle birden gelecek bir sey degil gibi dusunuyorum ama
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah kavuş yavrunaMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Amin canim sagol elbisem kirmizi picamam kirmizi yazmami da kirmizi beyaz sectim. Sonra diger kapali pembe kirmizisida yedek koydum ne olur ne olmaz diye hastane cikis imizda kirmizi bebisin ugur bocekli. Mavi yazma ise ilk oglumdan kalma yeni model versi kardesim hatira olarak onada ortup kaldiracagim. Yedek sari yaptirmisim. Nazar boncuklu oyali. Onuda bir ara gunduz ceker gönderirim. Nenim kaynanada ariyor cinsiyet nedir kiz mi ben kiz esyasi almisim. Hic tinlamadim. Daha cinsiyeti bilmiyorlar. Valla ne aliyorsa alsin pek umursamiyorum. Çünkü hayal kirikligi yasayacagimi bildigim icin. Beklenti icinde olmayinca sonucta pek husran olmuyor@Melankoli
Canım sabah gördüm hazırladıklarını çok beğendim
Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Ama merak ettim o kadar yazmayı hastane için mi koydun
Çok görünüyordu yanlış görmediysem
Benim oyalılardan rengi uyan pek yoktu
Ben normal düz kenarlı bir yazma koydum
Bir de normal sade düz pamuklu bir şal koydum
Uyuz kaynanam akıl edip de bir yazma oyalatmadı Doğum için
Merhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Iyi bakalim kuzucum akisina birakicaksin tamamen yaniHayırlısıyla kucağına al inşallh canım
Kuzu hatırlamıyorum ama sancısı başlayıp gitmişti ertesi gün, sonra açılması oldu galiba.
Kuzuum hayırlısı ne ise o olsun.
O psikolojiye hazırlayıp son anda iptal olması canını sıktı Emin’im ki, biliyorum❤
İpek kuzuna kavuşacaksın balımm daha ne istiyorsun❤
Ay ne kadar güzel bir haber
Sevindim kuzum
Teşekkür ederim kuzuminşallah
Bakalım kuzuum duruma göre hareket edicez istediğim mümkün olduğunca geç gidebilmek bakalım son durum ne olur
Kuzum birşey olacağını sanmıyorum birçok tanıdığım da var Doğuma kadar araba süren. Sancı öyle ha diyince dayanılmaz olarak gelen birşey değil zaten
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah kavuş yavruna
Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Seni düşündüklerindendir amaIyi bakalim kuzucum akisina birakicaksin tamamen yanien sevdigim
Aynen kuzum ben de oyle dusunup rahat davrandim da. Sanirim benim sogukkanli davranmam hep cevremin asiri pimpirikli olmasindan
Keşke bende unutabilsemKizlar baya sayfalar birikmis. Ben terden fazla okuyamadim. Asiri ter basiyor bide baya bir karnim dusmus sanki hamile degilim. Unutuyorum cunku karnim yok onume bakarken. Hafif afadersiniz vajinanin icinde agrilar var. Bide devamli orda hareket leri agir. Ama sukur hareketli. En azinda. Bu arada @blankiadina cok sevindim bir kac arkadas yarin dogum yapacak tek yek alintilayamiyorum. Saglikla bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyke. Hayirli saglikli sorunsuz normal dogumlar ve sezeryanlar
Kizlar baya sayfalar birikmis. Ben terden fazla okuyamadim. Asiri ter basiyor bide baya bir karnim dusmus sanki hamile degilim. Unutuyorum cunku karnim yok onume bakarken. Hafif afadersiniz vajinanin icinde agrilar var. Bide devamli orda hareket leri agir. Ama sukur hareketli. En azinda. Bu arada @blankiadina cok sevindim bir kac arkadas yarin dogum yapacak tek yek alintilayamiyorum. Saglikla bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyke. Hayirli saglikli sorunsuz normal dogumlar ve sezeryanlar
Keşke bende unutabilsem
Yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum çok dertliyimHele o dediğin Çatı ağrısı yok mu.. mahvediyor beni. :) Kasılma olunca bana ateş basıyor onun dışında olmuyor sanırım, senin hep mi var?
İnşallahhh hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Benden önce doğurmadaSakın stres yapma kendini üzme. Yarın bebişinle tanışacaksınDoğum şekli asla fark etmez önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. Doktorlar en iyisini bilir kuzum.
Hayırlısı olsun. Rabbim yardımcın olsun ❤❤
Bak deme öyle işteen son ben doğurucam her alde
Asla çıkmaya niyeti yok ki zaten bu minnağın.
Eksiklerini bir an önce hallet canım hem kafan dağılır vakit geçer hemde stressin azalır
Kuzum kaç çıktı sancılarınKızlar hiç okuyamadım
Dönüyoruz şimdi yine düzenli sancı çıktı yatırmak istedi yatmadım çıktım imzayla
Normal doğum bekler gibi Doğumu bekleyelim dedi doktor. Belki normal bile olur dedi.
Artık Uras paşa ne zaman gelmek isterse o zamana Doğum
Bu arada yine çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş.
Soran herkese teşekkür ederim
Sakin kafayla inşallah herşeyi okuyacağımm Doğuma gidenler varmış hepinize kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?