2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Haklısın canım mantıklı davranmak gerekirse bu süreçler geçecek rahata ereceğim elbette.
Hormonlardan falan belki de işte bilemiyorum

Ne desek yardımcı olamayız belki canım zaman herşeyin ilaçı. İnşallah sorunsuz sıkıntısız biran önce toparlanıp bu süreçi atlatırsın

Kızlar herkese iyi akşamlar.
Benim 4.gebeliğiö, daha önce 2 tane düşük yaşamıştım. Şu anda 3 yaşında bir oğlum var ve ikincisi yolda:) çocuk olunca foruma girip çok yazamadım. Son zamanlarda yazdıklarınıza bakıyorum arada.
Söylemek istediğim bir şey var. Belki benim tecrübem sizin için faydalı olur.
Benim ilk doğumum normal oldu. Çatım çok müsait ve bebeğin kilosu uygundu.
Ama gelin görün ki her normal doğum aynı olmuyor. Dikişlerim oldu, doğum sonrasında 20 gün oturamadım, yatarak emzirdim. Dolayısıyla sezeryan olmasın normal olsun diye çok zorlamayın. Şu anda ikincisini de normal bekliyoruz ama normal olmadığı anda asla ısrar etmeyeceğim. Hem o anda bebek strese giriyor, hem benim için zor. Özellikle de sonrasında o halde bebeğe bakmak çok zor.
Her doğum farklı tabiki ama ben sadece sezeryan kararı alınan arkadaşlara özellikle söylüyorum üzülmeyin, her işte bir hayır vardır. Benim yan odamda sezeryan olan birisi ertesi gün ayaktaydı ben hastanede 3 gece kaldım, son gün yürümek için kalkabildim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum

Canım teşekkür ederim Kızıma kavuşacağım inşallah yarın ama insan ister istemez korkuyor heyecanlanıyor

Sen naaptın canım? Doktorun normal doğum demiş bekleyelim demiş ne zaman ankara ya geçeceksiniz?
Kızlar iyi.aksamlar, hastaneden çıktık evimize geldik kuzumla çok sukur darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

Canım çok sevindim darısı başıma inşallah

Ayyy kuzum kiyamam ya. 2 yaşında mi oğlun. Oda simdi ilgi ister. Yokmu kardesin yada gorumcen. En azindan biraz daha toparlanana kadar.

Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini

Lusi Allah yardımcın olsun canım Hepsi geçecek zamanla. Daha çok yeni lohusalık, hormonların birden düşüsü vs hepsi senin böyle düşünmeni sağlıyor. Ama herşey güzel olacak düzelecek. Kızın ve oğlun arasında bulacaksın bir zamanlama. Ağrıların da bir kaç haftaya geçecek o zaman ayağa kalktığında düzenini kurarsın daha kolay olur.

Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini

Klozetteki şeyi yeni koydun ? Daha önce hiç olmadı mı ? Yeşil derken yemyeşil mi ?

Silince baktın mı peçeteye yeşil miydi ?

Benden önce doğurmada nedense ikimiz aynı gün doğuracakmış gibi hissediyorum

Kuzum kaç çıktı sancıların
Ben tam anlayamadım şimdi doğum şeklinin nasıl olacağını

Olabilir aynı gün doğurabiliriz güzel olur ama

Esasen benim pek süs püs hevesim yoktur dediğin gibi canım hiç olmasa da olur ama böyle olunca da suçlu gibi hissediyorum kendimi eşim çocuğumuzu öyle karşılamayalım diyor hadi bak al artık diye sıkıştırıyor yarın artık alıcam içime sinse de sinmese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…