- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Lusi canim senin durumunda olmadigim icin muhtemelen anlamiyorumdur ama kendini uzup daha cok strese girme. Dikislerin elbette ki iyilesecek. Oglusuna da yeterince ilgi gosterebilecrksinnn.. goguslerinde belli sure sonra alisacaktir ins Suan cok taze her sey.. kendine zaman tani birazcik..
Ayy ne kadar güzel bir haber eve miss kokulu minik bir kuzunun gelmesiKızlar iyi.aksamlar, hastaneden çıktık evimize geldik kuzumla çok sukurdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ne desek yardımcı olamayız belki canım zaman herşeyin ilaçı. İnşallah sorunsuz sıkıntısız biran önce toparlanıp bu süreçi atlatırsın@Heart of Gold
Selam kızlar giriyorum da pek keyfim yok yazamıyorum.
İnşallah şu lohusa şeysine girmeden atlatırım şu dönemleri diyorum
Her şey zor geliyor gözüme dikişlerim karnım iyileşmedi hareket etmek zor hala, bir de göğüs uçlarım acıyor. Oğlan da çok küçük hala yemesi uyuması sıkıntı. Alıp kucaklayıp sevemiyorum dikişlerimden dolayı, kara kara gözleriyle bana bakınca içim eriyor oğlumla ilgilenemiyorum diye o da ayrı içimi acıtıyor
Sanki dünyanın yükü benim omuzlarımda gibi tuhaf bi haldeyim.
Ağlama krizlerine giriyorum bazen, sürekli ağlayacak modda geziyorum.
Ben oğlanla ve minik bebekle nasıl yaşayacağım diyorum oğlan küçük yeni girdi daha 2 yaşına dursan çüşteen hiç anlamıyor. Anneler gidecekler eninde sonunda. Düşünmek manasız şimdiden bu kadar belki ama elimde değil
Yok kuzum benim karnim oyle abartili cikmadi.. ztn direksiyona bitisik surenlerden de degilim. O yuzden sorun olmadi. Dedigin gibi allah korusun ztn her turlu kazada . Ama ben de aliskin degilim biri gotursun getirsin modunda olamadim hic.. ztn esimde oluyor araba nolur nolmaz dogum baslarsa hemen gelebilmek adina. Bgn de oyle ciktim ama herkes pek bir panik olunca ben mi fazla rahatim dedim.Tskler yanliz olmamak guzel
Bence genel anestezi fikri mantikli cnm. Ben olsaydim ben de oyle tercih edecektim previa durumundan oturu.. her sey guzel olacak allahin izniyle. Rahatlamis olmana sevindim
Hadi sen de saglikla alirsin insallah kucagina
Darisi basimiza artik..
Kızlar iyi.aksamlar, hastaneden çıktık evimize geldik kuzumla çok sukurdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Sağlıcakla sağ salim kavuş inşallah canım minik kuzuyaMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Ayyy kuzum kiyamam ya. 2 yaşında mi oğlun. Oda simdi ilgi ister. Yokmu kardesin yada gorumcen. En azindan biraz daha toparlanana kadar.@Heart of Gold
Selam kızlar giriyorum da pek keyfim yok yazamıyorum.
İnşallah şu lohusa şeysine girmeden atlatırım şu dönemleri diyorum
Her şey zor geliyor gözüme dikişlerim karnım iyileşmedi hareket etmek zor hala, bir de göğüs uçlarım acıyor. Oğlan da çok küçük hala yemesi uyuması sıkıntı. Alıp kucaklayıp sevemiyorum dikişlerimden dolayı, kara kara gözleriyle bana bakınca içim eriyor oğlumla ilgilenemiyorum diye o da ayrı içimi acıtıyor
Sanki dünyanın yükü benim omuzlarımda gibi tuhaf bi haldeyim.
Ağlama krizlerine giriyorum bazen, sürekli ağlayacak modda geziyorum.
Ben oğlanla ve minik bebekle nasıl yaşayacağım diyorum oğlan küçük yeni girdi daha 2 yaşına dursan çüşteen hiç anlamıyor. Anneler gidecekler eninde sonunda. Düşünmek manasız şimdiden bu kadar belki ama elimde değil
Gecmis olsun Canim Allah anali babali büyütsün. En kisa zamanda anlat bize detayliKızlar iyi.aksamlar, hastaneden çıktık evimize geldik kuzumla çok sukurdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini
Kızlar benim az önce idrarım yeşil renkte geldi. Su sızıntısı falan mı var ki yeşil geldi
Klozette mavi renk koku giderici var o mu değiştirdi acaba rengini
Benden önce doğurmadanedense ikimiz aynı gün doğuracakmış gibi hissediyorum
Kuzum kaç çıktı sancıların
Ben tam anlayamadım şimdi doğum şeklinin nasıl olacağını
Gün içinde devamlı peçete var canım. Peçetede bir değişiklik yoktuCanim pedin varsa onune koy suysa ped zaten anlarsin
Kıııız bir soluk al heleKlozetteki şeyi yeni koydun ? Daha önce hiç olmadı mı ? Yeşil derken yemyeşil mi ?
Silince baktın mı peçeteye yeşil miydi ?
Gün içinde devamlı peçete var canım. Peçetede bir değişiklik yoktu
Esasen benim pek süs püs hevesim yoktur dediğin gibi canım hiç olmasa da olur ama böyle olunca da suçlu gibi hissediyorum kendimi eşim çocuğumuzu öyle karşılamayalım diyor hadi bak al artık diye sıkıştırıyorCanim neden uzuluyorsun kuzucumhayirlisi boyleymis demek ki.. hem de zaten boyle bir ihtimal vardi.. nolur olumsuz dusunme. Yarin kuzunu kucagina aldiginda hepsi gececek insallah dualarimiz sizinle olacak canim benim
Canimm naptinnn?? Hayirli haberlerle insallahRabbin kolayliklar versinnn
Canim neden geriliyorsun :) hic stres yapma.. onlarsiz da dogum olur :)) ki zaten yarin doguraxaksin diye bir sey yok ki.. bence sen ufaktan ufaktan yapabiliyorsan tamamla eksiklerini... kalanda kalsin:)
Ohh masallah kusumabuyumustee asilara bile alismis minnos
Ayy cok sevindimmmm... rabbim tamamina erdirsin insallah..
Canim her seyin yolunda olmasi harika bir haber
Doktorlarin ilimli olmasi da super. Dilerim her sey gonlunuzce olur canim. Peki sen tekrar ankaraya ne zaman gideceksin? Sancin artinca mi?
Canim insallah gonlunce bir dogum yasarsin :)) ssvd artik cok populer oldu.. dilerim bir avazda olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?