2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Klozetteki şeyi yeni koydun ? Daha önce hiç olmadı mı ? Yeşil derken yemyeşil mi ?

Silince baktın mı peçeteye yeşil miydi ?
Koyalı en fazla 1 hafta olmuştur canım
Yemyeşil değildi ama bildiğin yeşildi :)
Silince bakmadım o an hiç aklıma gelmedi ya tüh,ama gün içinde koyduğum peçetede bir değişiklik yoktu.
Bi daha idrarım gelince ped bardağa yapcam neyin ne olduğunu anlamak için
Olabilir aynı gün doğurabiliriz güzel olur ama
Sende o azmi görüyorum ben aynen kuzum çok güzel olur

Haklısın canım mantıklı davranmak gerekirse bu süreçler geçecek rahata ereceğim elbette.
Hormonlardan falan belki de işte bilemiyorum

Canim mantikli davranmani beklemez kimse. Suan bu duygu yogunluguyla cok merkezindesin her seyin ve etrafinda ki her sey senden beklenti icinde gibi hissediyorsundur. Evin, cocuklarin, esin.. ama eminim sen butun bunlarin ustesinden gelebilecek guctesindir. Sadece suan o gucu hissedemiyorsun kendinde. Ama suan aileler oradayken mumkun oldugu kdr dinlen. Iyilesmeye bak. Sonra bak neler yapiyorsun
Hele o kuzular sana nasil br sevk verecektir eminim sadece birazcik sabir

Kesinlikle katiliyorum. Benim bu ikincisi. Ilkinde gercekten dikislerden. Bebegimi kucagima alamadim ama eltim 3 cu sezeryan rahatlikla bebegine bakiyordu. Ve ben oturamiyordum. Bile.

Kızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....

Bir sonraki mesajında çok daha iyiydin, o nedenle ona istinaden yazayım :) Sağlıkla mutlulukla kucakla kokusunu çek bebeğinin yarın Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım...
Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz

Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Hayırlısı olsun canımbenim, ne durumdasın şu an ?
Keyfi yerinde demek ki açılma olmadığına göre canım, hayırlısıyla güzelliklerle gelsin zamanında
Dr. son haftalarda araç kullanımını yasakladı ama kullanıyorum. Bu biraz reflekslerle, ani bir durumda göstereceğin soğukkanlılıkla da alakalı bence canım, boşver herkesin ne dediğini...
Merhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı diliyorum, şimdiden gözün aydın

Canim benim aksam oldumu sanki doguma gidecekmisim gibi. Suan resmen icimde sanki iki tane canavar dovusuyor ve ben bagiriyorum esim korkuyor ne oldu diye hatta bu gece gitsem bile sasirmayin ozellikle aksam cok baski var. Oturmaktan korkuyorum tam taş var orda kalksam sanki su patlicakmis gibi. Birde istahsizlik var. Kusmam geliyor. Aşırı kaşıntı sizde varmi hem de boncuk boncuk ter atiyorum saclarim ip islak. Kasintidan her yerim yara olmus kasintidan dolayi. Gece de ara ara uyaniyorum. Ama gunduz biraz daha iyiyim. En azindan bu aralar. Hayirlisiyla dogum yapsak

Bu gece güzelce dinlen canım, sağlıkla kucağına almanı ve güzel haberlerini duymayı diliyorum.

Canım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.

Şeffaf renkte mi olucak canım,nasıl olucak. Sızıntı varsa nasıl anlayabilirim
Canim renkten cok ped yada pecete islak sa ped islaklik emmisse. Anliyorsun. Birsey gelmese zaten kurudur. Ve hafiftir. Ped

Heyecan yaptım kız yeşil deyince bir an suyun geldi sandım kendim doğuruyormuş gibi hissetim .
Kontrol et bir dahakini canım birde ped tak eğer su kesesi delindiyse ped yarım saate dolu olması lazım.

Bu oğlan zor gelecek beni bekleme sen
Fanfinifon bile fayda etmiyor ben daha nediiim de gelsin

Rabbim yardımcın olsun kuzum Sağlıkla kavuş miniğine

Hadi bakalim hayirli doğumlar. Saglikla cikin

Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Şu taş oturuyor hissi bende de oluyor akşamları... Gece kalktığımda iki büklümüm zaten ilk adımlar resmen yürümeyi yeni öğreniyorum gibi oluyor :/ Ve son gecelerde inanılmaz terliyorum.

Canım sen ne kadar çok şey yaşıyormuşsun öyle hayretle okudum desem yeridir. Sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah evladını tüm derdin sıkıntın su gibi akar gider

Hayirlisiyla olur insallah dogumun canim Sag salim yavrunu kucagina alman dilegiyrl. Yarin haber vermeyi unutma bize

Evet oyleymis canim bir arkadasim oyle aciklama yapti. Ne bileyim iyi hissetmistim kendimi
Ama artik daha dikkat edeyim. Cikmiyim bari kendim.

Ya canim ates basmasj bende de oluyor ama kasinti bildigim kadariyla ciddiye alinmasi gereken bir sey. Kolestaz riski oluyor ya. Bir doktorunla gorustun mu bunla alakali?

Çok teşekkürler canım İlk duyduğum ana göre daha iyiyim ama halen heyecanlı ve korkuyorum

Şu taş oturuyor hissi bende de oluyor akşamları... Gece kalktığımda iki büklümüm zaten ilk adımlar resmen yürümeyi yeni öğreniyorum gibi oluyor :/ Ve son gecelerde inanılmaz terliyorum.
Valla esimi odadan cikariyorum gormesin diye buz gibi havada pencereyi acik birakiyorum oyle ortmeden yatiyorum iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum. Ama elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…