Koyalı en fazla 1 hafta olmuştur canımKlozetteki şeyi yeni koydun ? Daha önce hiç olmadı mı ? Yeşil derken yemyeşil mi ?
Silince baktın mı peçeteye yeşil miydi ?
Sende o azmi görüyorum benOlabilir aynı gün doğurabilirizgüzel olur ama ❤
Haklısın canım mantıklı davranmak gerekirse bu süreçler geçecek rahata ereceğim elbette.
Hormonlardan falan belki de işte bilemiyorum
Kesinlikle katiliyorum. Benim bu ikincisi. Ilkinde gercekten dikislerden. Bebegimi kucagima alamadim ama eltim 3 cu sezeryan rahatlikla bebegine bakiyordu. Ve ben oturamiyordum. Bile.Kızlar herkese iyi akşamlar.
Benim 4.gebeliğiö, daha önce 2 tane düşük yaşamıştım. Şu anda 3 yaşında bir oğlum var ve ikincisi yolda:) çocuk olunca foruma girip çok yazamadım. Son zamanlarda yazdıklarınıza bakıyorum arada.
Söylemek istediğim bir şey var. Belki benim tecrübem sizin için faydalı olur.
Benim ilk doğumum normal oldu. Çatım çok müsait ve bebeğin kilosu uygundu.
Ama gelin görün ki her normal doğum aynı olmuyor. Dikişlerim oldu, doğum sonrasında 20 gün oturamadım, yatarak emzirdim. Dolayısıyla sezeryan olmasın normal olsun diye çok zorlamayın. Şu anda ikincisini de normal bekliyoruz ama normal olmadığı anda asla ısrar etmeyeceğim. Hem o anda bebek strese giriyor, hem benim için zor. Özellikle de sonrasında o halde bebeğe bakmak çok zor.
Her doğum farklı tabiki ama ben sadece sezeryan kararı alınan arkadaşlara özellikle söylüyorum üzülmeyin, her işte bir hayır vardır. Benim yan odamda sezeryan olan birisi ertesi gün ayaktaydı ben hastanede 3 gece kaldım, son gün yürümek için kalkabildim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum☺
Şeffaf renkte mi olucak canım,nasıl olucak. Sızıntı varsa nasıl anlayabilirimCanim sen yine tedbirini al. Ped bez islakliga bak anlar insan. Suysa da farkedilmeyecek birsey degil.
Bir sonraki mesajında çok daha iyiydin, o nedenle ona istinaden yazayım :) Sağlıkla mutlulukla kucakla kokusunu çek bebeğinin yarınSelam kızlar
Yarın 14 te sezeryana giriyorum şuan nst yim. Plesentam yukarı çıkmamış ilk önce karından baktık ekrandan da gördüm sonra vajinal baktı aşağıda normal doğum olamaz dedi beklemeyelim dedi. Tabii ben şok yarın deyince.. odadan çıkınca ağladım tutamadım kendimi
Genel aneztezi olacak doktorum o sekilde tavsiye etti panik olabilirsin dedi bende kabul ettim, aneztezi doktoruyla da görüştüm kan verdim
Muayeneden sonra kan gelmedi ama gelmez inşallah macera yaşamayalım sonra
Hayırlısı olsun canımbenim, ne durumdasın şu an ?Sanirsam dogum basliyor haataneye gidiyoruz
Dua edin kizlar 5 dakikada bir sanci geliyor
Keyfi yerinde demek ki açılma olmadığına göre canım, hayırlısıyla güzelliklerle gelsin zamanındaKızlar hiç okuyamadım
Dönüyoruz şimdi yine düzenli sancı çıktı yatırmak istedi yatmadım çıktım imzayla
Normal doğum bekler gibi Doğumu bekleyelim dedi doktor. Belki normal bile olur dedi.
Artık Uras paşa ne zaman gelmek isterse o zamana Doğum
Bu arada yine çatı muayenesi oldum açılmam yokmuş.
Soran herkese teşekkür ederim
Sakin kafayla inşallah herşeyi okuyacağımm Doğuma gidenler varmış hepinize kolaylıklar diliyorum
Dr. son haftalarda araç kullanımını yasakladı ama kullanıyorum. Bu biraz reflekslerle, ani bir durumda göstereceğin soğukkanlılıkla da alakalı bence canım, boşver herkesin ne dediğini...Kizlar selam.. bgn ben de kuafor islerimi vs hallettim. Dogumdan once gorusmek isteyen bir arkadasimla gorustum.. sonra da enfeksiyondan yatan bir arkadasim vardi.. dun bir operasyon gecirdi onu ziyarete gittim.. bir suru sayfa birikmis. Gozumden kacan olduysa kusura bakmayinnn
Size bir sey danisicam. Bgn ben tum bunlari arabayla yaptim. Yani kendim kullandim. Ama herkes abartili tepki verdi trafige ciktim diye.. ya araba kullanirken sancim vs gelirse ne yapacakmisim. O kadar urkuttuler ki beni gelirken sanirim stresten sancim olduhani en kotu durup bir yerde yardim isterdim, taksiye binerdim ne bileyim. Kullanma arac dediler. Hala trafige cikan var mi? Ben mi cok hafife aliyorum o sureci bilmiyorum ki. Bana kalirsa oyle birden gelecek bir sey degil gibi dusunuyorum ama
Sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı diliyorum, şimdiden gözün aydınMerhaba kızlar ben de bugün Doğum öncesi yatış hazırlıkları için gittim hastaneye , kan idrar nst ye bakıldı , yarın sabah Doğuma gireceğim kısmetse
Canim benim aksam oldumu sanki doguma gidecekmisim gibi. Suan resmen icimde sanki iki tane canavar dovusuyor ve ben bagiriyorum esim korkuyor ne oldu diye hatta bu gece gitsem bile sasirmayin ozellikle aksam cok baski var. Oturmaktan korkuyorum tam taş var orda kalksam sanki su patlicakmis gibi. Birde istahsizlik var. Kusmam geliyor. Aşırı kaşıntı sizde varmi hem de boncuk boncuk ter atiyorum saclarim ip islak. Kasintidan her yerim yara olmus kasintidan dolayi. Gece de ara ara uyaniyorum. Ama gunduz biraz daha iyiyim. En azindan bu aralar. Hayirlisiyla dogum yapsakKeşke bende unutabilsem
Yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum çok dertliyimHele o dediğin Çatı ağrısı yok mu.. mahvediyor beni. :) Kasılma olunca bana ateş basıyor onun dışında olmuyor sanırım, senin hep mi var?
İnşallahhh hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Bu gece güzelce dinlen canım, sağlıkla kucağına almanı ve güzel haberlerini duymayı diliyorum.Kızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Canım bana o gün suni sancı verip doğumu başlatmıştı doktorum 2cm açıklığım var ve günüm geçti diye. İlk defa öyle alttan muayene etmişti ve muayeneden sonra peçeleye epey kan gelmişti.Muhtemelen muayene kaynaklı canım bugünde gelmeye devam ediyor
Eğer doğumu tetiklediyse canım tahminince ne kadar süre içinde olur bir fikrin var mı
Dün açılmam yoktu
Ne kadar süre sonra geçti peki canım hatırlıyomusun
Canim renkten cok ped yada pecete islak sa ped islaklik emmisse. Anliyorsun. Birsey gelmese zaten kurudur. Ve hafiftir. PedŞeffaf renkte mi olucak canım,nasıl olucak. Sızıntı varsa nasıl anlayabilirim
Koyalı en fazla 1 hafta olmuştur canım
Yemyeşil değildi ama bildiğin yeşildi :)
Silince bakmadım o an hiç aklıma gelmedi ya tüh,ama gün içinde koyduğum peçetede bir değişiklik yoktu.
Bi daha idrarım gelince ped bardağa yapcam neyin ne olduğunu anlamak için
Sende o azmi görüyorum benaynen kuzum çok güzel olur
Kızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Hadi bakalim hayirli doğumlar. Saglikla cikinKızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniKızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Şu taş oturuyor hissi bende de oluyor akşamları... Gece kalktığımda iki büklümüm zaten ilk adımlar resmen yürümeyi yeni öğreniyorum gibi oluyor :/ Ve son gecelerde inanılmaz terliyorum.Canim benim aksam oldumu sanki doguma gidecekmisim gibi. Suan resmen icimde sanki iki tane canavar dovusuyor ve ben bagiriyorum esim korkuyor ne oldu diye hatta bu gece gitsem bile sasirmayin ozellikle aksam cok baski var. Oturmaktan korkuyorum tam taş var orda kalksam sanki su patlicakmis gibi. Birde istahsizlik var. Kusmam geliyor. Aşırı kaşıntı sizde varmi hem de boncuk boncuk ter atiyorum saclarim ip islak. Kasintidan her yerim yara olmus kasintidan dolayi. Gece de ara ara uyaniyorum. Ama gunduz biraz daha iyiyim. En azindan bu aralar. Hayirlisiyla dogum yapsak
Canım sen ne kadar çok şey yaşıyormuşsun öyle hayretle okudum desem yeridir. Sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah evladını tüm derdin sıkıntın su gibi akar giderCanim benim aksam oldumu sanki doguma gidecekmisim gibi. Suan resmen icimde sanki iki tane canavar dovusuyor ve ben bagiriyorum esim korkuyor ne oldu diye hatta bu gece gitsem bile sasirmayin ozellikle aksam cok baski var. Oturmaktan korkuyorum tam taş var orda kalksam sanki su patlicakmis gibi. Birde istahsizlik var. Kusmam geliyor. Aşırı kaşıntı sizde varmi hem de boncuk boncuk ter atiyorum saclarim ip islak. Kasintidan her yerim yara olmus kasintidan dolayi. Gece de ara ara uyaniyorum. Ama gunduz biraz daha iyiyim. En azindan bu aralar. Hayirlisiyla dogum yapsak
Hayirlisiyla olur insallah dogumun canimKızlar sabah erkenden hastaneye yatisim yapılacak dualarınızı bekliyorum hayırla bebeğimizi kucagimiza alalım sağlıkla sıhhatle kendime gelir gelmez sizi haberdar ederim inşallah bir terslik olmaz kızlar rabbim kimseyi bu yolda koymasın hepiniz hakkınızı helal edin hayırlı geceler.....
Bir sonraki mesajında çok daha iyiydin, o nedenle ona istinaden yazayım :) Sağlıkla mutlulukla kucakla kokusunu çek bebeğinin yarınGüzel haberlerini bekliyorum inşallah canım...
Hayırlısı olsun canımbenim, ne durumdasın şu an ?
Keyfi yerinde demek ki açılma olmadığına göre canım, hayırlısıyla güzelliklerle gelsin zamanında
Dr. son haftalarda araç kullanımını yasakladı ama kullanıyorum. Bu biraz reflekslerle, ani bir durumda göstereceğin soğukkanlılıkla da alakalı bence canım, boşver herkesin ne dediğini...
Sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı diliyorum, şimdiden gözün aydın
Ya canim ates basmasj bende de oluyor ama kasinti bildigim kadariyla ciddiye alinmasi gereken bir sey. Kolestaz riski oluyor ya. Bir doktorunla gorustun mu bunla alakali?Canim benim aksam oldumu sanki doguma gidecekmisim gibi. Suan resmen icimde sanki iki tane canavar dovusuyor ve ben bagiriyorum esim korkuyor ne oldu diye hatta bu gece gitsem bile sasirmayin ozellikle aksam cok baski var. Oturmaktan korkuyorum tam taş var orda kalksam sanki su patlicakmis gibi. Birde istahsizlik var. Kusmam geliyor. Aşırı kaşıntı sizde varmi hem de boncuk boncuk ter atiyorum saclarim ip islak. Kasintidan her yerim yara olmus kasintidan dolayi. Gece de ara ara uyaniyorum. Ama gunduz biraz daha iyiyim. En azindan bu aralar. Hayirlisiyla dogum yapsak
Bir sonraki mesajında çok daha iyiydin, o nedenle ona istinaden yazayım :) Sağlıkla mutlulukla kucakla kokusunu çek bebeğinin yarınGüzel haberlerini bekliyorum inşallah canım...
Hayırlısı olsun canımbenim, ne durumdasın şu an ?
Keyfi yerinde demek ki açılma olmadığına göre canım, hayırlısıyla güzelliklerle gelsin zamanında
Dr. son haftalarda araç kullanımını yasakladı ama kullanıyorum. Bu biraz reflekslerle, ani bir durumda göstereceğin soğukkanlılıkla da alakalı bence canım, boşver herkesin ne dediğini...
Sağlıkla, mutlulukla kucağına almanı diliyorum, şimdiden gözün aydın
Valla esimi odadan cikariyorum gormesin diye buz gibi havada pencereyi acik birakiyorum oyle ortmeden yatiyorum iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum. Ama elimde degilŞu taş oturuyor hissi bende de oluyor akşamları... Gece kalktığımda iki büklümüm zaten ilk adımlar resmen yürümeyi yeni öğreniyorum gibi oluyor :/ Ve son gecelerde inanılmaz terliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?