2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dün Lusi bişilee yazmıştı lohusalık üzerine.. bugün de bir yazıya denk geldim çok hoşuma gitti.. tüm lohusa annişlerimize gelsin.. vee tabii ki benim gibi lohusa olmak için can atan annişlere

Eklentiler

• 10F6178C-A063-408B-8D38-0938393EE025.webp
    49 KB · Görüntüleme: 45
  • 26BB55E8-A512-4398-AC7B-6389D785BAB0.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 45
isimdeyimgucumdeyim şimdiden hayırlı olsun canim
Cuttingcorners S SILA1204 isimdeyimgucumdeyim A Azram38 Hayirli dogumlar kizlar. Tez vakitte hayırlı haberlerinizi aliriz inşallah
Hastanedeyiz Kızlar. Yatış yapıldı artık ne zaman alırlar bekliyoruz :)

Benim haftam doldu 40+1 bugün. Yarın kontrol var ama suni sancı veririz diye bişi söylemedi henüz muhtemelen yarına kadar doğum olmazsa söyler diye düşünüyorum
olabilir benim ilk dogumumda doktor 42 ye kadar beklemisti ama oğlum kakasini yapmıştı günü geçtiği için doğumu da hizlandirdilar o yüzden kendi sancim yetmeyince suni sanciyla desteklediler zor bir doğum oldu o yüzden doktor ne derse itiraz etmeyi düşünmüyorum..günü geçince riske atmak istemiyorlar..

Günaydın. Özellikle doğum yapan arkadaşlar pijama yeterlimi gecelik olsun mu ne dersiniz
Canım ben doğum yapmadım ama çevremden hep gecelik de muhakkak olmalı önerisi aldım ilk gün için özellikle. Muayene etmeleri giyinip soyunmak rahat olması içinn. Bir de bez kullanıcam ben. Onun içinde..

Kızlar gerçekten aklım kurcalanıyor
Doğum sancısını ayırt edebilirim dimi çok ilerlemeden?
Birçok kişi hatırlıyorum Doğum sancısı geldiğinde hiç tereddüt etmeden anlamış evet bu sancı diye.
Kasılmayla farkı olan şey ne biri beni aydınlatabilir mi?
LoveAndMarriage sen mi demiştin bir yakının 70-80 hissetmiyormuş ama 100den sonrasını hissetmiş diye kuzu? Gerçekten öyle mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…