2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yarın Doğuma gidecek arkadaşlara mutlu güzel doğumlar diliyorum
Cuttingcorners
A Azram38
isimdeyimgucumdeyim
S SILA1204

hadi hayırlısı canim A April wind de uyumamış, herks heyecanli
Aynen öyle heyecan dorukta
A April wind kuzu sen niye uyumadın
Kızlar eve gelince hemen uyuduk eşimle yol mahvetmişti zaten.bende dengesiz uyumaya devam ediyorum Kendi çapımda susuyorum uyanıyorum, wc gidiyorum uyanıyorum
Yine uyandım bakalım uyuyabilecekmiyim bilmiyorum

Son düzenleme:
9
Aynen öyle heyecan dorukta
A April wind kuzu sen niye uyumadın
Belki biraz saçma gelcek ama ofelya thomas in hipnoz videoları var,gerilince kulaklığı takip onu dinliyorum, sesi başta.gicik geliyor sonra cidden rahatlatıyor, sancılarda da.dinlemeyi düşünüyorum, hele 10 basamaktan indiğini hayal et dediğinde 10 cm e giden yolu dusunuyorimise yararsa paylaşırım burdan

Sohbet varmış
Ben de ne güzel uyuyorum kaç saattir.
Nerdeyse her gün soran var doğum olmadı mı diye? Eşime de arkadaşları yürüyüş yapsın demişler.
Bi gün yürüyorsam ertesi gün muhakkak evde aktifim. Ben bu işi anlamadım. Hiçbir belirti yok.
Bugün işyerini arayacağım. İznim bitti 2 gün yıllık izin alacağım mecburen.
Hayırlısı ne diyeyim

canım bana da.iznin bitince yani beklenen doğum tarihinde doğurmazsan gel iznini uzatalim demişlerdi hastaneden, neden yıllık iznini harcıyorsun?

Benim uykum var ama bebiş çok fazla oynuyor ve resmen canım yanıyor aşağa doğru vurunca canım çok yanıyor ya

Banada eşimede sürekli doğum ne zaman diye soruyorlar. Sezaryen olsa anlarım da normal doğumun zamanı belli olur mu 1 dersin 2 dersin sanki ben karar veriyorum

Benim ki biraz uzadı yaa herkes merak içinde çevremizde çok haliyle...inan mesaj arama bitmiyor bi okadar da annem babamı arıyorlar... Onlar da bekliyoruz diyorlar... Ben oğlanı direk askere yollayacağız diyorum artık

Bebiş oynarken bende uyuyamıyorum genelde
Yorulur uyur Yakınlarda, çok hareketliyse eğer

Normal sağlık raporu alabilirim onu kast etmiyorsun değil mi? Şimdi şöyle ki; arkadaşlarımdan 40 haftayı geçen oldu ve mesela onlar sağlık raporu almayı tercih etti. Ben raporla uğraşmayayım diye amirimi arayıp izin yazdıracaktım.

Şimdi yasal hakkımız olan doğum öncesi 3 hafta ( 21 Gün ) bitti. Ve bana hastane hiç öyle bişi demedi gerçi unutmuştur doktor çalıştığımı da. Bu dediğini bir sormam lazım. Çünkü yasal iznim bitti ya işe gitmem lazım ki mümkün değil ya da bu dediklerimden birini yapmalıyım

canım saglik raporu demedi,izin bitince geleceksin muayeneden sonra ya doğuma alicaz, yada doğuma uygun değildir die yazıcaz raporu uzatiaz dedi,zaten başkasının hastasını yatıramaz, uzatacaklar izni

Bildiğiniz su içinde uyandım... Her gece böyle bu gece ayrıca stres bastı. Her gece acaba su mu geldi diyorum. Pencereyi açacam ama evdekiler üşür o derece bunaldım t shirtle yatıyorum üstelik

canım saglik raporu demedi,izin bitince geleceksin muayeneden sonra ya doğuma alicaz, yada doğuma uygun değildir die yazıcaz raporu uzatiaz dedi,zaten başkasının hastasını yatıramaz, uzatacaklar izni
Hımmmm... Benim de randevum cuma günü idi. Ne yapsam ki sabah gidip sıra alsam durumu anlatsam mı ki? Off ya uykum kaçtı.... Bu arada sağol canım gece gece anca bu kadar oldu benden kusura bakma algılar zayıf

Hımmmm... Benim de randevum cuma günü idi. Ne yapsam ki sabah gidip sıra alsam durumu anlatsam mı ki? Off ya uykum kaçtı.... Bu arada sağol canım gece gece anca bu kadar oldu benden kusura bakma algılar zayıf
ne demek.cnm, bunun için burdayiz herkes birbirne yardmcı olmaya calisior, bisiler yiyip uyuyayım hrkse iyi uykular...

ne demek.cnm, bunun için burdayiz herkes birbirne yardmcı olmaya calisior, bisiler yiyip uyuyayım hrkse iyi uykular...
Sağol canım.... Canınız çekmesine ama yarım ekmek yedim arasına ne bulduysam koydum bi de soda içtiö hazmetsin diye şimdi uyku muyku tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…