Maşallah sizeKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Yarın doğumu olacak olan arkadaşlar
Cuttingcorners
isimdeyimgucumdeyim
A Azram38
Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız sağ salim atlatın inşallah süreçi
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Canım yarın Doğumun varmış galiba
Sağlıkla kucağına al inşallah kuzunu
Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben araba kullanmadığım için pek fikrim yok ama sancı öyle hemen senin direksiyon hakimiyetini kaybedecek kadar bir anda gelmez bence
Sanırım strese girmemen icin kullanma demişlerdir
Yalnız ben bir yazı okumuştum
Hamile olan kişinin oturduğu tarafta hava yastığını iptal etmek gerekiyormuş, sanırım açıldığı an bebeğe zarar veriyordu
Biz benim tarafta kapattık hava yastığını
isimdeyimgucumdeyim rahat kolay dogum olur insallah, A Azram38 seninde kolay olsun dogumun saglikla Kavusun bebislere
Sağolun kızlar. Sekiz buçukta hastanede olucaz bakalım. uzun süredir bu kadar rahat ve uzun uyumamıştım :) akşam kızıma banyo yaptırdım onunla birlikte bende yaptım. Sonra ona hikaye oku falan derken erkenden uyudum :) kızımla birlikte uyuduk :) ilk defa bu gece kızımla aynı evde uyumucAz ona da anlattım ama bilmiyorum nasıl olacak. Çok düşkün bana inşallah gece ağlamaz.Yarın Doğuma gidecek arkadaşlara mutlu güzel doğumlar diliyorum
Cuttingcorners
A Azram38
isimdeyimgucumdeyim
S SILA1204
Kızlar eve gelince hemen uyuduk eşimle yol mahvetmişti zaten.bende dengesiz uyumaya devam ediyorumKendi çapımda susuyorum uyanıyorum, wc gidiyorum uyanıyorum
Yine uyandım bakalım uyuyabilecekmiyim bilmiyorum
Sağol cnmHayırlısıyla kucağına al inşallh canım
Kuzu hatırlamıyorum ama sancısı başlayıp gitmişti ertesi gün, sonra açılması oldu galiba.
Kuzuum hayırlısı ne ise o olsun.
O psikolojiye hazırlayıp son anda iptal olması canını sıktı Emin’im ki, biliyorum❤
İpek kuzuna kavuşacaksın balımm daha ne istiyorsun❤
Ay ne kadar güzel bir haber
Sevindim kuzum
Teşekkür ederim kuzuminşallah
Bakalım kuzuum duruma göre hareket edicez istediğim mümkün olduğunca geç gidebilmek bakalım son durum ne olur
Kuzum birşey olacağını sanmıyorum birçok tanıdığım da var Doğuma kadar araba süren. Sancı öyle ha diyince dayanılmaz olarak gelen birşey değil zaten
Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah kavuş yavruna
Canim okuyamadim dogum mu var yarin sezaryan mi
Kuzu 65-70 arası sanırım bu kağıttan pek anlamadım sayıyı ama düzenli çıkmış. 5-7 dk da bir gibi ortalama 15 dk 4 sancı gelmiş kağıda göre.
Geçende dedim ya düzenli kasılmalarım var hastaneye gitsem kesin yatırırlar diye
Biliyom ama şeetmiyom artık napıyım
Doğum şekli şöyle kuzu herşey akışında giderse normal olma ihtimali varmış olabildiğince beklemek istedikleri için normal olacak gibi bekleyelim gün falan vermeyelim dedi. Son anda sezeryan/normal karar verilir ama yinede sezeryan daha önceki seçenek dedi. Yani büyük ihtimal Doğum geceye vs sıkıntılı zamana denk gelmediği sürece normal yapabilirim diye düşünüyorumBen ilk başta direk normal anladım en son çıkarken tekrar sordum böyle anlattı kuzum
Birşey yapmadım kuzum bu gidişle ya hemen doğurucam ya doğuramayacam gibi geliyor bana
Ankara’ya da bakalım haftaya mı gideriz belli değil ben biraz geç gitmek istiyorum aklım eşimde kedimde kalır dualarım herşeyin yolunda gitmesi için
Senin heyecanını yerimHasret bitiyor kuzum, sen şimdi planlı olmasının stresini yaşıyorsun biraz çok normal
Maaşallah hadi gözünaydınKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir. CanımDogum yapan arkadaslar
Kasiklarimda adet agrisi gibi agri var. sanci degilde agri.ama hissedilmeyecek gibi de degil. Sizce bu usutme falan mi hamilelikten mi. 30 nisan gibi dogum gorunuyor simdilik erken gelmezse
Benim haftam doldu 40+1 bugün. Yarın kontrol var ama suni sancı veririz diye bişi söylemedi henüz muhtemelen yarına kadar doğum olmazsa söyler diye düşünüyorumgunaydinlar hanımlar doğum yapanlar olmuş gozleri aydin olsun inşallah darısı bize olsun sagsalim. .benim de yarın doktor kontrolum var geçen hafta 14 nisana kadar bekleriz olmazsa suni sancı ile baslatiriz doğumu dedi doktor. .bakalım o tarihe kadar kızım gelmek isteyecek mi..var mı doktoru benim gibi düşünen tüm sayfaları okuyacağım da..herkese kolay be sağlıklı dogumlar diliyorum..
Maşallah ALLAH anali babali büyütsün Gecmis olsun Canim gercektende detayli istiyoruzKizlar jet hiziyla dogum yaptim.hastaneye geldim yatis oldu 7 cm acilmam olmus yatakta ikindim once 9 cm oldu o sirada suyumda patladi ikinirken kafasini gordu dur dedi ikinma kafasi geliyo.hemen catala aldilar orda da oldu 17.47 de oldu.belden uyusturdular ben istedim.sonra ayrintili anlatirim
Sağolun kızlar. Sekiz buçukta hastanede olucaz bakalım. uzun süredir bu kadar rahat ve uzun uyumamıştım :) akşam kızıma banyo yaptırdım onunla birlikte bende yaptım. Sonra ona hikaye oku falan derken erkenden uyudum :) kızımla birlikte uyuduk :) ilk defa bu gece kızımla aynı evde uyumucAz ona da anlattım ama bilmiyorum nasıl olacak. Çok düşkün bana inşallah gece ağlamaz.
Ohh ne güzel kızlar dinlendiniz mutlu mesut gidiyorsunuz daha ne olsun...Günaydın kızlar❤
Gece güzel uyumuşum sabah erkenden uyandım az önce güzel sıcak duşumu da aldım
Kızıma kavuşacağım için çok heyecanlıyımBabamız biraz gergin dün doktor kanama vs diyince korktu bana çaktırmasa da doktorlar en ufak şeyi bile söylerler diyorum rahatlamıyor.
Bugün doğuma girecek arkadaşlarım da hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah❤
İyi ki varsınız sizden güç aldım ❤
Canımm gözünüz aydın. Ben bile genelde evde olmama rağmen yetişemiyorumGünaydın kızlar biz bugün taburcu oluyoruz2 gündür giremedim baya yazışmışsınız okumaya çalışacağım ama bitiremem galiba bizden sonra doğuran var mı varsa Allah hayırlı evlat etsin
Aynen canım bebekle hiç vakit kalmıyorCanımm gözünüz aydın. Ben bile genelde evde olmama rağmen yetişemiyorumçocukla düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?