Magnezyum içiyormusun canım içiyorsan onu bırak. Kasılmaların artar. Kaka yapma benide korkutmuyor değil canım. Cuma benimde son günüm. O güne kadar geldi geldi gelmezse direk suni isticem,tüp bebek bide. Sende suni sancı düşünmezmisin önce direk sezeryan mı düşünürsün50 iyimiş keşke bende görsem o rakamları.
Doktorum normal doğum yanlısı ama bekletmek isterse kabul edermiyim bilmiyorum dahada beklemek istemiyorum aklım sezaryene kayıyor yavaş yavaş. Bu kaka yapma muhabbeti korkutuyor beni
Hee açtım oturdum öyle akıntı mı falan arttırdıAç aç kız ben pilates topun üstünde açıyorum böyle duruyorum bebeğin kanala iyice inmesini sağlıyormuş kalça kemiğini açıyormuş diye duydum
Aynen canm ins. Suni sancidan okadar çok korkuyrm ki ıns bebisim kendi sancısı ile gelir pirt diye cikar;(insallah suni sanciya gerek kalmadan kendisi gelir kuzum. kendi sancinla belki daha rahat gecirirsin dogumu
Yok canım çıkarılması da hiç hissedilmiyorGözünüz aydın çok geçmiş olsun belinizdeki katater sıkıntı yaptı mı?
Canım iyi idi. Yine karından uktrasonla bakti. Nst ye girdim. Sancılar 20 30 civarı idi. Bi ara 40 a çıkmış ama ben hiç hissetmiyorm. Kan ve idrar istedi. Haftaya çarşamba veya salı bidaha görüşelim gecikme dedi. Bu arada sık sık bebisin hareketlerini kontrol et dedi. Şu gelirse koyu kan görürsen sancin olurda 3 dk dustugunde hemen gel dedi. Alttan bakmadi huc. Bebisin kafasi kanala dayanmis girmek üzere dedi. 39+4 idim dün. Bazı değerlerim 38 bazısı 39. Normal bu dedi. Ben 1 haftaya yakın ge c döllenmem olabilir deyince bebisin ilk rasim ve beta değer ve tarihini gösterir kağıdını getir dedi. 41 e kadar bisi olmazsa bekleriz. Olmadi 41 de yatırırız dedi. Suyun 70 azalmış dedi. Bu kadarKuzu sen ne yaptin nasil gecti muayene
Aa onunda gunu vardi nasil geliştievet o da iki gun önce dogum yapti :) sen de yoktun o sıralar
Magnezyum içiyormusun canım içiyorsan onu bırak. Kasılmaların artar. Kaka yapma benide korkutmuyor değil canım. Cuma benimde son günüm. O güne kadar geldi geldi gelmezse direk suni isticem,tüp bebek bide. Sende suni sancı düşünmezmisin önce direk sezeryan mı düşünürsün
Hee açtım oturdum öyle akıntı mı falan arttırdı
Kız sen iyi oturuyon o topun üzerinde ben korkuyom korkmasam bende alcaktım
BellaCiao senin 1 parmak açılman vardı. Açılmayı hissediyomuydun ?
Benim bişiler oluyo 2 gündüraçılma mı yoksa kızın kafası mı bilmiyorum
Aaaa ben çıkamam o topun tepesine kesin bi tarafımı yamulturumNiye korkuyon korkma çok iyi geliyor valla
Aşırı adet sancım olmuştu ondan önceki gün canım sonra açılma olmuşşimdi ne durumda bilmiyorum ama belki daha fazla açılmıştır haberim yok
Sen yazınca aklıma geldi kuzuAç aç kız ben pilates topun üstünde açıyorum böyle duruyorum bebeğin kanala iyice inmesini sağlıyormuş kalça kemiğini açıyormuş diye duydum
Alluu ben onun tepesine çıkmaya korkuyom kız resmen döktürüyoSen yazınca aklıma geldi kuzu
ehe şöyle yapmak lazımmış izleyin
Nesinden korkuyorsun kız çok eğlenceliAlluu ben onun tepesine çıkmaya korkuyom kız resmen döktürüyo
Yok canım çıkarılması da hiç hissedilmiyor
Yok anacım yok ben onun tepesine çıkıpta bi tarafımı yamultmaktan korkuyomNesinden korkuyorsun kız çok eğlenceli
EheheYok anacım yok ben onun tepesine çıkıpta bi tarafımı yamultmaktan korkuyom
Evet kuzuuKasılması çok olan arkadaşlara bir sorum var
Benim bugün sabahtan beri karnım sertleşiyor,nefesim kesiliyor,ateşim çıkıyor gibi oluyor.
Dk tutmadım aralığına dikkat etmedim.
Tüm bunlar aynı anda olurken ağrım sancım yok,yalancı sancı mı fikriniz var mı
Buda mı gol diiilEhehe
Evet kuzuu
Bir iki çekiyor sonra sinirlenip bırakıyor memeyi canım, biberonla verince gayet rahat yiyip bitiyor . Yani biberon istiyor . Bir gece sabaha kadar sadece meme vermeye çalıştım aç kaldı doymadi. Ondan sonra tesellim düştü mamaya döndümEmmek mi istemiyor canım yoksa biberona mı alıştı. Hiç kendine stres yapma kuzum doğum yapan bir arkadaşım vardı. Kızı ememiyordu,40 gün mama verdi. Bi yandanda memeye alıştırmaya devam ediyordu. 40 çıktıktan sonra emmeye alışmıştı kuzucuk :)
Olsun işte başlaması iyi işte kuzu gerçeğe döner belkim belli mi olurBuda mı gol diiil
Yalancı çıktı gerçeği gelsin,ben ondan alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?