Canım banada LoveAndMarriage
anlatmıştı yapalı uzun zaman oldu:)
Taşsız alyansa saç teli bağlayıp sırt üstü yatıp üstünde göbeğin üstüne salıyorsun ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kız demekmiş.
Yanlışsam düzeltin ama yanlış hatırlıyor olabilirim :)
Kuzum avuç ortasında yapıyorduk biz göbekte değil de :) bir de yuvarlak erkek ileri geri giderse kız diye biliyorum gel gör ki bende o da tutmadı erkek çıkıyordu hep
Canım banada LoveAndMarriage
anlatmıştı yapalı uzun zaman oldu:)
Taşsız alyansa saç teli bağlayıp sırt üstü yatıp üstünde göbeğin üstüne salıyorsun ileri geri giderse erkek yuvarlak çizerse kız demekmiş.
Yanlışsam düzeltin ama yanlış hatırlıyor olabilirim :)
Hımm bizim hatunlar neler keşfediyor ya doktorum 13. Haftada %85 erkek dedi ama 20. Haftada netleşir dedi Aman sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz inşallah
Kuzum avuç ortasında yapıyorduk biz göbekte değil de :) bir de yuvarlak erkek ileri geri giderse kız diye biliyorum gel gör ki bende o da tutmadı erkek çıkıyordu hep
Kizlar dun kv gittik. Ben elime parfum siktim kokladim hemen eltimde kv nasil kokladin diye basima geldiler Ne oldugunu anlayamadan bir faha koklattilar kizin olabilir dediler Guya eger eline siktiginda elini direk burnuna getirirsen oglun, eger agzina elini degdirirsen kizin oluyormus. Dedim zaten doktor kiz gorunuyor dedi boyle seylere beni alet etmeyin dedim
Kizlar dun kv gittik. Ben elime parfum siktim kokladim hemen eltimde kv nasil kokladin diye basima geldiler Ne oldugunu anlayamadan bir faha koklattilar kizin olabilir dediler Guya eger eline siktiginda elini direk burnuna getirirsen oglun, eger agzina elini degdirirsen kizin oluyormus. Dedim zaten doktor kiz gorunuyor dedi boyle seylere beni alet etmeyin dedim
Tayin falan mi oldunuz canim suan nerdesiniz?
Ben de cok cok zor buldum arastir et o doktor bu doktor dene ama sonunda icime sinen bir doktora denk geldik sukur
Senin doktorun kimdi?
Bizim komsuya erkek demisler o da alisverisini yapmis simdi kiz demisler :) Beni de bir korku sardi .Hata olmaz umarim.Erkek derse pipisini gosterin diyelim garanti olsun
Benim kuzenime pipisini bile göstermisler canm erkek diye. 16. Haftada hemde. Tabi bunlar da bidaha sormamış. Alış-veriş de yaptilar herkes erkek biliodu. 20. Haftada ayrıntılı da kız demisler. Kızı da oldu