2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yüzük testi nedir ilk kez duydum
Kuzum avuç ortasında yapıyorduk biz göbekte değil de :) bir de yuvarlak erkek ileri geri giderse kız diye biliyorum gel gör ki bende o da tutmadı erkek çıkıyordu hep

Hımm bizim hatunlar neler keşfediyor ya doktorum 13. Haftada %85 erkek dedi ama 20. Haftada netleşir dedi Aman sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz inşallah

Bana da oyle geliyor ya hayirlisi ehehhe erkek de olsa isim hazir bizim no panic
Hehe hayırlısı artık. Sen özele gidiyorsun değişmez heralde artık kız olsun kız. 1 kız 1 erkek hayalim tabi önce sağlık :)
Kuzum avuç ortasında yapıyorduk biz göbekte değil de :) bir de yuvarlak erkek ileri geri giderse kız diye biliyorum gel gör ki bende o da tutmadı erkek çıkıyordu hep
Ben hep göbek diye biliyordum aaa
Ama sanki yuvarlak olursa kız olur diye hatırlıyorum yanlış olabilir o konu tabi

Kizlar dun kv gittik. Ben elime parfum siktim kokladim hemen eltimde kv nasil kokladin diye basima geldiler Ne oldugunu anlayamadan bir faha koklattilar kizin olabilir dediler Guya eger eline siktiginda elini direk burnuna getirirsen oglun, eger agzina elini degdirirsen kizin oluyormus. Dedim zaten doktor kiz gorunuyor dedi boyle seylere beni alet etmeyin dedim

Tutmuyor zaten boşver

Bi hoşlarmış bunu duymamıştım hiç :)

bana da 12.haftada erkek demişti doktor. dün tekrar kontrole gittim.kıza benziyor ama emin değilim haftaya bi daha gel bakalım dedi
alisveris yaptin peki?Netlesene kadar bekliycekmisin

Tayin falan mi oldunuz canim suan nerdesiniz?
Ben de cok cok zor buldum arastir et o doktor bu doktor dene ama sonunda icime sinen bir doktora denk geldik sukur
Senin doktorun kimdi?
Evet aniden tayin olduk Van'a . Çok memnundum ben hastaneden doktorumdan. Doktorum prof Korhan Kahraman di. Şimdi içime sinmiyor kimseler

Bizim komsuya erkek demisler o da alisverisini yapmis simdi kiz demisler :) Beni de bir korku sardi .Hata olmaz umarim.Erkek derse pipisini gosterin diyelim garanti olsun
Benim kuzenime pipisini bile göstermisler canm erkek diye. 16. Haftada hemde. Tabi bunlar da bidaha sormamış. Alış-veriş de yaptilar herkes erkek biliodu. 20. Haftada ayrıntılı da kız demisler. Kızı da oldu

Evet aniden tayin olduk Van'a . Çok memnundum ben hastaneden doktorumdan. Doktorum prof Korhan Kahraman di. Şimdi içime sinmiyor kimseler
Evet iyi bi doktor o da ben coskun bey e gidiyorum yarin randevumuz var her sey guzel gider insallah
Sen de gonlune gore bulursun insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…