2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cin takvimi icin sordugum soru icin cevap Veren herkese teşekkürler

Benim karnım bir gecede çıktı desem dun gece hep karnim agridi ama değişik bi agriydi sabah kalktim dikatimi cekti karnim artik dar kıyafetler den belli oluyo ama hala ayni pantolonlarimi giyiyorum

Ben hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor Geçen hafta gidip hamile pantolonu aldım

ay benim bebe nerde büyüyor ben bilmiyorum ne kilo aldm ne gobek var.Hergun aynada kontrol ediyorum ama
Ben kilo almayı geçtim 4 kilo verdim benim de geçen hafta çıktı biraz ama dışarıdan gören normal göbek sanıyordur hafif bir çıkıntı var :)

Bizde öyle valla :)

Bahanesi olmasa yanmıştı
O zaman elimden kimse alamazdı ki
İhmal etme canım bol bol su iç birde sirkeli su yap kendine onu kullan haftada 2-3 defa
@BellaCiao canım sağlıklı günlerde içine sinerek kullanmayı nasip etsin Rabbim

Canım çok sevindim hadi bunuda atlattın Allahın izniyle gözün aydın olsun :)
Rabbim kızını sağ salim kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin
Daha öncesinden hatırlıyorum senin minik kızın önden gittiğini kocaman bir maşallah ona

O zaman elimden kimse alamazdı ki

İhmal etme canım bol bol su iç birde sirkeli su yap kendine onu kullan haftada 2-3 defa
@BellaCiao canım sağlıklı günlerde içine sinerek kullanmayı nasip etsin Rabbim
İçmeye çalışıyorum kuzum teşekkür ederim

Kızlar muayeneden geldim. Yine aşırı hareketliydi Miniğim. Doktorum erkeğe benziyor dedi. Yine de bir sonraki muayene de netlestiririz dedi. Benim de icime hep erkek doğuyordu. Rabbim başta sağlık nasip etsin. Oğlum da olsa mutlu olurum, kızım da olsa mutlu olurum.

Çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıysa evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet bizim minnak önden gitmeye devam ediyor bakalım, boyuda biraz uzun dedi doktorumuz şaşırdı bikaç kere ölçtü

Allah şifa versin Kaan bebeğe. Hemencecik iyileşsin inşallah.

Merhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Hatırlıyorum Canım seni. Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınız:))

adıyla yaşasın Erencik :) bugün aklıma esti birkaç kız ismine baktım. Nedense birde Eren ismine baktım. Eren ismi yaramaz olurmuş haberin olsun :))) ne kadar doğru bilmiyorum:)) aslında kızım olacak neden baktım onuda bilmiyorum :)))) severim Eren ismini.

Ayy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim
Beklersen ismi benim nüfus cüzdanını çıkarmamı beklersin liste için kızımın ismini defalarca değiştirmiştik :)))

Hayırlı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…