- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Saglikla kucağınıza alırsınız insallahBenim 12. Haftada %80 erkek dendi. Ben de kesin sonuç için bu hafta gideceğim. Bakalım ne diyecekler
Ben hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğmesi kapanmıyorCin takvimi icin sordugum soru icin cevap Veren herkese teşekkürler
Benim karnım bir gecede çıktı desem dun gece hep karnim agridi ama değişik bi agriydi sabah kalktim dikatimi cekti karnim artik dar kıyafetler den belli oluyo ama hala ayni pantolonlarimi giyiyorum
Cuma mı canım ? Bende cuma 14.00 te gidicem inşallah.Benim randevumda 2 gün sonra 9.30da
Çok heyecanlıyım cinsiyet kesinleşecek ve ben alışverişe hücum etcem
ay benim bebe nerde büyüyor ben bilmiyorum ne kilo aldm ne gobek var.Hergun aynada kontrol ediyorum amaBenim de bir haftadır hafif bir çıkıntı oldu :)
Perşembe günü kuzum sabahtanCuma mı canım ? Bende cuma 14.00 te gidicem inşallah.
Bende hamile pantolonu kazagi falan almak icin cok hevesleniyorum ama hic gobek yokBen hiç kilo almadım ama pantolonlarımın düğmesi kapanmıyorGeçen hafta gidip hamile pantolonu aldım
Ben zor tutuyorum kendimi şu an. Evim çarşıya yakın olsa kalkıp gidicemBenim randevumda 2 gün sonra 9.30da
Ben kilo almayı geçtim 4 kilo verdimay benim bebe nerde büyüyor ben bilmiyorum ne kilo aldm ne gobek var.Hergun aynada kontrol ediyorum ama
Bir haftaya kalmz seninde cikart artikay benim bebe nerde büyüyor ben bilmiyorum ne kilo aldm ne gobek var.Hergun aynada kontrol ediyorum ama
Amin aminnn. Hepimiz inşallah. Herkes sağlıkla alsın yavrularını kucaklarinaSaglikla kucağınıza alırsınız insallah
Annem göbek asıl 5. Aydan sonra büyür diyor ama kişiden kişiye değişiyor galibaBende hamile pantolonu kazagi falan almak icin cok hevesleniyorum ama hic gobek yok
O zaman elimden kimse alamazdı kiBizde öyle valla :)
Bahanesi olmasa yanmıştı
İhmal etme canım bol bol su iç birde sirkeli su yap kendine onu kullan haftada 2-3 defaMazeretim vardı benim
Teşekkür ederim canım. 14 haftalığız, 12. Haftada tahminde bulunmadı yanıltıcı olur şu an dedi. Normalde beni de 16. Haftada çağırmıştı 14. Haftada belli oldu :)
Teşekkür ederim canım, babası şimdiden kıskançlığa başladı bilemiyorum
Sağol kuzum, sonuç çıktı çok hafif enfeksiyon varmış ilaç vermiyorum bol su iç dedi
Evet mazeretim vardı benim yoksa bekleyecektim
Canım çok sevindim hadi bunuda atlattın Allahın izniyle gözün aydın olsun :)melike222 kendi doktorum bakmadı perinatologa yönlendirdi kendi bünyelerindeki. Şimdi geldik eve şükür kuzum iyimiş ultrasona göre bir problem gözükmüyor dedi kan verdim cumaya çıkacak o da. Bu arada cinsiyetimizide öğrendik ben hiç beklemiyodum bu kadar erken. Yüzde doksan kız dedi doktorumuz şuan 12+2 yiz 1 hafta önden gidiyormuş bizim küçük prenses o yüzden net konuştu sanırım ilk defa kiloda söyledi 76 grammış
İçmeye çalışıyorum kuzum teşekkür ederimO zaman elimden kimse alamazdı ki
İhmal etme canım bol bol su iç birde sirkeli su yap kendine onu kullan haftada 2-3 defa
@BellaCiao canım sağlıklı günlerde içine sinerek kullanmayı nasip etsin Rabbim
10 dkka bi yere kıpırdamadan beni bekle sana bi dua göndercemBenim randevumda 2 gün sonra 9.30da
Çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklısıysa evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Canım çok sevindim hadi bunuda atlattın Allahın izniyle gözün aydın olsun :)
Rabbim kızını sağ salim kucağına almayı miss kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin
Daha öncesinden hatırlıyorum senin minik kızın önden gittiğini kocaman bir maşallah ona
Benim de biraz belli olmaya başladı bakalım.elim karnima gidiyor sürekliKızlar göbek büyüme durumlarınız nasılbenim çok az bi belirginlik var
Allah şifa versin Kaan bebeğe. Hemencecik iyileşsin inşallah.Gunaydin guzel anneler.
Yegenimden bahsetmistim. Bugun yegenim anjiyo ya giriyor. Yeniden daralma varmis sebebine bakacaklar. Henuz bir yasinda. Gerekirse ameliyata gidecek yine. Sizlerden dua istiyorum. Dualarinizda kucuk yegenim Kaani unutmazsaniz cok mutlu oluruz.
Rabbim edende etmeyendende razi olsun.
Hatırlıyorum Canım seni. Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınız:))Merhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
adıyla yaşasın Erencik :) bugün aklıma esti birkaç kız ismine baktım. Nedense birde Eren ismine baktım. Eren ismi yaramaz olurmuş haberin olsun :))) ne kadar doğru bilmiyorum:)) aslında kızım olacak neden baktım onuda bilmiyorum :)))) severim Eren ismini.
Beklersen ismi benim nüfus cüzdanını çıkarmamı beklersin liste içinAyy bu kadar olur annem dun bana diyordu eren de guzel isim diye yok didim eren eski flortum koyamam o ismi
bence guzel isim du birazdan cizelgeyi duzenleyim isim ekliyim kim ne koyacakmis gorelim
Hayırlı olsun :))Canım tam geçmedi şiddetli değil ama içim rahat etmedi doktora geldik şimdi çıktık hastaneden şükür iyi bebeğim, idrar tahlili istedi enfeksiyon ağrı yapabilir dedi. Veee cinsiyeti öğrendik, kızımız olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?