- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Siz ogrenmismiydiniz cinsiyetiLusi canım ilk defa baktım ilk sayfadaki cizelgeye senin hastanen Ankara Liv mis. Bende bir ay önceye kadar Ankara da yaşıyordum. Hastanem Liv di canım doktorum ve hastane mi bıraktım geldim. İçim bir hoş oldu göruverince. Hala burda tam içime sinen bir hastane ve doktor bulamadım da.
Benim çin takviminde erkek diyordu tutmadı :) rus takvimi demişlerdi bir de orada kız çıktı bana o tuttuMasallH kızlarımız atak yapti öne gececek gibi . Sanki bi ben kaldim öğrenmeyen kasimin ikinci haftasi gidecem o zamana kadar da cok var çin takvimi ile uyusan var mi ?
Yanlış işaretleyenler falan olmuş herhalde sıfırlandı cinsiyet anketi :)Kizlar cinsiyet oylamalari degismis.Sıfırlandi mi ne oldu orada?Haberi olan varmi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel bir haberMerhaba sevgili anneler 2ay evvel bende Nisa’n annesi olacağımı düşünürken malasef gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim
Kuzum ankette sorun varmış normalde kimin hangi cinsiyete oy verdiği gözükmesi lazımdı. Sanırım düzelmeyince sıfırlamak zorunda kalındıKizlar cinsiyet oylamalari degismis.Sıfırlandi mi ne oldu orada?Haberi olan varmi
Bana Çin Rus Japon hepsi kız diyor ama doktor erkeğe benzetmişti :)Bana cin takvimi erkek dio rus takvimi ne desen begenirsin :)))) %50 kiz %50 erkek dio yok cnm dedim bende
Lusi canım ilk defa baktım ilk sayfadaki cizelgeye senin hastanen Ankara Liv mis. Bende bir ay önceye kadar Ankara da yaşıyordum. Hastanem Liv di canım doktorum ve hastane mi bıraktım geldim. İçim bir hoş oldu göruverince. Hala burda tam içime sinen bir hastane ve doktor bulamadım da.
Acaba merde bu liste ben kaçırdım galibaLusi canım ilk defa baktım ilk sayfadaki cizelgeye senin hastanen Ankara Liv mis. Bende bir ay önceye kadar Ankara da yaşıyordum. Hastanem Liv di canım doktorum ve hastane mi bıraktım geldim. İçim bir hoş oldu göruverince. Hala burda tam içime sinen bir hastane ve doktor bulamadım da.
Benim uymadıMasallH kızlarımız atak yapti öne gececek gibi . Sanki bi ben kaldim öğrenmeyen kasimin ikinci haftasi gidecem o zamana kadar da cok var çin takvimi ile uyusan var mi ?
Benimkiiii cin takviminde de kız çıkıyordu uyuştu yaniMasallH kızlarımız atak yapti öne gececek gibi . Sanki bi ben kaldim öğrenmeyen kasimin ikinci haftasi gidecem o zamana kadar da cok var çin takvimi ile uyusan var mi ?
Yüzük testi nedir ilk kez duydumKuzum ankette sorun varmış normalde kimin hangi cinsiyete oy verdiği gözükmesi lazımdı. Sanırım düzelmeyince sıfırlamak zorunda kalındı
Bana Çin Rus Japon hepsi kız diyor ama doktor erkeğe benzetmişti :)
Ama yüzük testi önce erkek sonra kız gösterdi bakalım hangisi tutacak
Yalnız Rus takvimi ne yapmış bütün tezleri savurmuş atmış ya %50 ihtimal vay canına :)))
Canım banadaYüzük testi nedir ilk kez duydum
Bizim komsuya erkek demisler o da alisverisini yapmis simdi kiz demisler :) Beni de bir korku sardi .Hata olmaz umarim.Erkek derse pipisini gosterin diyelim garanti olsunBenim randevumda 2 gün sonra 9.30da
Çok heyecanlıyım cinsiyet kesinleşecek ve ben alışverişe hücum etcem
Benim çevremde de çok örnekleri var komşumuz 6. Ayda öğrenebildi erkek dediler kız dediler sonra tekrar erkek dediler ve erkek doğdu :)Bizim komsuya erkek demisler o da alisverisini yapmis simdi kiz demisler :) Beni de bir korku sardi .Hata olmaz umarim.Erkek derse pipisini gosterin diyelim garanti olsun
Bizim komsuya erkek demisler o da alisverisini yapmis simdi kiz demisler :) Beni de bir korku sardi .Hata olmaz umarim.Erkek derse pipisini gosterin diyelim garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?