Kızlar tam takip edemedim annemlere geçtik çanta konusunda bende nar çanta diye birşey varmış ondan düşünüyorum. Gözleri falan var bir sürü içinde biberonluk vs. Büyük ihtimal ondan alıcam renk olarakta siyah veya gri tercih etmeyi düşünüyorum
Kızlar ben ağır el çantasına alıştım. Lisede bile el çantası taşırdım o kadar ağır kitaplar varken. Öğretmen oldum yine aynı el çantası. Çok sık seyahat ediyorum ve yine büyük boy bagaj tarzında el çantaları taşıyorum herşeyi koyuyorum ve 24 saat taşıyabiliyorym omuzumda. Yani hoşuma gidiyor anlayacağınız kendime eziyet etmeye bayılıyorum
Yok canım doğumda yaptırıyo da çok pahalı, bizim bütçeyi aşacak biraz. Daha doğrusu o parayı bebeğim için harcamak istiyorum. 30. Haftaya kadar gelebilirsin ama doğumu burada düşünmüyorsan doğum yapacağın hastanede bir doktor bul dedi. Yeni bir doktor daha bulup her iki doktorla yürütmeyi düşünüyorum. Çünkü tüp bebek doktorumun kontrolünde olduğumu bilmek beni psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım.
Yok canım doğumda yaptırıyo da çok pahalı, bizim bütçeyi aşacak biraz. Daha doğrusu o parayı bebeğim için harcamak istiyorum. 30. Haftaya kadar gelebilirsin ama doğumu burada düşünmüyorsan doğum yapacağın hastanede bir doktor bul dedi. Yeni bir doktor daha bulup her iki doktorla yürütmeyi düşünüyorum. Çünkü tüp bebek doktorumun kontrolünde olduğumu bilmek beni psikolojik olarak rahatlatıyor sanırım.
Anladım canım baştan bir doktor bulursan senin için iyi olur 30.haftadan sonra pek içine sinmeye bilir bulcak olduğun doktor ikisine aynı anda gidersin hem bebişinide 15de bir görmüş olursun
Dediğinde çok haklısın canım bende tüp doktoruma devam etmek istiyordum ama takip etmediği için malesef gidemedim.
Diğerleride doktor ama gel görki gönül tüp doktorundan yana
Anladım canım baştan bir doktor bulursan senin için iyi olur 30.haftadan sonra pek içine sinmeye bilir bulcak olduğun doktor ikisine aynı anda gidersin hem bebişinide 15de bir görmüş olursun
Dediğinde çok haklısın canım bende tüp doktoruma devam etmek istiyordum ama takip etmediği için malesef gidemedim.
Diğerleride doktor ama gel görki gönül tüp doktorundan yana
Baştan beri herşeyimizi bildikleri için içimiz öyle rahat ediyor sanırım canım. Yok zaten tüp doktorumda 20.haftadan önce bul diyor artık bakınmaya başladım çift doktor devam edicem. Dediğin gibi hem kuzumu daha sık görürüm fazlasıyla evhamlıyım zaten. Doğursam bile inanamıcakmışım gibi geliyor.
Kızlar ben ağır el çantasına alıştım. Lisede bile el çantası taşırdım o kadar ağır kitaplar varken. Öğretmen oldum yine aynı el çantası. Çok sık seyahat ediyorum ve yine büyük boy bagaj tarzında el çantaları taşıyorum herşeyi koyuyorum ve 24 saat taşıyabiliyorym omuzumda. Yani hoşuma gidiyor anlayacağınız kendime eziyet etmeye bayılıyorum
Benim de yarin aksam 19.40 da heheh tam bir gun var heyecan dorukta
Haftasonu kvlerin yanina gidicez gezmeye alisveris yapariz diyorum cicili bicili allahimmm
Benim de yarin aksam 19.40 da heheh tam bir gun var heyecan dorukta
Haftasonu kvlerin yanina gidicez gezmeye alisveris yapariz diyorum cicili bicili allahimmm
Bu arada ben bu aksam 1 ekmeğe yakın yedim valla böyle gidersem yandım. Az önce geldim eve yan komsuya gittim geçmiş olsuna oğlu Mardin'de askerdi yaralanmis Allahtan bacağından kadın pek inanmıyor ama gidip görecem diyor arkadaşıda şehit olmuş daha 20 günlük evliymis Çorumlu Allahım ailesine peygamber sabri versin.
Ayyyy nerdeyse herkes öğrenmiş cinsiyetleri ya benimde ayın 9 unda randevum çok sabırsızlanıyorum gerçi doktorumuz kıza benziyor dedi ama henüz kesinleşmedi bu arada Çin ve Rusya takvimi erkek diyor ama doktor kıza benzetti bakalım hangisi tutacak....