Baştan beri herşeyimizi bildikleri için içimiz öyle rahat ediyor sanırım canım. Yok zaten tüp doktorumda 20.haftadan önce bul diyor artık bakınmaya başladım çift doktor devam edicem. Dediğin gibi hem kuzumu daha sık görürüm fazlasıyla evhamlıyım zaten. Doğursam bile inanamıcakmışım gibi geliyor.
Aynen canım gebelik öncesinden bildikleri için daha çok rahat ediyoruz
Çifte mutluluk olur senin içinde
Kucağımıza aldığımız günü bir görsek Allahın izniyle
Kızlar meraba bende bugün cildiyeye gittim kasıntim vardı egzama dedi ve iki türlü krem vrdi biri kortizon lu 3 günden fazla kullanma dedi hindistan yağını sordum Hayır dedi sirke dedim Hayır dedi zeytinyağı sür dedi ama çok kalabalık ti çatlaklar için soracaktım unuttum hemen başkasını aldı soramadim daha dogrusu
Geçmiş olsun canım. Ya bilmiyorum doğru olacak mı ama biz ailecek her türlü yara kaşıntı vs için aloevera bitkisini kullanırız. Bir doktora danış istersen
Canım izmir medicalparkta doktor olarak kime gidiyorsun ?
Tüp bebek yaptırdım Ahmet hocada,gebelik takibi yapmadığı için başka doktorla devam ediyorum.
Ayrıntılı için medicalde bir doktora gelmeyi düşünüyorum,bilgin var mı perinataloji uzmanı var mı
Çok sordum canım vaktini aldım kusuruma bakma :)
Bende cinsiyet tam kesinleşsinde alışveriş yapayım diye iple çekiyorum kızlar
Hatta el işi ürünlere sardım kaç gündür bakıyorum youtube dan videolar izliyorum hediyelik vs ne yapabilirim diye normalde kokulu taş yapıyorum ama farklı bir şey olsun istiyorum
Canım izmir medicalparkta doktor olarak kime gidiyorsun ?
Tüp bebek yaptırdım Ahmet hocada,gebelik takibi yapmadığı için başka doktorla devam ediyorum.
Ayrıntılı için medicalde bir doktora gelmeyi düşünüyorum,bilgin var mı perinataloji uzmanı var mı
Çok sordum canım vaktini aldım kusuruma bakma :)
Canım benim dr um geçen yıl oradaydı bu yıl muayene açtı. Volkan ve Zekeriya beyleri beğeniyorlar. Ama aralarında perinatalog yok bildiğim kadarıyla.ben Merve Biçer le devam ediyorum
Normal heralde o zaman. Sabah sıkışık uyanıyordum ama gece kalkınca garipsedim
Bir de bazen gidiyorum tekrar geliyor diyorum mübarek böbrek ne ara süzdün o kanı
Gunaydin kizlar,
Dun yazmissiniz coklu alinti yapmayi denesemde bir turlu beceremedim. Allah razi olsun hepinizden. Iyi suan yegenim. Ameliyat durumu da ptesi belli olacak. Aciliyeti olup olmadigina yani. Ameliyat var da. Zamanina konseyde karar verilecekmis. Hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum.
Ablamin 6.5 aylikken ayva gobegi vardi :) totalde 9 kilo aldi. Ben -4 deyken kilo olarak suan 5 aylik gibi karnim var. Garip isler biz de anlam veremiyoruz:) ablam hatta diyor kilonu bilmesem suratin coktugunu bilmesem rahat 4 kilo almissin derim diyor karnindan oturu. O kdr cikmis durumda :) bu durum en cok beyimin hosuna gidiyor karnim buyudukce asiri heycanlaniyor.
Benim kontrol cuma gunu. En geriden gelen, cinsiyeti belli olmayan benim galiba dr sagolsun solemiyor16 ya kadar. 12. Haftadayim 2 liye gitcz kismetse 3 haftadir gormuyorum bebisimi cok merak ediyorum..
Canim ben 15+2 yim hala belli degil merak etme yalniz degilsin. Bugun ikili sonucuna gidicem gostermeye bakalim. Devlet oldugu icin soyler mi bilmiyorum. Bakicaz artik.
Benim kuzenime pipisini bile göstermisler canm erkek diye. 16. Haftada hemde. Tabi bunlar da bidaha sormamış. Alış-veriş de yaptilar herkes erkek biliodu. 20. Haftada ayrıntılı da kız demisler. Kızı da oldu
Kizlar gunaydin
Dun aksamdan beri disim agriyor gece uyuyamadim kulagim gozum basima vuruyor napacagimi sasirdim Bir arkadas sirke sarimsak kaynatip gargara yapmis onu da yaptim gecmedi İsin kotu yani hangi disim ageidigini da bilmiyorum butun dislerim komple agriyor Cok kotuyum benim gibi dis agrisi yasayanlar nasil bir cozum buluyor ? Birde gunde en fazla kac tane parol icmeliyim ? Dayanamiyorumn
Günaydıın
Cumartesi günü yaklaştıkca heyecanım artıyor. Rabbim önce sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de kızımın kardeşi ne olucak çok merak ediyorum
Kizlar gunaydin
Dun aksamdan beri disim agriyor gece uyuyamadim kulagim gozum basima vuruyor napacagimi sasirdim Bir arkadas sirke sarimsak kaynatip gargara yapmis onu da yaptim gecmedi İsin kotu yani hangi disim ageidigini da bilmiyorum butun dislerim komple agriyor Cok kotuyum benim gibi dis agrisi yasayanlar nasil bir cozum buluyor ? Birde gunde en fazla kac tane parol icmeliyim ? Dayanamiyorumn
Canım günaydın,
Doktorunla görüş 12. haftadan sonra dişe müdahale edebiliyorlar. Tabii ki için rahat etmeyecektir yaptırmak istemeyebilirsin. Karanfil yada karanfil yağını dene. o da işe yarayabiliyor
Kizlar gunaydin
Kuzum gunaydin. Cok gecmis olsunnn benim enfeksiyondan oturu agrim oldugunda gunde uc tane ic demisti. Ama bence sen hem dis doktoruna git hem de kadin dogumcuna sor.