2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynen canım gebelik öncesinden bildikleri için daha çok rahat ediyoruz
Çifte mutluluk olur senin içinde
Kucağımıza aldığımız günü bir görsek Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım. Ya bilmiyorum doğru olacak mı ama biz ailecek her türlü yara kaşıntı vs için aloevera bitkisini kullanırız. Bir doktora danış istersen

Beni de ekleyin listeye
31 yaş İzmir
Özelmuayene /medicalpark
1.oğlum 3 yaşında
2.oğlum yolda :)))
Canım izmir medicalparkta doktor olarak kime gidiyorsun ?
Tüp bebek yaptırdım Ahmet hocada,gebelik takibi yapmadığı için başka doktorla devam ediyorum.
Ayrıntılı için medicalde bir doktora gelmeyi düşünüyorum,bilgin var mı perinataloji uzmanı var mı
Çok sordum canım vaktini aldım kusuruma bakma :)

Bende cinsiyet tam kesinleşsinde alışveriş yapayım diye iple çekiyorum kızlar

Hatta el işi ürünlere sardım kaç gündür bakıyorum youtube dan videolar izliyorum hediyelik vs ne yapabilirim diye normalde kokulu taş yapıyorum ama farklı bir şey olsun istiyorum

Canım benim dr um geçen yıl oradaydı bu yıl muayene açtı. Volkan ve Zekeriya beyleri beğeniyorlar. Ama aralarında perinatalog yok bildiğim kadarıyla.ben Merve Biçer le devam ediyorum

Ben hastanede gece de 3 defa gidiyordum. Dün çıktık eve geldik bu gece bir kez gittim.
Normal heralde o zaman. Sabah sıkışık uyanıyordum ama gece kalkınca garipsedim
Bir de bazen gidiyorum tekrar geliyor diyorum mübarek böbrek ne ara süzdün o kanı

Gunaydin kizlar,
Dun yazmissiniz coklu alinti yapmayi denesemde bir turlu beceremedim. Allah razi olsun hepinizden. Iyi suan yegenim. Ameliyat durumu da ptesi belli olacak. Aciliyeti olup olmadigina yani. Ameliyat var da. Zamanina konseyde karar verilecekmis. Hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum.

Annem göbek asıl 5. Aydan sonra büyür diyor ama kişiden kişiye değişiyor galiba
Ablamin 6.5 aylikken ayva gobegi vardi :) totalde 9 kilo aldi. Ben -4 deyken kilo olarak suan 5 aylik gibi karnim var. Garip isler biz de anlam veremiyoruz:) ablam hatta diyor kilonu bilmesem suratin coktugunu bilmesem rahat 4 kilo almissin derim diyor karnindan oturu. O kdr cikmis durumda :) bu durum en cok beyimin hosuna gidiyor karnim buyudukce asiri heycanlaniyor.

Benim kontrol cuma gunu. En geriden gelen, cinsiyeti belli olmayan benim galiba dr sagolsun solemiyor16 ya kadar. 12. Haftadayim 2 liye gitcz kismetse 3 haftadir gormuyorum bebisimi cok merak ediyorum..
Canim ben 15+2 yim hala belli degil merak etme yalniz degilsin. Bugun ikili sonucuna gidicem gostermeye bakalim. Devlet oldugu icin soyler mi bilmiyorum. Bakicaz artik.

Benim kuzenime pipisini bile göstermisler canm erkek diye. 16. Haftada hemde. Tabi bunlar da bidaha sormamış. Alış-veriş de yaptilar herkes erkek biliodu. 20. Haftada ayrıntılı da kız demisler. Kızı da oldu

Yine erken fark etmişler bizim komşu kız diye herşeyi pembe hazırlamış. örgüler falan tabi.... doğsa ki erkek yıllar önce de değil 1 hafta önce oldu

Kizlar gunaydin
Dun aksamdan beri disim agriyor gece uyuyamadim kulagim gozum basima vuruyor napacagimi sasirdim Bir arkadas sirke sarimsak kaynatip gargara yapmis onu da yaptim gecmedi İsin kotu yani hangi disim ageidigini da bilmiyorum butun dislerim komple agriyor Cok kotuyum benim gibi dis agrisi yasayanlar nasil bir cozum buluyor ? Birde gunde en fazla kac tane parol icmeliyim ? Dayanamiyorumn

Canım günaydın,
Doktorunla görüş 12. haftadan sonra dişe müdahale edebiliyorlar. Tabii ki için rahat etmeyecektir yaptırmak istemeyebilirsin. Karanfil yada karanfil yağını dene. o da işe yarayabiliyor

Yine erken fark etmişler bizim komşu kız diye herşeyi pembe hazırlamış. örgüler falan tabi.... doğsa ki erkek yıllar önce de değil 1 hafta önce oldu
Ay dusunemedim bir an. Ben o yuzden soylememelerini yadirgamiyorum. Ne zmn emin olurlarsa o zaman soylesinler. Sorun degil.
Kuzum gunaydin. Cok gecmis olsunnn benim enfeksiyondan oturu agrim oldugunda gunde uc tane ic demisti. Ama bence sen hem dis doktoruna git hem de kadin dogumcuna sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…