2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım günaydın,
Doktorunla görüş 12. haftadan sonra dişe müdahale edebiliyorlar. Tabii ki için rahat etmeyecektir yaptırmak istemeyebilirsin. Karanfil yada karanfil yağını dene. o da işe yarayabiliyor

PambukPrensess Canim inan doktorum cekecem dese hemen cektirecegim ama kalp kapakcigimda sorun oldugu icin hamile olmadan once de direk disimi cekmiyorlar. Oncesinde kalp doktoruna yonlendiriyorlar sonra kalbi korumak icin yuksek dozda antibiyotik kullandiriyorlar napacagimi sasirdim antibiyotikte kullanamam boynumu kafamla beraber koparip atasim geliyor nefes almam bile guclesti. İnsallah bebege bir zarari olmaz soyle agiz tadiyla bir hamilelik geciremedim Bugun birde karanfili deneyim olmazsa of of

Bugunde sabretmeye calisacagim ama gecmezse artik yarin doktor yolu gorunuyor bana Uc parola izin varsa bugun iceyim bakalim insallah etkisini gosterir saol canim

Bugunde sabretmeye calisacagim ama gecmezse artik yarin doktor yolu gorunuyor bana Uc parola izin varsa bugun iceyim bakalim insallah etkisini gosterir saol canim
Canım çok geçmiş olsun ben karanfil diş ağrısına iyi geliyor gerçekten ama hangi diş onu bilmek lazım ilaçsız da zor geçen bir ağrı doktora gitmelisin canım

Canim ben 15+2 yim hala belli degil merak etme yalniz degilsin. Bugun ikili sonucuna gidicem gostermeye bakalim. Devlet oldugu icin soyler mi bilmiyorum. Bakicaz artik.
Ins hersey yolundadir canim. Ins soyler belli olmaz ben de haftaya 2 li tahlili icin gidicem ozelde pahali malum. Ona sorcam ama cihazlari eski daha geriden olcuyor muhtemelen o da soyleyemez.

Normal heralde o zaman. Sabah sıkışık uyanıyordum ama gece kalkınca ügaripsedim
Bir de bazen gidiyorum tekrar geliyor diyorum mübarek böbrek ne ara süzdün o kanı
Normal Canım :) bende sürekli tuvalete gidiyorum. Birde çok su içersem wc sayısı artıyor.

Doktora gitmem lazım canım. Gerçi sonradan okudum kalp rahatsızlığın olduğunu o yüzden gidemediğini. Diş ağrısı nedir çok iyi bilirim ve bu yüzden çok istediğim bebek fikrine bir ay ara verip çürükleri halletmiştim ağrılar başlayınca. Şuan rahattım. Allah yardımcın olsun.

2. çocuk ya ondan mı böyleki? Benimde hamile olduğum baya belli artık... hamile pantolonuyla daha rahat ediyorum diye ona geçtim oda daha bir çıkarıyor
Yok ya ilk yada ikinci pek alakası yok gibi. İlk hamileliğimde 16. Haftada hamile pantolonu gitmiştim ama şimdi onlar olmuyor bana. Denedim evdeki bi hamile pantolonumu göbek kısmı bol durdu olmadı. Daha vakti var galiba benim için.
Canim kizin nasil oldu? Iyi mi? Cok sayfa birikmisti bakamadim
Daha iyi Canım. Hastaneden çıktık dün öğlen ama bi sürü ilaçla döndük evimize. 3 kutu antibiyotik 2 kutu balgam sökücü ve bir tane alerji ilacı. Cuma gene kontrolümüz var. Tamamen iyileşene kadar kreş yasak. Salı’ya kadar ben bakıcam. Salı işe başlamam lazım Salıdan sonrada bakıcımız bakacak kızım iyileşene kadar . Allah razı olsun ondan hiç olmaz işim var demiyor. Hatta bu hafta izin alamazsan getir ben bakarım kızıma dedi. İkincininde kız olmasına çok sevindi bu arada. Kız çocuklarını ayrı seviyor. Erkek olsada o bakacaktı ya yaramaz olur die korktu heralde :)))

Kuzum antibiyotikten korkma. Bak ben iki haftadir kullaniyorum. Aksine iltihaplanma varsa vs varsa onun verecegi zarardan cok daha az veriyor zarar. Nolur kendine eziyet etme. Antibiyotikten korkmayin. Gerektigi yerde kullandiriyorlar ztn.

Oy kiyamam kuzuya. Sifa olur insallah. Aile olmayinca bakicinin olmasi iyi oluyor canim. Hele de boyle iyi olanlari.. allah razi olsun dediginiz gibi. Erkek cocuklari zor olur kanaati genel bir sey kuzum. Dogaldir korkmasi

Gunaydin kizlar ayy gece dinlemedim uzerimden tir gecmis gibiyim oglan hastaydi surekli uyandi durdu miz miz agzi burnu doluydu simdi de miz miz yaa diyorum ikinci de dogunca boyle hastalanirlarsa ne yapicam ben ne zormus
Geçmiş olsun canım şimdiden öyle düşünme ya eşin yardımcı olur atlatırsınız. Doğduğunda ilkbahar yaza gelecek hem. Bu kadar hastalık grip vs sorun olmaz inşallah.

Gunaydin kizlar ayy gece dinlemedim uzerimden tir gecmis gibiyim oglan hastaydi surekli uyandi durdu miz miz agzi burnu doluydu simdi de miz miz yaa diyorum ikinci de dogunca boyle hastalanirlarsa ne yapicam ben ne zormus
Geçmiş olsun canım. Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Bizde daha dün çıktık hastaneden. Kreşe başlayınca hastalıktan kurtulamadık. 5 gündür ne gecem var ne gündüzüm. Tabi bu sadece hastane Boyutu. Bunun evde geçen uykusuz günlerini hiç saymıyorum bile. İhmal etme götür doktora. Ben götürdüm ama ilk götürdüğüm doktorun yanlış teşhisi yüzünden tedavi gecikti o yüzden şuan kutu kutu ilaçlar içiyor kuzum. Ve bende düşünmedim değil. Ya ikinci oluncada böyle olursa ne yaparım. Hiç yardım edecek yakınımda yok ki buarada kreşe başlatmadan bağışıklığı için takviye almayı ihmal etme bence.

2. çocuk ya ondan mı böyleki? Benimde hamile olduğum baya belli artık... hamile pantolonuyla daha rahat ediyorum diye ona geçtim oda daha bir çıkarıyor
Aynen ya hamilelik pantolunu giyince daha bi cikiyor kizim kucuk biraz daha gizlemek istiyorum ama gobek Aldi basini gidiyor daha kimse bilmiyor ailede dogduktan sonra resmini ceker atariz diyo esim

Günaydın kızlar bende dün akşamdan beri eklem ağrılarım var boynum akcigerlerimin üstü koltuk altim agriyor resmen yîne mi balgam a dönecek diye korkuyorum ilk başlarda balgamda kan geliyordu film felan demişlerdi ben cektirmedim doğum yapınca artık bakacam o zamana kadar birsey olmazsa offf ya hamileyken hastalık çok zor oluyor 4 .haftadan beri çektim zaten valla çocuk doğsun stresli olacak belli hamileligim hep stresli geçiyor zaten egzama da stresten oluyormus

Benim sabah daha normal boyutlarda oluyor göbeğim ama birşeyler yiyip içtikten sonra aman allahım İkinci hamileliklerde daha çabuk çıkar diyorlar ama ne kadar doğru bilemedim...Salopet almak istiyorum ama o da erken mi henüz ona da karar vermedim.

Çok geçmiş olsun, hakikaten berbat diş ağrısı... Geçen gece bir tanıdığımda karanfil koymuş ağrıyan dişine ve hafiflemiş ağrısı, umarım iyi gelir.

Günaydın canım geçmiş olsun olmaz inşallah birşey. Şu zamanları atlatalım da bünyemiz daha zayıf maalesef Stres en büyük düşman evet ama ben beceremiyorum ne kadar stres yapmıcaz desekte yapıyor insan bazı şeylerde. Egzama kötü senin nerende var? Gerçi Pek birşey iyi gelmiyor egzamaya diye biliyorum

Gecmis olsun canim insallah ikinci abisine cekmez annesini yormaz bu konuda hep saglikli olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…