2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Propolis vermeye calisiyorum canim benimki de seneye baslayacak krese insalah ve aynen benim de kimsem yok burda allah yardimcimiz olsun

Merhaba hanımlar,
Ben de 2016 Nisan annesiyim bizim de böyle bi grubumuz vardı msjlaştığımız.. Bi girip bakayım dedim 2019 için de açılmış mı aynı grup diye..açılmıştaa yazışmalar bayaaa ilerlemiş bileee..
Hepiniz sağ sağlam yavrularınızı kucağınıza alın inşallahh,heyecanlı güzel bekleyişler bunlar..

Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) siz de sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah :)

Amin inşallah teşekkür ederiz

Teşekkür ederiz

Koruyucu neymis canim ya alinca burdan da yazar misin bi arastiriyim ben de
İnternetten baktım tabi eğer doktorun söylediği ile aynıysa. Bi toz varmış genellikle kreşe başlayan çocuklara grip nezle bronşit gibi hastalıklardan koruyormuş ama tam bakamadım daha. Cuma günü kontrolümüz var zaten. Doktor o zaman verecek. Haber veririm sana da. İnşallah iyi birşeydir:)

Canım ogrenince kacirirsam eğer akışta baba da yazarmisin? Bizimki birinci sınıf aslında yeni başlamadı ama okula gidince hastalık bitmiyor

Abbooo minik dayi olacak ya da teyzeee ehehhehe arkadas arkadas oynarlar ne tatliiii
Dusunsene "anne cocuguna bir sey soylee oglumun oyuncagini aliyor!" dedigin gunleri hehehehe
Sen kaçırmışsın bak geçende yazmıştım
Annemler sen teyze olacaksın diyor hayır ben polis olucam diyor

Aynen ya hamilelik pantolunu giyince daha bi cikiyor kizim kucuk biraz daha gizlemek istiyorum ama gobek Aldi basini gidiyor daha kimse bilmiyor ailede dogduktan sonra resmini ceker atariz diyo esim

ooo iyi sabrediyorsunuz. Bizim atık bütün sülale biliyor bırak aile yi :)

Kacirmisimdir anacim oku oku bitmiyor maasallah muhabbetiniz super ben iki is yapiyim diyorum bakiyorum sayfalar ucmus
Bazen bende yetişemiyorum
Senin uşakla yetişememen normal. amann boş konuşuyoruz Zaten maksat vakit geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…