- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Verebildin mi peki daha sonra aldığın kilolarıay ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım
Bana 13. Haftada erkek dediler sonra 17. Haftamda kız dedi doktorum kesin dedi.K
Kacinci haftada erkek demişlerdi. Hep mi erkek dediler. Benim de daha cinsiyet belli diil. En son 14. Haftada gitmiştim. Bugun 16 olduk. Gidince artuk belli olur herlde
Geçmiş olsun umarım durmuştur kanama. Çocukla daha zordur tabi. İlgi ister oyun ister kucak ister. Bende de var bi tane 4 buçuk yaşında :)Selam kızlar
Benim de belki hatırlayanlar vardır kanamam oluyor raporluydum 3 hafta. Bugün rapor bitince okula başladım.
Benim de kontrolüm Cumartesi günü
İnşallah artık bitmiştir sıkıntım
Çok yordu çünkü bu durum beni
Ve ilgilenmem gereken 3 yaşında bir oğluşum daha var..
Riskli gebelik olunca çok zor oluyor
Selam kızlar :) kilolara dikkat
Yani 15 gündür sulu kahve şeklinde devam ediyorGeçmiş olsun umarım durmuştur kanama. Çocukla daha zordur tabi. İlgi ister oyun ister kucak ister. Bende de var bi tane 4 buçuk yaşında :)
Kahverengi akıntı kanamanın durduğunu gösteriyor haftalarca sürse de hiçbir önemi yok diyor doktorum Bende baya çektim kanamadan maalesefYani 15 gündür sulu kahve şeklinde devam ediyorbu da sürekli korkutuyor
Bende canim tam 20 kg. Ama hepsini geri vermistm bakalim bu kez kac kg alicazay ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım
Bende canim tam 20 kg. Ama hepsini geri vermistm bakalim bu kez kac kg alicaz
Doğum tarihimiz aynı gün. Oğlunuz 4 buçuk yaşında. Ben8nde 4 buçuk yaşında. 2014. 8 nisanda doğduGeçmiş olsun umarım durmuştur kanama. Çocukla daha zordur tabi. İlgi ister oyun ister kucak ister. Bende de var bi tane 4 buçuk yaşında :)
Bende ilk gebeligimde 67 ile başladım. 87 ile bitti. İnşallah bunu daha çok az alırım ama varya vücudum fena çatladı. Bundada 70 ile başladım 12 gün önce 72 olduğumu gördüm. Yalnız hiç kusma olmadı bende normal mi şaşırdım.Rekor ben de demekki ehuheheh 26 kilo
Hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi gününden beri kanamam var kırmızı şekilde. İğneler ve ilaçlar kullandımKahverengi akıntı kanamanın durduğunu gösteriyor haftalarca sürse de hiçbir önemi yok diyor doktorum Bende baya çektim kanamadan maalesef
Benim kızımda 2014 Haziran doğumlu :)Doğum tarihimiz aynı gün. Oğlunuz 4 buçuk yaşında. Ben8nde 4 buçuk yaşında. 2014. 8 nisanda doğdu
Bende ilk gebeligimde 67 ile başladım. 87 ile bitti. İnşallah bunu daha çok az alırım ama varya vücudum fena çatladı. Bundada 70 ile başladım 12 gün önce 72 olduğumu gördüm. Yalnız hiç kusma olmadı bende normal mi şaşırdım.
msjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.Haticenur annesinin ismi mi tatlim ?
Benim oglan in da ismi kp in ismi vefat etmis yillar once onun icin anisina saygidan olmaz demedim ama yanina ek isim istemistim onu bile koyamadim. Eski bi turk ismi guncel degil ama alisiyo insan
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Başınız sağolsun canımmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Allah razi olsun.Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Allah razi olsun.Başınız sağolsun canım
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Başınız sağolsun cnm. Allahım mekanların i cennet eylesin.her yeni bir doğum yakınından birini kaybetmekmis bizde oyle derler.msjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?