2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben hala düzenli bir takip doktoru bulamadım. Kadıköy göztepe civarı hastane doktor önerisi olan var mı???

Geçmiş olsun umarım durmuştur kanama. Çocukla daha zordur tabi. İlgi ister oyun ister kucak ister. Bende de var bi tane 4 buçuk yaşında :)

Geçmiş olsun umarım durmuştur kanama. Çocukla daha zordur tabi. İlgi ister oyun ister kucak ister. Bende de var bi tane 4 buçuk yaşında :)
Doğum tarihimiz aynı gün. Oğlunuz 4 buçuk yaşında. Ben8nde 4 buçuk yaşında. 2014. 8 nisanda doğdu

Rekor ben de demekki ehuheheh 26 kilo
Bende ilk gebeligimde 67 ile başladım. 87 ile bitti. İnşallah bunu daha çok az alırım ama varya vücudum fena çatladı. Bundada 70 ile başladım 12 gün önce 72 olduğumu gördüm. Yalnız hiç kusma olmadı bende normal mi şaşırdım.

Kahverengi akıntı kanamanın durduğunu gösteriyor haftalarca sürse de hiçbir önemi yok diyor doktorum Bende baya çektim kanamadan maalesef
Hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi gününden beri kanamam var kırmızı şekilde. İğneler ve ilaçlar kullandım
Şu 2 haftadır kıvamı ve miktarı değişecek şekilde kahverengi .
İnşallah geçiyordur Benim de

Bende de cok nadir oldu ama tiksinti vardi.
Dikkatli saglikli beslenmek lazim hamura pilava tatliya cikolataya abanmamak ama bosveriyoruz iste

Haticenur annesinin ismi mi tatlim ?
Benim oglan in da ismi kp in ismi vefat etmis yillar once onun icin anisina saygidan olmaz demedim ama yanina ek isim istemistim onu bile koyamadim. Eski bi turk ismi guncel degil ama alisiyo insan
msjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim. haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..

Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun canım

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun cnm. Allahım mekanların i cennet eylesin.her yeni bir doğum yakınından birini kaybetmekmis bizde oyle derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…