2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sizi böyle görünce bana bir rahatlama geliyor ikinci çocuk olunca herşeyimiz var hatta kız olursa bir hastane çıkışı alsam tamamdır
Ben liste yapmaya başkadım çok heyecanlı ya
Gunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Çok geçmiş olsun
İnşallah güzel geçer sınavınız, gönlünüze göre olsun

Gunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Geçmiş olsun canım. Ihlamur yap içine az bişey zencefilde at. Balla iç rahatlatır.

hadi bana kızın ayıplayın kendime geleyim dün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
Ayıplanacak bişey yok. İkinci çocuğunmu olacak. Ama önemli olan sağlıklı olması bunu düşün bence :)

hadi bana kızın ayıplayın kendime geleyim dün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
Ayıplayacak birsey yok canm.uzun süre öyle düşündüğün icin alısman biraz zaman alabilir ama bu fikre alistiginda cok mutlu olacagini düşünüyorum.Tebrik ederim bu arada.Saglicakla gelsin insallah

Kızlar gunaydin.Televizyonda izledigim herseyden inanilmaz etkileniyorum.
Dun çukurovayi izledim sabaha kadar ruyamda yilmaz ve zuleyhayi sayıkladım.Berbattı.
Bu hamilelik ne acayip birseymis ya aylardir kabuslardayim rahat uyku uyuyamiyorum.

Ben kendimi bildim bileli rüyasız gecem olmaz. Sabahları hiç dinlenmiş kalkamam yataktan. Üzerine bir de gebelik girince ultrarüya/ ultra gece uyanmaları/ ultra gece wc leri. Çocuklar büyüyene kadar bitmeyecek bu serüven

Kızlar bebegin hafif hafif kipirdadigini hissediyorum ben.Hep sol tarafimda ayni yerde oluyor çünkü.Sabahlari daha fazla hissediyorum.ufak ufak derinden hissediyorum.gaz sancisi yada baska birsey olmadigina eminim.annem erken dedi ama bir kac defa hissettim bunun bebek olduguna eminim

Bende hissediyorum ara ara :) gaz olduğu zaman anlıyorum Artık. İlk gebelikte biraz geç hissedilir derler. İkincide daha erken hissedilirmiş. Benim bugün tam 16 hafta oldu. İlk gebeliğimde 18 yada 19 da hissetmiştim :)

Benim ilk gebeligim canm.14 haftanin icindeyiz ama bende sasirdim ilk basta.Zaten hic konduramadim ama hep ayni yerde ve farkli bir sekilde kıpırtı hissedince bebek oldugunu fark ettim.

Hadi bakalım atlatmışsın canım :)
Bugünde bebişini gör iyi haberlerle gel inşallah

Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Doktoru kullan diyen, öneren?
Özeldeki doktor mutlaka kullanmalısın dedi.
Kendi doktorum sadece decavit verdi bu arada.

Bana kullan demedi vitaminin içinde de yok. Önceki vitaminimde vardı. Balık yemeye çalışıyorum bende haftada 1 kere de olsa

Günaydın canım. Bende kabus görüyorum. Bu gece yine gördüm uyandım wc’ye gittiğimde burnumun kanadığını gördüm. Eşimi uyandırdım uyku tutmadı o derece rüyam beni korkuttu. Sağolsun oda işe gidene kadar uyumadı beni sakinleştirdi dua fısıldadı kulağıma . Haala etkisindeyim.

Kullanmıyorum bende hafta da 1 balık yemeğe özen gösteriyorum. Gerçii ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmadım da o ayrı mesele

Kusura bakma canim misafirim vardi yatili biraz geç oldu.bana zalain fitil ve travocort krem verdi.krem çok iyi geldi.kan tahlilde yaptır benim idrarda kan cikti
İdrar tahlili yaptırmıştım cnm birsey çıkmadı kasim 5 de tekrar s.sa ocağında yaptıracam.ama benim üstü kasiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…