- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ben liste yapmaya başkadım çok heyecanlı yaSizi böyle görünce bana bir rahatlama geliyorikinci çocuk olunca herşeyimiz var hatta kız olursa bir hastane çıkışı alsam tamamdır
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
İnşallah güzel geçer sınavınız, gönlünüze göre olsunGünaydın kızlar bi kaç aydır yoğun çalışma içindeydim yarın benim için önemli bir sınava gireceğim.istemek ne kadar doğru bilmiyorum ama benim için dua edermisiniz yarınki sınavım için
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Geçmiş olsun canım. Ihlamur yap içine az bişey zencefilde at. Balla iç rahatlatır.Gunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Ayıplanacak bişey yok. İkinci çocuğunmu olacak. Ama önemli olan sağlıklı olması bunu düşün bence :)hadi bana kızın ayıplayın kendime geleyimdün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
gecmis olsun canm artik nane limonla kanka olacaksin yapacak pek birşey yok.Benimde sürekli elimdeGunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Ayıplayacak birsey yok canm.uzun süre öyle düşündüğün icin alısman biraz zaman alabilir ama bu fikre alistiginda cok mutlu olacagini düşünüyorum.Tebrik ederim bu arada.Saglicakla gelsin insallahhadi bana kızın ayıplayın kendime geleyimdün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
Amin canım inşallah.İnşallah bitmiştir sıkıntıların canım
Ders programin yogun degildir umarim. Allah kolaylik ve sifa versin canim.
Ben kendimi bildim bileli rüyasız gecem olmaz. Sabahları hiç dinlenmiş kalkamam yataktan. Üzerine bir de gebelik girince ultrarüya/ ultra gece uyanmaları/ ultra gece wc leri.Kızlar gunaydin.Televizyonda izledigim herseyden inanilmaz etkileniyorum.
Dun çukurovayi izledim sabaha kadar ruyamda yilmaz ve zuleyhayi sayıkladım.Berbattı.
Bu hamilelik ne acayip birseymis ya aylardir kabuslardayim rahat uyku uyuyamiyorum.
Bende hissediyorum ara ara :) gaz olduğu zaman anlıyorum Artık. İlk gebelikte biraz geç hissedilir derler. İkincide daha erken hissedilirmiş. Benim bugün tam 16 hafta oldu. İlk gebeliğimde 18 yada 19 da hissetmiştim :)Kızlar bebegin hafif hafif kipirdadigini hissediyorum ben.Hep sol tarafimda ayni yerde oluyor çünkü.Sabahlari daha fazla hissediyorum.ufak ufak derinden hissediyorum.gaz sancisi yada baska birsey olmadigina eminim.annem erken dedi ama bir kac defa hissettim bunun bebek olduguna eminim
Benim ilk gebeligim canm.14 haftanin icindeyiz ama bende sasirdim ilk basta.Zaten hic konduramadim ama hep ayni yerde ve farkli bir sekilde kıpırtı hissedince bebek oldugunu fark ettim.Bende hissediyorum ara ara :) gaz olduğu zaman anlıyorum Artık. İlk gebelikte biraz geç hissedilir derler. İkincide daha erken hissedilirmiş. Benim bugün tam 16 hafta oldu. İlk gebeliğimde 18 yada 19 da hissetmiştim :)
Hadi bakalım atlatmışsın canım :)Gunaydin kizlar nasilsiniz. Ben simdi yataktan cikabildim. Dün günüm vardı hayirlisiyla o bitti. Misafirler gitti bi tel. Baska bi misafir musaitsen diye musaitim dedim. Iki vardiya misafir agirladim. Ama ben de bitmisim. Bugun de dr randevum var ogleden sonra.
Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Doktoru kullan diyen, öneren?
Özeldeki doktor mutlaka kullanmalısın dedi.
Kendi doktorum sadece decavit verdi bu arada.
Bana kullan demedi vitaminin içinde de yok. Önceki vitaminimde vardı. Balık yemeye çalışıyorum bende haftada 1 kere de olsaKızlar balık yağı kullanan var mı?
Kızlar gunaydin.Televizyonda izledigim herseyden inanilmaz etkileniyorum.
Dun çukurovayi izledim sabaha kadar ruyamda yilmaz ve zuleyhayi sayıkladım.Berbattı.
Bu hamilelik ne acayip birseymis ya aylardir kabuslardayim rahat uyku uyuyamiyorum.
Kullanmıyorum bende hafta da 1 balık yemeğe özen gösteriyorum. Gerçii ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmadım da o ayrı meseleKızlar balık yağı kullanan var mı?
İdrar tahlili yaptırmıştım cnm birsey çıkmadı kasim 5 de tekrar s.sa ocağında yaptıracam.ama benim üstü kasiniyorKusura bakma canim misafirim vardi yatili biraz geç oldu.bana zalain fitil ve travocort krem verdi.krem çok iyi geldi.kan tahlilde yaptır benim idrarda kan cikti
Ben sadece kan ilacı kullanıyorum.
Bana kullan demedi vitaminin içinde de yok. Önceki vitaminimde vardı. Balık yemeye çalışıyorum bende haftada 1 kere de olsa
Tamam kızlar teşekkür ederim.Kullanmıyorum bende hafta da 1 balık yemeğe özen gösteriyorum. Gerçii ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmadım da o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?