2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende bebek arabasına karar verdim, bi internet sitesinde şu an indirimde ama emin olamadım oradan alışveriş yapan birini bulsaydım :) istanbul’da mağazaları varmış en kötü oraya gidicez artık

Hangi internet sitesi canım ? Bende bebek arabama karar verdim sadece internet üzerinde satılıyor

Hiç duymamıştım,teşekkür ederim. Anlamını da dolayısıyla şimdi öğreniyorum.
Çok güzelmiş
1.Şerefli, şanlı, namlı, haysiyetli, itibarlı ve otoriter kişi. 2.Parlak, uzun ve dolgun yüz. 3.Doğru şey. 4.(C.: Asal-Esail-Usul) İkindi sonrasından akşama kadar olan vakit. 5.Kavi, muhkem, sağlam.

Oh maşallah bide bana hızlısın demişlerdi
İyi yapmışsın valla. Benimde fırsatım olmadı düğün ev taşıma derken evime bile yeni geldim kaç gündür annemdeydim akrabalar geldi diye :)
Yararlan valla indirim güzeldir

Hangi internet sitesi canım ? Bende bebek arabama karar verdim sadece internet üzerinde satılıyor
Vipbebek diye bi site canım. Ya markası belli sonuçta sorun çıkacağını sanmıyorum kadıköy’de de mağazaları var ama emin olamadım

Hızlılıktan değil ama düzen diyelim. Herşeyin yerli yerinde hazır olmasını seviyorum son dakikalık işler beni hep korkutur...

Ne güzel taşınma işleri de bitti. Yeni evine geçtin şimdi bebişine göre düzen kurarsın

Vipbebek diye bi site canım. Ya markası belli sonuçta sorun çıkacağını sanmıyorum kadıköy’de de mağazaları var ama emin olamadım

Zaten mağazaları varsa sıkıntı çıkmaz canım. Kendi ürünlerini internet üzerinde satılıyorlar.ama tabi gidip görme imkanın varsa git gör daha iyi olur. Benim maalesef görme imkanım yok mağazası yok

Eşim hiç istemiyor internetten almak. Normal fiyatıyla 1000 lira fark ediyor neredeyse gidelim diycem artık o kadar para niye veriym şimdi durup dururken :)

Gidin görün beğenirse eğer eşinde o zaman internetten sipariş verirsiniz
Öyle olacak artık canım :) ben sana mama sandalyesini soracaktım hangisini alıyordun ? İyi yorumlar gördüm de o zaman baktığımda modelini unuttum şimdi

Haticenur annesinin ismi mi tatlim ?
Benim oglan in da ismi kp in ismi vefat etmis yillar once onun icin anisina saygidan olmaz demedim ama yanina ek isim istemistim onu bile koyamadim. Eski bi turk ismi guncel degil ama alisiyo insan

Kızlar merhaba,
Ben de nisanda ikinci kez kız annesi olacağım inşallah. Beni de konu başındaki listeye ekleyebilirsiniz
Hosgeldin canim
Listedeki bilgileri eksiksiz yazarsan eklerim tabiki seni de

Öyle olacak artık canım :) ben sana mama sandalyesini soracaktım hangisini alıyordun ? İyi yorumlar gördüm de o zaman baktığımda modelini unuttum şimdi
Mama sandalyesi en iyisi ikeaninki dunya para veren arkadaslarim var hepsi pismanlar. Silmesi temizlemesi de kolay.

İkeanın mama sandalyesini düşünüyorum canım

Eklentiler

• C96FC1E3-8059-43FC-B995-F86827F7C5FD.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 9D2A3F1C-FFC1-4B97-A082-A94AD62A8E36.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada bütün tezleri çürüttüm hiçbir takvim tutmadı.
Hatta ve Hatta bir tez vardı onu da çürüttük galiba :) Yumurtlama gününden önce ilişki olursa y spermler hayatta kalmaz dolasıyla x ile döllenir
Oglus mu geliyor ayyy canim sonunda ogrendin hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin yakisikli
Aminn canım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ben şaşkınım cinsiyette şu yönden devlette 12+5te doktorum bildi beni hayretlere düşürdü o aletle. Ahaha gidince tebrik mi etsem
Hele bugün gidince dedim sadece gölgesine bakıyormuşuz biz bebemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…