Bende bebek arabasına karar verdim, bi internet sitesinde şu an indirimde ama emin olamadım oradan alışveriş yapan birini bulsaydım :) istanbul’da mağazaları varmış en kötü oraya gidicez artık
Hiç duymamıştım,teşekkür ederim. Anlamını da dolayısıyla şimdi öğreniyorum.
Oh maşallah bide bana hızlısın demişlerdiBen liste yaptım. Mağazalarda dolandım.. baya fikir edindim. Taşınmayı bekleyecem birde tatile gidecez o yüzden şu an ona konsantreyim. Bide fransada Ocak ayında büyük indirim var 1 ay süren büyün mağazalarda. Ondan yararlanmayı düşünüyorum
Merhaba ben de takip icin orayı düsğnüyorum doktor ve ücret bilgisi alabilir miyim?Lusi merhaba listeye eklermisiniz,
Doğum tarihi 7 nisan
İstanbul / medicalpark göztepe
Yaş 32 boy 1.68, kilo 68 kilo almadım
İlk bebek inşallah
Vipbebek diye bi site canım. Ya markası belli sonuçta sorun çıkacağını sanmıyorum kadıköy’de de mağazaları var ama emin olamadımHangi internet sitesi canım ? Bende bebek arabama karar verdim sadece internet üzerinde satılıyor
Oh maşallah bide bana hızlısın demişlerdi
İyi yapmışsın valla. Benimde fırsatım olmadı düğün ev taşıma derken evime bile yeni geldim kaç gündür annemdeydim akrabalar geldi diye :)
Yararlan valla indirim güzeldir
Vipbebek diye bi site canım. Ya markası belli sonuçta sorun çıkacağını sanmıyorum kadıköy’de de mağazaları var ama emin olamadım
Eşim hiç istemiyor internetten almak. Normal fiyatıyla 1000 lira fark ediyor neredeyseZaten mağazaları varsa sıkıntı çıkmaz canım. Kendi ürünlerini internet üzerinde satılıyorlar.ama tabi gidip görme imkanın varsa git gör daha iyi olur. Benim maalesef görme imkanım yok mağazası yok
Gidin görün beğenirse eğer eşinde o zaman internetten sipariş verirsinizEşim hiç istemiyor internetten almak. Normal fiyatıyla 1000 lira fark ediyor neredeysegidelim diycem artık o kadar para niye veriym şimdi durup dururken :)
Öyle olacak artık canım :) ben sana mama sandalyesini soracaktım hangisini alıyordun ? İyi yorumlar gördüm de o zaman baktığımda modelini unuttum şimdiGidin görün beğenirse eğer eşinde o zaman internetten sipariş verirsiniz
Haticenur annesinin ismi mi tatlim ?Selam kızlar ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah bebiş cinsiyetleri netleşmiş herkeste sanki öyle mesajlar gördüm isimler bile yazılmaya başlamış Allah sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Ben isim konusunu açtığımda eşim haticenur olcak dedi konuyu kapattırdı. İsim konuşmuyoruz 2 hafta sonra ismini koyarız heralde o zamana kadar konuşmaz bizimki
Hosgeldin canimKızlar merhaba,
Ben de nisanda ikinci kez kız annesi olacağım inşallah. Beni de konu başındaki listeye ekleyebilirsiniz
Oglus mu geliyor ayyy canim sonunda ogrendin hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin yakisikliKuzular geldim herşeyimiz güzel ve uyumlu
Doktor 4d bile gösterdi :)
%10000 oğluşum oluyor
Pipi resmini vermemiş ama
Şuan için ideal oran tutuyor ama daha çok aylarımız var yaSelam kızlar :) kilolara dikkat
Bu tabloya göre 3 kilo hakkim var henüz kullanamadigim:) gelecek aylara saklayımSelam kızlar :) kilolara dikkat
Mama sandalyesi en iyisi ikeaninki dunya para veren arkadaslarim var hepsi pismanlar. Silmesi temizlemesi de kolay.Öyle olacak artık canım :) ben sana mama sandalyesini soracaktım hangisini alıyordun ? İyi yorumlar gördüm de o zaman baktığımda modelini unuttum şimdi
İkeanın mama sandalyesini düşünüyorum canımÖyle olacak artık canım :) ben sana mama sandalyesini soracaktım hangisini alıyordun ? İyi yorumlar gördüm de o zaman baktığımda modelini unuttum şimdi
Aminn canım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallahOglus mu geliyor ayyy canim sonunda ogrendin hadi gozunuz aydin saglicakla gelsin yakisikli
Mama sandalyesi en iyisi ikeaninki dunya para veren arkadaslarim var hepsi pismanlar. Silmesi temizlemesi de kolay.
Teşekkür ederim canım :)İkeanın mama sandalyesini düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?