2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Basin sagolsun canim zor zamanlar allah sevdiklerimizi bize bagislasin

Doktoruna güven canım birşey olsa söylerdi. İnşallah birşeycik olmaz canım kötü düşünüp moralini bozma lütfen. Sonuçlardan haber ver canım düzelecek inşallah.

Bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle. Doktor öyle dediyse içim rahat olsun. İnşallah geçer en kısa zamanda

Geçmiş olsun canım,Allahın izniyle bişey olmayacak. Gönlünü ferah tut

Canlarım çok sağolsun. İğne verdi. İdrarda da hafif enfeksiyon var. Düşmesini o da engellemiş olabilir dedi. İğnelere bugün başlayıp haftaya trkrar tahlil vericem. Artık Allah’a emanet kuzularımız.

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin

İnşallah bitmiştir sıkıntıların canım
Ders programin yogun degildir umarim. Allah kolaylik ve sifa versin canim.

Günaydın kızlar
Rüyalarımda hep bebeğimin erkek olucağını görüyorum ben. Bu gecede usg ye girmiştim. Doktorum gösteriyordu bak erkek diye. Net bir şekilde bende görüyorum erkek olduğunu. %100 erkek diyordu bana Kafayı yedim sonunda Aslında o kadar takılmıyorum cinsiyet meselesine. Çevreden gelen bu erkek olsun, bence bu erkek sözlerinin yan etkisi galiba rüyalarım

Bende her kadın gibi kız çocuğu hayali kuruyordum. Saçını yapayım cicili bicili giydireyim falan diye :) Hamile olduğumda erkek hissettim. Sonra kalp atışını duyduk yakın çevreye söyledik duyan dedi ki senin oğlun olacak :) Böyle böyle benim aklımda yer ettiler insanlar erkek diye diye. 10 hafta boyunca herkes sendr erkek annesi tipi var diye diye öyle bir alıştım ki ehehe kız olsaydı şok olacaktım
Çevre vs çok etkiliyor ya insanın elinde değil. O fikri benimsiyor insan.

Günaydın kızlar bi kaç aydır yoğun çalışma içindeydim yarın benim için önemli bir sınava gireceğim.istemek ne kadar doğru bilmiyorum ama benim için dua edermisiniz yarınki sınavım için
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Gunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Geçen hafta o durumdaydim. Boğazı nemli tutmak acısını baya alıyor. Burun tıkanıklığı içinde alnima, sakaklara ve burun bitiminden yukarı doğru viks ile masaj yaptım iki üç saat arayla o hem kokusu ile açtı hem de masajin etkisi ile akıttı burnumu rahatlattı dolulugu

hadi bana kızın ayıplayın kendime geleyim dün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
Bu çok normal bir istek. İnsan birini tadinca diğerini de merak ediyor bunda ayiplanacak hiçbir şey yok .kızınız olsa belki oğlana heves edecektiniz. Sakın kendinizi kötü hissetmeyin bu yüzden. Sanırım bir oğlunuz var bu ikinci olacak cinsiyet aynı olsa da bambaşka bir birey ve karakter oda yani yine farklı hissettirecek size. En kısa sürede alışırsınız bu fikre hiç merak etmeyin çünkü siz annesiniz

Çok geçmiş olsun canım. Crp değerin kaç? Kızımında bi ara baya yükseldi 6 tane iğneyle düzeldi. Bu hastalandığındada 12 olmuştu ilaçla düştü 2 günde.

Cnm ilacın ismini yazsan belki aynıdır ilaç ismi yazılıyor mu bilmiyorum ama bana hametan ve ectopix verdi
Kusura bakma canim misafirim vardi yatili biraz geç oldu.bana zalain fitil ve travocort krem verdi.krem çok iyi geldi.kan tahlilde yaptır benim idrarda kan cikti

Sizi böyle görünce bana bir rahatlama geliyor ikinci çocuk olunca herşeyimiz var hatta kız olursa bir hastane çıkışı alsam tamamdır
Aynen bende iki tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın kızımın küçüklerini çıkarıp bakarım gene. Ne eksik diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…