Basin sagolsun canim zor zamanlar allah sevdiklerimizi bize bagislasinmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Merhaba ben de takip icin orayı düsğnüyorum doktor ve ücret bilgisi alabilir miyim?
Doktoruna güven canım birşey olsa söylerdi. İnşallah birşeycik olmaz canım kötü düşünüp moralini bozma lütfen. Sonuçlardan haber ver canım düzelecek inşallah.
Bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle. Doktor öyle dediyse içim rahat olsun. İnşallah geçer en kısa zamanda
Geçmiş olsun canım,Allahın izniyle bişey olmayacak. Gönlünü ferah tut
İçinizi ferah tutun, güzel haberler alacaksınız inşallah... Sağlıkla, mutlulukla alın kucağınıza...
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin prenses
Olmaz Allahın izniyle, sıkmayın canınızı hem doktorda demiş korkmayın diye...En kısa zamanda enfeksiyonu da atlatırsınız inşallah...
Başınız sağolsun Allah sabırlar versinmsjlara yeni bakabildim yazmış kaçmış gibi oldum telefonu elime almaya firsatim olmadi ben foruma girdikten hemen sonra babannemin vefat haberini aldım apar topar babamlara gittim cenaze ile beraber herkesi memlekete uğurladım simdi eve girip çocuğu uyuttum. Oğluma 4-5 aylık hamileydim kayinpederimi kaybettim kızıma 4 aylık hamileyim babannemi kaybettim içim çok sizliyor çok farklı bir aci hissediyorum daha dun aksam boncuk gözlerine bakıyordum bugün tabutla yolcu ettim.haticenur kimsenin ismi değil esim bana sen ismini düşünme o ismiyle gelir demek istedi bana..
Ablam da bu tarz bir şey kullanıyor. Ben de böyle düşünüyorum. Çok pratik.Kuzum hangi marka bu bende bu modelden istiyorum
Selam kızlar
Benim de belki hatırlayanlar vardır kanamam oluyor raporluydum 3 hafta. Bugün rapor bitince okula başladım.
Benim de kontrolüm Cumartesi günü
İnşallah artık bitmiştir sıkıntım
Çok yordu çünkü bu durum beni
Ve ilgilenmem gereken 3 yaşında bir oğluşum daha var..
Riskli gebelik olunca çok zor oluyor
Ben aldım bu çantayı aliexpressten.Eki Görüntüle 2200771
Bu da benim almayı düşündüğüm çanta siyah veya bu rengini alcam
Sırt veya el çantası gibi kullanılabiliyor.
Benim alacağım çanta da bu çok kullanışlı görünüyor
Bende her kadın gibi kız çocuğu hayali kuruyordum. Saçını yapayım cicili bicili giydireyim falan diye :) Hamile olduğumda erkek hissettim. Sonra kalp atışını duyduk yakın çevreye söyledik duyan dedi ki senin oğlun olacak :) Böyle böyle benim aklımda yer ettiler insanlar erkek diye diye. 10 hafta boyunca herkes sendr erkek annesi tipi var diye diye öyle bir alıştım ki ehehe kız olsaydı şok olacaktımGünaydın kızlar
Rüyalarımda hep bebeğimin erkek olucağını görüyorum ben. Bu gecede usg ye girmiştim. Doktorum gösteriyordu bak erkek diye. Net bir şekilde bende görüyorum erkek olduğunu. %100 erkek diyordu banaKafayı yedim sonunda Aslında o kadar takılmıyorum cinsiyet meselesine. Çevreden gelen bu erkek olsun, bence bu erkek sözlerinin yan etkisi galiba rüyalarım
gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cümlemizinKuzular geldim herşeyimiz güzel ve uyumlu
Doktor 4d bile gösterdi :)
%10000 oğluşum oluyor
Pipi resmini vermemiş ama
Geçen hafta o durumdaydim. Boğazı nemli tutmak acısını baya alıyor. Burun tıkanıklığı içinde alnima, sakaklara ve burun bitiminden yukarı doğru viks ile masaj yaptım iki üç saat arayla o hem kokusu ile açtı hem de masajin etkisi ile akıttı burnumu rahatlattı doluluguGunaydin kizlar hastayim bogazim sis burnum tikali allahim ne yapmaliyim ne yapilabilir?
Bu çok normal bir istek. İnsan birini tadinca diğerini de merak ediyor bunda ayiplanacak hiçbir şey yok .kızınız olsa belki oğlana heves edecektiniz. Sakın kendinizi kötü hissetmeyin bu yüzden. Sanırım bir oğlunuz var bu ikinci olacak cinsiyet aynı olsa da bambaşka bir birey ve karakter oda yani yine farklı hissettirecek size. En kısa sürede alışırsınız bu fikre hiç merak etmeyin çünkü siz annesinizhadi bana kızın ayıplayın kendime geleyimdün erkek olduğu kesinleşti yavrumun gece boyu uyuyamadım kendimi kız olacak diye çok şartlamışım aklımdan çıkartamıyorum bu isteği
Çok geçmiş olsun canım. Crp değerin kaç? Kızımında bi ara baya yükseldi 6 tane iğneyle düzeldi. Bu hastalandığındada 12 olmuştu ilaçla düştü 2 günde.Evet anneme de öyle demişler. Annemin ki tutmuş ama :) arkam erkek oldu :)
Bu arada kızlar ben yine hstanedeyim. Dün ikili test sonucu için gitmişken crp me de tekrar bakılsın dedim. Sonuç çıkmış. İki haftadır antibiyotik tedavisine rağmen hala yüksek. Şimdi bir de idrara tekrar bakıyorlar onun sonucunu bekliyorum. Yine iğne verecek. Korkma dedi ama o kadar korkuyorum ki. Artık ne bu enfeksiyon düşmedi birdua edin yavruşuma bir şey olmasın.
Kusura bakma canim misafirim vardi yatili biraz geç oldu.bana zalain fitil ve travocort krem verdi.krem çok iyi geldi.kan tahlilde yaptır benim idrarda kan ciktiCnm ilacın ismini yazsan belki aynıdır ilaç ismi yazılıyor mu bilmiyorum ama bana hametan ve ectopix verdi
Aynen bende iki tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum sadece. Doğuma yakın kızımın küçüklerini çıkarıp bakarım gene. Ne eksik diye :)Sizi böyle görünce bana bir rahatlama geliyorikinci çocuk olunca herşeyimiz var hatta kız olursa bir hastane çıkışı alsam tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?