2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Doktoru kullan diyen, öneren?
Özeldeki doktor mutlaka kullanmalısın dedi.
Kendi doktorum sadece decavit verdi bu arada.

Ben kullanıyorum canım. Düzenli balık tüketemiyorum çünkü. Balık yediğin günler almana gerek Yok demişti doktor

Ben kullanıyorum canım Dr a sormuştum o da çok faydalı hatta emzirirken de devam et dedi. Marincap yazdı bana

Ben kullanıyorum canım. Düzenli balık tüketemiyorum çünkü. Balık yediğin günler almana gerek Yok demişti doktor
Sağolun kızlar meraktan sormuştum.
Evde balık yağı var aslında. Kendi doktoruma sorup kullanırım kullanacaksam :)

Hayirli cumalar herkese... cenazesi olan arkadasmizin basi sag olsun Rabbim rahmetiyle muamele etsin insallah. Hasta olan arkadasimiza geçmiş olsun limonlu ballı sıcak su icin bende hafta sonu griptim iyi geldi 2 günde atlattım normalde 1. Hafta da gecmez di gribim. Bu arada ben henüz bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ama karnım çıktı artik ve geceleri rahat uyuyamiyorum surekli sola yatmak istiyorum sag tarafta sanki bisey var rahatsız ediyo aslinda bu aylarda bebis daha cok küçük. Karnım büyüdüğü icin mi bilmiyorum ama sürekli degisik bi karin agrisi gibi bisey var sizler de var mi önce ki gebeliklerimde yoktu böyle bi agri.

Su an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba

Kızlar merhaba,
Aranızda benim gibi kaşınan var mı? Kabarcık kabarcık böyle.
Özelliklede bacaklarım.
Deli gibi kaşınıyorum, önce alerji sandım ama geçmedi. Köye gitmiştik, pire mi ısırdı acaba dedim; ama geleli bir hafta oldu hala geçmedi.
Bir 10 günü geçkindir böyle.

Ben basliycam 4 aydan sonra başlayalım dedi gittiğim farklı doktorlar. Bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı imiş. Balık da yiyorum haftada iki kere o günler almiycam. OMEGA 3 trigliserid formda olması ve balık jelatiniyle imal edilmesi onemliymis. Seçerken buna dikkat edin sizde. OMEGA 3 ayrıca bebek olmasa da bizim için de çok çok önemli depresyona karşı da koruyucu etkisi var hele bu dönem her an hazırız depresyona

CLexan kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben daha önce emboli olduğum için gümde 2 kez vuruyorum kendime heryerim mosmor ama yeter ki kızım sağlıklı olsun
Ben de kullanıyorum 4000 lik. Zamanla az morartmaya başladım. Hala göbekten vuruyorum ben. Ama yakında bacağa geçmem gerekecek herhalde karın buyuyunce

ah bu aileler, ben de küçükken erkeğe benziyormuşum, saç da yokmuş bizim akrabalar da erkeğin organını severek söylenen bir tabir varya öyle sevmişler beni

Kızlar merhaba
Göbişler büyürken çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanmayı düşünüyorsunuz

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cenazesi olan arkadaşımız inna lillah ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmet eylesin. Hastalarımıza da rabbimden şifa diliyorum. kızlar aile hekimliği 14 haftada gel tetenoz aşısı vuralım dedi, ama gitmedim daha. aşı vurulmak istemiyorum. sizler aşı yaptırdınız mı?

Benim dr.um kesinlikle onermedi canim. Bi suru firma cikti dis jelatinlerinde ne kullandiklari belli olmuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…