- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Doktoru kullan diyen, öneren?
Özeldeki doktor mutlaka kullanmalısın dedi.
Kendi doktorum sadece decavit verdi bu arada.
Kızlar balık yağı kullanan var mı?
Ben kullanıyorum canım Dr a sormuştum o da çok faydalı hatta emzirirken de devam et dedi. Marincap yazdı bana
Sağolun kızlar meraktan sormuştum.Ben kullanıyorum canım. Düzenli balık tüketemiyorum çünkü. Balık yediğin günler almana gerek Yok demişti doktor
Kızım 4 buçuk yaşında oral-b kullanıyoruz.Su an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba
Su an cocugu olan annisler kizim 2 yasinda disleri sararmaya basladi dis macunu onerisi olan kullanan var mi acaba
Ben basliycam 4 aydan sonra başlayalım dedi gittiğim farklı doktorlar. Bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı imiş. Balık da yiyorum haftada iki kere o günler almiycam. OMEGA 3 trigliserid formda olması ve balık jelatiniyle imal edilmesi onemliymis. Seçerken buna dikkat edin sizde. OMEGA 3 ayrıca bebek olmasa da bizim için de çok çok önemli depresyona karşı da koruyucu etkisi var hele bu dönem her an hazırız depresyonaKızlar balık yağı kullanan var mı?
Ben de kullanıyorum 4000 lik. Zamanla az morartmaya başladım. Hala göbekten vuruyorum ben. Ama yakında bacağa geçmem gerekecek herhalde karın buyuyunceCLexan kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben daha önce emboli olduğum için gümde 2 kez vuruyorum kendime heryerim mosmor ama yeter ki kızım sağlıklı olsun
Geçmiş olsun ben bacağa geçtim uzun zaman oldu bacak daha çok morarıp beze oluyor maalesefBen de kullanıyorum 4000 lik. Zamanla az morartmaya başladım. Hala göbekten vuruyorum ben. Ama yakında bacağa geçmem gerekecek herhalde karın buyuyunce
ah bu aileler, ben de küçükken erkeğe benziyormuşum, saç da yokmuş bizim akrabalar da erkeğin organını severek söylenen bir tabir varya öyle sevmişler beniBen de anneme suratı kemik olarak falan erkeğe benzettim dedim. Annemin tepki “sen de erkeğe benziyordun. Hatta doğdun yine erkeğe benziyordun”gerçekten bebeklik fotolarımda daha çok erkeğe benziyorum. Komik oldu o yüzden :) belki kızdır ve bana benzemiştir
Canim sagol. Peki bu yutulabilir mi cunki benim kizim fircalamayi bilmiyor firca almistim ama oyuna dokuyor isirip ceke ceke killarinin yarisini bitirdi.Kızım 4 buçuk yaşında oral-b kullanıyoruz.
Eczaneler de mi bulabilirim canm bunu pek rastlamadim marketlerder.o.c.s kullanıyor canım
eczaneler de ebebek gibi büyük bebek mağazalrında var canımEczaneler de mi bulabilirim canm bunu pek rastlamadim marketlerde
Benim dr.um kesinlikle onermedi canim. Bi suru firma cikti dis jelatinlerinde ne kullandiklari belli olmuyor dediKızlar balık yağı kullanan var mı?
Tamam canim cok sagoleczaneler de ebebek gibi büyük bebek mağazalrında var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?